Sesli kullanım, rota üzerinde dolaşma, anlık hız, toplam yolculuk suresi gibi özellikler 3 gun ücretsiz kullanabilirsin.Fakat üç gün sonrasında bu özellikleri kullanmak istersen upgrade gerekiyor oda ucretli. 1 ay - 1 ve 3 yıl olarak satın alabiliyorsun.
Ayrıca satın almadan 50km hızda sımulasyon ozellıgını kulanabılırsın..
Arkadaşlar telefona Soft Format attım ama her hafıza kartını çıkardığımda veya telefonu yeniden başlattığımda Yükleyici açılıp Yükleniyor deyip 4-5 dk beni bekletiyor nasıl halledebiliriz bu sorunu ?
Arkadaşlar telefona Soft Format attım ama her hafıza kartını çıkardığımda veya telefonu yeniden başlattığımda Yükleyici açılıp Yükleniyor deyip 4-5 dk beni bekletiyor nasıl halledebiliriz bu sorunu ?
muhtemelen hafıza kartına yüklediğin programlar vardır.uygulama yöneticisine girip programların kurulumunu tamamla.sorun çözülür.
belki bağlantı ile ilgilidir,göründüğü kadarı ile download hızı ile ilgili bir sorun var.
ama buna gerek yokki,simba nın upload ettiği türkiye haritasını indir ve hafıza kartına yükle o kadar...
ben sayfaları araştırdım ama simbanın böyle bir mesajını bulamadım ve de nokia map loader in türkiye haritası 5 dk da indirdi yani bağlantı iyi benim iyice kafam karıştı
edit:yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 24 Kasım 2007; 15:46:51 >
ASUS M51SN NOTEBOOK(PENRYN T9300 2.50 Ghz,NVİDİA 9500GS(512/1280 MB),4 GB OCZ 800 MHZ) SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW) SONY PSP+2*8 GB MEMORY STİCK PRO DUO(orjinal) APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ HTC TOUCH DİAMOND
muhtemelen hafıza kartına yüklediğin programlar vardır.uygulama yöneticisine girip programların kurulumunu tamamla.sorun çözülür.