Şimdi Ara

Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
1
Favori
44.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

    Tür:Taktik FPS/TPS
    Yapımcı:GRIN
    Dağıtımcı:Warner Bros. Interactive
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Web:http://www.terminatorsalvationgame.com/
    Çıkış tarihi:5/19/2009
    Multiplayer:?
    Yaş sınırı:16+
    Video:http://www.gametrailers.com/game/terminator-salvation/10603
    ekran goruntuleri: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13296



    Warner Bros. yaptığı açıklama ile Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter ve Bionic Commando: Rearmed gibi oyunları da geliştiren GRIN tarafından hazırlanan aksiyon oyunu Terminator Salvation - The Videogame'i duyurdu. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanan oyun 3. şahıs perspektifinden oynanacak ve Christian Bale'in John Connor'ı canlandırdığı Terminator Salvation filmini konu alacak. Oyunda John Connor'ı yöneteceğiz ve insanlığa savaş ilan eden Skynet'i durdurmaya çalışacağız. Ayrıca oyunda sadece oyuna özel düşmanlar da bulunacak ve oyun çok gerçekçi bir oynanış sistemini bünyesinde barındıracak.

    Şu ana kadar piyasaya sürülen en iyi Terminator oyunu olacağını düşündüğümüz Terminator Salvation - The Videogame, filmin gösterime girdiği tarih olan 22 Mayıs 2009'da piyasaya sürülecek. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

    Trgamer






    Makineler mi? İnsanlar mı?

    Bilimkurgunun bizlere öğrettiği bir şey varsa o da; makinelerin sürekli kötü rollerde olacağı, bizi ve sevdiklerimizi öldürmeye çalışacağı gerçeğidir. Terminator filmi de -ilk yayınlandığı tarih olan- 1984’ten beri bu noktaya dikkat çekiyor ve bu fikir, Terminator Salvation oyununda da açıkça ortaya çıkıyor. Oyunu geliştiren ekip, daha önce Bionic Commando Rearmed ve Wanted: Weapons of Fate gibi oyunları kotarmış olan Grin.
    Terminator Salvation: The Videogame

    Oyunun hikayesi, ülkemizde 5 Haziran’da gösterime girecek olan filmin hikayesinin iki yıl öncesini anlatıyor. Skynet, insanlığa karşı başlattığı nükleer saldıralar sırasında kendisi de kısmen zarar gördü, birkaç yılını bu zararı telafi edip yeniden güç toplayarak geçirdi ve nefes alan tüm canlıları ortadan kaldırmak için yeniden harekete geçti. Dünya insan neslinin tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ancak bir umut var! O da sizsiniz! John Connor… Kaderine “insanlığı kurtarmak” yazılmış olan John Connor’sınız.
    Siper almak hayat kurtarır!
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

    Terminator Salvation, son zamanların modası haline gelen third person kamera açısını kullanıyor. Böylece etrafımızdaki duvarların, arabaların ve bu tür nesnelerin arkasına geçme ve korunma alternatifine sahip olacağız. Bu alternatif, oyunun olmazsa olmazı haline gelecek zamanla. Çünkü bizler yok edilemez görünen sayısız makineler güruhunun yanında sadece et ve kemikten oluşan, küçük, zavallı insanlarız. Ne makineler kadar hızlı hareket edebilecek, ne de onlar kadar iyi silah kullanabileceğiz. Bu eksiklerimiz yüzünden etrafımızdaki nesneleri kendimize siper yapıp makinelerin gazabından korunabilmemiz, hayatta kalmamız anlamına geliyor. Kendimizi korumaya çalıştığımız herhangi bir korunma noktasından diğerine geçişi, kayarak ya da atlayarak gerçekleştirebilmemiz ve bu noktalardan kör atışlar yapabilmemiz, oldukça işimize yarayacak.

    Amansız makineler

    Oyunu “Gears of War kopyası” olarak düşünebilirsiniz ilk başta ancak oynadıkça bu fikriniz değişecektir. Oyundaki bölümlerin çizgisel olmasına rağmen, savaşlar diğer shooter oyunlarına göre daha dinamik bir çizgi çizecek. Hemen hemen hiçbir savaş -bir duvarın arkasına geçip bizim gibi kendine siper edinmiş düşmanların, oldukları yerden çıkmalarını bekleme ya da bir “headshot” için uygun anı kollama gibi- geleneksel kalıplara yaslanmıyor. Terminator Salvation’da çatışmalar kora kor, dişe diş geçecek deyim yerindeyse. Savaşlarda makineler herhangi bir yere saklanmayacak ki buna ihtiyaçları da yok zaten. Sürekli sizin etrafınızı sarmaya çalışan makineler, eğer güvenli bir yere siper aldıysanız bulunduğunuz yeri aşındırmak için tüm ateş güçlerini üstünüze kusacak ya da direkt üzerinize doğru gelmeye çalışacak. Tıpkı Terminator filmlerinde olduğu gibi, bu oyunda da makinelerin hiç acımaları olmayacak. Tek amaçları var; yeryüzündeki bütün insanları öldürmek.
    Terminator Salvation: The Videogame
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

    Makinelere karşı ne kadar aciz olduğumuzu kısa bir çatışma sonrasında rahatça anlayabileceğiz. Zırhları adeta kurşun geçirmez olacak; el bombanız ya da roketatarınız yoksa bu metal yığınlarını öldürmeniz, inanın bana, deveye hendek atlatmaktan daha zor olacak. Bazı makineleri (T-7-T gibi.) doğrudan ateşli silahlarınızla yok edemeyeceksiniz. Arkasından dolanıp güçsüz bölgelerine ateş etmeniz gerekecek ve bunu başarabilmek için yapay zekadan yardım isteyeceksiniz. Takım arkadaşlarınıza vereceğiniz komut ile T-7-T’nin dikkatini dağıtıp zırhsız bölgesine ateş etmeniz gerekecek. T-7-T’lerin bu numarayı her zaman yutmayacağını da belirtmekte fayda var.
    Yaşamak ve yaşatmak

    Saklanma ve siper almada usta olsanız bile eninde sonunda makinelerin amansız mermilerinden nasibinizi alacaksınız. Terminator Salvation’da sağlık sistemi, bir bölümü bitirmenize bağlı olacak. Bölümü bitirip yenisine başladığınızda sağlık barınız kendiliğinden dolacak. Çatışma sırasındaysa durum maalesef bu kadar basit olmayacak ve sağlığınızı arttırabileceğiniz bir şey bulamayacaksınız etrafta. Bir başka deyişle, sağlık seviyeniz ne kadar düşükse ölüme o kadar yakın olacaksınız. Bu durum co-op mod için geçerli değil. Yere düşen arkadaşlarınıza gerektiği kadar elinizi uzatabilecek, onları hayata geri döndürebileceksiniz. Buradaki önemli nokta şu: Takım arkadaşınız -büyük ihtimalle- siperden uzakta olduğu için yerde yatıyor olacak; siz de üzerinize yüklenmiş “kurtarıcı” sıfatının vermiş olduğu gazla, yerde acılar içinde kıvranan arkadaşınızı kurtarmak için siperden ayrılacak ve ölüme göz kırpacaksınız. Aman dikkat!
    Grin, eğer yapay zekayı geliştirebilir, makineler ile insanlar arasındaki dengeyi iyi tutturabilirse Terminator serisinin en güzel oyunuyla karşılaşmamız işten bile değil. Filminin 5 Haziran’da gösterime gireceğini göz önünde bulundurursak oyunun da o günlerde çıkması kuvvetle muhtemel. İnsanlığın bir kurtarıcıya ihtiyacı varken bu kurtarıcı neden siz olmayasınız?

    LEVEL!

    [Kunye=137-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Bilmeyenler vardır diye koyayım dedim. Terminator un TV dizisi ocak ta gösterime girecek ve eğer tutarsa en az 6-8 sezonluk konusu var.

    http://www.imdb.com/title/tt0851851/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Bilmeyenler vardır diye koyayım dedim. Terminator un TV dizisi ocak ta gösterime girecek ve eğer tutarsa en az 6-8 sezonluk konusu var.

    http://www.imdb.com/title/tt0851851/

    filmleri dizileştirmekte oldukça moda olmaya başladı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Bilmeyenler vardır diye koyayım dedim. Terminator un TV dizisi ocak ta gösterime girecek ve eğer tutarsa en az 6-8 sezonluk konusu var.

    http://www.imdb.com/title/tt0851851/

    oo super haber...
    Turkiye'de hangi kanal yayinliyacak

    e2,CNBC-e ?
  • merak edenler için..."Terminator: The Sarah Connor Chronicles" dizisinin fragmanları:
    tıkla...


     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: eckid

    merak edenler için..."Terminator: The Sarah Connor Chronicles" dizisinin fragmanları:
    tıkla...


     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)


    super...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: eckid

    merak edenler için..."Terminator: The Sarah Connor Chronicles" dizisinin fragmanları:
    tıkla...


     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)




    ya sarah connor u oynayan "Linda Hamilton" da harika gitmişt role aslında.. bide dizide sarah sibernetik organizma mı oluyo ya na alaka...


    nerde bundaki karizma
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)


    bu tarz filmler için artık iyi aktor ve aktris göremiyoruz malesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Aralık 2007; 23:31:51 >




  • eski bir video sanırım...belki gördünüz... aslında yeri de değil ama sizlerle paylaşmadan yapamayacağım
    Terminator 4: Milatın başlangıcına giderse..
    tıkla izle...



     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)


     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckid -- 6 Aralık 2007; 22:16:10 >




  • Valla şimdilik filmin 2019 yılında geçeceği ve mahşer günü sonrasını anlatacağı söyleniyor. john connor'dan hariç, çok önemli bi başka karakter çıkacakmış ortaya, john connor da filmin merkezinde olacakmış ama, gelişimi üçlemeye yayılacakmış..
    Zaten John Connor'ı Christian Bale oynadığı kesinleşti.Çok beğendiğim bir oyuncu artı olarak ta son zamanlarda oynadağı filmlerin gerçekten de güzel olması T4'ünde kuvvetle muhtemel güzel olacağa benziyor.Terminator rolunü de Josh Brolin oynaması kuvvetle muhtemelmiş. Valla Terminator 3 gibi olmasında.Aslında iş yönetmende bitiyor ya.İlk 2 filmide james cameron çekmişti.İlk film düşük bütçeyle çekilmesine rağmen bir ilkti klasik oldu zaten. 2 film apayrı bir olay zaten.O zamana kadar yapılmış en pahalı filmdi.Filmde aksiyon hiç bitmiyordu.Aradan 17 yıl geçti hala mükemmel bir film yav.Bu kadar kaliteli sahneler çok az filmde var. T3'ü james cameron yönetmedi ne oldu sıradan bir film oldu maalesef.T2'nin yarısı bile olamaz. En azından T4'ün T2'ye erişmesini bekliyoruz. Valla animatrix'te ki insanlar ile makinaların savaşı gibi olması çok güzel olur.Bu sefer ardold'da yok sırf efekt yapmasınlar konu senaryo yaratıcılık bekliyoruz t2 de ki gibi. van damme,goldberg gibi b sınıfı oyuncuların? bunun gibi A sınıfı filmde ne işi var Allah aşkına yav.Terminatorun çok fazla tanınmamış bir oyuncu olmasını tercih ederim.Josh Brolin bakalım bu işi kıvırabilecek mi.Josh Brolin bu sene 4 oscar kazanmış "İhtiyarlara Yer Yok" filmin de oynamıştı.Burdan resimlerine künyesine ve oynadığı filmlerine bakabilirsiniz. http://www.imdb.com/name/nm0000982/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 26 Mart 2008; 1:34:06 >




  • Terminator Salvation - The Videogame duyuruldu!

    http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14842
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Frost_Nova

    Yeni SS'lerin hepsi yalan olmuş
    Resimlerin bulunduğu sitede dışarıdan resim çağırma koruması var, o yüzden resimler gözükmüyor. Ben düzeltiyorum.
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)




  • oyunun açılış videosu HD

    http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/10603/t_termsalv_excl_introcin_8xj_gttv_hd.mov

    sağlam bir video olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 29 Mart 2009; 1:24:39 >




  • Yeni videosu oldukça iyi.

    http://www.shacknews.com/onearticle.x/58138
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.