Arkadaslar suan almak uzereyim fakat calisip calismadigi hakkinda bilgim yok.n95 sdch micro sd kartlari destekliyormu? 4,6 ve 8gb micro sd sdch kartlardan birini almak uzereyim fakat satici net cevap veremiyor. Acaba calisiyormu sdch? Bilen arkadaslar acil cevaplarlarsa hemen alicam.
Dostum mantýk olarakta çalýþmasý gerekiyor ben bir ara deneyecektim fakat türkiye içinde 2gb'tan büyük bulamadým heryeri araþtýrmama ragmen yoktu ama þuan 4 gb çýktý onu biliyorum fakat þimdide bende telefon yok
Dostum mantık olarakta çalışması gerekiyor ben bir ara deneyecektim fakat türkiye içinde 2gb'tan büyük bulamadım heryeri araştırmama ragmen yoktu ama şuan 4 gb çıktı onu biliyorum fakat şimdide bende telefon yok
Eğer istanbulda iseniz Cevizlibağ Vatan Computer bakabilirsiniz yaklaşık 2 hafta önce 4gb sandisk micro sd aldım sorunsuz çalışıyor...
arkadaþým rica etsem bana yardým edermisin rotateME konusunda? :)
quote:
Orjinalden alýntý: soylu
oh be ! nihayet symbiansigned e üye olabildim ve rotateme yi signed yaptým
þu anda kullanýyorum güzel bir özellik,yardýmcý olurum tabii. aþaðýda verdiðim link te PHI nýn anlatýmýna bak, yapamazsan imei no nu ve csr dosyasýný bana gönder ben sertifikaný alýp buraya yüklerim..
quote:
þu anda kullanýyorum güzel bir özellik,yardýmcý olurum tabii. aþaðýda verdiðim link te PHI nýn anlatýmýna bak, yapamazsan imei no nu ve csr dosyasýný bana gönder ben sertifikaný alýp buraya yüklerim..
biriyle tartýþýyosam onu adamdan sayar lafýmý koyarým ama bana sataþan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayýp suratýna bile bakmayýp son olarakta sallayýp geçerim.
quote:
buraya bir bak anlatýlanlarý dikkatlice oku,csr dosyasýný zaten program kendisi oluþturuyor..
selam v12 yi atarken telefonun dil kodunu nss ile girip türkçe yapmýþtýk þimdi v21 çýktýðýnda tekrardan nss ile türkçe kodu girmeye gerek varmý yoksa direk nsu ile update mi yapacaðýz bunu merak ediyorum bilgi verirseni sevinirim.
nss ile product code bir daha deðiþtirmeye gerek yok. artýk telefonun zaten Türkçe olmuþ.. sadece yeni firmware indirip yüklüyorsun.. fakat bu firmware henüz çýkmadý..