Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: silahtar1, Senti, mexmet
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  226 227 [228] 229 230 231 232 233 234 235   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yegoadam

23 Temmuz 2008; 11:24:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar rotateME icin yardim edebilirminiz nasil ve nerden yuklerim ??

BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
NAGYOS74

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 11:49:32 

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

hocam sertifika veye teli hack lemen lazım onu kullanabilmen için..

SAMSUNG I900 OMNIA
N95 + 8 GB V30.0.015
ramaknisnan

23 Temmuz 2008; 11:55:32 

quote:

Bence teli hacklemen çok daha iyi bir yöntem olur. Tüm unsigned uygulamalrı da rahatlıkla yüklersin Bu arada imzanı değiştirmeyi düşünmüyor musun hocam? Şu N90 yazan kısmı N95 olarak değiştirsen diyorum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
yegoadam

23 Temmuz 2008; 12:35:12 

imzayi degistirdim

BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
NAGYOS74

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 13:13:02 

arkadaşlar yeni tr haritasını çalıştırabilen varmı?

SAMSUNG I900 OMNIA
N95 + 8 GB V30.0.015
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 13:48:01 

quote:

Orjinalden alıntı: moviemaker

arkadaşlar bişey sormak istiyorum Nokia N95lerin wireless lerininin mac ip adreslerini nasıl öğrenebiliriz ?

*#62209526#

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 13:50:17 

quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Bence teli hacklemen çok daha iyi bir yöntem olur. Tüm unsigned uygulamalrı da rahatlıkla yüklersin Bu arada imzanı değiştirmeyi düşünmüyor musun hocam? Şu N90 yazan kısmı N95 olarak değiştirsen diyorum

Abi başka yerde rastlamıştım senin soruna da ben başka yerlerde destek vermiyom fazla şimdi aklıma geldi cevaplim.

anlatımı güncelledim ben o unl olayı programın yanlış id vermesindenmi yani bende hata yok garminde var. anlatımı düzelttim 1 çok kişide yaptı. haberin olsun dedim

Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
ishan

23 Temmuz 2008; 14:16:27 

Reis-i Eagles.......ben nerde hata yaptıgımı tam anlıyamadım su anlatımını buraya 1 yazarmısın herkes 1 daha okusun .cunki yapamıyan cok var ben de dahil sımdıden tesekkurler

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 14:43:35 

Buraya yazimde ban yiyim di mi?

Ki ben hatayı yazdım; program imei'yi yanlış algılıyo yanlış id veriyo. dolayısı ile kodda olmuyo.
converter ile yapın o kısmı.
imzamdan gir anlatıma

ramaknisnan

23 Temmuz 2008; 14:59:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

Abi başka yerde rastlamıştım senin soruna da ben başka yerlerde destek vermiyom fazla şimdi aklıma geldi cevaplim.

anlatımı güncelledim ben o unl olayı programın yanlış id vermesindenmi yani bende hata yok garminde var. anlatımı düzelttim 1 çok kişide yaptı. haberin olsun dedim

Teşekkürler Reis, biz adamı heryerde buluruz böle

@yegoadam; imzan şimdi daha güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 23 Temmuz 2008; 15:26:55 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
silahtar1

23 Temmuz 2008; 15:58:45 

ya ben şu tel hackleme ve garmin e pek sıcak bakmıyodum ama telefona iyice ısındıktan sonra yapmak istedim.akşam kurcalayayım biraz.telefonumu aldığımdan beri güncelleştirmedim.içinde 3-5 tema , 2 oyun sözlük,resco,core player falan var.telefonu güncelleştirsem bana ne tarz faydaları olur mesela ?

myspace.com/silahtar1

Nokia N95 + Sandisk 4 GB Micro SD - Sony B103F 1GB - Sony MDR-E818 - Sennheiser MX350 - Creative EP-630
devilghost

23 Temmuz 2008; 15:59:36 

quote:

Orjinalden alıntı: ishan

devilghost......yıne cok basıt bır cevabı var sen her seyı denedıgını ve donanımsal oldugunu yazmıssın kardes o zaman sana burdan yardım edebılıcek kımse cıkmaz sen en ıyısı servıse ver onu saglıklı 1 sekılde baksınlar ....uzgunum ....baska turlu yardımcı olamıyaca m

sağol ilgilendiin için öncelikle.... ama kamera deişti yine aynı problem dewam ediyo...yani donanımsal değil gibi...video kayıt griorm tel kendini resetliyor bazennde müzik çalarda da yapıyor...
ishan

23 Temmuz 2008; 16:24:02 

devilghost.............bu olaya benım bıraz kafam takıldı su sorularıma cevap verırmısın 1.....hafıza kartın a kayıt yapabılıyormusun 2.....tlf hafızasına kayıt yapabılıyormusun 3.....tlf ve kartı formatladın mı 4....bunları tek tek cevaplarmısın anlıyabılmem acısından

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 16:42:22 

quote:

Teşekkürler Reis, biz adamı heryerde buluruz böle

devilghost: servis sonrası ve servis öncesi işlemler nelerdi?