Pc'den telefonuma bluetooth ile aktarım yapamıyorum. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

Neo_Cyclone -> Pc'den telefonuma bluetooth ile aktarım yapamıyorum. (15 Kasım 2007; 19:20:40)

Arkadaşlar Tecom Cyber-Blue USB Dongle ile telefonumdan bilgisayara dosyaları aktarabilirken,pc'den telefona dosya aktaramıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

cc_man -> Cevap: Pc'den telefonuma bluetooth ile aktarım yapamıyorum. (15 Kasım 2007; 20:21:09)

telefonun modelinide belirtmen gerek arkadasim menüleri icin

telefondan pc ye yetki vermen gerek öncelikle .teleofnu BT dongle a yakin olsun.ayrica BT özelliklerinden gözat dediginde orada görmen gerek.ilk baglanti icin ikiindede 1 gibi bir rakkam girerek onaylamalisin baglantiyi.vs vs...

Neo_Cyclone -> Cevap: Pc'den telefonuma bluetooth ile aktarım yapamıyorum. (16 Kasım 2007; 14:19:39)

Nokai 2630 kullanıyorum.

Sorun orada değil telefondan pc'ye dosya gönderebiliyorum ama tersini yapamıyorum,acaba aldığım usb bluetooth'un böyle bir özelliği yok mu?

cimbom_gs -> Cevap: Pc'den telefonuma bluetooth ile aktarım yapamıyorum. (1 Mayıs 2008; 15:40:37)

bende de aynı sorun var
bluetoothum da aynı model
modelim 6230i
çözümler bekliyorum

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
9.277344E-02