Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarlarý >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  215 216 [217] 218 219 220 221 222 223 224   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
crux2005

4 Temmuz 2008; 14:02:41 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

@XII :Hocam kamera ses olayý harbi baya ii olmuþ milletin yanýnda fotoðraf çekerken baya bi dikkat çeker .Bu arada telefonundaki temayý çok beðendim ismini sölersen çekip tele kurmayý düþünüyorum þimdiden teþekkürler.

@ishan:Dostum deniztoyota arkadaþýmýzýn dediklerine harfiyen katýlýyorum.Her ne kadar kimse teþekkür etmesede bilki paylaþýmlarýn herkes tarafýndan takdirle karþýlanýyor.Saðolasýn dostum karþýlýksýz bu emeklerin için ben herkesin adýna sana teþekkür ediyorum.

IMZANIZ KURAL DIÞIDIR | | Uymanýz gereken imza kurallarýný okumak icin týklayýnýz.
emre_14

4 Temmuz 2008; 14:14:51 

basgaza ishan basgaza,kim tutar seni basgazaaa
paylaşımlar için teşekkürler hepsi çok güzel

_________€mR€__________
Hp Compaq 6720s&Nokia N95
deniztoyota

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 14:41:07 

@XII

EVET BENDE PM ATMIÞTIM AMA BURADA SESLERÝ NASIL YUKLEDÝÐÝNÝ ANLATIRSAN ÝYÝ OLUR ARKADAÞIM

forever toyota
forever n95
forever sandisk sdhc 6 gb
forever panasonic lumix
forever donaným haber
ishan

4 Temmuz 2008; 14:52:28 

zuma oyununu zannedersem cogunuz biliyorsunz dur bu da onun benzeri hatta ondan cok guzeli ve son guncellenmis versiyonu luxor bu da olmassa olmazz lardan buyrun ::::::bana tesekkurlerini yazan arkadaslarýma minettarým sagolunve buyrunhttp://www.dosyaupload.net/download.php?file=41Luxor2_Nokia__N95_2_.zip

ishan

4 Temmuz 2008; 15:10:10 

2 sayfa once de vermistim satranc oyunu fakat bunun guzel olan tarafý blutut la karsýlýklý oynayabilmeniz (ben denemedým sadece oyle yazýyordu) buyrunhttp://www.dosyaupload.net/download.php?file=416AAChess.rar

ishan

4 Temmuz 2008; 15:43:29 

raba yarýsý oyunu ama n95 le bu kadar guzel calýsan ve araba goruntulerinin bu kadar guzel olanýnýný gormemistim buyrun deneyin http://www.dosyaupload.net/download.php?file=785thq.wireless.juiced.2.hot.import.night.3d.rar

XII

4 Temmuz 2008; 15:48:08 

quote:

Orjinalden alýntý: crux2005

@XII :Hocam kamera ses olayý harbi baya ii olmuþ milletin yanýnda fotoðraf çekerken baya bi dikkat çeker .Bu arada telefonundaki temayý çok beðendim ismini sölersen çekip tele kurmayý düþünüyorum þimdiden teþekkürler.

@ishan:Dostum deniztoyota arkadaþýmýzýn dediklerine harfiyen katýlýyorum.Her ne kadar kimse teþekkür etmesede bilki paylaþýmlarýn herkes tarafýndan takdirle karþýlanýyor.Saðolasýn dostum karþýlýksýz bu emeklerin için ben herkesin adýna sana teþekkür ediyorum.

Hocam tema burda..Yorum için teþekürkler.
http://www.pizero.net/archives/304
ishan

4 Temmuz 2008; 16:49:59 

Bruce lee hayranları size guzel bir oyun buyrun http://www.dosyaupload.net/download.php?file=263Bruce Lee 240x320.zip

ishan

4 Temmuz 2008; 17:19:14 

arkadaslar sonunda tlf num iflas etti deneme tahtası olmaktan bıkmıs format yiycek D:

immortalover

4 Temmuz 2008; 17:20:21 

tel. hard format attým henuz býsý kurmadým hafýza kartýna n-gage den baska fakat usb kablo. takýnca verý modunda baglanamýyorum

ishan

4 Temmuz 2008; 17:22:21 

gelen mesajlarını hafıza kartında saklama tlf moduna al zaten prolar kurmıya baslarsan bu hep sorun oluyor bende hep bu sıkntı var
quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

tel. hard format attım henuz bısı kurmadım hafıza kartına n-gage den baska fakat usb kablo. takınca verı modunda baglanamıyorum

immortalover

4 Temmuz 2008; 17:26:19 

zaten tel modunda orayý duzelttým ama yok gene sorun ayný ýlla hafýza kartýný býlg.takmam gerekýyor
quote:

Orjinalden alýntý: ishan

gelen mesajlarýný hafýza kartýnda saklama tlf moduna al zaten prolar kurmýya baslarsan bu hep sorun oluyor bende hep bu sýkntý var
quote:

Orjinalden alýntý: immortalover

tel. hard format attým henuz býsý kurmadým hafýza kartýna n-gage den baska fakat usb kablo. takýnca verý modunda baglanamýyorum

ishan

4 Temmuz 2008; 17:29:57 

immortalover
inan bende de aynı sorun ve duzelmedı ben de pes ettım artık ama tlf sıfır olsun problem yok veya kurduklarını tlf na kur yıne problem yok ama 100 yakın sey kurulu bende bunları mecburen karta kurdum o zaman da baglantı maalesef olmuyor

ishan

5 Temmuz 2008; 9:07:58 

herkese GUNAYDIN MUHTESEM bir programla baslıyoruz herkes bundan buyuk bir keyif alıcak nedir derseniz kartvizitinizi n resmini cekin ve icindeki tlf...faks...adres ..vs.vs.vs hepsini sizin yerinize tlf rehberine kopyalasın muhtesem bir kolaylık (((imzalamayı unutmayın))) http://www.dosyaupload.net/download.php?file=172Abbyy.Business.Card.Reader.v1.0.0.229.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.illusion.rar