Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar:
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  303 304 [305] 306 307 308 309 310 311 312   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ishan

21 Kasım 2008; 23:27:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

eger v30 yukluyse sadec patch olan kb degerindeki ufak sis i yuklemen yeterli olucaktır
quote:

Orjinalden alıntı: CENKKK

Arkadaşlar ben n95 im için full n-gage modülünü nerden bulabilirim reis in verdiği olmuyor lütfen N95 İ olan arkadaşlar yardım etsin helocarbide felanda yüklü herşey tamam ama oyunlarda trial yazıyor yardım edene şimdiden teşekkür ediyrum...

ishan

21 Kasım 2008; 23:31:53 

sadece sordugumun cevabını verdi ..senin verdigini uyguladıgına eminim
quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

@F3mania, Ben sana kablosuz olarak nasıl dosya transferi yapabileceğini bir önceki sayada yazdım.(Daha doğrusu alıntı yaptım)Okuyabildinmi?

ishan

21 Kasım 2008; 23:34:07 

......Daghan--D.E.K.........istedigin gibi bu da turkce olanı gule gule kullanhttp://rapi-dshare.com/files/166084703/SHAPE_Services_IMPlus_v7.09_Tuerk_e.rar.html

ishan

21 Kasım 2008; 23:37:08 

...bodrum.genci
sımdı kontrol ettım sorun yok lutfen 1 daha denermisin

cesar55

21 Kasım 2008; 23:38:38 

tamam ishan hocam bi arastırayım.ilgin için tesekkurler.

Daghan--D.E.K.

21 Kasım 2008; 23:57:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ishan

......Daghan--D.E.K.........istedigin gibi bu da turkce olanı gule gule kullanhttp://rapi-dshare.com/files/166084703/SHAPE_Services_IMPlus_v7.09_Tuerk_e.rar.html

abi oncelıkle cok tesekkur ederım saol varol .. bıde offıce ıle ılgılı yardımcı olabılırsen cok sevınırım abı.. hangısı daha kullanıslı dır abı offıcesuıtmı dıgerımı?? tekrar tesekkur ederım abı

Sonsuza D.E.K.

SATILIK DEĞİŞİK ÜRÜNLERİM
http://forum.donanimhaber.com/m_22355099/mpage_1/key_//tm.htm#22355099
ishan

22 Kasım 2008; 0:03:06 

acıkcası bana kolay gelen officce suite oldu ama ofis programının son surumunu realceday verdi 2 sinide kur ister onu kullan ıster onu nasıl olsa 2 sıde var keyfıne bak
quote:

Orjinalden alıntı: Daghan--D.E.K.

quote:

abi oncelıkle cok tesekkur ederım saol varol .. bıde offıce ıle ılgılı yardımcı olabılırsen cok sevınırım abı.. hangısı daha kullanıslı dır abı offıcesuıtmı dıgerımı?? tekrar tesekkur ederım abı

Daghan--D.E.K.

22 Kasım 2008; 0:22:27 

quote:

acıkcası bana kolay gelen officce suite oldu ama ofis programının son surumunu realceday verdi 2 sinide kur ister onu kullan ıster onu nasıl olsa 2 sıde var keyfıne bak
quote:

quote:

abı oncekı sayfalardan verdıın LCGjukeboxu yuklemek ıstıorum nasıl yuklersınız dıe yazmıssın ya orda kod alıcan falan dıo nansıl yapıjam anlamadım abı ?? gece gece ne cok sey ıstedım dımı

Sonsuza D.E.K.

tyler_014

22 Kasım 2008; 0:26:29 

quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

ishan abı bu kapak oynaması benım uyuzuma gıdıyo ustten elleyınce tıkı tıkı dıye gıcık bı ses yapıyor :( bıde bu kameranın kotu tarafı var flası kapadın gızlı cekım yapacaksın kırmızı ısık gırıyo bu sefer devreye kızlara yakalanıyos yaw :=) gecen yakalandım da ondan nokıayı kınadım bu burumda zaten bı daha bu tel bozulursa 1110i alacam :)ara msj cek yeter

o kırmızı ışığı yok etmenin bir yolu var, hemde çok basit bir yol evde kendin yapabilirsin... ilgileniyorsan bu mesaja alıntı yaparak foruma mesaj at anlatayım...

bodrum.genci

22 Kasım 2008; 0:35:07 

quote:

...bodrum.genci
sımdı kontrol ettım sorun yok lutfen 1 daha denermisin

tamamdır ihsan abi sorun yok ikisinide başarıyla indirdim... tekrar teşekkürler...

Daghan--D.E.K.

22 Kasım 2008; 1:06:08 

ishan abi IM sesler ve uyarılar olarak cok guzel ama kısıler eslesmıor yanı kısı lıstesı cıkmadı bı turlu gırdıımde arkadaslar bana yazdı ısımlerının altında kısı hotmaıl lıstende eklı dııl dedı herkes ıcın kısı lıstesı yok anlayacaın kullanıslı gelmıstı ama ıste olmadı lıve messengere talım edıcem galıba yıne

Sonsuza D.E.K.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Kasım 2008; 11:20:27 

IM+'nın son sürümünü indirin ondan sonra 1 alay sürümü çıktı.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand.
Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
ishan

22 Kasım 2008; 12:04:07 

sana tavsiyem esasında ..fizmo... olucak ama butun msn proları var 1 de slick ve agile msn var diger tavsiyem ise ebuddy buna da tlf nundan girerek indirebilirsin kablosuz baglantı ile
quote:

ishan abi IM sesler ve uyarılar olarak cok guzel ama kısıler eslesmıor yanı kısı lıstesı cıkmadı bı turlu gırdıımde arkadaslar bana yazdı ısımlerının altında kısı hotmaıl lıstende eklı dııl dedı herkes ıcın kısı lıstesı yok anlayacaın kullanıslı gelmıstı ama ıste olmadı lıve messengere talım edıcem galıba yıne

ishan

22 Kasım 2008; 12:07:30 

Daghan--D.E.K. ...eger hala yapamadıysan 1 onceki surumu daha rahat sorunsuz istersen onu verebilirim

ishan

22 Kasım 2008; 12:26:27 

BU DA HERKESİN KULLANABİLİCEGİ BENİM TAVSİYE EDİCEGİM 1 MSN COK DA RAHAT BUYRUN..http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/eevwchpv/eBuddy_v1_1_.1_build_3501_J2ME.zip.html

Ekteki dosya (1)

byenes38

22 Kasım 2008; 13:06:28 

…Download…

download sans le bar

telecharger les icons

downloads

downloads default icon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byenes38 -- 22 Kasım 2008; 13:14:46 >