Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  203 204 [205] 206 207 208 209 210 211 212   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ishan

9 Haziran 2008, 17:01:30  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Handy Weather... erak ettım bu programı sorunsuz kullanabılen yanı guncellıyebılen bırıleri var mı ben bu programın cep.b da olanını kullanmıstım guncellemede yapıyordu ama n95 de maalesef guncellemede bıldık cevapı alıyordum ve dısarı atıyordu kullanabılenler nasıl kullanıyor gercekten merak ediyorum

ishan
sonakrep

9 Haziran 2008, 17:26:24  

quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

sonakrepin verdiği direkt 4.10.80 i denedim tekrar olmuyor arkadaşlar sakın denemeyin.yok öyle birşey...tam 4 saatimi yedi . doğrusu. reisin 4.10.60 i sonra upgrade

zaten beni oku da şöyle dandik bir bölüm var
4. Bu defa Telefonu bilgisayara USB modunda bağlayın ve Garmin > Apps > Symbian > Res klasöründeki
GarminMobileXT.sis dosyasını dosya uygulamasıyla çalıştırıp uygulamayı kurun.

ne demekse

Bu topicte epeydir yorum yazmıyorum, ancak bu yazıyı görünce cevap yazmayı üzerime düşen bir sorumluluk olarak düşündüm. Çünkü bunu emeğe saygısızlık olarak gördüm. Tabii bunda programı kurup yorum yapmayan arkadaşlar da hatalı (ben de dahil) .Öncelikle şunu söyleyeyim : "sonakrep" arkadaşımızın verdiği linkteki Garmin 4.10.80 şu ana kadar en kolay kurduğum Garmin programı oldu. Sadece 3 (üç) dakikamı aldı. Hiç sorunsuz da kullanıyorum 2 gündür. Bazı şeyleri beceremiyorsak (olabilir, hepimiz birçok konuda takılabiliyoruz), paylaşım yapanı karalamak yerine , takıldığımız yerleri sorarak işin içinden çıkabiliriz. Eğer sorup da cevap alamamışsanız o zaman bu yine bizlerin (bildiği halde yardımcı olmayanların ) hatasıdır. Zaten gereksiz, bozuk dosya...vs. paylaşımı varsa birçok kişi tarafında bu onaylanacak ve iptal edilecektir. Ancak burada tıkır tıkır çalışan bir link ve mükemmele yakın bir anlatım var. Bunun için verilmiş bir emek var. Emin olmadan paylaşımı veya paylaşımcıyı karalamayalım lütfen. Son sözüm: (Bana göre) Şu ana kadarki en basit Garmin kurulumu için emek veren ve bunu bizlerle paylaşan "sonakrep" arkadaşımıza, programı indirip kuran herkes adına teşekkür ediyorum.

Sorumluluk duygusuyla zerafet ve nezaket içinde veciz ifadelerle kimseyi incitmeden görüşlerini yazan ramaknisnan arkadaşıma çok çok teşekkür ederim .

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008, 17:38:26  

quote:

Orjinalden alıntı: routier

Reis sayfa 140 ta 0536066 yazmis
ben gecenlerde not etmistim bu siteden N95 turkce kodu 0556066 yazmisim
hep aklimda 055 kaldi Reis in tekrar dogrulamasini beklerim

0536066 0534845 bu da var

2 dene

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
eftim

9 Haziran 2008, 18:07:38  

Reis-i Eagles
Uzman Mobilci abi garmin city navigator nt 2008 n95 te nasıl çalıştırıcaz bi yardımcı olsan gmapprom.img şeklinde denedim programdan çıkyor gmapsupp.img yaptım bu sefer ghörmüyor bu arada türkiye haritasını çalıştırıyorum unlock etmede sorun yok

routier

9 Haziran 2008, 19:39:41  

quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: routier

uzun bi ugrastan sonra Turkiye haritasi calisiyor artik

GMAPSUPP.IMG ve GMAPSUPP.UNL bu uzanti avrupa haritasi icin zaten dosyanin icinde vardi

2.Harita icin:

GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL bu sekilde 'P' yi kaldirip numaralandirarak attim garmine

baska haritalar yukledikce GMAPSUP3.IMG diye gidebiliriz

sanırım öyle olmuyor

ya da GMAPSU3.img yapmak gerekebilir

GMAPSUP2.img GMAPSUP3.img GMAPSUP4.img GMAPSUP5.img YAPABİLİRSİNİZ FAKAT 3 HARİTADAN FAZLASI KLASÖRDE VARSA garmin 3 ten sonrasını tanımaz. o yüzden : mesala GMAPSUP5.img i GMAPSUP5.imgyyyy diye aynı klasörde yedekte tutabilirsiniz... ve kullanmak isterseniz mevcut aktif 3 taneden birini aynı şekilde pasif hale getirmelisiniz.
denemedim ama turkiye.img bile olur diye düşünüyorum tabiki ilaç dosyasıda turkiye.unl olmak şartıyla

şifresiyle birlikte gereginde x-plore ile hızlı değiştirmek için

aynen katiliyorum aslinda turkiye.img ve turkiye.unl olarak yazilsa yine olurdu
onemli olan ikisininde ayni isimde olmasi
amerika veya asya haritasi atarsak birgun o sekilde deneriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi routier -- 9 Haziran 2008; 18:38:23 >

musk

9 Haziran 2008, 19:52:43  

quote:

Orjinalden alıntı: ishan

kardes eger sende yenı sorun olduysa ıyı ben uzun zamandır onu kullanamıyorum guncellemede seralın yasal olmadıgını anlıyor ve ıptal edıyor yanı kullanamıyorduk sen nasıl kullandın yahu

Bey yaklasık 2 ay kadar gayet güzel kullandım. Neyse 4-5 gün önce "geçersiz istek parametreleri" gibi bir ikaz vermeyi basladı. Heralde ben kara listeye yeni girdim...

Public Enemy

9 Haziran 2008, 20:25:34  

@ ishan ve senti.cevapladığınız için teşekkürler...

bugün telefonu sabah 8 de batarya dolu uyarısıyla birlikte şarjdan aldım ama saat 17 de batarya zayıf uyarısı aldım ve 18 civarı batarya boş uyarısıyla telefon kapandı.şarjın bu kadar az gitmesinin sebepleri ne olabilir?telefona core player haricinde herhangi bir programda yüklemedim.farklı bi sebebi olabilirmi ? yoksa telefon yeni olduğu için mp3 playerlardaki gibi pili 5-6 kere full şarj ettikten sonramı verilen performansa ulaşıcak acaba ?

bugün 8'den 17'ye kadar telefonla yaptıklarım :

30-35 dk civarı mp3
ortalama 50 mblık 5tane net görüntüde video klip
yaklaşık 5 kere toplamda 7-8 dklık telefon görüşmesi
yaklaşık 150 sms

bu olaylar sonucu telefonun şarjının 1gün gitmemesi normalmidir ?

ayrıca telefonda metin , kitap gibi şeyler okumak istiyorum.bu konuda ne yapmalıyım ? görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürler

eski nick : silahtar1
Senti

9 Haziran 2008, 20:34:31  

Ancak o kadar dayanır şarjı zaten normaldir :)
metin ve Kitap okumak derken Quick office veya Officesuite programları var. Word Excel ve powerpoint için.
E-kitaplar okumak için de vardır herhalde bir program. Bir bilen vardır.

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
ishan

9 Haziran 2008, 21:14:44  

silahtar1
zamanla bıraz daha bilgin cogaldımı ince ayarlara kafayı taktınmı yani demek istiyorum ki kucuk detaylar var onları da zamanla ogrenicen ve biraz daha sarjın fazla gittigini gorucen sımdılık senin durumun normal gibi merak etme eski tlf ların sarj olayını sakın kıyas yapma husrana ugrarsın bu arada guzel bir secim yapmısın hayırlı olsun tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 9 Haziran 2008; 21:13:15 >

ishan
ishan

9 Haziran 2008, 21:19:52  

unutmadan arkadaslar bır duzeltmede bulunmak ıstıyorum.........tlf na ve karta format attım ve tekrar garmin 60 ı kurdum problemsiz ve arkasından da 80 i kurdum yani dosya icine kopyaladım var diyene de kopyala dedim ve 2 saat kullandım bır problem cıkmadı her sey duzugun ama arasındaki fark nedir derseniz inanın bu garminin o kadar uzmanı diilim ama 60ve 80 muhakkak 1 farkı vardır ..Bu nu sizinle paylasmak istedim 80 de 60 ustune kuruldumu PROBLEMSIZ CALISIYOR 80 icin tesekkurler tekrardan

ishan
Senti

9 Haziran 2008, 21:25:43  

Hadi gözün aydın

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
Public Enemy

9 Haziran 2008, 22:28:07  

@ senti ve ishan teşekkürler tekrar cevapladığınız için.öncelikle sağolun.inşallah hayırlı olur.bende iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.tabii daha inceliklerini bilmiyoruz öğrendikçe dahada eğlenceli olucak eminim.ben e-kitap olayını araştırmaya çalışıcam çünkü benim için baya önemli sürekli okuduğumdan dolayı

eski nick : silahtar1
Senti

9 Haziran 2008, 22:36:05  

bulursan bizimle de paylaş e-kitap olayını.
Sadece core player var demiştin. Bence GARMİN e de bir göz at derim çok işine yarayabilir.

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
enigmaenergy

9 Haziran 2008, 23:12:43  

E-book için programın adı iSilo ...Ana konuda var program

Senti

9 Haziran 2008, 23:17:53  

ana konu?

Düzeltme : Sayfa 113 te buldum isilo yu ve indirdim.
Teşekkürler enigmaenerjy. Yeni avatarın da hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senti -- 10 Haziran 2008; 0:04:17 >

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
eftim

9 Haziran 2008, 23:26:43  

2 haftalık uğraştan sonra mesele anlaşılmıştır garmin 4.10.80 ile avrupa haritası çalışmıyor bilginize 4.10.60 bi problem yok

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008, 23:44:07  

quote:

Orjinalden alıntı: eftim

2 haftalık uğraştan sonra mesele anlaşılmıştır garmin 4.10.80 ile avrupa haritası çalışmıyor bilginize 4.10.60 bi problem yok

programlar arasında fark yok ki

ilk 4.10.60 kur üstüne 4.10.80 kur

Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
eftim

10 Haziran 2008, 12:02:19  

reis hocam sizin kadar bilgim yok konu hakkında mazur görün beni ancak çalışmıyor türkiye haritasında problem yok çalışıyor ancak avrupa haitasını atığın zaman hafıza kartına program açılmıyor

ishan

10 Haziran 2008, 12:51:26  

hafıza kartını ve tlf nu formatladıktan sonra 60 garmini sorunsuzca kurdum ve ustune de 80 garmın dosyasını 60 garmın dosyasının ıcıne kopyaladım fakat burda ınce bır ayrıntı var muhakkak serıallerın oldugu metın belgelerını kopyalamamız lazım cunkı garmın kopyaladıgımızda metın belgelerının ıcındekı serıaller ucuyor ve unutmayın saglıklı bır garmın ıstıyorsanız tlf ve kart formatlanamalı yoksa kurcalanmıs ve uzun bır sure format yememıs bır tlf garmınde sorunlar cıkarıyor bılmenızı ıstedım bu benım kendı deneyımımdır serıal dosyalarını kopyalamayı unutmayın

ishan
enigmaenergy

10 Haziran 2008, 7:33:25  

Rica ..Üst konu yani program paylaşım başlığı

Sağol bu arada.Ama imza önemli benim için.Artık Reis de imzayı değiştiriyor

Buralarda son voltalarım diyebilirim,Nokia forumuna uğrar mıyım bir daha bilmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Senti
ana konu?

Düzeltme : Sayfa 113 te buldum isilo yu ve indirdim.
Teşekkürler enigmaenerjy. Yeni avatarın da hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 10 Haziran 2008; 14:59:01 >

ishan

10 Haziran 2008, 10:06:31  

enigmaenergy
buraları cok sessiz olucak yahu neden gidiyorsun heralde nokia dan sıkıldın neyse gorusuruz imzan da guzel olmus sana bır bu kouda da bas vursam mı ne

ishan
bluemad

10 Haziran 2008, 11:24:13  

slm arkadaslar,

hazir garmin tekrar konu olmusken; ben almanya dan tr ye rota istiyorum ama yapmiyor, bunu nasil halledebilirim.
(bende almanya ve tr haritasi var,acaba tr ye gidiside kapsayan bi avrupa haritasi var mi garmin icin ?)

hyilmaz

10 Haziran 2008, 11:59:58  

hazır garmin muabbeti oldu bende sorayım bişiy :))

ben yerleri kaydetip hazırda dursun ,soora kafama göre oralardan bi yer seçip haritada rota göstersin istiyorum.atıyorum büro yazlık ev,abim vs.. dıye yerlerı kaydetip soora nereye bölümünde gösteriyim ,götursun benı oralara..ben beceremedim bi turlu ..

Senti

10 Haziran 2008, 13:15:15  

quote:

Orjinalden alıntı: hyilmaz
hazır garmin muabbeti oldu bende sorayım bişiy :))
ben yerleri kaydetip hazırda dursun ,soora kafama göre oralardan bi yer seçip haritada rota göstersin istiyorum.atıyorum büro yazlık ev,abim vs.. dıye yerlerı kaydetip soora nereye bölümünde gösteriyim ,götursun benı oralara..ben beceremedim bi turlu ..

Nereye-->Konumlarım-->Ev
Bu şekilde götürür

İlave: Eğer götürmesi değil de sadece rota görmek istiyorsan
Araçlar-->Verilerimi Yönet-->Rotalar-->Yeni Kaydedilmiş Rota Oluştur-->Bul Menüsünden-->Rota Başlangıç Noktası Seç-->Bul menüsü (Konumlarım dan bir yer olabilir-->seç-->son varış noktasını seç (bul Menüsünden)-->ister konumlardan ister adrestenvb -->SEç -->Ara nokta ekle (isteğe bağlı. Örn. Evden abime bakkala uğrayarak git, istenmiyorsa hiç biri)-->rota hesaplama tercihi-->ve En son Git
sonrasında da görmek istersen GPS yi kapatıp Rotayı simüle et dersen önceden kayıt etmiş olduğun rotayı tekrar görürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senti -- 10 Haziran 2008; 13:41:33 >

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
ishan

10 Haziran 2008, 13:18:19  

Senti
60 ustune 80 guzel oldu galiba ama ne degıstı bılmiyorum ama format sart mıss

ishan
hyilmaz

10 Haziran 2008, 13:20:10  

tamamm da konumlarıma nasıl kaydetçeğimi bulamadım bi turlu ..reisin ımzasındakı kılavuzu iyice bi inceliyim bakalım ..benım derdim 8 10 yer kaydedip ,istediim zaman o anki yerinde şuraya götur dedıımde rota çizmesi yani.

yinede sağolun ,ben o kılavuzu görmemiştim,ordan inceleyip bi denıyım.

ishan

10 Haziran 2008, 13:34:06  

smart settings son surumu lazım olan var mı ???

ishan
Senti

10 Haziran 2008, 13:35:19  

@hyilmaz
Araçlar--> neredeyim ile bulunduğun yeri konumlara kaydedebilirsin. (uyduya bağlandıktan sonra)
Yani eve gidip bu işlem, yazlık eve gidip bu işlem vb.
Ya da nereye-->adresler den adres girip bulduğun noktayı kaydedebilirsin aynı şekilde
Düzelteme :Yukarıda yazdığım mesaja tekrar bak

@ishan
Ben format atmadan önce yapmıştım o işlemi. Ve sorun vermemişti. Ne değişti bilemiyorum. Ama tek fark olarak gördüğüm vehicle da arabayı ok yapıyorum. Kapayıp açıyorum programı tekrar araba olmuş. 80 de kaydediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senti -- 10 Haziran 2008; 13:43:17 >

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
ishan

10 Haziran 2008, 13:40:49  

ilginc bence atılan format ve oncelıkle neyı yukledıgımızle ılgılı oldugunu dusunuyorum bence gormattan sonra oncelık sırasını belırtmemız lazım gıbı gelıyor bana bır tavsıyem de vehicle den hepsini silip benim verdıklerımı koysan ne olacaak bır dene bakalım ben de sımdı denıyecem
quote:

Orjinalden alıntı: Senti

@hyilmaz
Araçlar--> neredeyim ile bulunduğun yeri konumlara kaydedebilirsin. (uyduya bağlandıktan sonra)
Yani eve gidip bu işlem, yazlık eve gidip bu işlem vb.

Ya da nereye-->adresler den adres girip bulduğun noktayı kaydedebilirsin aynı şekilde

@ishan
Ben format atmadan önce yapmıştım o işlemi. Ve sorun vermemişti. Ne değişti bilemiyorum. Ama tek fark olarak gördüğüm vehicle da arabayı ok yapıyorum. Kapayıp açıyorum programı tekrar araba olmuş. 80 de kaydediyordu

ishan
dippu

10 Haziran 2008, 14:07:58  

beyler 5955 den bi msj geldi şimdi (türkcell) aynen şöyle yazıyor

"telekomunikasyon kurumunun talebi gereğince hat sahibine ait tc kimlik numarasını bu mesajı cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir.türkcell"

telefonu kayıtlı olup olmadıgını kontrol ettim kayıtlı gözüküyor... telefon bana hadiye geldi faturalı olup olmadıgını bilmiyorum yaklaşık 10 gündür kullanıyorum...
bu durumda ne yapmam gerekiyor mesajı cvplayayımmı yoksa...?

ishan

10 Haziran 2008, 14:11:17  

o telefonu kım kayıt altına aldıysa ondan kımlık nosunu ogrenmen lazım eger ogrenemıyeceksen ısın cok zor cunkı sen kendı nonu yollarsan kayıt altına alan kısının sımıyle uyusmıyacagı ıcın 2 veya 3 gun ıcınde sana kapanıcagına dagır yasal uyarı gelıcek
quote:

Orjinalden alıntı: dippu

"telekomunikasyon kurumunun talebi gereğince hat sahibine ait tc kimlik numarasını bu mesajı cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir.türkcell"

telefonu kayıtlı olup olmadıgını kontrol ettim kayıtlı gözüküyor... telefon bana hadiye geldi faturalı olup olmadıgını bilmiyorum yaklaşık 10 gündür kullanıyorum...

ishan
dippu

10 Haziran 2008, 14:15:39  

haydaaa..
benim o kimlik numarasını bulmamın imkanı yok...
msjı cevaplamasam yani herhangi bir kimlik numarası göndermasem?

quote:

o telefonu kım kayıt altına aldıysa ondan kımlık nosunu ogrenmen lazım eger ogrenemıyeceksen ısın cok zor cunkı sen kendı nonu yollarsan kayıt altına alan kısının sımıyle uyusmıyacagı ıcın 2 veya 3 gun ıcınde sana kapanıcagına dagır yasal uyarı gelıcek
quote:

ishan

10 Haziran 2008, 14:42:16  

dippu
BANA DA MESAJ GELMİSTİ VE BEN 2 HAFTA KADAR YOLLAMADIM AMA SIK SIK GELMESINDEN DOLAYI SIKILDIM VE YOLLADIM TABII KI YASAL UYARI GELDI VE KAPANDI NETİCE NE OLDU DERSEN BIR ARKADASIM YENI GIRIS CIKIS YAPMISTI YUR DISINA ONDAN RICA ETTIM VE PASAPORTLA TEKRAR KAYIT ALTINA ALINDI SIMDI TEKRAR MESAJ GELICEK OLSA ARKADASIMIN KIMLIK NOSUNU YOLLAMAM GEREKICEK EGER BEN KENDIMINKINI YOLLASAM AYNEN MEFTA OLUR SANA UZULDUM GECMIS OLSUN

ishan
dippu

10 Haziran 2008, 14:56:48  

olmadı şimdi yaa tamda telefona alışmaya başlamıştım :(
yurtdışına giriş çıkış yapmış sıkı bir dost bulmak şart diyosun... sanırım kayıt işleminide pasaport sahibiyle beraber herhangi bir turkcell bayiine gidip ordan halledicez...
peki bu telefon suan başka birinin adına kayıt altında ve ben kim oldugunu bilmedigim için kimlik numarasınada haliyle ulaşamıyorum.. peki bu telekomunikasyon bana demiçekmi kardeşim bu telefon başkası tarafından zaten burda birdefa kayıtlanmış sen nasıl yurtdışından getirmiş oluyosun bu telefonu diye...
quote:

dippu
BANA DA MESAJ GELMİSTİ VE BEN 2 HAFTA KADAR YOLLAMADIM AMA SIK SIK GELMESINDEN DOLAYI SIKILDIM VE YOLLADIM TABII KI YASAL UYARI GELDI VE KAPANDI NETİCE NE OLDU DERSEN BIR ARKADASIM YENI GIRIS CIKIS YAPMISTI YUR DISINA ONDAN RICA ETTIM VE PASAPORTLA TEKRAR KAYIT ALTINA ALINDI SIMDI TEKRAR MESAJ GELICEK OLSA ARKADASIMIN KIMLIK NOSUNU YOLLAMAM GEREKICEK EGER BEN KENDIMINKINI YOLLASAM AYNEN MEFTA OLUR SANA UZULDUM GECMIS OLSUN

ishan

10 Haziran 2008, 15:02:12  

dippu ...demıyecektır cunkı zaten kendı hataları benım aldıgım bayıde sadec 500 adet kapatılmıs sebebı ıse ısım altında kayıt altına alınmıs kımlık no yok o yuzden kayıtlarda no eksık gorundugunden dolayı no ıstıyorlar ve verdıgın gıbı sorun da beraberınde gelıyor sen pasaportla kayıt altına aldırabılırsın cunkı bu senın sana tanınan yasal hakkın

ishan
ishan

10 Haziran 2008, 15:07:02  

eger senın dedıgını dıyecek olsalardı sen de demezmıydın kayıt altına alırken neden kımlık no sunu almadın veya aldın da neden tekrar benı rahatsız edıyorsun demez mıydın

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 15:18:53  

quote:

banada geldi ama o hatla alakalı 1şey sanırım.hat sahibininkini istiyor çünkü

trcell'e sorucam 1 ara

ishan

10 Haziran 2008, 15:21:36  

Reis-i Eagles
sen kapanan telefon sahıplerıne de sorsan onlarda sana dogrusunu soylerlerdi reis mesela bana sor bu tuzak bir soru cevapla sen de bizim aramıza katıl

ishan
dippu

10 Haziran 2008, 15:25:43  

ilginiz için sagolun beyler... şimdilik beklemede kalıp pasaport sahibi bi tanıdık araştırmaya ufaktan başlamak en mantıklısı sanırım...
reis umarım haklı çıkarsın sadece hatta alakalı bi durumdur... gelişmelerden bizide haberdar edersin sevinirim...

ishan

10 Haziran 2008, 15:29:45  

arkadaslar lutfen benı cıddıye alın ve en kısa bır zamanda pasaport bulun ve unutmayın sımdılık mesajı cevaplamayın ve pasaport sahıbının en gec 1 ay ıcınde gırıs cıkıs yapmıs olması lazım ve 1 yıl ıcınde pasaportuna tlf kaydettırmemıs olması lazım cunkı 1 pasaport ve bır tlf oluyor tabii 1 yıl ıcın de BUNUN TUZAK BİR SORU OLDUGUNU SOYLEMİSTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 10 Haziran 2008; 15:28:50 >

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 15:45:01  

Benimki zaten garantili öyle 1 durum olursa yollarım geri.

ben vermekten bıktım arkadaş ya...
3günde 1 güncelleme var

IM+ v7.11

http://rapidshare.com/files/121431859/SHAPE.Services.IMPlus.v7.11.S60v3.SymbianOS9.1.illusion.rar

ishan

10 Haziran 2008, 15:46:55  

Reis-i Eagles
bunun ıcın tesekkurler ben bu programa hayranım zaten en cok da bunu kullanıyorum sagolasın

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 15:54:02  

quote:

Reis-i Eagles
bunun ıcın tesekkurler ben bu programa hayranım zaten en cok da bunu kullanıyorum sagolasın

Harbi mi??

Win Live'i niye kullanmıyon ki...

ishan

10 Haziran 2008, 16:03:20  

birde su program bir onceki gibi tr olsa tam super olacakmıs ama bu gidisle yakında sesli gorusme de koyarlar ben ce cok da uzak diil bu dusunce skypie bekliyorum simdi bakalım olucak mı REİS skaypi varsa guncel yollarmısın

ishan
enigmaenergy

10 Haziran 2008, 16:11:01  

@ ishan : Abi yapalım sana da bir imza ayıpsın

ishan

10 Haziran 2008, 16:12:45  

keske buraya yazmasaydın basın derde giricek zannedersem
quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ ishan : Abi yapalım sana da bir imza ayıpsın

ishan
GİGATURK

10 Haziran 2008, 16:35:29  

yaaaa üff bıktım ben bu aletten divx player yukluyorum suresi gecmis sertifika dio

Lady GaGa Fan Club
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 16:51:10  

quote:

Orjinalden alıntı: LordiFan

yaaaa üff bıktım ben bu aletten divx player yukluyorum suresi gecmis sertifika dio

tarihi geri al öyle yükle

coreplayer öneririm bu arada ya da smartmovie

GİGATURK

10 Haziran 2008, 16:55:03  

neyse smart movie yukledim o daha iyi geldi bana... baska bir derdim de windows live messenger.. link uzatabilirsiniz mi?
walla super olar

Lady GaGa Fan Club
ishan

10 Haziran 2008, 16:55:19  

su forumda gecen yazıları okusan o cıhaza boyle konusmazdın hatalar ve sorunlar genellıkle ınsanlarda cıkar
quote:

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 16:59:05  

quote:

neyse smart movie yukledim o daha iyi geldi bana... baska bir derdim de windows live messenger.. link uzatabilirsiniz mi?
walla super olar

buyur tut...

http://rapidshare.com/files/121032129/Windows_Live_v1.1.1900.rar

GİGATURK

10 Haziran 2008, 16:59:05  

haklısın aslında sorun bende

Lady GaGa Fan Club
ishan

10 Haziran 2008, 17:04:30  

reis senden varsa bunu rica etsem veya burıya atrmısın bende ucundan tutiim....Skype......

ishan
GİGATURK

10 Haziran 2008, 17:06:22  

quote:

reis senden varsa bunu rica etsem veya burıya atrmısın bende ucundan tutiim....Skype......

terbiyesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordiFan -- 10 Haziran 2008; 17:05:26 >

Lady GaGa Fan Club
ishan

10 Haziran 2008, 17:08:01  

bıldıgınız gıbı anladıgınız gıbı diil reis tut demis ben de bana da at bende tutiim dedim o kadar

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 17:13:27  

quote:

Bu orjinali sanırsam;

http://rapidshare.com/files/121451126/Skype_v0.9.6.0.rar

bu da im+ şirketinin;

http://rapidshare.com/files/121451008/SHAPE.Services.IMPlus.For.Skype.v2.22_FerreT.sis

GİGATURK

10 Haziran 2008, 17:26:44  

reis her derde deva...

Lady GaGa Fan Club
Senti

10 Haziran 2008, 17:30:08  

Herşey iyi güzel de, birisi de imzada font nasıl değiştirilir o kodu yazsa

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
GİGATURK

10 Haziran 2008, 17:33:01  

[size =*]yazı yaz buraya[/ size]
boslukları tıka * olan yere sayıyı yaz
[font= "Arial"]yaz allah yaz[ /font]
arial istemiyosan diger kodlara bak onu yaz arial yerine

Lady GaGa Fan Club
ishan

10 Haziran 2008, 17:57:26  

tesekkurler ama galıba ben yıne fring kullanmıya devam edicem
quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Bu orjinali sanırsam;

http://rapidshare.com/files/121451126/Skype_v0.9.6.0.rar

bu da im+ şirketinin;

http://rapidshare.com/files/121451008/SHAPE.Services.IMPlus.For.Skype.v2.22_FerreT.sis

ishan
Sayfa:   <<   < önceki  203 204 [205] 206 207 208 209 210 211 212   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  203 204 [205] 206 207 208 209 210 211 212   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: MSI Standı
Tayvan Computex 09'da MSI standındayız
Computex 09: ASUS Standı
Bir çok alanda oldukça başarılı ürünlere imza atan ASUS, Computex 09'da bütün marifetlerini sergiliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız