Özellikleri gerçekten çok iyi olan ve bu özelliklere sahip bu fiyata başka muadili mönitör yok gibi piyasada. Bu monitörü kullanan var mı acaba? izlenimlerini tecrübelerini yazarlarsa cok iyi olur. çünkü Özelliklerine baktıgımız zaman: 2ms tepki süresi,1000:1 kontrast, 0.25 nokta aralıgı, 1680x1050 çözünürlük vs... fiyatı da bana uygun geldi...bu monitörü önerir misiniz? üstadlar bi el atsa eger aklıma yatarsa alacam direk... burda link var:
Arkadaşım dün piyasa araştırması için vatan daydım bu bahsettiğin monitörün sadece Analog çıkışlı olanını gördüm baya inceledim görüntü kalitesi iyi geldi renkler canlı baya görüş açısı yeteri kadar iyi INCA gerçekten 20 inç ve üzeri modelleri piyasa ortalamasının altında sebebi piyasada kendine yer bulmak istemesi.Ancak antiochos un dediği gibi malzemesi çok ta iyi gelmedi dışardan.İnternette biraz araştırma yaptım fakat çok ta tatmin olamadım bu marka ile ilgili.
Bi de dipnot vereyim Vatan daki satış elemanlarının kullandığı monitörlerin yüzde 80 ı INCA idi ilginç geldi bana...
Bazen bilinen marka alacağız diye reklama para veriyoruz. Bu yüzden hangi fabrikada üretildiğini merak ettim. Belki Benq, Acer ... fabrikasında aynı kalitede fason olarak üretilmiş olabilir.
monitörün özellikleri çok iyi ama marka fason heralde. inca nın lcd monitörleri sadece türkiyede var. çünkü google arama yapınca az sonuç çıkıyor ve hepsi türk sitesi. bir türk şirketi fason olarak ürettirmiş gibime geliyor. bilmiyorum ama görünen bu bana göre. ayrıca bunun dvisız olanını teknofiyatta aratınca tekmar firması 227$+kdvye satıyor görünüyor. bu fiyata 20,1" monitör ilginç geldi bana.
ayrıca inca dvi modeliyle aynı paraya yine dvi' lı LG var 5ms ve hoparlör yok ama her ülkede kullanılıyor ve herkes çok beğeniyor. 275$ vereceksem lg alırdım şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 20 Kasım 2007; 22:43:03 >
valla ben de sıparıs verdım ama 2 gun oldu hala kargoya vermemısler. bakalım ıns ıyı cıkar. dıstırubıtoru pasıfık bılglsayar ve bıldıgım kadarıyla teknık servıs ve garantı konusunda fena deıller...