Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: deniztoyota, ishan, taltun
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Kasım 2007; 0:00:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Konuyu ancak inceleme fırsatım oldu, büyük emek vermişsin, eline sağlık PHI...

Ayrıca bu bilgileri foruma ekleyen bütün arkadaşlarada tek tek teşekkür etmek gerek.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

egemen1903

16 Kasım 2007; 0:04:32 

Benim bir sorum şimdi GPS için 2 tane program önermiş arkadaşlar biri Nokia'nın MAP LOADER diğeride Wayfinder. Sizce hangisini kullanmayalım ayrıca nokia map loader'da 15 - 20 tane harita yüklerem telefonda yavaşlama meydana gelir mi?

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
ahmet_d

16 Kasım 2007; 0:10:44 

ikinizde haklısınız bence.neyse arkadaşın dediği gibi nokmote den ve bide şu ram ayarlarını yapan programdan haber yokmu acaba

egemen1903

16 Kasım 2007; 0:25:48 

Nokia Map Loader'ı indirdim ancak telefona çok yavas atıyor. Türkiye haritasının %6,3'ü doldu ve 1 saat 16 dakika sora biticek diyor. Bu yavaşlık neyden kaynaklanıyor olabilir (hiç bir program açık değil bilgide sadece bunu sormak için Firefox'u açtım) Ayrıca space left on device bölümünde 600 küsür MB olarak gözüküyor ancak 1 GB'lik kartın sadece 22 MB'tı dolu. Nedenini çözemedim Teşekkürler..

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
tanerf82

16 Kasım 2007; 0:29:15 

navigasyon icin amaze i dene.. bedava..
quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Benim bir sorum şimdi GPS için 2 tane program önermiş arkadaşlar biri Nokia'nın MAP LOADER diğeride Wayfinder. Sizce hangisini kullanmayalım ayrıca nokia map loader'da 15 - 20 tane harita yüklerem telefonda yavaşlama meydana gelir mi?

MaDDoG.. was a L E G E N D!..
egemen1903

16 Kasım 2007; 0:34:24 

Nokia Map Loader'ı kullanmim mi?

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
xmurat

16 Kasım 2007; 1:08:29 

v12 fw update yap.. yenı harıtalar programını yukle.. sonrasında bu sorunlar kalmaz...

http://europe.nokia.com/A4509291

birde telekomun grevde olduğunu unutma.. allah sabır versin....

quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Nokia Map Loader'ı indirdim ancak telefona çok yavas atıyor. Türkiye haritasının %6,3'ü doldu ve 1 saat 16 dakika sora biticek diyor. Bu yavaşlık neyden kaynaklanıyor olabilir (hiç bir program açık değil bilgide sadece bunu sormak için Firefox'u açtım) Ayrıca space left on device bölümünde 600 küsür MB olarak gözüküyor ancak 1 GB'lik kartın sadece 22 MB'tı dolu. Nedenini çözemedim Teşekkürler..

biriyle tartışıyosam onu adamdan sayar lafımı koyarım ama bana sataşan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayıp suratına bile bakmayıp son olarakta sallayıp geçerim.
egemen1903

16 Kasım 2007; 1:42:47 

Verdiğin linkteki Map loader'ı yükledim ancak bu seferde telefonu görmedi..
http://img210.imageshack.us/img210/1108/asdasdsc6.png

V12 Uptade nedir? Ne işe yarar? Gece gece amma çok sorun çıktı bende amma çok soru sordum. Kusura bakmayın artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen1903 -- 16 Kasım 2007; 1:44:50 >

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
soylu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 9:13:41 

PHI

anladığım kadarı ile çok emek vermişsin eline sağlık arkadaşım,böyle iyi oldu

bende n93 ü sattım ne alsam acaba
n95 alsam diyorum

bu arada ben map loaderi kullanıyordum oldukça iyi ama haritada kırşehir gibi iller sokak sokak yok

vivitar x30
Midgàrd
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Kasım 2007; 9:21:20 

abi accelerometer sadece n95 'e ait değilken neden bu konuya alindi onu soruyorum ben
tscreamt

16 Kasım 2007; 9:26:37 

arkadaşlar çok garip bi sorunla karşılaştım yardımınıza ihtiyacim var.Telefonuma movingball yüklemiştim şarjı 8 saat gitmeye başladı bekleme modundayken hiç bi uygulama çalışmıyorken.Önce pilden olabileceğini düşündüm arkadaşımın pilini aldım yine şarjı 8 saat zor dayandı.Format attım bütün uygulamalar silindi ama yine sonuç alamadım.Ram ölçen bi program yükledim ramin sürekli en az yüzde 70ini dolu gösteriyo sürekli yüzde 70-80 arasında kalıyo.Sorun ne olabilir sizce?accelerometer modülünün açık kalma olasılığı var mı formattan sonra bile?birde şuan son versiyon yüklü ilk versiyona dönebileceğimiz bi format türü var mı?

ramaknisnan

16 Kasım 2007; 10:55:18 

quote:

Orjinalden alıntı: tscreamt

arkadaşlar çok garip bi sorunla karşılaştım yardımınıza ihtiyacim var.Telefonuma movingball yüklemiştim şarjı 8 saat gitmeye başladı bekleme modundayken hiç bi uygulama çalışmıyorken.Önce pilden olabileceğini düşündüm arkadaşımın pilini aldım yine şarjı 8 saat zor dayandı.Format attım bütün uygulamalar silindi ama yine sonuç alamadım.Ram ölçen bi program yükledim ramin sürekli en az yüzde 70ini dolu gösteriyo sürekli yüzde 70-80 arasında kalıyo.Sorun ne olabilir sizce?accelerometer modülünün açık kalma olasılığı var mı formattan sonra bile?birde şuan son versiyon yüklü ilk versiyona dönebileceğimiz bi format türü var mı?

Movingball ile ilgili olacağını zannetmiyorum. Bende de var , ama benim şarz sürem aynı; 1.5- 2 gün gidiyor. Sanırım başka bir sorun vardır.

mh.

16 Kasım 2007; 11:05:24 

quote:

Orjinalden alıntı: tscreamt

sen in iyisi bütün bilgilerini yedekle ve nokia.com dan en son update versiyonu indir zaten sendede son versiyon vardır muhtemelen ve tekrar güncelleme yap eğer programlardansa kesin düzelir ama düzelmese o zaman programla bir ilgisi yoktur başka birşey vardır..

realcem

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 12:32:13 

Bir tane almak lazım

http://www.youtube.com/watch?v=3f1BrSo8mpo&eurl
7x yakınlaştırma sunuyor.
Fiyatı ise 22$.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realcem -- 16 Kasım 2007; 12:33:12 >

ASUS RAMPAGE FORMULA INTEL X48 / INTEL CORE 2 QUAD Q9300 2.50 GHz 1333MHz 6MB 64BIT / OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER / GIGABYTE GTX260 / OCZ REAPER HPC 4GB (2 x 2GB) DDR2 1066 (PC2 8500) / 2x250GB HDD SAMSUNG & SEGATE / 620W COOLER MASTER REAL POWER M620W SLI READY / COOLERMASTER RC-690 / SAMSUNG 22 INCH WIDESCREEN BLACK TFT FLAT PANEL DISPLAY
xmurat