Sekronizasyonla ilgili bir problem!!! Pc de ki outlook ile n95 8gb telefonumu eşleştirme yaptığımda sadece kişiler notlar yapılacak ögeler ve takvimi eşleştirebiliyorum.Ancak önemli olan kısım mailler onları eşleştirme yapamıyorum.Bunun için herhangi bir program var mı öğrenmek istiyorum.Teşekkürler.
ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN BAS AGRITIYORUM AMA pc DEN YAPAMADIM SU ROMPATCHER OLAYINI TELEFONDAN DA SISX OLDUGU ICIN HERHALDE DOSYA BOZUK UYARISI VERIYOR NE YAPACAGIMI SASIRDIM DOGRU DÜZGÜN PROGRAMLAR HEP IMZASIZ :(
Telefon kapansa bile gidip pasaportla açtırabilir miyim yani ? Koysepete.com a ulaşamıyorum yaw bu nasıl bir felakettir eet ama en gec 1 ay ıcınde gırıs cıkıs yaptırmıs olman lazım ve sadece 1 pasaporta 1 cihaz
yahu anlamadıgım olay lar var mesela demın kart ve tlf formatladım bır kac program koymadan once kabloyla veri baglantısı nı kuruyordum sonra da hafıza kartı kullanıldıgından dolayı baglantı kurulamıyor yazısı cıkıyor kartta kurulu ve calısıcagını tahmın ettıgım programları hepsını kapattım ama yıne sonuc aynı bu 1 ncı sıkıntım 2 ncısı degarmin programını kurduk ama ılk acılıstaki uzak gps yı actıgımdayeni gps yi etkinlestir veyalnızca garmin gps cihazına baglantı izni verilir secenegınden baska cıkmıyor ılac mı tam olmadı acaba
açık birşeyler var galiba.menüde açık olanlarda yuvarlak işaret olur kontrol et.birde menü tuşuna basınca galiba yanlış hatırlamıyorsam açık programları görürsün.ine sorun yaşarsan yığın hafızayı tekrar yapılandır
garminde ilaçlamada sorun var gibi.848 kullanıp ilaçladın değil mi?(111mb lık harita için)
valla hakkımı arıım derken zamanı parası ve sabrı bu 3 de biterrrrrr varsa pasaport git hallet yok ise bulmıya calıs o da olmassa yasal yola bas vur yani tuketici hakları bence bunlar mantıklı ama oncelik sırasını takip et derim ben
ılgın ıcın tesekkur ederım REALCEDAY arkadasımla o ısı hallettık ( daha dogrusu kendısı yaptı)
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
Orjinalden alıntı: ishan
yahu anlamadıgım olay lar var mesela demın kart ve tlf formatladım bır kac program koymadan once kabloyla veri baglantısı nı kuruyordum sonra da hafıza kartı kullanıldıgından dolayı baglantı kurulamıyor yazısı cıkıyor kartta kurulu ve calısıcagını tahmın ettıgım programları hepsını kapattım ama yıne sonuc aynı bu 1 ncı sıkıntım 2 ncısı degarmin programını kurduk ama ılk acılıstaki uzak gps yı actıgımdayeni gps yi etkinlestir veyalnızca garmin gps cihazına baglantı izni verilir secenegınden baska cıkmıyor ılac mı tam olmadı acaba