Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.436
Cevap
88
Favori
471.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,
    geçtiğimiz günlerde önüme birden atlayan köpeğe çarptim.her zaman yavaş giderim ve fren de yaptığımdan hızım oldukça düşüktü.ancak tamamen duramadım ve maalesef ön tampon plastik kısım sağ alttan yaklaşık 3-5 cm içeri girdi ve yerinden çıktı.uzun müddet yaptırmayayım derken dayanamadım ve servise gittim.servis yetkilisine hasarı gösterdim ve kaskoya gerek var mı diyerek hasarın ne derece olduğunu sordum.kaskoya başvurmaya gerek olmadığını söyledi.ön tampon söküldü gerekli düzeltmeler yapıldı ve yerine takıldı.adıma çıkarılan ücret 300 lira oldu.şaşırsam da başıma ilk kez böyle birşey geldiğinden nutkum tutulmuş olacak ki ödedim ücreti.sonra bir arkadaşla görüşürken bana kaskodan ücreti alabileceğimi söyledi.acaba doğru mudur?fatura edilmiş bu tamir ücretini kaskodan karşılamam söz konusu mu?cevabınız için şimdiden teşekkürler.




  • Geçenlerde bi kaza yaptım %25 hatalıyım sigorta %75 i karşılıyor fakat karşı tarafın sigorta eksperi yetkili servis olmayan bi yerden fiyat almış orda yaptırmak istiyor bu yasal mı ?
  • Hasan Bey,

    Almayi dusundugum araci plakayla 5664'ten sorgulattigimda, SBM kayitlarinda bulunmamaktadir diyor. Acaba bu ne demektir, ben bu aracin gecmisini nasil ogrenebilirim?

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugun aracima arkadan bir arac carpma sonucu tamponda hasar olustu. polis tutunagi yazdi,demek istedigim araci tampon icin boyatmam gerekecek fakat zamanim olmadigi icin bir gun yatiramam acaba experi kendim cagirip hasar tespiti yaptirabiliyormuyum illa servistemi olacak yada.Herkese kazasis gunler dilegiyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç değer kaybı için yanınızdayım.
    kazasız-belasız hayırlı dünler dilerim.
  • Merhabalar öncelikle herkese kazasız günler dilerim. 2 ay önce aracımı çöp konteynra sürttüm hasar olustu ama yaptıramadım düğün hazırlıkları için foto cekmiştim şimdi aracımı kaskodan yaptırabılır miyim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba. tutanağa göre kim suçlu, ben haklı olmama rağmen, kaza anında telaştan polis çağırmayıp sigortacımın yönlendirmesiyle anlaşmalı tutanak doldurdum(karşı taraf trafik kural ilhali yapmasına rağmen, onu malesef sonradan fark ettim), şimdi kusur oranıın belli olmasını boş yere gergin şekilde bekliyorum. kaza sonucu aracımdaki hasar servisin ekspertize verdiği 30.000'lik bir meblağ. aracımın kasko değeri 53.700, piyasası 47-50 arası değişmekte. sizce bu durumdan ne gibi bir sonuç çıkar, herkesin değerli yorumları için şimdiden teşekkürler.
     HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...




  • merhaba hasan bey bende 08.10.2015 tarihinde tek taraflı bir kaza yaptım. direk kasko şirketini aradım ve bana bir çekici gönderdiler araç kasko şirketinin anlaşmalı olduğu servise çekildi. ben sigortacıma kaskoyu yaptırırken böyle bir durumla karşılaşırsam ne yapmam gerektiğini sormuştum o da fotoğrafları çekip beyanda bulunmam gerektiğinin yeterli olacağını söylemişti. bende polise haber vermedim ve alkol testi yaptırmadım servis 6 bin tl lik yaklaşık on hasar kaydı tespit etti. şimdi korktuğum nokta acaba eksper polisi çağırmadım diye bana zorluk çıkarır mı çıkarırsa ne yapmam gerekir. şimdiden teşekkür ederim.
  • Selaminaleykum herkese kazasız belasiz günler aracimla bir hafta önce zincirleme kazaya karışım arkadaki aracın vurması sonucu,eksper geldi büyük ihtimal pert olacağını söyledi ama önce piyasa araştırmasi yapacaklarmis ve bize teklif sunacak su paraya razimisin diye eğer anlasamazsak ustayla anahtar teslim yapma anlaşmasına gidilecekmis ben yapılmasını istemiyorum ve anahtar teslim de çoğu yazılı olan parçayı çıkaracak anladığım kadarıyla haklarim neler ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sel hasarı olan araçlarda değer kaybı davası kime açılır
  • 2.10.2015 tarihinde Cadde üstünde park halındekı aracıma arkadan kamyon çarpmıştır.Kişini tabirine göre freni boşaldı demekte araç boşta için de kimse yokmuş. Biz geldiğimizde olay gelişmiş. Araca arkadan çarpmış kişi hatasını kabul ediyor.Bütün masrafları karşılarım dedi.Fakat güvenemediğimden rapor tuttuk bende kaskom olduğu ıcın arac 2015 model.. Kasko ile yapılması taraftarı olduğumdan servise verdim. Bugun kaskom Marfle sigorta Expert gelecek ama halen daha gelmemiş yarın gelecekmiş eğer gelirse. Şimdi hem mağdurum hemde sıkıntılı aracımı Sıfır aldım. Diğer kaybım olacak ayrıca Expert raporuna göre araç durumu belli olacak arka tampon ve bagaj kapağı yamuk kırık .. Ben aracın orjinalı gıbı olmasını ıstedıgımden servısten DEĞİŞİME gitmesini talep ettim.Ama expert belirleyecekmiş. İstediğim sonucu alamazsam hak ıddaa edebılırmıyım ayrıca ben haklıyım kazada ya da haklı durumu nedır nereden öğrenebilirim.İlk defa kaza olayını yaşıyorum. Birde kaskom ya da hasarsızlık ındırımım bozulur mu ? konu hakkında soracam çok şey var ama aklımdakiler bunlar.. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Araç plaka 06 eb 3832

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sanchez44 kullanıcısına yanıt
    uğradığınız zararın sorumlusu kimse ona dava açılır.. kaymakamlık da olabilir belediye de, valilik de. @sanchez44

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanyy H kullanıcısına yanıt
    hocam kolay gelsin. ağır hasarlı yaralamalı trafik kazası yaptık. %70 kusur bizde. %30 karşı tarafta. tanıdık kaportacıdan expere dosya açtırdık evrakları tamamlıyoruz. süreç nasıl işleyecek? paramızı ne kadar sürede alabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim.
  • kasko yaptırırken arabanın fotolarını istediler ve arabada arka kapıda ve arka camurlukta resimdeki gibi hasar vardı.(aldıkları fotolarda hasar belli) bu hasarı kaskoya yaptırabilirmiyim. yaptırırsam beni nasıl etkiler.hasarsızlık bozulurmu ? yardım lütfen!
     HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...
  • biraz önce ses duyup dışarıya baktığımda aracımın sol dikiz aynasını kırmışlar muhtemelen yumrukla kırılmış. 2013 fluence beyaz kapak ve altını tutan siyah aksam ayna sağlam. ray kaskolu araç kasko bozulmadan yaptırılabilir mi?
  • iyi günler aşagıdaki gibi ağır hasrlı bir kaput düzeltilebilirmi çok acil cevap gerekli hocam BU ARADA CEVABINIZI ALINTILAYARAK YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ÇÜNKÜ BAZEN CEVAPLARI GÖREMİYORUM ilginizden dolayı teşekkür edrim
     HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...
  • merhaba sigorta hasar dosyası işlemleri en fazla kaç günde sonuçlanır? Ben bundan 20 gün önce kaza yaptım ve resmi tatil o bu şu girince evraklarımı yaklaşık 15 gün öncesinden verdim hala bi ses seda çıkmadı.Sigortayı aradığımda ise henüz incelemede diyor ne yapmalıyım ?
  • selamlar herkese
    ben bütün sayfaları okuyamadım ama göremedimde, leonidas26 kullanıcı sormuş cevap gelmemiş.
    sorum şuydu: kazada ağır kusurlu olmak örnek yüzde 70-75 gibi ( yüzde 100 değil) hasar tazminatı alınabilinirmi karşı sigortadan.
    teşekkürler
  • Merhaba ;
    bundan yaklaşık iki hafta önce kaza oldu tahli yani ana yoldan giderken ara sokaktan çıkan bir araba aracın sol kısmına çarptı.Çok şükür herkes sağlam fakat maddi hasar biraz fazla olaydan sonra fotoğrafları çektik belgeleri düzenledik vs karşı taraf hatasını kabullendi biz çartı diyoruz oda evet çarptım diyor ifadede olması gerekende bu tabi. Ne hikmetse ihbar yapıldıktan sonra fotorafları inceleyen exper demişki bu araba başka yerde kaza yapmış oraya getirilmiş (karşı tarafın aracı)
    öyle bişey yok tabi araççarpınca öntarafı biraz dağıldı sadece onun bizim ise sol taraf pert nerdeyse inceleme için gönderilen experde demişki bu tahkim kuruluna ordanda mahkemeye kadar gider dedi bize . Benim anlamadığım nokta özetle şurası arabasına çarpılan biziz mağdur olan biziz fotoğraflarda herşey belli experin bize böyle demesindeki amaç nedir? bu neyin tehdidi olay resmen hem dayak ye üstüne hapise gir gibi bi saçmalık.Karşı tarafın (çarpan taraf) neyse ne o bizi ilgilendirirmi ? bize çıkıcak olan ödeme ile ilgili bizim bi suç teşkil olcak bişeyimizde yok ama iş mahkemeye vs gidermi ?
    iligili arkadaşlar bi aydınlatırsa sevinirim kaç gündür uyutmayan ciddi bi sıkıntılı durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 9 Aralık 2015; 14:48:15 >




  • connect aracım ile kaza yaptım ve 4 hava yastığıda açıldı aracın sadece arka kaputu sağlam kaldı ve tamir masrafı 23000 tl tutuyor aracın kasko bedeli 24000 tl kasko bana ne kadar ödeme yapar

    bu arada kaza benden kaynaklı gerçekleşti viraja hızlı girince savruldum.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.