Arkadaşlar benim bir sorunum var mesela ben W-lan'a bağlandığım zaman sürekli bağlantı "yenileniyor" diyor. Sizde de böylemi yoksa nornalmi yani 10 saniye bağlı diyor daha sonra yenileniyor yazıyor?
Evet bende de durum aynı ana ekrandaki sekme sanırım sadece arama yapıyor bağlantıyı tarayıcı yapıyor
Arkadaslar elimdeki mevcut 8GB lari sattim. Gelecek olanlari da arkadaslar rezerve etti. Eger kart talebiniz var ise siparisini vereyim gelsin, ancak sipariş vermeniz durumunda bu hafta degil gelecek hafta elimde olur kartlar. Bir hafta sabretmeniz gerek. http://forum.donanimhaber.com/m_21148443/tm.htm
N95 e 8 GB kart takınca N95 8 GB olmaz ki olsa da "çakma 8GB" olur.
quote:
Orjinalden alıntı: GSoldier
quote:
Orjinalden alıntı: gopuk_43
arkadaslar 8 gb hafıza kartı alıcam. uygun fiyatlı ve kaliteli olan hafıza kartlarından hangilerini önerirsiniz.
artık n95 değil n95 8 gb dersin
bence N95 8GB den daha güzel bi N95 olur
önceki sayfada bi arkadaş getirtebilirim falan demişti toplu olarak.. onla bi ilgilensek nasıl olur? arkadaşla irtibata geçmedim daha ama almayı düşünen varmı benden başka?
ben almak istiyorum ama bulamadım işte. gitti gidiyorda bir kactane görmüştüm. ama acıkcası güvenipde alamadım. bir sorun olur falan diye
Arkadaslar elimdeki mevcut 8GB lari sattim. Gelecek olanlari da arkadaslar rezerve etti. Eger kart talebiniz var ise siparisini vereyim gelsin, ancak sipariş vermeniz durumunda bu hafta degil gelecek hafta elimde olur kartlar. Bir hafta sabretmeniz gerek. http://forum.donanimhaber.com/m_21148443/tm.htm
arkadaşlr biirşey soracağım n95 8gb Türkçeleştirme işleminde namesis service suite işlemini yaparken telefon bilgisayara takılı olacak mı acil cevap werirseniz sevinirim
ben almak istedim gittigidiyor.com dan ama 1 adet varmış oda satılmışş.. eğer bulabilirseniz neden olmasın..
NEWMAN2007 önceki sayfada bi arkadaş getirtebilirim falan demişti toplu olarak.. onla bi ilgilensek nasıl olur? arkadaşla irtibata geçmedim daha ama almayı düşünen varmı benden başka?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meinleiben -- 16 Şubat 2008; 20:07:18 >
ben istiyorum 8gb lık bitane SanDisk + mini cardreader
benden başka isteyen arkadaşlar da söylesin beraber verelim siparişleri
bende DrunkenLord'un istediginden istiyorum . ama sormam gereken bazı seyler var. kart garantilimi? birde fiyatı nekadar? eger şimdi alıyorum dersem kart elime nezaman ulasır?
bende DrunkenLord'un istediginden istiyorum . ama sormam gereken bazı seyler var. kart garantilimi? birde fiyatı nekadar? eger şimdi alıyorum dersem kart elime nezaman ulasır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlighTAiR -- 16 Şubat 2008; 23:27:12 >
Beyler telefona windowsl live messenger s60 v1.0.6141 yükledim..sonunda istedgm mesenngeri buldum dedim ama hem program acikken,hem kapattktan sonra bi süre telefonu asiri derecede kasiyo..ilk defa telefonun bu kadar kasildgni görüyorum..bazen kapatip acmak zorunda bile kaliyorum..programi hafıza kartına kurdum..800mb yakın bos yer var..su anda bu msji bile zor yazıyorum help pls :(
Beyler telefona windowsl live messenger s60 v1.0.6141 yükledim..sonunda istedgm mesenngeri buldum dedim ama hem program acikken,hem kapattktan sonra bi süre telefonu asiri derecede kasiyo..ilk defa telefonun bu kadar kasildgni görüyorum..bazen kapatip acmak zorunda bile kaliyorum..programi hafıza kartına kurdum..800mb yakın bos yer var..su anda bu msji bile zor yazıyorum help pls :(
Hocam MSN Live 'i , Agile MSN veya IM+ kullan keyfine bak
herkese iyi geceler, reis ' in "garmin" anlatimini okudum cok güzel ,haritalari indirdim fakat .rar dan dosyalari disari cikaramiyorum ! D:\N95\programlar\navi\GARMIN\Garmin_Mobile_XT_Kullan__305_m_K__305_lavuzu.rar: CRC failed in Garmin\gmapsupp.img. The file is corrupt
bu hatayi hem garmin i hem de haritalari exract yaparken veriyor, acaba dosyalarda mi bisey var ben mi beceremiyorum
birde telefonun durumuna göre ekran görüntüsünü degistiren program tavsiye edebilirseniz cok sevinirim ( biraz acemiyim , nasil yapacagimi da söylerseniz cok memnun olurum )
reis veya diger arkadaslardan yardimci olacaklara simdiden tesekkürler......
Hocam MSN Live 'i , Agile MSN veya IM+ kullan keyfine bak Hocam agile kullandım oda ck ıyı ama 15 gündü bitti..IM+ yı pek begenmedim :( [/quotıe] ama
arkadaslar benim n95 e türkcell messenger kurdum kayıt filan herşey tamam bağlantı ayarlarıda tamam ama girmiyo hatalı şifre filan diyo şifre hatalı değil hatta başka bi adresi de denedim yine girmedi neden acaba :S
Tam bir sistem yönetim programı. Üstelik Türkçe Özellikleri: - Menü tuşuyla aktif olma - Çabuk program çalıştırma - Cihazı yeniden başlatabilme - Menüleriyle kolay kullanım
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR.. PEK FOTO EKLEMEM BİLİRSİNİZ.. AMA BU GÜN SADECE SİZLERLE PAYLAŞMAK İÇİN --N95-- İLE ÇEKTİĞİM BİR KAÇ FOTOYU BEĞENİLERİNİZE SUNUYORUM... KAR BEMBEYAZ ÖRTÜYOR YA TOPRAĞI.. İSTANBUL TERTEMİZ GELİYOR İNSANIN GÖZÜNE... KEŞKE BEMBEYAZ OLSAYDI...
**** MAKRO ÇALIŞMASI.. ****
**** KAR POĞAÇASI FIRINA VERİLMEDEN ÖNCE ****
**** EVVETT.. GEEELL.. KAR POĞAÇASI BUNLAR.. **** **** KAR POĞAÇALARI FIRINDAN YENİ ÇIKMIŞ HALİYLE *****
**** KUŞLAR ÇOK ACIKMIŞTI.. ONLARA YEM VEREN BİRİNİN ETRAFINDA TOPLANMIŞLARDI.. ****
**** BUNLARDA RESİMLERİ ÇEKERKEN YARDIMCI OLAN ASİSTANLARIM *****
Not: Fotoların yerinin burasının olmadığının farkındayım Siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Sonra kaldıracağım
Levendisin kar pogacaları fotografında da farkettim kırmızılık var..Bugun cektigim bir fotografta dikkatimi çekti bana cok kırmızılık var gibi geldi..N95de mi kırmızı cekiyor ? Hiç ayar yapmadan aceleyle cekmiştim etkisi var mıdır ?
arkadaslar aranizda bu msj a cevap vermeyecek var mi
quote:
Orjinalden alıntı: bluemad
herkese iyi geceler, reis ' in "garmin" anlatimini okudum cok güzel ,haritalari indirdim fakat .rar dan dosyalari disari cikaramiyorum ! D:\N95\programlar\navi\GARMIN\Garmin_Mobile_XT_Kullan__305_m_K__305_lavuzu.rar: CRC failed in Garmin\gmapsupp.img. The file is corrupt
bu hatayi hem garmin i hem de haritalari exract yaparken veriyor, acaba dosyalarda mi bisey var ben mi beceremiyorum
birde telefonun durumuna göre ekran görüntüsünü degistiren program tavsiye edebilirseniz cok sevinirim ( biraz acemiyim , nasil yapacagimi da söylerseniz cok memnun olurum )
reis veya diger arkadaslardan yardimci olacaklara simdiden tesekkürler......
öyle bir program var fakat sadece video esnasında flaşta yanan kırmızı ışık açık kalıyor yani pek bi işlevi yok @gekren dediği gibi led flaşa zarar verdiğide söyleniyor..
arkadaşlar daha önce birşey sordum ama cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirim.N95 8GB aldım tr yaptım şimdi harita yüklücem ama kart idi istiyor benimki kartlı deyil dahili 8 gb var bunda ne yapacam bununda idi varsa nasıl bulacam yardım ederseniz sevinirim