Şimdi Ara

## MSI'dan Yeni Bir Anakart: P35 Neo3 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## MSI'dan Yeni Bir Anakart: P35 Neo3 ##


    AMD Phenom'un lansmanına sayılı günler kalmasına paralel olarak içinde bulunduğumuz şu günlerde özellikle Phenom odaklı AMD anakartları ile dikkat çeken MSI, Intel işlemcilere yönelik olarka da anakart hazırlamaya devam ediyor. Firmanın bu konudaki en yeni adımlarından biri P35 yonga setini kullanan P35 Neo3 oldu. Intel'in 45nm üretim teknolojisine sahip modeller de dahil olmak üzere günel tüm işlemcileri ile uyumlu olan anakart özellikle siyah PCB'si ve kullanılan katı kapasitörleri ile dikkat çekiyor. Pasif soğutmaya sahip olan anakart 8GB'a kadar çift kanal DDR2 667/800/1066MHz bellek ve 800/1066/1333MHz FSB hızlarını desteklemekte. P35 ve ICH9 yonga seti paketini kullanan anakart üzerinde 1 adet PCIe X16, 1 adet PCIe X1 ve toplamda 4 adet te tipik PCI slotu yer almakta. 6 adet SATA-II konnektörü ve 1x PATA portuna sahip olan anakart farklı RAID konfigürasyonlarını da desteklemekte. 8 kanal yüksek tanımlı ses desteği ve gigabit ethernet özelliği de unutulmayan MSI P35 Neo3 muhtemelen uygun bir fiyat seviyesinde yer alacak ve bütçesi dar olan kullanıcılar için bol özellikli yeni bir alternatif olacak.







  • Tahminen neo2 nin yerine gelcektir.

    Yine tahmini fiyatı 110$+KDV olabilir.


    Siyah PCB çok güzel. Uygun fiyatlı anakartlara neden zaten siyah PCB koymazlar anlamadım. P6N SLI-FI de ucuzdu ve siyah PCB si vardı.

    Neydi öyle sarı kahverengi motoru bozmuş deve pisliği renginde anakartlar. Tabi çoğu kişi kasasını açmıyor ama adam açtığında şöyle biraz olsun göze hitap eden bir şey ister.

    Mesela intel anakartlardaki yeşil bile açık sarıdan iyidir yani. Sarı renk kartı 10 yıllık gibi gösteriyor.
  • quote:

    Mesela intel anakartlardaki yeşil bile açık sarıdan iyidir yani. Sarı renk kartı 10 yıllık gibi gösteriyor.

    asus'un 10 yıllık anakartlarıda bugünki gibi sarı değilmi zaten?
  • niye hala p35 yonga setine can veriyorlar millet x38lere atlıyor msi da yapsın böyle bişey.boşversin düşünmesin bizi yeni modelleri çıkarsın
  • Donanımda siyah favorimdir. Siyah pcb daha şık göstetiriyor kartı. Fiyatı da arkadaşların belirttiği seviyede olursa güzel bir fiyat/performans anakakartı olur.
  • ich9r yok raid nasıl destekleniyormuşki hemde pata larla bile
  • Güzei anakartmış. Beğendim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Albatros83

    Donanımda siyah favorimdir. Siyah pcb daha şık göstetiriyor kartı. Fiyatı da arkadaşların belirttiği seviyede olursa güzel bir fiyat/performans anakakartı olur.



    Üsütündeki soğutucu boyutuna. Tek PCI yuvaya sahip olmasına bakarcak olursan dediğim fiyat ve belki de daha altı muhtemel fiyat. Hatta ve hatta P35Neo2-FR nin koca soğutucu ve CF desteğine rağmen 136$ olan fiyatına akacak olursan kesinlikle 100$ olacak diyebiliriz fiyat olarak.

    Bios ta da Cell menu olmayacaktır muhtemelen. Ama gene iyi bir OC kapasitesi sunacaktır.


    quote:

    Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    niye hala p35 yonga setine can veriyorlar millet x38lere atlıyor msi da yapsın böyle bişey.boşversin düşünmesin bizi yeni modelleri çıkarsın


    x38 modelleri de var. Ama ona para verecek kaç kişi var. Bu tahminen P35 Neo-F in yerine çıkacak. Ya da onun üstüne konumlandırılır.




  • güzel bi kart bu Digital Word
    o fiyatta olursa alırım
  • kart ne zaman gelir acaba bilen varmı
    msi kim getiriyor Türkiyeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.