Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: burkxxx
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burkxxx

3 Haziran 2008; 23:21:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sekronizasyonla ilgili bir problem!!!
Pc de ki outlook ile n95 8gb telefonumu eşleştirme yaptığımda sadece kişiler notlar yapılacak ögeler ve takvimi eşleştirebiliyorum.Ancak önemli olan kısım mailler onları eşleştirme yapamıyorum.Bunun için herhangi bir program var mı öğrenmek istiyorum.Teşekkürler.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 23:35:30 

Mail for Exchange diye 1 program var. Onla maillerini al ve dene istersen olur mu bilmiyorum.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
shehzade

3 Haziran 2008; 23:36:42 

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN BAS AGRITIYORUM AMA pc DEN YAPAMADIM SU ROMPATCHER OLAYINI TELEFONDAN DA SISX OLDUGU ICIN HERHALDE DOSYA BOZUK UYARISI VERIYOR NE YAPACAGIMI SASIRDIM DOGRU DÜZGÜN PROGRAMLAR HEP IMZASIZ :(

BIDE http://www.cepteam.gen.tr/forum/showthread.php?tid=4308 BU LINKTE VERILEN FONT DEGISTIRME YÖNTEMINI DENEDIM AMA OLMADI EKSIK YAPTIGIM BIRSEY MI VAR ACEB?

baska yöntemlerde varmi?

SIMDIDEN MINNETTARIM

Yavuz olmak kolay, Selim olmakta kolay, ama ayni anda Hem YAVUZ olmak Hemde SELiM olmak mesele...
Mardini

3 Haziran 2008; 23:42:51 

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: Mardini

bende bir nokia 1100 var,bu telefonun imei sini n95e kaydetme imkanım var mı ? NSS ile filan yani.

onu sen yapamazsın galiba.ama dışarıda yaptırabilirsin

Telefon kapansa bile gidip pasaportla açtırabilir miyim yani ? Koysepete.com a ulaşamıyorum yaw bu nasıl bir felakettir

Ahir Zaman...
ishan

4 Haziran 2008; 8:44:03 

Telefon kapansa bile gidip pasaportla açtırabilir miyim yani ? Koysepete.com a ulaşamıyorum yaw bu nasıl bir felakettir eet ama en gec 1 ay ıcınde gırıs cıkıs yaptırmıs olman lazım ve sadece 1 pasaporta 1 cihaz

OBOZDEN

4 Haziran 2008; 8:48:54 

Reis;

Notları, rehberi, ajandayı senkronize etmek istedim. olmadı.

NOKIA N95 - BLACKBERRY 8120 PEARL
PLAYSTATION 3 PAL 40 GB - SONY PSP
PSN : OBOZDEN
ishan

4 Haziran 2008; 9:19:23 

enigmaenergy
tesekkurlerımı sunarım bana bıkmadan garmin navigasyon programını kurdugu icin tekrar tesekkurler

ilengiz

4 Haziran 2008; 10:24:21 

quote:

quote:

quote:

bende bir nokia 1100 var,bu telefonun imei sini n95e kaydetme imkanım var mı ? NSS ile filan yani.

onu sen yapamazsın galiba.ama dışarıda yaptırabilirsin

Telefon kapansa bile gidip pasaportla açtırabilir miyim yani ? Koysepete.com a ulaşamıyorum yaw bu nasıl bir felakettir

sonuçta koysepete ulaşman lazım.pasaportla uğraşmak senin işin değil.tüketici haklarına danış bence

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
ilengiz

4 Haziran 2008; 10:31:10 

quote:

Orjinalden alıntı: ishan

yahu anlamadıgım olay lar var mesela demın kart ve tlf formatladım bır kac program koymadan once kabloyla veri baglantısı nı kuruyordum sonra da hafıza kartı kullanıldıgından dolayı baglantı kurulamıyor yazısı cıkıyor kartta kurulu ve calısıcagını tahmın ettıgım programları hepsını kapattım ama yıne sonuc aynı bu 1 ncı sıkıntım 2 ncısı degarmin programını kurduk ama ılk acılıstaki uzak gps yı actıgımdayeni gps yi etkinlestir veyalnızca garmin gps cihazına baglantı izni verilir secenegınden baska cıkmıyor ılac mı tam olmadı acaba

açık birşeyler var galiba.menüde açık olanlarda yuvarlak işaret olur kontrol et.birde menü tuşuna basınca galiba yanlış hatırlamıyorsam açık programları görürsün.ine sorun yaşarsan yığın hafızayı tekrar yapılandır

garminde ilaçlamada sorun var gibi.848 kullanıp ilaçladın değil mi?(111mb lık harita için)

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
ishan

4 Haziran 2008; 10:33:29 

valla hakkımı arıım derken zamanı parası ve sabrı bu 3 de biterrrrrr varsa pasaport git hallet yok ise bulmıya calıs o da olmassa yasal yola bas vur yani tuketici hakları bence bunlar mantıklı ama oncelik sırasını takip et derim ben

sonakrep

4 Haziran 2008; 10:52:09 

FULL - TAMAMI TÜRKÇE - DOĞRUDAN BİR DEFADA KURULUM

GARMİN 80

KURULUM BİLGİLERİ KLASÖRDE MEVCUT

LİNK : http://www.4shared.com/file/50061242/a7006e92/DOGRUDAN_GARMN_80_KURULUMU.html

HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 11:53:47 

sağol son akrep

bende 1 ara anlatımı güncelliim ya

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
ishan

4 Haziran 2008; 12:04:03 

ılgın ıcın tesekkur ederım REALCEDAY arkadasımla o ısı hallettık ( daha dogrusu kendısı yaptı)
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ishan

yahu anlamadıgım olay lar var mesela demın kart ve tlf formatladım bır kac program koymadan once kabloyla veri baglantısı nı kuruyordum sonra da hafıza kartı kullanıldıgından dolayı baglantı kurulamıyor yazısı cıkıyor kartta kurulu ve calısıcagını tahmın ettıgım programları hepsını kapattım ama yıne sonuc aynı bu 1 ncı sıkıntım 2 ncısı degarmin programını kurduk ama ılk acılıstaki uzak gps yı actıgımdayeni gps yi etkinlestir veyalnızca garmin gps cihazına baglantı izni verilir secenegınden baska cıkmıyor ılac mı tam olmadı acaba

açık birşeyler var galiba.menüd