@XII :Hocam kamera ses olayý harbi baya ii olmuþ milletin yanýnda fotoðraf çekerken baya bi dikkat çeker .Bu arada telefonundaki temayý çok beðendim ismini sölersen çekip tele kurmayý düþünüyorum þimdiden teþekkürler.
@ishan:Dostum deniztoyota arkadaþýmýzýn dediklerine harfiyen katýlýyorum.Her ne kadar kimse teþekkür etmesede bilki paylaþýmlarýn herkes tarafýndan takdirle karþýlanýyor.Saðolasýn dostum karþýlýksýz bu emeklerin için ben herkesin adýna sana teþekkür ediyorum.
zuma oyununu zannedersem cogunuz biliyorsunz dur bu da onun benzeri hatta ondan cok guzeli ve son guncellenmis versiyonu luxor bu da olmassa olmazz lardan buyrun ::::::bana tesekkurlerini yazan arkadaslarýma minettarým sagolunve buyrunhttp://www.dosyaupload.net/download.php?file=41Luxor2_Nokia__N95_2_.zip
@XII :Hocam kamera ses olayý harbi baya ii olmuþ milletin yanýnda fotoðraf çekerken baya bi dikkat çeker .Bu arada telefonundaki temayý çok beðendim ismini sölersen çekip tele kurmayý düþünüyorum þimdiden teþekkürler.
@ishan:Dostum deniztoyota arkadaþýmýzýn dediklerine harfiyen katýlýyorum.Her ne kadar kimse teþekkür etmesede bilki paylaþýmlarýn herkes tarafýndan takdirle karþýlanýyor.Saðolasýn dostum karþýlýksýz bu emeklerin için ben herkesin adýna sana teþekkür ediyorum.
immortalover inan bende de aynı sorun ve duzelmedı ben de pes ettım artık ama tlf sıfır olsun problem yok veya kurduklarını tlf na kur yıne problem yok ama 100 yakın sey kurulu bende bunları mecburen karta kurdum o zaman da baglantı maalesef olmuyor