selam millet, haftasonu carrefour lardaki telefon indirim çılgınlığından istifade ederek, ben de bir N95 8GB sahibi oldum :)) aslında uzun zamandır takip ettiğim bir cihaz olmasına rağmen, fiyatından ötürü yanına yaklaşamıyordum, carrefour saolsun ilk işim şimdi toplamda 1000 küsur sayfalık bu iki topici okuyup, telefonumu en etkin şekilde kullanabilmek.ancak takdir edersiniz ki hop deyince olmuyor :) o bakımdan bu N95 8 GB aldığımızda " yapılması gereken ilk 10 şey" gibi bir listesi olan var mı acep (versiyon,program,vs ) önce onları yapayım, sonra da topicleri okurum söz
Nokia Ovi Maps v3.01.2602 | En Sorunsuz ve Tam Sürüm http://rapidshare.com/files/304630941/Nokia.Ovi.Maps.v3.01.2602.FP1.S60v3.OS9.2.Unsigned-CNSTeam.rar
Yenilik olarak doğru düzgün çalışan 3D binalar, trafik bilgisi vs var. Normalde 3D binalar TR'de de var diye biliyorum ama trafik bilgisi olmaması lazım. Yurt dışına çıkan ya da yurt dışından takip eden varsa diye veriyorum.
arkadaşlar n95 te sesli slaytlar oynamıyormu bendemi sorun var acaba diye düşündüm ama sessiz olanlar da sorun yok.resimler görünüyo onda da sorun yok varmı bir çaresi arkadaşlar bilginiz varsa paylaşalım.
dostlar merhaba uzundur N95 forumunu takip edemiyordum. Şimdi iş ile ilgili bir sorunum olunca aklıma hemen buraya başvurmak geldi. Gürcistanla ilgili bir işim olduğundan oraya gidicem. Acaba N95 im için Türkçe- Gürcüce sözlük programı varmı?
mobiltube veya youtube programlarından nasıl youtube sitesine girebilirim.nasıl engeli aşabilirim bir yol vaqrmıdır araştırdım bulamadım. opendns ip leride giremiyorum dns olarak.
arkadaşlar bu sabahtan beri garip bi problemle karşı karşıyayım N95 te sürgüyü açıp kapatırken tam ortada ekran kapanıyor,ve anında tekrar geri geliyo neden olabilir donanımsal zannedersem :((