arkadaslar selam bu mobile signeri indirirken hala DOSYA BOZUK uyarisi aliyorum
baska bi yerden SIGNsis diye bir program buldum ama onunda uzantisi .sisx acaba sorun burdan mi kaynaklaniyor ne yapmam lazim yardimci olabilir misiniz?
simdiden tesekkürler
herkese iyi günler bu panomani yükledim fakat başlangıçta register kodu istiyo onu ne yazmak lazım bide panomannın diğer sürümünde resimleri çekince bilgisyarada ve telde açmıyordu resimleri acaba bundada aynı sorun olurmu
herkese iyi günler bu panomani yükledim fakat başlangıçta register kodu istiyo onu ne yazmak lazım bide panomannın diğer sürümünde resimleri çekince bilgisyarada ve telde açmıyordu resimleri acaba bundada aynı sorun olurmu
sildim gene yükledim anlamdı ya benim teldemi bir sorun var gene çektiğim resimleri ilk çekerken önizlemede gösteriyor fakata save dediğim zaman galeriden gözükmüyor çeklien resmi açamıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ishan
0000 ve tamamdır daha dogrusu signed yaptıktan sonra hepsini kod plarak kabul ediyor bence tekrar kur panorama yı kardes
ben tv kablosunu kullandim, telefon ekranının aynısını gosteriyo fakat slayt show yaparken arka planda calan sarkı calmiyo ama gusel bisi yani resimleri buyuk ekranda gormek...
Ben devamlı kullanıyorum bi sorun yok slaytlarımı müzik eşliğinde sorunsuz izliyorum. Ayrıca telefona yüklediğim filmleri de tv den izliyorum. Artık vcd player kullanmıyorum
msn olarak cok kisinin tercih ettigi mig 33 programının hatlı ve kontorlu hatlarda en az kontur ceken program oldugunu biliyorsunuz peki bu programın tam ortasına yani actıgınızda ortada duran bir resim vardır iste siz isterseniz onu degistirip istediginiz bir resmi koyabilirsiniz deniyen oldu mu hic enteresan denemenizi tavsiye ederim bu konuda tek ben mesela o programı kulandıgımda kızımın resmi var mig33 de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 1 Haziran 2008; 16:28:08 >
realceday tesekkurler real bu programı seviyordum ama bug olayı beni rahatsız etmisti ama reisin verdigi program da bug kalkmıs senin verdigin de de ingilizce kalkmıs 1...1 siniz ikinize de tesekkurler