realceday ......verdigin alternatif program soruna cozum olmustur ilgilendigin icin tesekkurler zaman ve sınır isi halloldu simdi de merak etmiye basladım bu isi hemen nasıl hallettin diye sizler kendiniz turkcelestirmeyi yapıyorsunuz bu olayı peki nasıl hallettiniz pm den bana yollarsan sevinirim ..not... ( sadece merak ettim )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 2 Haziran 2008; 9:11:30 >
Dns ayarları yapılarak emtube ile youtube vidolarını izlemek mümkünmüş doğru mu? İkinci sorumda bu core player ın son sürümü çıktımı ve ilaçlandımı?
dns ayarlarını değiştirerek youtuba girmeyi bikaç sayfa önce yazmıştım, ancak şu anda sağolsunlar dns değiştirerek bile girilmez hale getirdiler. şu durumda yapacak bişey yok :(
Dns ayarları yapılarak emtube ile youtube vidolarını izlemek mümkünmüş doğru mu? İkinci sorumda bu core player ın son sürümü çıktımı ve ilaçlandımı?
dns ayarlarını değiştirerek youtuba girmeyi bikaç sayfa önce yazmıştım, ancak şu anda sağolsunlar dns değiştirerek bile girilmez hale getirdiler. şu durumda yapacak bişey yok :(
aynı şekilde DNS değiştirerek giriyordum girilmez hale getirdiler tuhaf
sildim gene yükledim anlamdı ya benim teldemi bir sorun var gene çektiğim resimleri ilk çekerken önizlemede gösteriyor fakata save dediğim zaman galeriden gözükmüyor çeklien resmi açamıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ishan
0000 ve tamamdır daha dogrusu signed yaptıktan sonra hepsini kod plarak kabul ediyor bence tekrar kur panorama yı kardes
bendede aynı sorun oldu, panomanın resim kayıt yerini telefon hafızası olarak değiştirdim sorun düzeldi
benim pil maalesef 7-8 saat içinde bitiyor ve müzik fotoğraf falan ellemeden son sürümü yükledim 3 saat farketti eskiden 4-5 saat içinde bitiyodu. ama genede hala 1 gün gitmiyo şarjı kafayı yicem. yeni pide aldım ama gende nafile zorla sattıracaklar bana bu güzel telefonu. beyler şarjın uzun gitmesi için ne yapmalıyım. sadece arayayım ve msj atatyım ama şarjı 1 gün gitsin yeter li SAOLUN VAR OLUN