Merhaba makinem lenovo 3000 n100 fgg0768 vista home 950 gma 224 mb ekran kartı evet sorun burda başlıyor vistada 224 mb ekran kartı görürken makinama xp kurdugum taktirde 128 mb olarak görüyor ve ben bunu bir türlü yükseltemiyorum ayrıyettten de dxdiag komutunu çalıstırıp baktıgımda agp doku hızlandırması devre dışı olarak görğnüyor ve bunu etkinleştiremiyorum ama vista kuruluyken hersey normal ekran kartı 224 mb görünüyor bu soruna yardım edebilecek varsa çok memnun olurum tesekkürler.. biostanda manuel bir ayar yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizgnr -- 16 Kasım 2007; 12:46:56 >
bende de n100 modeli ekran kartı zaten normalde 128 mb 7300 olarak yazıo fakat 512MB belleklerden paylaşımlı oalrak kullanıyor ekran kartını belki vista da ekran kartına birz daa gereksnm olduu için 224mb die görmüştr bende de xp de 128 mb olarak görüo şu an
Hayır arkadasım senin dediğinin doğruluk payı 0 çünki ekran kart 224 mb + 32 mb vistada görüyor ben alırken notebook u özellikle ekran kartına bakıp aldım. hem xp vistada 224 görüyosa bun xp dede 224 görmesi gerekir vista olmayan bişiyi nasıl görsün varki görüyor benim model 0768fgg 1024 mb ram finger print vs
manuel yapilacak birşey yok ram'i arttırdığın anda otomatik olabilecek en yüksek ekran kartı hafızasına ulaşıyor, evet saçma ama ben çok araştırdım durum bu , hatta mesajı da aynı makinadan yazıyorum