Şimdi Ara

[ Nokia N82: Görüntü (Fotoğraf/Video) Galerisi ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
623
Cevap
0
Favori
40.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse en iyisi N95 demedi ben sadece o sitedeki gündüz çekimlerinden bahsediyorum göz ve nizam ortada siz görmek istediğiniz gibi görebilirsiniz

ayrıca o iki resim arasında tabiki fark göremezsin ikiside N82 ile çekilmiş :) yani fark olmadığını ortaya koymak adınamı ekledin 2 N82 resmini?

ayrıca çokta uyanıksın N82 nin N95 karşılaştırmasında en iyi performans gösterdiği resmi eklemeye çalışmışsın ama onuda yapamamışsın diğer karşılaştırmalı resimlerşi koyda onlarıda değerlendirelim. Evet o resimde N82 daha iyi performans göstermiş(ancak sözkonusu resimde N95 belliki odaklanmadan erken çekilmiş çünki öndeki heykel oldukça bulanık) ama gündüz resimlerinin genelinde N95 daha iyi.
    birde N82 fotoğraflarındaki sarımtraklık beni rahatsız etti bu fikrimi etkilemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_ca -- 18 Ocak 2008; 22:02:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: or_ca

kimse en iyisi N95 demedi ben sadece o sitedeki gündüz çekimlerinden bahsediyorum göz ve nizam ortada siz görmek istediğiniz gibi görebilirsiniz

ayrıca o iki resim arasında tabiki fark göremezsin ikiside N82 ile çekilmiş :) yani fark olmadığını ortaya koymak adınamı ekledin 2 N82 resmini?

ayrıca çokta uyanıksın N82 nin N95 karşılaştırmasında en iyi performans gösterdiği resmi eklemeye çalışmışsın ama onuda yapamamışsın diğer karşılaştırmalı resimlerşi koyda onlarıda değerlendirelim. Evet o resimde N82 daha iyi performans göstermiş(ancak sözkonusu resimde N95 belliki odaklanmadan erken çekilmiş çünki öndeki heykel oldukça bulanık) ama gündüz resimlerinin genelinde N95 daha iyi.
    birde N82 fotoğraflarındaki sarımtraklık beni rahatsız etti bu fikrimi etkilemiş olabilir.

evet kimse n95 en bende gunduz cekimlerinden bahsediyorum dedign gibi goz var nizam var

yapamamısmıyım bi ylnıslık olmus onuda editlicem birazdan. madem siteye gore degerlendiriyosun sen sdc birtane siteyi baz alıyosun ozaman al iki cihazı eline oyle bi karsılastırma yap ve yorumları yabancı forunları hatta onlarıda bıraktım bizim forumu oku yani dh yi. ben uyanıgım diger fotolar birbirne kalite olarak benziyo bu fotoyuda adamların cekimindeki sorundan dolayı koymustum yani incelemeyi begenmedigimden.bariz sorunlu foto.ben iki cihazıda aldım kullandım kullanan arkdaslarda var birazda onların yorumlarına bak gordugun gibi boyle sitelerde yapılan incelemelerde boyle sorunlar ortaya cıkıyo. sdc bu siteyi inceleyerek n95 in daha iyi olduguna karar verme. sarımtırak olayıda forum n82 topici 99 sayfada ve boyle bi konu gecmedi cok ilginc.boyle emin konusmak elestri getirir.

ayrıca ylnıslık oldugunu biliyosun oyuzden bunun hakkında bilmiyomus gibi soru sorma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 21 Ocak 2008; 1:38:02 >

• ben o sitedeki fotoğraflar için konuşuyorum senin yada baskasını veya o bahsettiğin 99 sayfada ne yazdığı beni ilgilendirmiyor ben cep incelemesi konusunda en güvenilir sitelerden biri olan bu sitedeki çekilmiş gündüz fotoğraflarını değerlendirdim sadece ve N95 bir adım daha öndeymiş gibi geldi katılırsın yada katılmazsın o senin fikrin buda benim.

ote yandan sen benim ne hakkında soru sorup soramayacağıma karar veremezsin ben bilmiyormuş gibi davranıpta bildiğim bişeyi sormadım yanlışlıkta yapmış olabilirsin yada beceriksizliğindende olabilir ben bunu bilemem sonuçta.
  • n82 'yle sidik yaristirmanin hic bi anlami yok .. tum dunyadaki onemli tlfn siteleri acikladilar .. suan dunyadaki en iyi telefon (her yonden) nokia n82 .. bunun tartisilcak bi yani yok ki
  • Yine mi N95 ile kıyaslanıyor.

Nokia N82 daha iyi işte.
  • quote:

ben o sitedeki fotoğraflar için konuşuyorum senin yada baskasını veya o bahsettiğin 99 sayfada ne yazdığı beni ilgilendirmiyor ben cep incelemesi konusunda en güvenilir sitelerden biri olan bu sitedeki çekilmiş gündüz fotoğraflarını değerlendirdim sadece ve N95 bir adım daha öndeymiş gibi geldi katılırsın yada katılmazsın o senin fikrin buda benim.

ote yandan sen benim ne hakkında soru sorup soramayacağıma karar veremezsin ben bilmiyormuş gibi davranıpta bildiğim bişeyi sormadım yanlışlıkta yapmış olabilirsin yada beceriksizliğindende olabilir ben bunu bilemem sonuçta.

o sitedeki fotolar ikisinin degerlendirmesini yeteri derecede sunuyosa sana hep o site uzerinden dvm et. etrafına bi bak sdc kullandıgın telefona dgl ztn isine gelmiski o site kendini kandırıyosun.o 99 sayfalı topicte gercek kullnıcıların gorusleri

sen bildigin seyler hakkında soru sorma yeter bunun becerisizlikle alaksı yok ylnıs veya becerisizlik madem foto olmadıgını biliyosun bunu kullanma.

quote:

mobile-review sitesinde N82 nin geniş incelemesi var N95 ile de karşılaştırmışlar gece çekimleri Xzenon flash farkından dolayı çok iyi ama N95 inde gündüz çekimlerinde N82 den daha iyi

madem bu senin gorusun surayada bence ekle

ayrıca n95 n95 8gb n82 vs.. telefonların kameradaki en buyuk sıkıntısı indoor cekimleri ve gece cekimleridir gunduz cekimlerinde bariz fark goremessin genelde aynıdır yer konuma gore dgsir ama indoor ve gece cekimi ztn burda olay kopuyo. onun dısında dh ve benzeri yabancı formlarda kullanan arkdaslar veya inceleme siteleri her konuda n82 nin iyi oldugunu kbl ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 21 Ocak 2008; 22:54:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

n82 'yle sidik yaristirmanin hic bi anlami yok .. tum dunyadaki onemli tlfn siteleri acikladilar .. suan dunyadaki en iyi telefon (her yonden) nokia n82 .. bunun tartisilcak bi yani yok ki

hahaha dünyanın en iyi telefonu N82 iymiş bi yaşıma daha girdim adama sormazlarmı neden birçok telefondan daha ucuz ozaman?(hemde yeni çıkmasına rağmen) nokia ne zaman çok ii bir tel yapmışta ucuza satmış siz devam edin kendinizi kandırmaya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_ca -- 23 Ocak 2008; 18:42:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

ben o sitedeki fotoğraflar için konuşuyorum senin yada baskasını veya o bahsettiğin 99 sayfada ne yazdığı beni ilgilendirmiyor ben cep incelemesi konusunda en güvenilir sitelerden biri olan bu sitedeki çekilmiş gündüz fotoğraflarını değerlendirdim sadece ve N95 bir adım daha öndeymiş gibi geldi katılırsın yada katılmazsın o senin fikrin buda benim.

o sitedeki fotolar ikisinin degerlendirmesini yeteri derecede sunuyosa sana hep o site uzerinden dvm et. etrafına bi bak sdc kullandıgın telefona dgl ztn isine gelmiski o site kendini kandırıyosun.o 99 sayfalı topicte gercek kullnıcıların gorusleri

sen bildigin seyler hakkında soru sorma yeter bunun becerisizlikle alaksı yok ylnıs veya becerisizlik madem foto olmadıgını biliyosun bunu kullanma.

quote:

mobile-review sitesinde N82 nin geniş incelemesi var N95 ile de karşılaştırmışlar gece çekimleri Xzenon flash farkından dolayı çok iyi ama N95 inde gündüz çekimlerinde N82 den daha iyi

madem bu senin gorusun surayada bence ekle

ayrıca n95 n95 8gb n82 vs.. telefonların kameradaki en buyuk sıkıntısı indoor cekimleri ve gece cekimleridir gunduz cekimlerinde bariz fark goremessin genelde aynıdır yer konuma gore dgsir ama indoor ve gece cekimi ztn burda olay kopuyo. onun dısında dh ve benzeri yabancı formlarda kullanan arkdaslar veya inceleme siteleri her konuda n82 nin iyi oldugunu kbl ediyo

arkadaşım sen neden anlamak istemiyorsun ben dediğin o 99 sayfa forumu okumadım baska biyerdede incelemelere bakmadım o sitede yi gezerken bu karşılaştırmayı gördüm ve gündüz çekimlerinde N95 i daha iyi buldum benim anlatmak istediğim sadece bu normalde başka koşullar altında yada başka incelemelerde N82 daha iyi sonuçlar vermiştir sonuçta fotoğraf çekiminin kalitesi kamera yada lens dışında dış koşullardan kullanıcıdan vs birçok etkenden etkilenebilir ben zaten önyargılı olsam N82 gece çekimlerinde çok daha başarılı oldunu solemem direk gündüz çekimlerinden bahsederdim ben sadece o sitedeki fotoğrafları kıyasladım ve düşüncemi yazdım sen de biraz sert tepki verince bende aynı şekilde cevap verdim kusura bakma amacım gerginlik yaratmak değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_ca -- 23 Ocak 2008; 18:45:31 >

• or_ca

ben hicbir zaman sert tepki vermedim elestri yaptım sdc. sanada anlatmak istedigm o ornekte verdigim siteye ait fotoda oldugu gibi n95 in okadar kotu cekemecegiydi. yani boyle sitelerle degerlendirmek yerine gercek kullanıcılarla degerlendirmek daha dogru veya genele bakmak daha dogru.ayrıca ilk msjınla degerlendiriyorum ben cunku bu siteden bahsetmiyodun sdc daha iyi oldugunu soylmistin.madem bence diyosun ozaman sorun yok bsy daha telefonu fiyatıyla degerlendirmiceksin n93i hala 1100 ytl!!! yani boyle dusununce biraz sacma oluyo. ayrıca 1100 ytl fiyatı olan bi tel ust seviye cihazdır

neyse konu kapansın topic kirlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 23 Ocak 2008; 19:12:22 >
  • fotolara dvm

[ Nokia N82: Görüntü (Fotoğraf/Video) Galerisi ]
  • İşte bu ya, oldukça güzel bir resim.
  • evet arkadaslar kapali mekan flashsiz yakin cekim(makro) modu kullanarak cektim.
    Odak noktasi mavi kus.
    Orijinal Boyut:

800x600 Boyutu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 25 Ocak 2008; 11:28:00 >

•  [ Nokia N82: Görüntü (Fotoğraf/Video) Galerisi ]
    buda benim kuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

or_ca

ben hicbir zaman sert tepki vermedim elestri yaptım sdc. sanada anlatmak istedigm o ornekte verdigim siteye ait fotoda oldugu gibi n95 in okadar kotu cekemecegiydi. yani boyle sitelerle degerlendirmek yerine gercek kullanıcılarla degerlendirmek daha dogru veya genele bakmak daha dogru.ayrıca ilk msjınla degerlendiriyorum ben cunku bu siteden bahsetmiyodun sdc daha iyi oldugunu soylmistin.madem bence diyosun ozaman sorun yok bsy daha telefonu fiyatıyla degerlendirmiceksin n93i hala 1100 ytl!!! yani boyle dusununce biraz sacma oluyo. ayrıca 1100 ytl fiyatı olan bi tel ust seviye cihazdır

neyse konu kapansın topic kirlendi

tamam çok iyi fotograf çekebilir ama bu onu dünyanın en iyi cep telefonu yapmaz arkadaş abartmış ben onu solemek istedim. ayrıca N93i nin camerası dışında N95 ve M82 den pek aşagı kalır özelliği yok ama telefonda ne kadar iyi olursa olsun çıkış tarihi üzerinden belli bir süre geçtikten sonra fiyatı düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_ca -- 25 Ocak 2008; 18:21:18 >

• aksamüstü markete alisverise giderken yolda cektim. ayarlar otomatik.

• http://img262.imageshack.us/img262/2905/27012008025oy9.jpg

resim cekip gondermeyi düşünüodum bende smdi ama ufak bir sorunum var.. ayarlarla oynadım sanırım ve şuan hıc net cekmiyor :s ayarları yeniden yükledm fakat sonuc aynı :/ tavsiyesi olan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgiturk

http://img262.imageshack.us/img262/2905/27012008025oy9.jpg

resim cekip gondermeyi düşünüodum bende smdi ama ufak bir sorunum var.. ayarlarla oynadım sanırım ve şuan hıc net cekmiyor :s ayarları yeniden yükledm fakat sonuc aynı :/ tavsiyesi olan varmı ?

Makro modunu açıp netlemesini bekleyeceksin bu tarz fotolarda.
    "A" işareti olan yere getirip makro moduna getir. Deklanşöre yarım bas, yeşil olduktan sonra tam bas.
    8-10 cm den fazla yaklaşma nesneye.

Normal çekim yaparken de otomatik ayarda yine deklanşör işlemlerini yaparak çek.

• quote:

Orjinalden alıntı: FoRA

aksamüstü markete alisverise giderken yolda cektim. ayarlar otomatik.

Başarılı bir kare olmuş. Noise oranı bir cep telefonu için az.

• otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 28 Ocak 2008; 13:33:04 >

• @TÛRÍ
    fotolar cok basarili. kapali havada bile, net ve kaliteli fotograflar alinabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.