Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar:
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 2:12:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: teknikelektronikci

merhaba arkadaslar telefonmumu güncelemk istedim fakat zaten telefonunuz güncel dedi simdi benim ne yapmam gerek yardimci olabilirmisiniz simididen tesekürler koaly gelsin

version :12.0.013

greyse cihaz veya yurt dışıysa Türkiye kodunu yaz sonra dene

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand.
Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
tanerf82

8 Aralık 2007; 2:14:22 

geldim geldim.. kim sıkıştırıyo bakiim fafatara? hmmmm! :)
quote:

Orjinalden alıntı: fafatara

Taner nerdesin sen ya bak benı tek buldular sıkısdırıyorlar. :)
garminde harita, aksamları siyah fonlu gunduzleri beyaz fonlu oluyor.. ama istersen hep beyaz ve hep siyah yapılabiliyo..

MaDDoG.. was a L E G E N D!..
teknikelektronikci

8 Aralık 2007; 2:19:35 

reis hocam greyse n demk ?

bu arada cihaz yurt disi ama ne alaksi var türkiye kodu ile anlamadim bilgisiyarimda almanca xp pc suite ingilizce zaten hem daha önce ki günelemede bir probelm cikmamisdi acaba bunda cikmasi normalmi? bu arada türkiye kodu nasil giriliordu onu anlatan sayfayi verebilirmisiniz(daha önce paylasim alaninda vardi ama simdi iptal olmus galiba)

[link=http://resim.donanimhaber.com/m_15580775/mpage_1/key_//tm.htm#15580775][
Sezgintr

8 Aralık 2007; 2:24:16 

quote:

Orjinalden alıntı: semihefe

Fafatara kardeş sen var ya DH aleminin Halis Karataş'ısın. Tek geçiyorum seni. Bir anlatım bu kadar mı kusursuz olur. Günlerdir yükleme sırasında çıkacak sorunlar karşısında stres yaşamamak için erteliyordum ama tüm işlem 10 dakika bile sürmüyor. Ellerine sağlık

quote:

Evet şimdi garminin yeni versiyonunu kurma zamanı geldi Yine 3 dosyamız var
1 http://rapid share.com/files/74641020/Gar_Min.rar.html
2 http://rapid share.com/files/74649090/Yeni_Klasoer.rar.html
3 http://rapid share.com/files/73897324/Desktop.rar.html

Yuklemek artık cok basıt olacak.

Daha once hıc yukleme yapmamıslar yada programı duzgun kullanamayanlar için yukleme yontemi

Şimdi uc dosyayıda cekdık dosyları bilgisayarda bir yere rarlarını acıyoruz

1. dosyada garmin programını bilgisayarda c: nin içine cıkarttık 2. dosyadaki butun dosyaları c: deki garminin içine atıyoruz atıyoruz 3. dosyadakı gmapsupp.img dosyasınıda aynı garmin klosorunun içine kopyalıyoruz otekı program adındada belli oldugu üzere malum dosya (malum program herhangı bır yerde kala bılır ona bırazdan ıhtıyacımız olacak )

şimdi c: deki garmin dosyasını kopyalayıp telefonumuzun memory kartına kopyalıyoruz.
Kopyalama bittikken sonra telefonu bilgisayardan cıkartıp Menu/Araçlar/Dosya Yöneticisine giriyoruz orda memory katımızın ıcıne gırıyoruz garmin adındaki klosorun içinde GarminMobileXT.sis olacak orta tusa basarak yukleyin

Yukleme işlemi bittikden sonra telefonun Uygulamalar dosyasında GMobileXT adında bır program cıkacak onu acın ve karsımıza diller çıkacak biz orda sağ tuşu kullanarak türkçeyi seçiyoruz sonra konusma sesı cıkacak yıne turkceyı seçin sonra mesafe birimi metrik seçinGuvenlık uyarısınıda kabul edince program artık telefonda yuklu oluyor.

Şimdi Programdaki ayarlar bolumdeki hakkında yazan yere girip orda yazan card idmizi biryere not edin. Artık telefonu tekrar bilgisayara veriaktarım modunda bağlayın.

Şimdi yukarda bilgisayarınızda kalsın dediğim malum programı çalışdırın

Not ettiğiniz card ID nizi Enter Your Card ID here yazan yerin altına yazın Select Map Product yazan yerin altındaki City NavigatorNorth America NT 2008 yazan yeri City Navigator Europe NT v9 la değiştirin ve Generete tuslarına basın.

Şimdi Memory kartındaki garmin dosasının içinde SW.UNL yazan dosyayı birlikde aç notbap i secıp ustukini oraya yazın ve kapatın kapatırken değiştirmek istiyormusun dıye sorucak evet deyin GMAPSUPP.UNL yazanıda yine notbadle acın altta cıkan yenı numarayı oraya yazın ve kapatıp kaydedın.

Artık bilgisayarla bir işimiz kalmadı telefonu bilgisayardan cıkartın garmin programını acın Ayarlara gırın sisteme girin Uzak gps e girin orda ıkı secenek var altakı olanı seçip tamama basın artık garmın sızdede çalısıyor.
Unutmadan Alıntı Çalıntı değildir hepsini kendim hazırladım. :)

2. ve 3. linkleri kontrol edermisiniz ben açamadım yoksa sadece bende mi açılmıyo.

fafatara

8 Aralık 2007; 2:25:56 

artık butun paylasımlar sayfa 1 de ordan bula bılırsın nss ile değişdirecen 1 ncı sayfada gorursun zaten

fafatara

8 Aralık 2007; 2:32:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

quote:

Orjinalden alıntı: semihefe

Fafatara kardeş sen var ya DH aleminin Halis Karataş'ısın. Tek geçiyorum seni. Bir anlatım bu kadar mı kusursuz olur. Günlerdir yükleme sırasında çıkacak sorunlar karşısında stres yaşamamak için erteliyordum ama tüm işlem 10 dakika bile sürmüyor. Ellerine sağlık

quote:

Evet şimdi garminin yeni versiyonunu kurma zamanı geldi Yine 3 dosyamız var
1 http://rapid share.com/files/74641020/Gar_Min.rar.html
2 http://rapid share.com/files/74649090/Yeni_Klasoer.rar.html
3 http://rapid share.com/files/73897324/Desktop.rar.html

Yuklemek artık cok basıt olacak.

Daha once hıc yukleme yapmamıslar yada programı duzgun kullanamayanlar için yukleme yontemi

Şimdi uc dosyayıda cekdık dosyları bilgisayarda bir yere rarlarını acıyoruz

1. dosyada garmin programını bilgisayarda c: nin içine cıkarttık 2. dosyadaki butun dosyaları c: deki garminin içine atıyoruz atıyoruz 3. dosyadakı gmapsupp.img dosyasınıda aynı garmin klosorunun içine kopyalıyoruz otekı program adındada belli oldugu üzere malum dosya (malum program herhangı bır yerde kala bılır ona bırazdan ıhtıyacımız olacak )

şimdi c: deki garmin dosyasını kopyalayıp telefonumuzun memory kartına kopyalıyoruz.
Kopyalama bittikken sonra telefonu bilgisayardan cıkartıp Menu/Araçlar/Dosya Yöneticisine giriyoruz orda memory katımızın ıcıne gırıyoruz garmin adındaki klosorun içinde GarminMobileXT.sis olacak orta tusa basarak yukleyin

Yukleme işlemi bittikden sonra telefonun Uygulamalar dosyasında GMobileXT adında bır program cıkacak onu acın ve karsımıza diller çıkacak biz orda sağ tuşu kullanarak türkçeyi seçiyoruz sonra konusma sesı cıkacak yıne turkceyı seçin sonra mesafe birimi metrik seçinGuvenlık uyarısınıda kabul edince program artık telefonda yuklu oluyor.

Şimdi Programdaki ayarlar bolumdeki hakkında yazan yere girip orda yazan card idmizi biryere not edin. Artık telefonu tekrar bilgisayara veriaktarım modunda bağlayın.

Şimdi yukarda bilgisayarınızda kalsın dediğim malum programı çalışdırın

Not ettiğiniz card ID nizi Enter Your Card ID here yazan yerin altına yazın Select Map Product yazan yerin altındaki City NavigatorNorth America NT 2008 yazan yeri City Navigator Europe NT v9 la değiştirin ve Generete tuslarına basın.

Şimdi Memory kartındaki garmin dosasının içinde SW.UNL yazan dosyayı birlikde aç notbap i secıp ustukini oraya yazın ve kapatın kapatırken değiştirmek istiyormusun dıye sorucak evet deyin GMAPSUPP.UNL yazanıda yine notbadle acın altta cıkan yenı numarayı oraya yazın ve kapatıp kaydedın.

Artık bilgisayarla bir işimiz kalmadı telefonu bilgisayardan cıkartın garmin programını acın Ayarlara gırın sisteme girin Uzak gps e girin orda ıkı secenek var altakı olanı seçip tamama basın artık garmın sızdede çalısıyor.
Unutmadan Alıntı Çalıntı değildir hepsini kendim hazırladım. :)

2. ve 3. linkleri kontrol edermisiniz ben açamadım yoksa sadece bende mi açılmıyo.

Link sağlam çalısıyor

mardin

8 Aralık 2007; 2:40:17 

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

Orjinalden alıntı: TheThief1

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

yeni sürümde fotoğraf kalitesinde %50 gibi bir fark söz konusu değil,lütfen yanıltıcı olmayalım.

@soylu,

Bu verdiğiniz cevaptan, önceki mesajları okumadığınız en azından benim yazdığımı okumadığınızı anlıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: TheThief1 7 Aralık 2007; 9:37:38

... N95 için, V20'den sonra kesinlikle telefona tekrar aşık oldum diyebilirim, son başıma gelenlerden sonra telefonuma üvey evlat gibi bakıyordum açıkçası.

Mesajım asla yanıltıcı nitelikte değildir. Bu başlığı en başından takip eden ve gerekli yerlerde tüm tecrübelerimi paylaşan ve N95'i V 10.0.018 cihaz yazılımından beri takip edip güncelleyen, aradaki farkları kendi telefonum nezdinde ayırt edebilen biri olarak yazdığınız "uyarı" şeklindeki mesaj oldukça yersizdir.

Saygılarımla

önceki mesajlarınızla yeni versiyonun foto kalitesi arasında ne gibi bir bağlantı var anlamadım,
foto -video topic ine yeni versiyonla çekmiş olduğunuz bir foto ekleyebilirseniz aradaki farkı karşılaştırabiliriz,
ben hala eski v-12 versiyonu kullanıyorum,benim fotolarım,foto topic indedir,isteyen bakabilir ve karşılaştırabilir,
ve bu güne kadar versiyonla foto kalitesinin %50 arttığı bir cihaz görmedim.....

kesinlikte fotograf fonksiyonun kullanılabilirliği artmış rakamsal oran biraz afaki olur ancak soyle bir ornek vereyim kızımınfotograflarını o anda verdiği pozda alamıyordum çunku flaş çakınca kaçıyordu ve abuk subuk bir görüntü oluyordu bu yüzden v20 süper olmuş artık kullanılabilir olmuş yani yoksaben ne yapayım çektiğim andan 2 sn sonrasını kaydeden makinayı....
saygılar

teknikelektronikci

8 Aralık 2007; 2:41:51 

merhabalar türkcelestirme ile ugrasiorum su andada hazirladiginiz kullanma kilavuzundaki 1.bölüme kodu yazdim fakat kilavuzda hw versioyn ordner serial numaralarinin oldugu yerler bos sizde bende ise numarala var bi probelm teskil edermi olmasi ?

teknikelektronikci

8 Aralık 2007; 2:52:48 

üstadlar birde bu türkcelestirme islemini yaparken telefon acikmi olacak kapalimi olacak ? acik ise offline mi yoksa tercihelrden genelmi?

MUJİM™
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Aralık 2007; 3:18:32 

YOK ARKADAŞ VALLA BU TELEFONDA BİŞEY VAR
15 DAKKADIR BEKLİYORUM CAM KENARINDA DONDUM SOĞUKTAN BAĞLANMIYO UYDUYA!

GPS
bussinesstr

8 Aralık 2007; 4:33:03 

Arkadaşlar güne mutlu ve sevinçli uyanmanız için N95 ve N95 8GB'cılar için Sıcacık bir gelişme...

RotateMe Beta 4 ÇIKTI

(ama nereden indirecez diye sormayın, walla bende bilmiyorum...bu samir denilen elemanda hesabı olan varsa beleş alabiliyor ama alan varsada burada bizime paylaşırlarsa mutlu oluruz)

http://www.jaspp.net/?p=1198

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussinesstr -- 8 Aralık 2007; 4:33:12 >

...RECEP IVEDIK Sinemalarda...
http://www.youtube.com/watch?v=X0_7uUQKER0

MUJİM™
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Aralık 2007; 7:07:59 

ARKADAŞLAR UYDUYA BAĞLANMAYA ÇALIŞIRKEN BÖYLEMİ TUTACAĞIZ TELEFONU? YANİ BATARYA TAKILAN YERİ AŞŞAĞIYA BAKACAK AÇMA KAPAMA DÜĞMESİ OLAN YER YUKARI, BÖYLEMİ YANİ! YANLIŞSA SÖYLEYİN!

ramaknisnan

8 Aralık 2007; 7:57:07 

quote:

Orjinalden alıntı: bussinesstr

Arkadaşlar güne mutlu ve sevinçli uyanmanız için N95 ve N95 8GB'cılar için Sıcacık bir gelişme...

RotateMe Beta 4 ÇIKTI

(ama nereden indirecez diye sormayın, walla bende bilmiyorum...bu samir denilen elemanda hesabı olan varsa beleş alabiliyor ama alan varsada burada bizime paylaşırlarsa mutlu oluruz)

http://www.jaspp.net/?p=1198

Bu Rotate me nin betası bu gidişle 10-15 sürüm falan olacak herhalde

@mujim: Bence tam tersi şekilde tutmalısın. Bildiğim kadarıyla GPS alıcısı telefonun alt kısmında mikrofona yakın bi yerde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 8 Aralık 2007; 7:58:23 >

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 9:49:48 

quote:

Orjinalden alıntı: teknikelektronikci

reis hocam greyse n demk ?

bu arada cihaz yurt disi ama ne alaksi var türkiye kodu ile anlamadim bilgisiyarimda almanca xp pc suite ingilizce zaten hem daha önce ki günelemede bir probelm cikmamisdi acaba bunda cikmasi normalmi? bu arada türkiye kodu nasil giriliordu onu anlatan sayfayi verebilirmisiniz(daha önce paylasim alaninda vardi ama simdi iptal olmus galiba)

http://www.4shared.com/file/22323040/ecddf05/NSS_ile_Trkeletirme_Anlatm.html

dosya bu anlatım bu burda yazanları adım adım takip et sonra haritaları güncelle

GPS'in belli bi tutma şekli yok en azından ben normal tutuyorum ama tuş takımının oraları kapatmamaya hayret göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 8 Aralık 2007; 9:51:09 >