Handy Weather... erak ettım bu programı sorunsuz kullanabılen yanı guncellıyebılen bırıleri var mı ben bu programın cep.b da olanını kullanmıstım guncellemede yapıyordu ama n95 de maalesef guncellemede bıldık cevapı alıyordum ve dısarı atıyordu kullanabılenler nasıl kullanıyor gercekten merak ediyorum
sonakrepin verdiği direkt 4.10.80 i denedim tekrar olmuyor arkadaşlar sakın denemeyin.yok öyle birşey...tam 4 saatimi yedi . doğrusu. reisin 4.10.60 i sonra upgrade
zaten beni oku da şöyle dandik bir bölüm var 4. Bu defa Telefonu bilgisayara USB modunda bağlayın ve Garmin > Apps > Symbian > Res klasöründeki GarminMobileXT.sis dosyasını dosya uygulamasıyla çalıştırıp uygulamayı kurun.
ne demekse
Bu topicte epeydir yorum yazmıyorum, ancak bu yazıyı görünce cevap yazmayı üzerime düşen bir sorumluluk olarak düşündüm. Çünkü bunu emeğe saygısızlık olarak gördüm. Tabii bunda programı kurup yorum yapmayan arkadaşlar da hatalı (ben de dahil) .Öncelikle şunu söyleyeyim : "sonakrep" arkadaşımızın verdiği linkteki Garmin 4.10.80 şu ana kadar en kolay kurduğum Garmin programı oldu. Sadece 3 (üç) dakikamı aldı. Hiç sorunsuz da kullanıyorum 2 gündür. Bazı şeyleri beceremiyorsak (olabilir, hepimiz birçok konuda takılabiliyoruz), paylaşım yapanı karalamak yerine , takıldığımız yerleri sorarak işin içinden çıkabiliriz. Eğer sorup da cevap alamamışsanız o zaman bu yine bizlerin (bildiği halde yardımcı olmayanların ) hatasıdır. Zaten gereksiz, bozuk dosya...vs. paylaşımı varsa birçok kişi tarafında bu onaylanacak ve iptal edilecektir. Ancak burada tıkır tıkır çalışan bir link ve mükemmele yakın bir anlatım var. Bunun için verilmiş bir emek var. Emin olmadan paylaşımı veya paylaşımcıyı karalamayalım lütfen. Son sözüm: (Bana göre) Şu ana kadarki en basit Garmin kurulumu için emek veren ve bunu bizlerle paylaşan "sonakrep" arkadaşımıza, programı indirip kuran herkes adına teşekkür ediyorum.
Sorumluluk duygusuyla zerafet ve nezaket içinde veciz ifadelerle kimseyi incitmeden görüşlerini yazan ramaknisnan arkadaşıma çok çok teşekkür ederim .
Reis sayfa 140 ta 0536066 yazmis ben gecenlerde not etmistim bu siteden N95 turkce kodu 0556066 yazmisim hep aklimda 055 kaldi Reis in tekrar dogrulamasini beklerim
Reis-i Eagles Uzman Mobilci abi garmin city navigator nt 2008 n95 te nasıl çalıştırıcaz bi yardımcı olsan gmapprom.img şeklinde denedim programdan çıkyor gmapsupp.img yaptım bu sefer ghörmüyor bu arada türkiye haritasını çalıştırıyorum unlock etmede sorun yok
uzun bi ugrastan sonra Turkiye haritasi calisiyor artik
GMAPSUPP.IMG ve GMAPSUPP.UNL bu uzanti avrupa haritasi icin zaten dosyanin icinde vardi
2.Harita icin:
GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL bu sekilde 'P' yi kaldirip numaralandirarak attim garmine
baska haritalar yukledikce GMAPSUP3.IMG diye gidebiliriz
sanırım öyle olmuyor
ya da GMAPSU3.img yapmak gerekebilir
GMAPSUP2.img GMAPSUP3.img GMAPSUP4.img GMAPSUP5.img YAPABİLİRSİNİZ FAKAT 3 HARİTADAN FAZLASI KLASÖRDE VARSA garmin 3 ten sonrasını tanımaz. o yüzden : mesala GMAPSUP5.img i GMAPSUP5.imgyyyy diye aynı klasörde yedekte tutabilirsiniz... ve kullanmak isterseniz mevcut aktif 3 taneden birini aynı şekilde pasif hale getirmelisiniz. denemedim ama turkiye.img bile olur diye düşünüyorum tabiki ilaç dosyasıda turkiye.unl olmak şartıyla
şifresiyle birlikte gereginde x-plore ile hızlı değiştirmek için
aynen katiliyorum aslinda turkiye.img ve turkiye.unl olarak yazilsa yine olurdu onemli olan ikisininde ayni isimde olmasi amerika veya asya haritasi atarsak birgun o sekilde deneriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi routier -- 9 Haziran 2008; 18:38:23 >
kardes eger sende yenı sorun olduysa ıyı ben uzun zamandır onu kullanamıyorum guncellemede seralın yasal olmadıgını anlıyor ve ıptal edıyor yanı kullanamıyorduk sen nasıl kullandın yahu
Bey yaklasık 2 ay kadar gayet güzel kullandım. Neyse 4-5 gün önce "geçersiz istek parametreleri" gibi bir ikaz vermeyi basladı. Heralde ben kara listeye yeni girdim...
@ ishan ve senti.cevapladığınız için teşekkürler...
bugün telefonu sabah 8 de batarya dolu uyarısıyla birlikte şarjdan aldım ama saat 17 de batarya zayıf uyarısı aldım ve 18 civarı batarya boş uyarısıyla telefon kapandı.şarjın bu kadar az gitmesinin sebepleri ne olabilir?telefona core player haricinde herhangi bir programda yüklemedim.farklı bi sebebi olabilirmi ? yoksa telefon yeni olduğu için mp3 playerlardaki gibi pili 5-6 kere full şarj ettikten sonramı verilen performansa ulaşıcak acaba ?
bugün 8'den 17'ye kadar telefonla yaptıklarım :
30-35 dk civarı mp3 ortalama 50 mblık 5tane net görüntüde video klip yaklaşık 5 kere toplamda 7-8 dklık telefon görüşmesi yaklaşık 150 sms
bu olaylar sonucu telefonun şarjının 1gün gitmemesi normalmidir ?
ayrıca telefonda metin , kitap gibi şeyler okumak istiyorum.bu konuda ne yapmalıyım ? görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürler
Ancak o kadar dayanır şarjı zaten normaldir :) metin ve Kitap okumak derken Quick office veya Officesuite programları var. Word Excel ve powerpoint için. E-kitaplar okumak için de vardır herhalde bir program. Bir bilen vardır.
silahtar1 zamanla bıraz daha bilgin cogaldımı ince ayarlara kafayı taktınmı yani demek istiyorum ki kucuk detaylar var onları da zamanla ogrenicen ve biraz daha sarjın fazla gittigini gorucen sımdılık senin durumun normal gibi merak etme eski tlf ların sarj olayını sakın kıyas yapma husrana ugrarsın bu arada guzel bir secim yapmısın hayırlı olsun tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 9 Haziran 2008; 21:13:15 >
unutmadan arkadaslar bır duzeltmede bulunmak ıstıyorum.........tlf na ve karta format attım ve tekrar garmin 60 ı kurdum problemsiz ve arkasından da 80 i kurdum yani dosya icine kopyaladım var diyene de kopyala dedim ve 2 saat kullandım bır problem cıkmadı her sey duzugun ama arasındaki fark nedir derseniz inanın bu garminin o kadar uzmanı diilim ama 60ve 80 muhakkak 1 farkı vardır ..Bu nu sizinle paylasmak istedim 80 de 60 ustune kuruldumu PROBLEMSIZ CALISIYOR 80 icin tesekkurler tekrardan
@ senti ve ishan teşekkürler tekrar cevapladığınız için.öncelikle sağolun.inşallah hayırlı olur.bende iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.tabii daha inceliklerini bilmiyoruz öğrendikçe dahada eğlenceli olucak eminim.ben e-kitap olayını araştırmaya çalışıcam çünkü benim için baya önemli sürekli okuduğumdan dolayı