hakkat ha...anketi açtım daha 2 dk geçmedi baktım gelmiş buraya.helal valla...aslında bi de anketlere oy kullanacaklara dair böle bi izin listesi gibi bişi yapılabilsemiş güzel olurmuş. ama fazla bişi istiyorum sanırım dimi
hakkat ha...anketi açtım daha 2 dk geçmedi baktım gelmiş buraya.helal valla...aslında bi de anketlere oy kullanacaklara dair böle bi izin listesi gibi bişi yapılabilsemiş güzel olurmuş. ama fazla bişi istiyorum sanırım dimi
valla süper olurdu da, onunla uğraşamazlar sanırım. sadece askere ait bi forum olsa belki
çok istenirse kendi listemizi yaparız tertip, resim şeklinde yine, nasıl olsa ilk liste hazır.
valla süper olurdu da, onunla uğraşamazlar sanırım. sadece askere ait bi forum olsa belki
çok istenirse kendi listemizi yaparız tertip, resim şeklinde yine, nasıl olsa ilk liste hazır.
Yani olabilir belki...çok gerekirse yapabiliriz öle bi tabloda...isimler nickler bide kısamı uzunmu isteniyosa onlar olur sadece....bakalım neler gelcek...ona göre bakar gerekirse yaparıs
Yani olabilir belki...çok gerekirse yapabiliriz öle bi tabloda...isimler nickler bide kısamı uzunmu isteniyosa onlar olur sadece....bakalım neler gelcek...ona göre bakar gerekirse yaparıs
ama düşünsene tertip, ayın 10'nu, sonuçlar açıklanmış, öyle bir durumda kimin kısa, kimin uzun, nereye çıktığını araştırıp, listeye yazıp, listenin son halini upload etmeye vakit bulunur mu, orası bayağı bir muallak
ama düşünsene tertip, ayın 10'nu, sonuçlar açıklanmış, öyle bir durumda kimin kısa, kimin uzun, nereye çıktığını araştırıp, listeye yazıp, listenin son halini upload etmeye vakit bulunur mu, orası bayağı bir muallak
gerçi orası öle ama geçen dönemdekiler yapmış...valla benim çok işim olmaz ben gerekirse tablodaki herkesinkine bakıp listemize eklerim o zaman gelince...sonuçta gece zaten geç saatlere kadar oturuyos...2-3 saatimi alır en fazla
uzun uzun uzun.. ben uzun istiyom kesin kısa cıkacak :) egitim mezununa uzun cıksa cıksa komando cıkıo benide komando yapmazlar zaten.. 1.80 boy 53 kilo..
arkadaşlar ben buraya kendi tezimi yazayım kısa ve uzun dönem çıkmayla ilgili:) şimdi kimden duyduysam yuzde 80-90 duyduklarımı söylüyorum.uzun işaretleniyor kısa çıkıyor kısa işaretleniyor uzun çıkıyor.askerinin şöyle bir mantık sürdüğünü düşünüyorum gerçi mantık yokta zaten çok saçma bişey ancak bunu askeri yapar:) kısa yazan elamana bu adam kısa yazmış işi gücü var belliki akıllı yapıp gidecek boş adam değil diyerekten uzun çıkıyor. uzun yazan elamana da bu adam para için geliyor işi gücü yok gözüyle bakılarak kısa çıkıyor. ikinci önemli bir nokta ise kısa yapmak için boş kağıt veren uyanıklar:) kısayı seçip boş kağıt veren şahıslardan yine yaptığım araştırma üzerine komando çıkıyor dolayısıyla uzun dönem:) bu askerinin boş kağıt verenlere uyguladığı bir türlü ceza olabilir. ben komando olmak istediğim için bu cezayı istiyorum kısa dönemi işaretleyip boş kağıt vermeyi düşünüyorum. gerçi bu da çok saçma hem kısa istiyoruz hem gönüllü komandoyuz bide boş kağıt var:) bilgisayar kafayı yiyecek herneyse benim düşüncem bu görüşlerinizi beklerim..
devreler açıkçası bence bu varsayımlar pek mantıklı değil.kısa mı uzun mu diye soruyolarsa biz hangisi gönlümüzden geçiyorsa onu söylemeliyiz.askeriyeyi iyiden iyiye niyet okuyucu yapmaya gerek yok.siz hayatınızda kendi kararlarınızı verin ve onun sonuçlarına katlanın.zaten mantıken bakınca tıbbiye,eğitim fak,veterinerlik,beden eğitimi öğr.,büyük üniversitelerin hukuk ve maliye bölümlerini ve yüksek lisans yapanları çıkardığımızda(çünkü bu kesimler temel ilişkiye sahip eleman ihtiyacı bakımından)diğer kesimlerden uzun dönemi alınma ihtimalinin 100 de 5 i aşmaması gerekir.herkese hayırlı terhisler..
ben kısa dönem istiyorum. benim anladığım kadarıyla bu kısa uzun dönem olayı şöyle oluyo askeriye ihtiyacı kadar uzun dönem alıyo. eğer uzun dönem isteyen kişiler bu ihtiyacı karşılıyosa gerekli işlemler yapılıyor. fazla talep varsa bu sefer eleme yapılıyor. ama talep ihtiyaçtan az ise bu sefer kısa dönem isteyenlerden gerekli gördüklerini alıyorlar uzun dönem olarak.