arkadaslar rotateME icin yardim edebilirminiz nasil ve nerden yuklerim ??
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
Bence teli hacklemen çok daha iyi bir yöntem olur. Tüm unsigned uygulamalrı da rahatlıkla yüklersin Bu arada imzanı değiştirmeyi düşünmüyor musun hocam? Şu N90 yazan kısmı N95 olarak değiştirsen diyorum
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
Bence teli hacklemen çok daha iyi bir yöntem olur. Tüm unsigned uygulamalrı da rahatlıkla yüklersin Bu arada imzanı değiştirmeyi düşünmüyor musun hocam? Şu N90 yazan kısmı N95 olarak değiştirsen diyorum
Abi başka yerde rastlamıştım senin soruna da ben başka yerlerde destek vermiyom fazla şimdi aklıma geldi cevaplim.
anlatımı güncelledim ben o unl olayı programın yanlış id vermesindenmi yani bende hata yok garminde var. anlatımı düzelttim 1 çok kişide yaptı. haberin olsun dedim
Reis-i Eagles.......ben nerde hata yaptıgımı tam anlıyamadım su anlatımını buraya 1 yazarmısın herkes 1 daha okusun .cunki yapamıyan cok var ben de dahil sımdıden tesekkurler
Abi başka yerde rastlamıştım senin soruna da ben başka yerlerde destek vermiyom fazla şimdi aklıma geldi cevaplim.
anlatımı güncelledim ben o unl olayı programın yanlış id vermesindenmi yani bende hata yok garminde var. anlatımı düzelttim 1 çok kişide yaptı. haberin olsun dedim
Teşekkürler Reis, biz adamı heryerde buluruz böle
@yegoadam; imzan şimdi daha güzel oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 23 Temmuz 2008; 15:26:55 >
ya ben şu tel hackleme ve garmin e pek sıcak bakmıyodum ama telefona iyice ısındıktan sonra yapmak istedim.akşam kurcalayayım biraz.telefonumu aldığımdan beri güncelleştirmedim.içinde 3-5 tema , 2 oyun sözlük,resco,core player falan var.telefonu güncelleştirsem bana ne tarz faydaları olur mesela ?
devilghost......yıne cok basıt bır cevabı var sen her seyı denedıgını ve donanımsal oldugunu yazmıssın kardes o zaman sana burdan yardım edebılıcek kımse cıkmaz sen en ıyısı servıse ver onu saglıklı 1 sekılde baksınlar ....uzgunum ....baska turlu yardımcı olamıyaca m
sağol ilgilendiin için öncelikle.... ama kamera deişti yine aynı problem dewam ediyo...yani donanımsal değil gibi...video kayıt griorm tel kendini resetliyor bazennde müzik çalarda da yapıyor...
devilghost.............bu olaya benım bıraz kafam takıldı su sorularıma cevap verırmısın 1.....hafıza kartın a kayıt yapabılıyormusun 2.....tlf hafızasına kayıt yapabılıyormusun 3.....tlf ve kartı formatladın mı 4....bunları tek tek cevaplarmısın anlıyabılmem acısından