Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS P5K-E WIFI Kullananlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: ASUS P5K-E WIFI Kullananlar Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xweser

7 Aralık 2007; 15:47:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: kornakamil

a
quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

hocam ahci , jmicron nedir bunlar ne işe yarıyor..

ahci modunu sistem kurulumunda etkin yaparsan sata hdd lerin NCQ OZELLİĞİNİ AKTİF HALE GETİRİRSİN
jmicron da sistemdeki sata hdd leri denetliyor galiba

üstad NCQ özelliğini devre dışı bırakınca daha mı hızlı açılıyor yani..

NCQ çok gerekli mi..

yukarda bi hatadan bahsetmiştim.. okuyabildin mi.. neden olabilir bios veya güncel driver olmamasından kaynaklanabirlir mi..

sen işletim sistemini kurduktan sonra mı bios update yaptın... yoksa önce driver ları sonra mı bios update..

bir de en son driver mı yoksa cd den çıkan driver mı...

kornakamil

7 Aralık 2007; 15:54:26 

quote:

Orjinalden alıntı: aslan22

bendemi bu karttan alsam twınmos 800mhz ram ile uyumu nasıl bide E2160 ile kaç yapar tavsiye ederseniz bu kartı almayı düşünüyorum

dostum aynı ramlar bende ucuz olanı yani defaultta hiç bir b**k yapamassın ama ben cereyan artırmak istemedim ben şimdi ramleri degiştirmeyi duşunuyorum bu ramlarla defaultte cok iyi ama asusun kendi oc programıyla %30 artırıyorum pc acılmıyor
vista var işletim sistemi

ENERMAX CHAKRA TAGAN EASYCON 430W ASUS P5K-E EİFİ/AP CORE2 DUO E6550 320GB SEGATE SATAII NEC 7173S DVD WRİTER 2*1 DDR2 TWİNMOS 800MHZ PALİT 8600GT SONİC+ MİCROSOFT 6000LASER SET PHİLİPS SNC 700 WEBCAM BENQ FP9IG+ 19İNC LCD
aslan22
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Aralık 2007; 16:23:16 

quote:

quote:

bendemi bu karttan alsam twınmos 800mhz ram ile uyumu nasıl bide E2160 ile kaç yapar tavsiye ederseniz bu kartı almayı düşünüyorum

dostum aynı ramlar bende ucuz olanı yani defaultta hiç bir b**k yapamassın ama ben cereyan artırmak istemedim ben şimdi ramleri degiştirmeyi duşunuyorum bu ramlarla defaultte cok iyi ama asusun kendi oc programıyla %30 artırıyorum pc acılmıyor
vista var işletim sistemi

dostum zaten oc program ile yapılmaz stabile olmaz en garanti yol olan bıos üzerinden yapılır benim ramler iyi 900mhz e voltaj vermden çıkıyor üstü için voltaj istiyor seninkide çıkar diye düşünüyorum en azından oc yapmayı bilen biri çıkarır
izmitcarsi

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 19:24:24 

şu hız aşırtma olayını detaylı veya resimli bi şekilde anlatabilcek varmı.?

Msi P45 Platinum ~ Core 2 Q9300@3.4Ghz ~ Zalman 9700NT ~ Msi Gtx 280 ~ 4x1 GB Cricual Ballistix ~ 500 GB Seagate 410AS Sata + 200 GB Samsung ~ 22" Samsung 226BW ~ 1000W Ocz EliteXstream ~ ThermalTake Armor+ Mx ~ Creative 4+1
SAMSUNG PS42Q91HX ~ Philips MMS 430 2+1
Xbox 360 PAL Arcade Pack
kornakamil

7 Aralık 2007; 19:56:52 

quote:

quote:

a
quote:

hocam ahci , jmicron nedir bunlar ne işe yarıyor..

ahci modunu sistem kurulumunda etkin yaparsan sata hdd lerin NCQ OZELLİĞİNİ AKTİF HALE GETİRİRSİN
jmicron da sistemdeki sata hdd leri denetliyor galiba

üstad NCQ özelliğini devre dışı bırakınca daha mı hızlı açılıyor yani..

NCQ çok gerekli mi..

yukarda bi hatadan bahsetmiştim.. okuyabildin mi.. neden olabilir bios veya güncel driver olmamasından kaynaklanabirlir mi..

sen işletim sistemini kurduktan sonra mı bios update yaptın... yoksa önce driver ları sonra mı bios update..

bir de en son driver mı yoksa cd den çıkan driver mı...

NCQ ozelliği acık olursa işletim sistemi daha stabil calışır ama makına biraz gec acılır
sen once bios uptade et sonra anakartın suruculerini cd den yukle
sonra ekran kartı surucusu yukle
bir bak bakalım

ENERMAX CHAKRA TAGAN EASYCON 430W ASUS P5K-E EİFİ/AP CORE2 DUO E6550 320GB SEGATE SATAII NEC 7173S DVD WRİTER 2*1 DDR2 TWİNMOS 800MHZ PALİT 8600GT SONİC+ MİCROSOFT 6000LASER SET PHİLİPS SNC 700 WEBCAM BENQ FP9IG+ 19İNC LCD
izmitcarsi

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 22:31:09 

ben yeni sistem topladım windows ortamında eski amd 3700 sistemimle arasında cok fark hissettirmedi bana oyunlar haric tabi..

Acaba keşke Gigabyte mı alsaydık ulan işte bole kararsızlık adama nelere sürüklüyo..

Msi P45 Platinum ~ Core 2 Q9300@3.4Ghz ~ Zalman 9700NT ~ Msi Gtx 280 ~ 4x1 GB Cricual Ballistix ~ 500 GB Seagate 410AS Sata + 200 GB Samsung ~ 22" Samsung 226BW ~ 1000W Ocz EliteXstream ~ ThermalTake Armor+ Mx ~ Creative 4+1
Xbox 360 PAL Arcade Pack
Technologs

7 Aralık 2007; 23:37:52 

quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

ben yeni sistem topladım windows ortamında eski amd 3700 sistemimle arasında cok fark hissettirmedi bana oyunlar haric tabi..

Acaba keşke Gigabyte mı alsaydık ulan işte bole kararsızlık adama nelere sürüklüyo..

Bende Gigabyte DS3R ile bu kart arasında kararsızdım ama pişman değilim bu kartı tuttum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Technologs

7 Aralık 2007; 23:41:09 

quote:

Ben Twinmos DDR2 800 ile gayet stabil kullanıyorum tavsiye ederim Overclock hakkında pek bilgim yok en kısa zamanda bilgisi olan yada bu kart ile overclock yapan birisi yardımcı olacaktır

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
izmitcarsi

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 23:52:41 

işte bende bu işi merak ediyorum yaa.. overclock nasıl yapcaz bu arada asus update den bios u update edicektim dosyayı falan indirdi en son gönderme diye hata verdi.. :(

Xbox 360 PAL Arcade Pack
orhanbah

8 Aralık 2007; 0:31:09 

tekrar dene arkadaşım çünkü ya asus'un serverlar yavaş yada çok yoğun (sanırım çok yoğun) bu gibi problemler olabilir.

007Fatih

8 Aralık 2007; 0:57:45 

Twinmos 800 MHz bellekler, E2160 ve Asus P5K-E ile taminimce 3.0 GHz günlük kullanırsın. Tabi daha iyide yapabilirsin ramler kesmezse

Playstation 3 40 GB PAL
PSP Slim&Lite [3.90 M33-3]
xweser

8 Aralık 2007; 11:53:57 

quote:

En Son Çıkmış ASUS P5K-E WIFI AP Driverlarını Bir Araya Topladım;

http://r apidshare.com/files/74881733/Drivers.rar.html

Hasankeyf evet programdan rom u gösterip yükleyebilirsin

hocam bu upload unda son driverlar mı var...

bir de Bios O S mi Bios DOS mu hangisini kullanacağız..

dostum indirdim.. içinde bir de .reg dosyası çıktı. bu nedir..

bir de için de ne var ne yok hepsini yükleyelim mi... Marvell , wireless bunlar şart mı.. bir de ATK dosyası var bu nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasankeyf -- 8 Aralık 2007; 12:08:54 >

xweser

8 Aralık 2007; 20:12:22 

@Technologs

upload ettiğin driver ları yüklemeye çalışırken hata oluştu.. işletim sistemim xp pro 32 bit...

hata şu : bu bilgisayar yazılımı yüklemek için istenen sistem gereksinimlerini karşılamıyor.

chipset i yüklerken bu hatayı verdi.

şimdi asus p5k e wifi kullanan arkadaşara bir sorum olacak..

anakartı aldıktan sonra ne son driverları yüklemeden ne de bios update etmeden kurulum yapıp hata raporu almayan var mı...

özellikle driver lar yüklendikten sonra restart yapma aşamasında cd yi çıkarmadığım vakit bilgisayar hata raporu verip bekliyor.. dos aşamasında kalıyor. ancak cd yi çıkarıp restart yapıyorum o vakit bilgisayar açılıyor..

ne demek bu anlamadım...

kornakamil

8 Aralık 2007; 22:28:39 

dostum senin bios eskiyse mutlaka ram lar problem yapıyor yukle su yeni bıosu

Technologs

8 Aralık 2007; 23:35:55