b.s dan hangi formatta film seyrederseniz seyredin tavsiyem bunların hepsine destek veren ve sınırsız kullanımlı goom player kurun google den araatıp indirebilirsiniz
birisi bana yardım etse n95 türkiye haritası yükledim çalışıyor problem yok ancak avrupa haritasını bir türlü çalıştıramadım garmin city navigator europe nt 2008
arkdaşlar bne bi ara garmini yükeldedim ama crak olayını filan yapmamıstım şimdi tekrar yapmaya çalıstım german açılmıyo bunun sebebi nedir eski gaminin kalıntıları kaldığından olabilirimi eğer kaldıysa onları nasıl silecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __koleksiyoncu__ -- 7 Haziran 2008; 0:51:58 >
bide telefonu aldığımda 8gb lik hafızada normal 100mb lık hafıza bombosdu şimdi formatattığımda sadece 100mb kısma atıyo ben tamamaına atmak istiyom onu nasıl yapacaz
sonakrepin verdiği direkt 4.10.80 i denedim tekrar olmuyor arkadaşlar sakın denemeyin.yok öyle birşey...tam 4 saatimi yedi . doğrusu. reisin 4.10.60 i sonra upgrade
En güncel sürüm... Eskileri problem çıkarabiliyordu bu nasıl bilmiyorum, denemedim. Program imzasızdır ama ilaçlıdır. Herhangi 1 harf veya rakamla kayıt ediniz.
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Üçüncü kişilerin deneme sonuçlarını bekleseydiniz ki yazmalarını rica ettik,belkide bunlar yazılmayacaktı..
Şu ana kadar gayret ve emeklerinizi takdir ettiğimden susma hakkını kullandım.
Amma....
hakkımda yazılanlar nezaket sınırlarını aşınca beni cevap vermeye zorladınız.
Deneme sonunda yazılan indi hükümlerin doğru olmadığını zaten bilen okuyunca anlar ,
anlamayanlara anlatmak da taraf olduğumuz için bize düşmez taki üçüncü kişilerce haklılığımız onaylanıncaya kadar.
Kılı kırk yarıp bir şeyler aramışsınız bula bula Araçlardaki dosya yöneticisi yerine dosya uygulaması demişiz kaldı ki yapılan işlemin tarifinden zaten bunun kullanılacağını bilen bilir bilmeyende dandik der dandik duruma düşer.Bu vesileylede olsa düzetme imkanı verdiğinden dolayı teşekkür ederiz.
Bir arkadaş sizin inatlaştı dediğiniz husus için "Ben yaptım,oldu. demek ilmi değildir" demişti....
Şİmdi siz yapamayınca
yok öyle birşey... demek ilmi mi olmuş oluyor?
Alıntı almasını bilmeyen diyorsunuz ,bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp ! Alıntı çok uzun olduğu için program alıntıyı kırptı ondan öyle yazdık.
Ben son sözü ( topikte paslaşanlar hariç ) üçüncü şahıslara bıraktım,,siz de öyle yapın . Paylaşım Kazansın.
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_
sonakrepin verdiği direkt 4.10.80 i denedim tekrar olmuyor arkadaşlar sakın denemeyin.yok öyle birşey...tam 4 saatimi yedi . doğrusu. reisin 4.10.60 i sonra upgrade
zaten beni oku da şöyle dandik bir bölüm var 4. Bu defa Telefonu bilgisayara USB modunda bağlayın ve Garmin > Apps > Symbian > Res klasöründeki GarminMobileXT.sis dosyasını dosya uygulamasıyla çalıştırıp uygulamayı kurun.
ne demekse
Bu topicte epeydir yorum yazmıyorum, ancak bu yazıyı görünce cevap yazmayı üzerime düşen bir sorumluluk olarak düşündüm. Çünkü bunu emeğe saygısızlık olarak gördüm. Tabii bunda programı kurup yorum yapmayan arkadaşlar da hatalı (ben de dahil) .Öncelikle şunu söyleyeyim : "sonakrep" arkadaşımızın verdiği linkteki Garmin 4.10.80 şu ana kadar en kolay kurduğum Garmin programı oldu. Sadece 3 (üç) dakikamı aldı. Hiç sorunsuz da kullanıyorum 2 gündür. Bazı şeyleri beceremiyorsak (olabilir, hepimiz birçok konuda takılabiliyoruz), paylaşım yapanı karalamak yerine , takıldığımız yerleri sorarak işin içinden çıkabiliriz. Eğer sorup da cevap alamamışsanız o zaman bu yine bizlerin (bildiği halde yardımcı olmayanların ) hatasıdır. Zaten gereksiz, bozuk dosya...vs. paylaşımı varsa birçok kişi tarafında bu onaylanacak ve iptal edilecektir. Ancak burada tıkır tıkır çalışan bir link ve mükemmele yakın bir anlatım var. Bunun için verilmiş bir emek var. Emin olmadan paylaşımı veya paylaşımcıyı karalamayalım lütfen. Son sözüm: (Bana göre) Şu ana kadarki en basit Garmin kurulumu için emek veren ve bunu bizlerle paylaşan "sonakrep" arkadaşımıza, programı indirip kuran herkes adına teşekkür ediyorum.
crux2005 yahu bu demoymus eminim sende ilacı da vardır onu da alsak bir zahmet iste o zaman tam super olacak
Ben biyerden indirip kurdum , herhalde full olmalı galiba diye düşünüyorum. Yalnız kurarken " uygulama telefonla uyumlu değil, yine de kurulsun mu?" uyarısı çıkıyor. Evet deyip kurun ve oynayın. Gerçekten de zevkli bir oyunmuş. .