dostum benimde basıma aynı olay geldi..uzun bi süredir windows mobile kullanıyodum 2 hafta önce aldım n95 symbiana döndüm..alet bu gibi olaylara karsı gayet hassas..satıcınızla görüşünüz diye bi ekran cıkıyo ve ne yaparsan yap düzelmiyor..tek çözüm format
Ama benim telefon hiç açılmıyor ekranda görüntü yook ki Garantide hallederler mi acaba
quote:
Orjinalden alıntı: godless
dostum benimde basıma aynı olay geldi..uzun bi süredir windows mobile kullanıyodum 2 hafta önce aldım n95 symbiana döndüm..alet bu gibi olaylara karsı gayet hassas..satıcınızla görüşünüz diye bi ekran cıkıyo ve ne yaparsan yap düzelmiyor..tek çözüm format
ohhh be nihayet bende dönebiliyorum artık rotate me hesabııı ama bu symbiansigned beni baya ugrastırdı dogrusu meret hıcbır e mail hesabını kabul etmıo ben bilgisayar.tv den almıstım ama su an onuda kabul etmıyo sanırım
(Nokia Multimedia Transfer.app) . Program İtunes içinde N95 diye bir klasör oluşturuyor oluşturduğunuz playlisiti bu klasöre taşıyınca start music fill up şeçiliyor. ( Nokia Multi media tranfer kısmından )
n95 de bu program yeterli ;*.mp4a dosyalarını N95 kodec olmadan çalabiliyor.
http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_216038 adresinde videolu anlatım var.Nokia Multimedia Transfer programnın device browser kısmı aynı PC suitedeki nokia dosya yöneticisi gibi telefondaki ve hafıza kartındaki dosyaları görmeyi ve editlemeyi sağlıyor. *.sis dosyasını isyediğiniz yere atıp telefon üzerinden yükleyebiliyorsunuz. (USB kablosunu takınca PC suiti şeçmek lazım.)
Depolama aygıtı olarak:
Çekilen fotorafları ve videoyu aktarmak için USB takıp depolama aygtı olarak göstermekde yeterli. itunes muzikleride yukarıdaki program olmadan depolama aygıtına aktarır gibi aktarılabiliyor. Depolama aygıtı olarak USB takıldığında iphoto fotoları hemen algılıyor. Ancak algılan Media kart eğer yükleyeceğiniz resim video telefonda kayıtlı ise Nokia Multi media Transfer aplikasyonunu kullanmak gerek.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 29 Kasım 2007; 15:22:33 >