Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[b][b]lenovo 300 n100 0768 fgg ekran kartı sorunu acil yardııııım[/b][/b]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> [b][b]lenovo 300 n100 0768 fgg ekran kartı sorunu acil yardııııım[/b][/b] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
denizgnr

16 Kasım 2007; 12:44:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba makinem lenovo 3000 n100 fgg0768 vista home 950 gma 224 mb ekran kartı evet sorun burda başlıyor vistada 224 mb ekran kartı görürken makinama xp kurdugum taktirde 128 mb olarak görüyor ve ben bunu bir türlü yükseltemiyorum ayrıyettten de dxdiag komutunu çalıstırıp baktıgımda agp doku hızlandırması devre dışı olarak görğnüyor ve bunu etkinleştiremiyorum ama vista kuruluyken hersey normal ekran kartı 224 mb görünüyor bu soruna yardım edebilecek varsa çok memnun olurum tesekkürler.. biostanda manuel bir ayar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizgnr -- 16 Kasım 2007; 12:46:56 >

degenere
deadline

Sisteme Gözat

21 Kasım 2007; 15:42:19 

bende de n100 modeli ekran kartı zaten normalde 128 mb 7300 olarak yazıo fakat 512MB belleklerden paylaşımlı oalrak kullanıyor ekran kartını belki vista da ekran kartına birz daa gereksnm olduu için 224mb die görmüştr bende de xp de 128 mb olarak görüo şu an

denizgnr

22 Kasım 2007; 12:37:10 

Hayır arkadasım senin dediğinin doğruluk payı 0 çünki ekran kart 224 mb + 32 mb vistada görüyor ben alırken notebook u özellikle ekran kartına bakıp aldım. hem xp vistada 224 görüyosa bun xp dede 224 görmesi gerekir vista olmayan bişiyi nasıl görsün varki görüyor benim model 0768fgg 1024 mb ram finger print vs

degenere
deadline

Sisteme Gözat

22 Kasım 2007; 16:06:31 

benmkine burdan bakabilrsin;
http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=9149&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1

sanırım aynı, bendede ekran kartı 128mb dio ama 512MB a kadar paylaşımlı oalrak çalışıyor.

denizgnr

23 Kasım 2007; 19:18:36 

tamam işte senin 128 yazıyo zaten benim intel 950 gma abi sorunum bu benim 224 mb olmalı benim ama yapamadım bi türlü

degenere
G@LGE

24 Kasım 2007; 15:02:17 

manuel yapilacak birşey yok ram'i arttırdığın anda otomatik olabilecek en yüksek ekran kartı hafızasına ulaşıyor, evet saçma ama ben çok araştırdım durum bu , hatta mesajı da aynı makinadan yazıyorum

Kediyi Merak Öldürür
denizgnr

24 Kasım 2007; 21:05:48 

yani ram suan 1024 ya 1.5 gb yapıca 224 mü olucal diyosun yada 2 gb mı yapmam gerek tesekkürler

degenere
skazii

11 Temmuz 2008; 19:14:24 

Selam,

Ayni problemi bende yasiyorum, herhangibir cozum bulabildinizmi?

nursalk

18 Ağustos 2008; 18:20:34 

ayni model lenovo kullaniyorum'sorunum ayni.Ramleri 2 gb yapmama ragmen ekran hala 128 mb :(

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> [b][b]lenovo 300 n100 0768 fgg ekran kartı sorunu acil yardııııım[/b][/b] Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Biostar 8600GT V-Ranger
Biostar in GPU ve bellek voltajlari ayarlanabilen 8600GT ekran karti
CeBIT 07 / Armador Bilişim Sta
Aramador bilişim Intelin Vpro altyapısını kullanan Kaftan isimli uzaktan yönetim programını tanıtıyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar