Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  200 201 [202] 203 204 205 206 207 208 209   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008, 19:30:43  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

direkt hafıza kartına at ana dizine sonra dosya yöneticisi ile gir-kur

yoksa 1 işe yaramazlar. kurarken kartı seç o tüm işlemeleri yapar

sertfika süresi geçmiş derse tarihi geri al öyle yükle

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
ishan

5 Haziran 2008, 19:42:42  

kestırme bır cevap ama en etkılısı oldu yahuuu

ishan
emre_14

5 Haziran 2008, 19:43:37  

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

direkt hafıza kartına at ana dizine sonra dosya yöneticisi ile gir-kur

yoksa 1 işe yaramazlar. kurarken kartı seç o tüm işlemeleri yapar

sertfika süresi geçmiş derse tarihi geri al öyle yükle

teşekkürler birde şey var kendi wirelessim yok oksden sonra gelecek başkalarının wirelessinden girmeye çalışıyorum ama tam giriyorum mesela bişey indirecem bağlantı kesildi diyor...yada bazen hiç girmiyor..
telefonda bir sorun olabilirmi?

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008, 19:45:47  

mümkün olduğu kadar az temas et cihaza anteni kapama

en iyi sonucu 2. sürgüde iken alırsın

Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
emre_14

5 Haziran 2008, 19:48:01  

çok teşekkürler daha sorularım olacak ama

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008, 19:50:49  

müsait 1i cevaplar ben yoksam da

aslannn

5 Haziran 2008, 21:16:59  

bağlantı yapmak istediğin modemde ip sınırlaması ve veya mac filtrelemesi ve veya dhcp server(otomatik ip atama verme) disable ise-- gene tek tıklamayla bağlanamazsın

quote:

Orjinalden alıntı: dippu

beyler 2 gün önce n95 aldım .. fakat bir sorunum var... kablosus internet bağlantısı yapamıyorum... sihirbazdan kablosuz baglantıları bul diyorum sorun yok buluyo baglan diyorum baglanıyo ( baglantı şifre istemiyo) baglı gözüktügü halde hiçbir siteyi acamıyorum ( google, hotmail,....) sitenin ismini yazıp okledigimde baglanıyor diyo fakat hiçbir veri almıyo sag üstteki 0 kb hiç degişmiyo ve bir süre sonra süre aşımından baglantı sonlandırıldı tarzında bi uyarı veriyo... yapılması gereken ek ayarlar varmı yoksa telefonda bir sorunmu var?
şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim ...

furkan-hakan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Haziran 2008, 22:26:21  

arkadaşlar son sürüm ne şu an? şunun için soruyorum; bende 21.0.016 yüklü... radyo dinlerken sesi hoparlöre verdiğimde çok kısık çıkıyo ses. bi arkadaş son sürümde bu sorun çözülmüş diyo da
ishan

5 Haziran 2008, 23:40:25  

sıze garminde kullanabilmeniz icin 12 adet araba ıtfaıye ucak yarıs arabası ve bunun gıbı 12 adet arabalar bunları garmin klasorunun ıcındekı ..VEHICLE..dosyasının ıcıne kopyalayın ve garmin biraz senlensin nasıl acıcam dersenız AYARLAR.HARİTALAR.VEHİCLE VE BİR SURU CESIT CESIT ARABALAR DENIZ BOTLARI UCAKLAR MOTOSIKLETLER BUYRUN DENEYİN...http://www.upload.gen.tr/d.php/s1/50j26i6b/Garmin_Yeni_ARA_LAR.rar.html NOT(COK ONCE DE BUNUN VERİLDİGİNE EMİNİM SADEC BİLGİ TAZELEMEK UNUTULDUYSA HATIRLIYALIM BEN YENİ BULDUM DA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 5 Haziran 2008; 23:46:38 >

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008, 23:56:29  

quote:

Orjinalden alıntı: furkan-hakan

arkadaşlar son sürüm ne şu an? şunun için soruyorum; bende 21.0.016 yüklü... radyo dinlerken sesi hoparlöre verdiğimde çok kısık çıkıyo ses. bi arkadaş son sürümde bu sorun çözülmüş diyo da

yok maalesef radyo baya kısık

ishan

6 Haziran 2008, 12:05:15  

GARMİNDE MERAK ETTIGIM BIR DIGER KONU DA SOYLE BENIM YOLUM 2 TURLU BIR SAHİLDEN 1 DE CEVRE YOLUNDAN BEN HARITAYI CIZDIRIYORUM AMA O ISRARLA BENI CEVRE YOLUNDAN GOTURUYOR BU SEKLI DEGISTIRMENIN BIR YOLU VAR MI YOKSA SADECE GARMİNİN İNSİYATİFİNE Mİ KALDIK

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 12:43:50  

rotayı değiştirme vardı şimdi tam hatırlamıyorum ama olmasıda lazım zaten

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 1:03:07  

@ishan;kısa mesafe ve kıza süre seçenekleriyle oyna bi düzelebilir

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
2007-2009 Copyright© gokhan1903bjk || ÇARŞI GokhAn
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK Cruzer Contour 4 GB + APPLE iPod Touch 8GB
Akdeniz Üniversitesi - Biyomedikal || Latin Dance || Graphic Artist || I like this Products; Nokia, Asus, Logitech, Sandisk
NOKIA Bölümü || ASUS Bölümü || KONU DIŞI Bölümü || MÜZİK Bölümü || Beşiktaş JK
Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Senti

6 Haziran 2008, 9:26:04  

@ishan
bu sorun en hızlı ve en kısa ile beraber, ayrıca rota tayininin araba veya yaya olarak hesaplanmasında bile epey değişiyor...

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
ilengiz

6 Haziran 2008, 9:30:43  

quote:

Orjinalden alıntı: ishan

GARMİNDE MERAK ETTIGIM BIR DIGER KONU DA SOYLE BENIM YOLUM 2 TURLU BIR SAHİLDEN 1 DE CEVRE YOLUNDAN BEN HARITAYI CIZDIRIYORUM AMA O ISRARLA BENI CEVRE YOLUNDAN GOTURUYOR BU SEKLI DEGISTIRMENIN BIR YOLU VAR MI YOKSA SADECE GARMİNİN İNSİYATİFİNE Mİ KALDIK

sen istediğin yeri belirttiğinde haritasında kaç yoldan gidile biliyorsa sana mesafeleriyle birlikte yazıyor.onlardan istediğini seçip gidiyorsun.eğer senin gitmek istediğin yerde tek seçenek çıkıyorsa demek ki o haritada sadece o yol çizilmiş

==> i l e n g i z <==
ilengiz

6 Haziran 2008, 9:32:53  

quote:

sıze garminde kullanabilmeniz icin 12 adet araba ıtfaıye ucak yarıs arabası ve bunun gıbı 12 adet arabalar bunları garmin klasorunun ıcındekı ..VEHICLE..dosyasının ıcıne kopyalayın ve garmin biraz senlensin nasıl acıcam dersenız AYARLAR.HARİTALAR.VEHİCLE VE BİR SURU CESIT CESIT ARABALAR DENIZ BOTLARI UCAKLAR MOTOSIKLETLER BUYRUN DENEYİN...http://www.upload.gen.tr/d.php/s1/50j26i6b/Garmin_Yeni_ARA_LAR.rar.html NOT(COK ONCE DE BUNUN VERİLDİGİNE EMİNİM SADEC BİLGİ TAZELEMEK UNUTULDUYSA HATIRLIYALIM BEN YENİ BULDUM DA )

tazelemen iyi olmuş benim bilgim yoktu mesela

teşekkürler

==> i l e n g i z <==
crux2005

6 Haziran 2008, 10:37:26  

Bi rota çizdiysen ve o rota aktifse normal ana menüye gelip istersen harita kısmından bir kere sağ yön tuşuna bas.Kuşbakışı modunda hangi yolu rotana eklemek istiyorsan ok işaretini o yol üzerinde getirip seç yolun ismini göstrerir ok le daha sonra seçenekler kısmında geçişi rotaya geçiş olarak ekle seçeneği var.Onu seçtiğin anda garmin istemiş olduğun yol üzerinden sana tekrar rota çizecektir.

Edit:İkinci bi yolda eğerki gitmek istediğin yolu haritadan bulamıyorsan.Yine ilk başta söylediğim gibi çizmiş olduğun rota aktifken nereye kısmına gir oradan hangi yolu kullanmak istiyorsan onu bul ve bi önceki adımları uygula yolu seçip seçeneklerden geçişi rotaya geçiş olarak ekle seçeneğini seç.
quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 6 Haziran 2008; 10:38:18 >

==>burak7777<==

6 Haziran 2008, 10:39:00  

arkadaşlar bu n95lerde sensör gibi birşey varmış bide onun oyunu varmış bilginiz varmı

ilengiz

6 Haziran 2008, 11:28:13  

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

arkadaşlar bu n95lerde sensör gibi birşey varmış bide onun oyunu varmış bilginiz varmı

sensör algılayıcıdır.sensöre uyumlu her oyunu oynaya bilirsin.

==> i l e n g i z <==
crux2005

6 Haziran 2008, 13:58:31  

Harbiden ya şöyle güzel 3boyutlu sensörle oynanabilen araba yarışı filan yapsalar.Marble maze diye bi oyun var.Süper zevkli birşey el hassasiyeti gerektiren bi oyun. 3farklı tipte top var ve sen telefonu sağa,sola öne arkaya yatra yatıra deliklerin arasından filan geçiyorsun.Baya zevkli birşey 40 bölümlük oyunda 2 günde 39 bölüm geçtim 1 haftadır 40' a geçemiyorum.Yetenek gerektiriyo biraz.Beceremeyince sinirleniyorsun. (El hassasiyetimde iidir ama çakozladım kaldım 39. bölümde)

ishan

6 Haziran 2008, 14:02:33  

aksama da garmin deki sesleri kendi sesimiz yapmak veya baska bir ses kullanmak bunun yapımını anlatıcam enteresan olucak ilginc dusunsenize harita daki sesler sizin sesiniz

ishan
ishan

6 Haziran 2008, 14:05:42  

garmin icin sordugum sorunun gayet doyurucu ve anlasılır bir sekilde cevaplarını aldım hepinize ilgilenen arkadaslara tesekkurler

ishan
ishan

6 Haziran 2008, 14:13:48  

ıyı guzel bır oyun mus da ama ordan oyle yazarak olmaz sunu upload da biz de deniyelim bakalım
quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Harbiden ya şöyle güzel 3boyutlu sensörle oynanabilen araba yarışı filan yapsalar.Marble maze diye bi oyun var.Süper zevkli birşey el hassasiyeti gerektiren bi oyun. 3farklı tipte top var ve sen telefonu sağa,sola öne arkaya yatra yatıra deliklerin arasından filan geçiyorsun.Baya zevkli birşey 40 bölümlük oyunda 2 günde 39 bölüm geçtim 1 haftadır 40' a geçemiyorum.Yetenek gerektiriyo biraz.Beceremeyince sinirleniyorsun. (El hassasiyetimde iidir ama çakozladım kaldım 39. bölümde)

ishan
ilengiz

6 Haziran 2008, 14:13:51  

quote:

aksama da garmin deki sesleri kendi sesimiz yapmak veya baska bir ses kullanmak bunun yapımını anlatıcam enteresan olucak ilginc dusunsenize harita daki sesler sizin sesiniz

İLGİNÇ.BEKLİYORUZ...

==> i l e n g i z <==
crux2005

6 Haziran 2008, 14:24:50  

Vaay çok iyi fikirmiş.Nokia Maps in harita modu google maps gibi olsa gerçekten güzel olacak.Şu an için yetersiz kalıyor

@İshan:Al hocam oyunu bu siteden indirebilirsin.:link
quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

biri google da n ankarayı indirip 200 mb lık harita yapmış .nokiamaps te de kullanıyormuş o daha ilginç bence

crux2005

6 Haziran 2008, 14:33:30  

Ee ben bursada oturuyorum.İş şimdi banamı düşüyor yani.Ben şimdi arkadaşın uyguladığı adımları bursa içinde uygulayacam Battım tüh bedava ya konamadık.(Beleşçi ruh işte )Ama fikir iyi yani.Google maps deki verileri karttaki cities klasöründe topluyor biz bunları nereye kopyalamız lazım nokia maps de gözükmesi için?

sonakrep

6 Haziran 2008, 15:04:40  

Arkadaşlar Garmin 80 doğrudan kurulumunu upload edeli 2 gün oldu.Download edenlerin sayısını alta kopyaladım.

Download edenlerden -HiPPoCrAtEs_ arkadaşımız kuramamış ve yine aşağıda kopyasını sunduğum şekilde
gerçekten kurulumu yapan varmı? diye soruyor.

41 arkadaştan tek tek rica ediyorum,önerilere uyup ta kuran ve kuramayanlar bu topiğe yazsınlar.
(Bu arada Reis hariç bir teşekkür bile yazılmadı, ricamızı kırmayıp cevap verenlerin yazısını teşekkür addecez)

Kurulamıyorsa yazıktır Linkten kaldıralım. 93.337 KB.lik rar dosyası limitleri sömürmesin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

42
downloads Download Now
No virus detected
Tested by Kaspersky Anti-Virus 2008-06-04
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-HiPPoCrAtEs_
Binbaşı
--------------------------------------------------------------------------------

gerçekten
direkt 4.10.80. kurulumu yapan var mı

_____HiPPoCrAtEs_____
Sayfa 1'DE HERSEY VAR-N95 8GB V i d e o İ n c e l e m e-
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

N O K I A___ ( Geleceğin Telefonu)___M O R P H

crux2005

6 Haziran 2008, 15:27:21  

Yahu bu google maps kaydettiği dosyları galiba hafıza kartındaki cities klasörüne atmıyor.Farklı bi cache klasörü kullanıyor ama bulamadım.

crux2005

6 Haziran 2008, 17:17:09  

Hımm olabilir bak.Onu ben bi ara deniyim.Cavabı yazarım buraya.Sende denersen ii olur

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 17:51:50  

Map'lerin uydu görüntülerinin il il dosya halleri düşer piyasaya yakında sanıyorum ki.

crux2005

6 Haziran 2008, 17:53:20  

O sayfayı okumuştum.Eyvallah

==>burak7777<==

6 Haziran 2008, 18:23:01  

quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

quote:

Map'lerin uydu görüntülerinin il il dosya halleri düşer piyasaya yakında sanıyorum ki.

biraz var evet . bursayı göremedim yalnız crux için

güzel olur

OBOZDEN

6 Haziran 2008, 18:30:35  

Arkadaşlar;

ben versiyonu son sürüme çıkardıktan sanra, bilgisayarımla notlar,ajanda,rehberi senkronize edemedim. Hata verdi. Sebebi ne olabilir.

NOKIA N79 - BLACKBERRY 9000 BOLD
PLAYSTATION 3 PAL 40 GB - SONY PSP
PSN : OBOZDEN
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 18:52:11  

===> Bit-Side PanoMan v3.0.610 <===

En güncel sürüm... Eskileri problem çıkarabiliyordu bu nasıl bilmiyorum, denemedim.
Program imzasızdır ama ilaçlıdır. Herhangi 1 harf veya rakamla kayıt ediniz.

İndirmek için;
http://rapidshare.com/files/120535518/Bit-Side.PanoMan.v3.0.610.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned-BiNPDA.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 6 Haziran 2008; 19:19:26 >

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 19:01:17  

===> Euro Cup Mobile 2008 <===

Euro 2008'i takip etmek isteyenlere...

İndirmek için;
http://rapidshare.com/files/120535965/Euro_Cup_Mobile_2008_v1.04.zip

ishan

6 Haziran 2008, 19:28:16  

garmin de ses degistirme buyrun arkadaslar ...ALINTIDIR...Tr Forumlarında Bir İlk Daha Garmin Programının Seslerini Değiştirmeye ne dersiniz ?

Şimdi anlatacaklarımı uygulayarak programdaki sesli anlatım terimlerini değiştirerek isterseniz kendi sesinizi koyabilrsiniz.Yapmanız gerekn şu

Aşağıda vereceğim linklteki Garmin uygulamasını pn nize indiriyorsunuz
daha sonra programı pc nize kuruyorsunuz daha sonra porgramı çalıştırıp 10 sn kadar bekliyorsunuz kullanıma hazır hale geliyor

Burada yapmanız gereken basit '' Garmin Voice File'' kısmını değiştirmek istediğiniz ses dosyasını gösteriyorsunuz Bu dosyalar MMC kartınızda Garmin Klasörü içindeki Voice klasörünün içindedir..

Diyelimki TR dilini modifiye edeceğiz...
Oradan tr dilindeki dosyayı buluyoruz Adı ''Turkce__.vpm'' olacaktır..
Öncelikle bu dosyayı oluşabilecek herhangi bir sorunda yada eski haline getirmek istediğimizde ulaşabilmemiz için bir kenara kopyala yapıştır yaparak yedekliyoruz..

Daha sonra Alttaki ''Sound Samples'' kısmına wav. formatına dönüştürecek hedef klasörü göstermemiz gerekiyor bunun için masaüstüne yeni bir boş klasör açarak adına garmin sesler adını verebilrsiniz daha sonra programdan SPLİT (Yeşil Ok) butonun tıklatarak vpm ses dosyasını editleyebilmek için wav formatına dünüştüreceğiz.
Daha sonra çıkan pencerede kaydedilecek yer olarak masaüstünde açtığımız Yeni Klasörü gösterip kaydet diyoruz orada çıkacak Dosya Adı kısmınada örneğin Tr Yeni diyebilriz.

Şimdi Split e basıyoruz ve Ok mesajı alıyoruz....
Masaüstündeki Yeni Klasör'e yaklaşık 97 Wav. dosyasının indiğini göreceksiniz
1 den 97 ye kadar her biri ayrı ayrı bir komutun sesli halidir..
Öncelikle Winampı açınız ve ''Repeat'' tekrarlama seceneğinin kapalı olduğundan emin olunuz yoksa Winamp kilitlenebilir.

Şimdi teker teker dinleyebiliriz bazı sesler boş oluyor ancak devam ettiğinizde sizde komutları dinleyeceksiniz..

Şimdi geldi sıra bunları değiştirmeye örneğin bildiğimiz ve kullanmak istediğimiz başka bir dil var ama garminde yok n yapmalıyız ?

Ayıkladığımız dosyaları dinleyip editlemek istediğiklerimizi seciyoruz..

Mesela tr yeni_037.wav adlı dosyada bayan ''Harici Güç Bağlantısı Kesildi '' diyor
biz bunu istediğimiz gbi değiştirebilirz yada garminde var olmayan dile çevirebiliriz yada kendi yorumunuz ve sesinizi yapabilrsiniz...Hangi dili istiyorsanız o mesela yukarıda yazan terimin ingilizce cevirisi ne ise onu ingilizce söylerseniz bu ingilzce olmuş olur

Ses edit programları ile bunu yapabiliriz piyasada bir ton ses edit programı var freeware onlardan faydalanabilrsiniz zaten bilen için çok basit..
Editor aracılığ ile sesimizi kaydettik kayıt formatı wav olmalı ve ses bit kalitesi 88 kbps gibi olmalı çünki kaydedeceğimiz yeni dosya çok farklı büyük olursa bu sağlıklı olmaz bizde bunu kalteyi düşürerek bu boyutlara çekeriz unutmayın ne kadar düşük bit o kadar küçük boyut...

kaydettiğimiz dosyaya yer değiştireceimiz ile aynı adı alacak şekilde ad değiştirme yapıyoruz...(Farklı Klasörlerde çalışın)

Daha sonra işlemleriniz bittiğinde dosyaları ayıkladığınız program ile bu sefer yeni kullanacağımız dosyanın yerini değiştirelim bu sefer ''JOİN'' diyoruz size var olan dosya ile yenisinin yer değiştirlmesini onaylıyormusunuz die soracak tamam deyin ve o işlemden elde ettiğiniz dosya sizin yeni ses dosyanız
Şimdi bu dosyayı garmin Klasöründe Voices içine atın işte yepyeni sesleriniz hazır...
(((((alıntıdır)))))))bunu ben denemedim arkadaslar deneyımlerını tazarlarsa sevınırım ))))) HAZIRLAYAN ARKADASA TESEKKUR EDERİZ

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 19:29:53  

PanoMan register edildikten sonra ayarlardan 5mp yaptım çektim ve bilg.de de gözüktü.

Sorun yok.

NAGYOS74

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 19:39:55  

quote:

PanoMan register edildikten sonra ayarlardan 5mp yaptım çektim ve bilg.de de gözüktü.

Sorun yok.

önceki versiyon bende çalışmamıştı bu versiyon çalıştı

teşekkürler.

SAMSUNG I900 OMNIA
N97
ishan

6 Haziran 2008, 19:41:25  

crux2005
yahu bu demoymus eminim sende ilacı da vardır onu da alsak bir zahmet iste o zaman tam super olacak

ishan
ishan

6 Haziran 2008, 19:54:09  

ben indirdim fakat aldıgım bilgiler bende su an kurulu olan garminden cok farklı olmadıgı bu yuzden tekrar kurmıya gerek duymadım fakat bilenlere danıstım bunu kurmıya deger mi diye cok fark olmadıgı icin gerek gormedim bizlere netice itibariyle bir seyler sunmussun bu yuzden bile tesekkuru hak ediyorsun TESEKKURLER
quote:

Orjinalden alıntı: sonakrep

Arkadaşlar Garmin 80 doğrudan kurulumunu upload edeli 2 gün oldu.Download edenlerin sayısını alta kopyaladım.

Download edenlerden -HiPPoCrAtEs_ arkadaşımız kuramamış ve yine aşağıda kopyasını sunduğum şekilde
gerçekten kurulumu yapan varmı? diye soruyor.

41 arkadaştan tek tek rica ediyorum,önerilere uyup ta kuran ve kuramayanlar bu topiğe yazsınlar.
(Bu arada Reis hariç bir teşekkür bile yazılmadı, ricamızı kırmayıp cevap verenlerin yazısını teşekkür addecez)

Kurulamıyorsa yazıktır Linkten kaldıralım. 93.337 KB.lik rar dosyası limitleri sömürmesin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

42
downloads Download Now
No virus detected
Tested by Kaspersky Anti-Virus 2008-06-04
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-HiPPoCrAtEs_
Binbaşı
--------------------------------------------------------------------------------

gerçekten
direkt 4.10.80. kurulumu yapan var mı

_____HiPPoCrAtEs_____
Sayfa 1'DE HERSEY VAR-N95 8GB V i d e o İ n c e l e m e-
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

N O K I A___ ( Geleceğin Telefonu)___M O R P H

ishan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 20:04:27  

quote:

Orjinalden alıntı: NAGYOS74

quote:

Sorun yok.

önceki versiyon bende çalışmamıştı bu versiyon çalıştı

teşekkürler.

reca...

crux2005

6 Haziran 2008, 20:12:43  

Walla bende onu oynuyorum.Full sürümünü maalesef bulamadım bende Oynayabiliyomusun bari?Dediğim kadar zevklimi?

Bu arada panoman çalıştı ama fotoğrafı bozuk kaydediyor bende

quote:

crux2005
yahu bu demoymus eminim sende ilacı da vardır onu da alsak bir zahmet iste o zaman tam super olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 6 Haziran 2008; 20:13:34 >

ishan

6 Haziran 2008, 20:12:54  

Reis-i Eagles
enteresan bir onceki surum bende calısmıstı bu da calıstı ama cekıp de dolastıgımızda durma pozısyonunda bızım de durmamız gerekıyor durmassak o kısım eksık cıkıyor fakat bır oncekı surum oyle diil di demekki telefondan telefona farklılık gosteriyor tabii ki zamanla yukle kaldırlar hasarlara sebeb olabılıyor sık sık demıım de bazen hem tlf hem de kart formatlanmalı dıye dusunuyorum o yuzden tlf larda farklılıklar olabılıyor

ishan
whizzkidakn

6 Haziran 2008, 20:22:29  

sonakrep kardeşim saol garmin 80 için... yükledim ve çalışıyor.. ancak aynı şekilde değil.. her bir klasörün içindekini aynı isimde yer alan klasörün içine attım. yüklü diğer progranmların mevcudiyetini sürdürebilmek için ööle yapmanın gerekli olduğunu düşündüm. soınuçta aynı isimde klasörler veya dosyalar varsa yenisi gelince eskisi gidecektir.. o yüzden dediğim gibi tek tek içindekileri gerekli klasöelr kopyaladım.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 20:33:53  

PanoMan'de 12'nin de 12sini doldumak zorunda değilsiniz biliyor musunuz bilmiyorum??
3 tane bile yetiyor yani. 5 en fazla.

ishan

6 Haziran 2008, 20:35:03  

sımdı farkettım kı ben oncekı surumde ufak boyut secmıs olmamdan dolayı sorun yokmus buyuk boyut yaptıgım zamnda tlf da bıle acmıyor yanı bozuk verıyor haklıymıssınız yenı surumu denedım o resımlerı verdı

ishan
aytaral

6 Haziran 2008, 21:14:03  

bende bir imei kayıt dışı mağduru olarak aranızdayım, bugün mesaj geldi. sen okadar para ver tlf na garantisi şusu busu imeisi kayıt dışı olsun işe bak ya.
değiştireceklermiş telefonu, bi dünya şey yükledim günlerce uğraştım. şimdi bide 3-4 gün bekle otur tekrar yükle okadar şeyi tf na
varmı komple telefonu yedek alıp yeni gelecek telefona şlap diye geri yükleyebileceğim bir yol ?
windows daki norton ghost tarzı bişey olsa süper olurdu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytaral -- 6 Haziran 2008; 21:13:17 >

Herşey Çok Daha Güzel OLACAK...
modakartalı

6 Haziran 2008, 21:35:43  

Şu garmini kurmayı beceremiyorum kadıköy civarında olupta yardımcı olacak birisi varsa kendisine 1 gb mini sd card hediye edebilirim teşekkürler.

Lg 50ps300plazma -lg 42rxv plazma-Samsung bd 30 b.d- ps 3 60 gb ntsc- nokia n 95 -İphone 3g 16 gb D smart- redline cs 100x- yamaha r xv 457 - frontlar pioneer s h 509 v - center jamo s 60 - rear pioneer f 30-Sub Cerwin Vega -toshiba projeksiyon- arçelik 160 gb dvd recorder-digiturk hd receiver-teledünya hd receiver.Toshiba hd ep30 ke hdplayer.Logitech harmony 525
ilengiz

6 Haziran 2008, 22:05:35  

quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

Şu garmini kurmayı beceremiyorum kadıköy civarında olupta yardımcı olacak birisi varsa kendisine 1 gb mini sd card hediye edebilirim teşekkürler.

aslında çok kolay be dostum

==> i l e n g i z <==
Senti

6 Haziran 2008, 22:09:47  

@sonAkrep
İndirdim ama daha kurmayı denemedim. Haftasonu kurunca çalışıp çalışmadığını bildiririm
TEŞEKKÜRLER

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 22:10:27  

quote:

İmzamdaki anlatımda var herşey be abi.

ishan

6 Haziran 2008, 22:11:47  

anlayan için gerçekten basit benim içinde hiç yapamayacağım zor bir işti fakat enigmaenergy sayesinde programı kurduk ve şimdi gördükten sonra basit olduğunu anladım şu anda bende basit olduğunuı anladım
quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

aslında çok kolay be dostum

ishan
ilengiz

6 Haziran 2008, 22:33:04  

quote:

quote:

İmzamdaki anlatımda var herşey be abi.

bunu demek istiyor yani

http://forum.donanimhaber.com/m_19054971/mpage_26/key_/tm.htm

==> i l e n g i z <==
ishan

6 Haziran 2008, 23:31:37  

ilengiz
bu arada galatasaray temasını kaynattıgını zannedıyorum ama unutmadım bilgine

ishan
ilengiz

6 Haziran 2008, 23:40:05  

quote:

ilengiz
bu arada galatasaray temasını kaynattıgını zannedıyorum ama unutmadım bilgine

kardeşim verdim ben

==> i l e n g i z <==
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008, 23:40:24  

==> Şu videoyu mutlaka izleyin!!

S60 UI güncellenmiş videosu... Accelerometer çok kullanılmış. (bkz. Flip Silent tarzı)

İndirmek için;
http://rapidshare.com/files/120594103/S60_UI.flv

Video'nun uzantısı .flv olduğu için codec gerekebilir. Onuda indirmek için;
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4622&s=95

Video'nun aslı: http://www.youtube.com/watch?v=nM_q8oAPAKE
Bilgisayarımda bulunsun diyen indirsin. Boşver diyen ktunnel'dan girip izleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 6 Haziran 2008; 23:44:42 >

realceday

6 Haziran 2008, 23:50:54  

Görev yöneticisi uygulaması. Ayrıca kısayollar ekleyerek programlara hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Türkçedir

JbakTaskMan v0.99 Türkçe Unsigned

| Nokia N95 8GB (31.0.015)|

| Bilgisayar artık böyle birşey |
ishan

6 Haziran 2008, 23:58:37  

ilengiz ...verdigin tema n 95 e uygun diil yukleme olmuyor yazmıstım sana

ishan
ishan

7 Haziran 2008, 12:03:07  

098 i ni kullanıyorum ve bu programı tek gecerim olmassa olmazlardan acaba 0.99 ne farkı var deniyelim bakalım TESEKKURLER
quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Görev yöneticisi uygulaması. Ayrıca kısayollar ekleyerek programlara hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Türkçedir

JbakTaskMan v0.99 Türkçe Unsigned

ishan
ilengiz

7 Haziran 2008, 12:06:21  

quote:

ilengiz ...verdigin tema n 95 e uygun diil yukleme olmuyor yazmıstım sana

ben kullandım dostum s60 v3 oluyor

ne hatası almıştın ki sen

==> i l e n g i z <==
Sayfa:   <<   < önceki  200 201 [202] 203 204 205 206 207 208 209   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  200 201 [202] 203 204 205 206 207 208 209   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!
Computex 09: ECS Standı
Türkiye'den 10.000KM uzakta Tayvan Taipei'de düzenlenen Computex 09 fuarındayız.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız