Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Mardini
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tanerf82

27 Kasım 2007; 14:18:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

müzik çaların ara yüzü degismis.. bi tane daha visualization gelmis.. "circles"..

MaDDoG.. was a L E G E N D!..
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Kasım 2007; 14:23:33 

ben ediyom şimdi inşallah sorun çıkmas paylaşrım iiliklerini

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
tanerf82

27 Kasım 2007; 14:29:24 

ya settings falan toolsun altında yeni bi klasore kopyalanmıstı butun sistem araclarıyla beraber.. hafıza kartından eski tel. hafızasını geri yukleyince o klasor kayboldu hersey yine toolsun altında.. nasıl cozucem?

MaDDoG.. was a L E G E N D!..
taxable

27 Kasım 2007; 14:29:27 

Ya arkadaşlar xmurat hoca nerelerde ya??? Olan bitenlerden inşallah haberi vardır. Burdan da kulaklarını çınlatayım dedim...
taxable

27 Kasım 2007; 14:32:15 

Menü den Araçlar Ayarlar Bağlantı Erişim Noktalarından girmiş olduğunuz tüm wireless internet listesini görüp silebilirsiniz...
necator americanus

27 Kasım 2007; 14:32:47 

oncelıkle o programdakı bı dosya bozulmus olabılır o programı tekrar ustune kur ve oyle kaldırmayı dene eger bu cozum olmadıysa o programla ılgılı dosyayı gecıcı olarak baska bı yere tası tasırken hata verıp tasımadıgı dosya varsa oo dosya bozulmus demektır onu sıl tekrar dene veya o harıc dıger dosyaları tası tekrar yukle
dıger bı alternatıf bu lınkte
http://www.cepilan.com/vbb/showthread.php?t=2736
quote:

Orjinalden alıntı: warrior18

quote:

Orjinalden alıntı: realcem

quote:

yeni versiyonu yükledikten sonra hafıza kartında yüklü iki program çalışmıyor bunları kaldıramıyorumda ne yapmam lazım hafıza kartına format atmak istemiyorum başka bir yol varmı bilen bi arakdaş cevaplarsa sevinirim.

Programın üstüne gelip c tusuna basmayı denedinmi ?

evet denedim senin dediğin gibide kaldıramıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necator americanus -- 27 Kasım 2007; 14:34:12 >

TUSSSBAAAAAA
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Kasım 2007; 14:33:18 

quote:

Orjinalden alıntı: tanerf82

ya settings falan toolsun altında yeni bi klasore kopyalanmıstı butun sistem araclarıyla beraber.. hafıza kartından eski tel. hafızasını geri yukleyince o klasor kayboldu hersey yine toolsun altında.. nasıl cozucem?

biraz daha açarmısın pek 1 şey anlamadım

@taxable: ben varım

Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
taxable

27 Kasım 2007; 14:34:39 

quote:

Klasöre taşı dediniz mi öyle çözebilirsiniz... Taşı o klasör içinde taşır. Klasöre taşı da bir başka yere yada bir üst klasöre taşımanızı sağlar.
taxable

27 Kasım 2007; 14:37:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

biraz daha açarmısın pek 1 şey anlamadım

@taxable: ben varım

Sen her zaman varsın hocam az şey öğrenmedim senden
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Kasım 2007; 14:37:55 

quote:

Orjinalden alıntı: necator americanus

ya arkadaslar bır ıkı sorum var
1-) bu wlan aramalarında buldugu baglantılar lıste olarak her baglanmada karsıma cıkıyor nasıl temızleyebılırım lısteyı nasıl sorun oluyoo dersenız wlan agımın wpa sıfresını degıstırdım eskı sıfre ıle aynı addakı agıma baglanmaya falan calısıyor ve ben maalesef su msn lıve bı turlu baglanamadım baglantı noktasını kullanıcı tanımlı yazıyorum yınede baglanmıyor meret
2-) bu rehberde ısım ararken mesala k ya basıyorum benım eskı 6230 dakı gıbı dırekt k ıle baslıyanlar gelmıyo ekranaıcınde k harfı gecenler lıstelenıyo ve bastada a ıle baslayanlar oluyo zaman kaybı oluyor
3-) y browserda bı turlu klasor olarak kopyala yapıstır yapamadım baska n95 ıle uyumlu bı fıle maneger varmı f-explorer hala n95 ıle calısmıyo bıldıgım kadarıyla degılmı
4-) bu bekleme ekranında en usttekı kısayollar nıye 6 tane ya kardesımde 6300 var 6 dan fazla belırleyebılıyorsunuz
5_) bırde sadec mesaj klasorune dırekt sıfre koyabılecegım bı prog?

1- cevaplanmış
2- bütün isim ve soy isimleri ya isime ya soyisme yaz k dediinde k ile başlayan isimleri ve soyisimleri bulur bide sıralamayı isim,soyisim biçiminde yap
3- x-plore var ama yapıyomu bilmiorum
4- 6300daki dönerli bizde sabit onlar sadece 6 tane onlardada multimedya menüsü yok ondan dönerli ve 6dan fasla
5- program ismi bilmioyrum ama güvenlik tuş kilidi yap istersen

necator americanus

27 Kasım 2007; 14:44:31 

tesekkurler ama 1. soru hangi topicte hatırlıyosan linkini koyarmısın
quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
1- cevaplanmış
2- bütün isim ve soy isimleri ya isime ya soyisme yaz k dediinde k ile başlayan isimleri ve soyisimleri bulur bide sıralamayı isim,soyisim biçiminde yap
3- x-plore var ama yapıyomu bilmiorum
4- 6300daki dönerli bizde sabit onlar sadece 6 tane onlardada multimedya menüsü yok ondan dönerli ve 6dan fasla
5- program ismi bilmioyrum ama güvenlik tuş kilidi yap istersen

TUSSSBAAAAAA
warrior18

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Kasım 2007; 14:45:14 

quote:

Orjinalden alıntı: necator americanus

oncelıkle o programdakı bı dosya bozulmus olabılır o programı tekrar ustune kur ve oyle kaldırmayı dene eger bu cozum olmadıysa o programla ılgılı dosyayı gecıcı olarak baska bı yere tası tasırken hata verıp tasımadıgı dosya varsa oo dosya bozulmus demektır onu sıl tekrar dene veya o harıc dıger dosyaları tası tekrar yukle
dıger bı alternatıf bu lınkte
http://www.cepilan.com/vbb/showthread.php?t=2736
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: realcem

quote:

yeni versiyonu yükledikten sonra hafıza kartında yüklü iki program çalışmıyor bunları kaldıramıyorumda ne yapmam lazım hafıza kartına format atmak istemiyorum başka bir yol varmı bilen bi arakdaş cevaplarsa sevinirim.

Programın üstüne gelip c tusuna basmayı denedinmi ?

evet denedim senin dediğin gibide kaldıramıyorum...

ben en iyisi karta format atayım en temizi sanırım...

Ilgaz Kayak Merkezi
http://www.ilgaz18.net