Yeni versiyon notları: 1-Telefonun tüm programları daha hızlı açılıyor ve bana göre kesinlikle daha iyi bir versiyon. 2-Maps için Türkiye haritasını tekrar yüklemek zorunda kaldım, internal GPS bağlantısı yine aynı yavaşlıkta, BT GPS receiver ile 1 dk bile sürmüyor(ev içi) 3- PC suite yedek dosyasını geri yüklerken nedense daha önce yüklü olan Tomtom 6.02 uçtu tekrar yüklemek zorunda kaldım, diğer tüm programlar geri yüklendi. 4-Fotoğraf için eklenen özellikler güzel 5- Update öncesi yedekleme yaparken birkaçkez kablo bağlı olmasına rağmen PC suite ve sys trayde telefon bağlı değil uyarısı geldi, sonra windows yazılım yüklüyor dedi ve bağlantı tekrar kuruldu, software update i korka korka yaptım allahtan onda öyle birşey yapmadı (vista home premium 32 bit)
arkadaşlar telefonu açarken yüklüyor diye bişey çıkıyor çok bekletiyor nası hallederim bunu :(
Kardeş, muhtemelen güncellemeden önce hafıza kartına yüklemiş olduğun programlar yüklenmeye çalışıyordur. Bende de aynısı oluyordu. FAkat maalesef o programlar düzgün yüklenemiyordu. Ben de hafıza kartına format attım ve o programları tekrar yükledim. Sanırım aynı problem sende de var.
beyler daha once de sordum.. anadolu yakasında servis varmı? guvenilir? dusunce kırılan on kamera camını degistirecek ve bana telefonumu aynı gun geri verecek?
RotateME nasil calistiriyorsunuz arkadaslar birisi bana anlatabilirmi? Unsigned olanini indirdim onu signed yaptim SignSIS-GUI ile. Signed olan RotateME'yi telefona gonderdim kur diyorum "guncellestirme hatasi" yaziyor. Tarih falan degiserek denedim degismedi. Gozden kacirdigim bir nokta mi var? Cogu kisi kurmus kullaniyorda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller004 -- 28 Kasım 2007; 19:55:30 >
RotateME nasil calistiriyorsunuz arkadaslar birisi bana anlatabilirmi? Unsigned olanini indirdim onu signed yaptim SignSIS-GUI ile. Signed olan RotateME'yi telefona gonderdim kur diyorum "guncellestirme hatasi" yaziyor. Tarih falan degiserek denedim degismedi. Gozden kacirdigim bir nokta mi var? Cogu kisi kurmus kullaniyorda :)
İlk sayfada anlattığım yolla 15 kişiye falan yaptım. Hepsi sağlıklı bi şekilde kullanıyorlar. Bazılarında sertifika hatası verdi ama o da basit bir şey zaten düzeldi. Güncelleştirme hatası ilk defa senden duydum.
2.02 RotateMe'yi yükledim , her ne kadar programda harf yerine dikdörtgen sembolleri de olsa 2.0.0'a göre daha performanslı bir de bu yeni FW ile birleşince güzel oldu..Artık Nokmote'un da çıkma zamanı gelmedi mi sizce ?
İlk sayfada anlattığım yolla 15 kişiye falan yaptım. Hepsi sağlıklı bi şekilde kullanıyorlar. Bazılarında sertifika hatası verdi ama o da basit bir şey zaten düzeldi. Güncelleştirme hatası ilk defa senden duydum.
Sana dosyalari yollasam acaba banada yaparmisin :)
2.02 RotateMe'yi yükledim , her ne kadar programda harf yerine dikdörtgen sembolleri de olsa 2.0.0'a göre daha performanslı bir de bu yeni FW ile birleşince güzel oldu..Artık Nokmote'un da çıkma zamanı gelmedi mi sizce ?
Geç bile kaldı Nokmote.
quote:
Orjinalden alıntı: painkiller004
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: painkiller004
Sana dosyalari yollasam acaba banada yaparmisin :)
Dosyalara gerek yok. N95'in imei numarasını gönder özel mesajdan. Bir de ben imzalayıp göndereyim sana sign halini. Bakalım düzelebilir.