Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: luzumsuz34
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  196 197 [198] 199 200 201 202 203 204 205   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DrunkenLord

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 22:40:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mesutevren

merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır N95 kullanıyorum, fakat telefonu kablosuyla bilgisayara bağlayamıyorum. ne telefonda nede bilgisayarda bi hareket oluyor. önceden her bağladığımda sorardı depolama pc suit falan die ama artık onuda göremiyorum. kablodanmı die düşündüm önce deiştirdim fakat yine aynı sonuc aldım. ayrıyetten kulaklığıda görmekte zorlanıyor telefon. acaba sorun neyden kaynaklanabilir? bi fikriniz varmı acaba.

daha önce bahsi geçmişti benzer konunun.. rotateme nin bi sürümünde oluyodu sanırım bilgisayarın telefonu görmemesi problemi..
rotateme varsa kaldır öyle bi dene

This world will soon be annihilated
ishan

29 Mayıs 2008; 22:47:18 

benım kanaatımce usb nı kontrol et o da olmassa kabloyu degıstır bu 2 sınden bırısınde hata var gibi sen once usb gırısının yerını degıstır( kablonu baska usb yerıne tak)
quote:

merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır N95 kullanıyorum, fakat telefonu kablosuyla bilgisayara bağlayamıyorum. ne telefonda nede bilgisayarda bi hareket oluyor. önceden her bağladığımda sorardı depolama pc suit falan die ama artık onuda göremiyorum. kablodanmı die düşündüm önce deiştirdim fakat yine aynı sonuc aldım. ayrıyetten kulaklığıda görmekte zorlanıyor telefon. acaba sorun neyden kaynaklanabilir? bi fikriniz varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 29 Mayıs 2008; 22:46:51 >

sertac-73

29 Mayıs 2008; 22:57:27 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Banlaması kolay zaten banlayın.Çoğu şeyi unutuyorsunuz arkadaşlar

1-Kimse cevap verme zorunluluğunda değildir.
2-Buradaki yardımlar sadece gönülden gelen birşeydir,isteğe bağlı yani.Yoksa benim ne zorunluluğum var da burada zamanımı sizinle harcamak zorundayım ki ? !!! ..Para almıyor burda hiçkimse sonuçta.
3-Bilen biri olsaydı,kesinlikle sorunuza cevap vereceğini unutmayın.Gözden kaçabilir,hatırlatabilirsiniz bir süre sonra tamam ama kötüleyerek,sitem ederek değil !!
4- En önemlisi burdaki kimse bu bilgiyi bilme zorunluluğunda değildir çünkü bu olay telefondan kaynaklanmamaktadır benim görüşüme göre.Bende yaşıyorum bu sorunu.Ancak cevabını bulmuş değilim.Çünü araştırmadım daha.
Bu bilgisayarla ,bilgisayarın işletim sistemiyle alakalı bir sorun veya donanımsal.Oyüzden yeri burası değil.Biraz daha yazdıklarımızda dikkatli olursak her sonuca ulaşabiliriz.Yeter ki tatlı konuşalım.

1-benim kimse zorundadır diye bi iddam yok.
2-burdaki amacın tamamen yardımlaşma ve dayanışma amaçlı olduğunun elbette farkındayım.
3-tabiyki herkes herşeyi bilmek zorunda değil.benim isteğim sadece bende sorun yok gibi bi cevap dı zira bana yeterdi. hatırlatmaya gelince bu aynı msj ı 3.üncü tekrarlayışım ve asla kimseyi kötülemek veya benzeri bir amacımda yok.
4-ve son olarak da benim sorunum tamamen n95 le ilgili bu başlıkta ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ olduğuna göre doğru yerde olduğumu sanıyorum.saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 29 Mayıs 2008; 22:56:43 >

sertac-73

29 Mayıs 2008; 23:03:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Senti

çok zor yerden sordun sen de hocam yaw

dostum hayat zor zaten ne yapalım yinede çözmeye çalışacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 29 Mayıs 2008; 23:02:22 >

sertac-73

29 Mayıs 2008; 23:10:06 

quote:

merhaba arkadaşlar,

arkadaşım aynı sorun bendede vardı bilgisayarında nokıa pc suit le ilgili ne varsa kaldır temizle hatta bunun için suite kaldırma temizleme programı da vardı nette araştır bulursun. sonra sitesinden yenibaştan kur ben öyle yaptım çözüldü umarım sendede olur.zira insanı deli ediyo. amma dediğim gibi sistemde programın hiçbir uzantısı kalmasın..

enigmaenergy

29 Mayıs 2008; 23:29:24 

Hala anlamak istemiyorsunuz.

Kimse soru sormayın demiyor burda.Yada zor yerlerden gelen sorulara ses çıkarmayacağız demiyoruz.Yada başka bir neden üretmiyoruz.Bu sorunla karşılaşıp çözümünü bulan bilen varsa yazardı diyorum.Burdan cevap çıkmadıysa ozaman dediğim yerlere yönelmek lazım diyorum ben.

Ayrıca N95 Hakkında Herşey yazıyorsa biz seçilmiş kişiler değiliz yada tüm donanımsal özellikleri bilen yetkili kişiler değiliz.Cevabı sadece burda aramak yanlış diyorum ben.Kendinize taş atılmış gibi düşünüp yorumlamayın.

quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

1-benim kimse zorundadır diye bi iddam yok.
2-burdaki amacın tamamen yardımlaşma ve dayanışma amaçlı olduğunun elbette farkındayım.
3-tabiyki herkes herşeyi bilmek zorunda değil.benim isteğim sadece bende sorun yok gibi bi cevap dı zira bana yeterdi. hatırlatmaya gelince bu aynı msj ı 3.üncü tekrarlayışım ve asla kimseyi kötülemek veya benzeri bir amacımda yok.
4-ve son olarak da benim sorunum tamamen n95 le ilgili bu başlıkta ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ olduğuna göre doğru yerde olduğumu sanıyorum.saygılarımla..

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
sertac-73

29 Mayıs 2008; 23:45:09 

anlaşıldı bu konu uzaaaar gider.bana müsade size rast gelsin. burda sizinle laf yarıştıracak halim yok. zira bir yere varacağıda yok .kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 29 Mayıs 2008; 23:45:29 >

Mahs3R

30 Mayıs 2008; 0:53:28 

Arkadaslar telefondan direkt youtube videolarini izleyemiyorum.Realplayer ayarlarini kontrol edin falan diyor.Bende mtube programini indirdim ama buseferde proxy hatasi veriyor.Mtube'un son versiyon linki varmi elinizde onu yükleyim belki bir care düzelir.

χвσχ ℓινє мαнѕ3я

ρѕη мαнѕ3я_тя

Xbox Live Team : ispnyl ~ wN6hstR ~ Mahs3R

realceday

30 Mayıs 2008; 1:11:33 

N-Gage oyunları da kırıldı sonunda hadi hayırlı olsun hepimize

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 10:59:17 

quote:

Orjinalden alıntı: godsend

bu arada reis bakıyom unutulmuşusz selam veriyoz hiç üstüne alınmıyon valla

3 gündür forumda yokum ki abi

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
papilocko

30 Mayıs 2008; 16:14:45 

ya arkdaşlar kandırmacamı bilmiyorum googleye sırasıyla n96 n97 n98 n99 diye aratıyorum.yeni modaller buluyor.bu modeller gerçemtekn piyasada varmı??nokia.com.tr ye girdim bu tarz teller yok ama googlede var ne iştir??

ishan

30 Mayıs 2008; 16:33:48 

n96 var ve enteresan 16 gb tlf hafızası
RAM 128 MB
ROM 256 MB
1303
Desteklediği hafıza kartı tipleri microSD, microSDHC, TransFlash, SDIO

Ekran Özellikleri

Renkli Ekran Var
1303
Renk Sayısı 16700000
Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px

Hafıza Özellikleri

Telefon Hafızası 16 GB
Harici Hafıza Yuvası Var
Harici Hafıza Kartı Boyutu 1 GB
Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash)
1303
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 32 GB

enteresannnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 30 Mayıs 2008; 16:34:02 >

ALPAY_ANK