Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gokhan43

28 Kasım 2007; 17:51:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben de yeni sürüme terfi etmiş bulunkatayım , Galeri ve Menü hızı dehşet olmuş bakalım kurcalamalara devam

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95
orto

28 Kasım 2007; 17:57:10 

Yeni versiyon notları:
1-Telefonun tüm programları daha hızlı açılıyor ve bana göre kesinlikle daha iyi bir versiyon.
2-Maps için Türkiye haritasını tekrar yüklemek zorunda kaldım, internal GPS bağlantısı yine aynı yavaşlıkta, BT GPS receiver ile 1 dk bile sürmüyor(ev içi)
3- PC suite yedek dosyasını geri yüklerken nedense daha önce yüklü olan Tomtom 6.02 uçtu tekrar yüklemek zorunda kaldım, diğer tüm programlar geri yüklendi.
4-Fotoğraf için eklenen özellikler güzel
5- Update öncesi yedekleme yaparken birkaçkez kablo bağlı olmasına rağmen PC suite ve sys trayde telefon bağlı değil uyarısı geldi, sonra windows yazılım yüklüyor dedi ve bağlantı tekrar kuruldu, software update i korka korka yaptım allahtan onda öyle birşey yapmadı (vista home premium 32 bit)

suleyman88

28 Kasım 2007; 18:32:22 

yokmu bunu çözümü yaw?
quote:

Orjinalden alıntı: suleyman88

arkadaşlar telefonu açarken yüklüyor diye bişey çıkıyor çok bekletiyor nası hallederim bunu :(

ramaknisnan

28 Kasım 2007; 19:34:13 

quote:

yokmu bunu çözümü yaw?
quote:

arkadaşlar telefonu açarken yüklüyor diye bişey çıkıyor çok bekletiyor nası hallederim bunu :(

Kardeş, muhtemelen güncellemeden önce hafıza kartına yüklemiş olduğun programlar yüklenmeye çalışıyordur. Bende de aynısı oluyordu. FAkat maalesef o programlar düzgün yüklenemiyordu. Ben de hafıza kartına format attım ve o programları tekrar yükledim. Sanırım aynı problem sende de var.

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Kasım 2007; 19:53:10 

ShakeRRaceR

Oyuncak arabanızı cep telefonunuzdan kontrol etmek ister misiniz? Shakerracer ile evet.

Gerçekliği nedir bilemiyorum ama çok hoş.

tanerf82

28 Kasım 2007; 19:54:51 

beyler daha once de sordum.. anadolu yakasında servis varmı? guvenilir? dusunce kırılan on kamera camını degistirecek ve bana telefonumu aynı gun geri verecek?

MaDDoG.. was a L E G E N D!..
painkiller004

28 Kasım 2007; 19:55:09 

RotateME nasil calistiriyorsunuz arkadaslar birisi bana anlatabilirmi? Unsigned olanini indirdim onu signed yaptim SignSIS-GUI ile. Signed olan RotateME'yi telefona gonderdim kur diyorum "guncellestirme hatasi" yaziyor. Tarih falan degiserek denedim degismedi. Gozden kacirdigim bir nokta mi var? Cogu kisi kurmus kullaniyorda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller004 -- 28 Kasım 2007; 19:55:30 >

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram | Nokia N95 | Nokia 8800 | Samsung i8510 innov8 |
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Kasım 2007; 19:59:09 

quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

RotateME nasil calistiriyorsunuz arkadaslar birisi bana anlatabilirmi? Unsigned olanini indirdim onu signed yaptim SignSIS-GUI ile. Signed olan RotateME'yi telefona gonderdim kur diyorum "guncellestirme hatasi" yaziyor. Tarih falan degiserek denedim degismedi. Gozden kacirdigim bir nokta mi var? Cogu kisi kurmus kullaniyorda :)

İlk sayfada anlattığım yolla 15 kişiye falan yaptım. Hepsi sağlıklı bi şekilde kullanıyorlar.
Bazılarında sertifika hatası verdi ama o da basit bir şey zaten düzeldi.
Güncelleştirme hatası ilk defa senden duydum.

hazeyh

28 Kasım 2007; 20:02:16 

arkadaşlar merhabalar....
-yeni versiyonda eklenenlere ilaveten herhangi bir videoyuda zil sesi olarak atayabiliyorsunuz.... baya hoş... saygılar

hazeyh
Gokhan43

28 Kasım 2007; 20:02:29 

2.02 RotateMe'yi yükledim , her ne kadar programda harf yerine dikdörtgen sembolleri de olsa 2.0.0'a göre daha performanslı bir de bu yeni FW ile birleşince güzel oldu..Artık Nokmote'un da çıkma zamanı gelmedi mi sizce ?

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95
painkiller004

28 Kasım 2007; 20:03:11 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

İlk sayfada anlattığım yolla 15 kişiye falan yaptım. Hepsi sağlıklı bi şekilde kullanıyorlar.

Sana dosyalari yollasam acaba banada yaparmisin :)

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram | Nokia N95 | Nokia 8800 | Samsung i8510 innov8 |
PHI

Sisteme Gözat

28 Kasım 2007; 20:04:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

2.02 RotateMe'yi yükledim , her ne kadar programda harf yerine dikdörtgen sembolleri de olsa 2.0.0'a göre daha performanslı bir de bu yeni FW ile birleşince güzel oldu..Artık Nokmote'un da çıkma zamanı gelmedi mi sizce ?

Geç bile kaldı Nokmote.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Sana dosyalari yollasam acaba banada yaparmisin :)

Dosyalara gerek yok. N95'in imei numarasını gönder özel mesajdan. Bir de ben imzalayıp göndereyim sana sign halini. Bakalım düzelebilir.