uzun zamandır N95 kullanıyorum, fakat telefonu kablosuyla bilgisayara bağlayamıyorum. ne telefonda nede bilgisayarda bi hareket oluyor. önceden her bağladığımda sorardı depolama pc suit falan die ama artık onuda göremiyorum. kablodanmı die düşündüm önce deiştirdim fakat yine aynı sonuc aldım. ayrıyetten kulaklığıda görmekte zorlanıyor telefon. acaba sorun neyden kaynaklanabilir? bi fikriniz varmı acaba.
daha önce bahsi geçmişti benzer konunun.. rotateme nin bi sürümünde oluyodu sanırım bilgisayarın telefonu görmemesi problemi.. rotateme varsa kaldır öyle bi dene
benım kanaatımce usb nı kontrol et o da olmassa kabloyu degıstır bu 2 sınden bırısınde hata var gibi sen once usb gırısının yerını degıstır( kablonu baska usb yerıne tak)
quote:
Orjinalden alıntı: mesutevren
merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır N95 kullanıyorum, fakat telefonu kablosuyla bilgisayara bağlayamıyorum. ne telefonda nede bilgisayarda bi hareket oluyor. önceden her bağladığımda sorardı depolama pc suit falan die ama artık onuda göremiyorum. kablodanmı die düşündüm önce deiştirdim fakat yine aynı sonuc aldım. ayrıyetten kulaklığıda görmekte zorlanıyor telefon. acaba sorun neyden kaynaklanabilir? bi fikriniz varmı acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 29 Mayıs 2008; 22:46:51 >
Banlaması kolay zaten banlayın.Çoğu şeyi unutuyorsunuz arkadaşlar
1-Kimse cevap verme zorunluluğunda değildir. 2-Buradaki yardımlar sadece gönülden gelen birşeydir,isteğe bağlı yani.Yoksa benim ne zorunluluğum var da burada zamanımı sizinle harcamak zorundayım ki ? !!! ..Para almıyor burda hiçkimse sonuçta. 3-Bilen biri olsaydı,kesinlikle sorunuza cevap vereceğini unutmayın.Gözden kaçabilir,hatırlatabilirsiniz bir süre sonra tamam ama kötüleyerek,sitem ederek değil !! 4- En önemlisi burdaki kimse bu bilgiyi bilme zorunluluğunda değildir çünkü bu olay telefondan kaynaklanmamaktadır benim görüşüme göre.Bende yaşıyorum bu sorunu.Ancak cevabını bulmuş değilim.Çünü araştırmadım daha. Bu bilgisayarla ,bilgisayarın işletim sistemiyle alakalı bir sorun veya donanımsal.Oyüzden yeri burası değil.Biraz daha yazdıklarımızda dikkatli olursak her sonuca ulaşabiliriz.Yeter ki tatlı konuşalım.
1-benim kimse zorundadır diye bi iddam yok. 2-burdaki amacın tamamen yardımlaşma ve dayanışma amaçlı olduğunun elbette farkındayım. 3-tabiyki herkes herşeyi bilmek zorunda değil.benim isteğim sadece bende sorun yok gibi bi cevap dı zira bana yeterdi. hatırlatmaya gelince bu aynı msj ı 3.üncü tekrarlayışım ve asla kimseyi kötülemek veya benzeri bir amacımda yok. 4-ve son olarak da benim sorunum tamamen n95 le ilgili bu başlıkta ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ olduğuna göre doğru yerde olduğumu sanıyorum.saygılarımla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 29 Mayıs 2008; 22:56:43 >
arkadaşım aynı sorun bendede vardı bilgisayarında nokıa pc suit le ilgili ne varsa kaldır temizle hatta bunun için suite kaldırma temizleme programı da vardı nette araştır bulursun. sonra sitesinden yenibaştan kur ben öyle yaptım çözüldü umarım sendede olur.zira insanı deli ediyo. amma dediğim gibi sistemde programın hiçbir uzantısı kalmasın..
Kimse soru sormayın demiyor burda.Yada zor yerlerden gelen sorulara ses çıkarmayacağız demiyoruz.Yada başka bir neden üretmiyoruz.Bu sorunla karşılaşıp çözümünü bulan bilen varsa yazardı diyorum.Burdan cevap çıkmadıysa ozaman dediğim yerlere yönelmek lazım diyorum ben.
Ayrıca N95 Hakkında Herşey yazıyorsa biz seçilmiş kişiler değiliz yada tüm donanımsal özellikleri bilen yetkili kişiler değiliz.Cevabı sadece burda aramak yanlış diyorum ben.Kendinize taş atılmış gibi düşünüp yorumlamayın.
quote:
Orjinalden alıntı: sertac-73
1-benim kimse zorundadır diye bi iddam yok. 2-burdaki amacın tamamen yardımlaşma ve dayanışma amaçlı olduğunun elbette farkındayım. 3-tabiyki herkes herşeyi bilmek zorunda değil.benim isteğim sadece bende sorun yok gibi bi cevap dı zira bana yeterdi. hatırlatmaya gelince bu aynı msj ı 3.üncü tekrarlayışım ve asla kimseyi kötülemek veya benzeri bir amacımda yok. 4-ve son olarak da benim sorunum tamamen n95 le ilgili bu başlıkta ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ olduğuna göre doğru yerde olduğumu sanıyorum.saygılarımla..
anlaşıldı bu konu uzaaaar gider.bana müsade size rast gelsin. burda sizinle laf yarıştıracak halim yok. zira bir yere varacağıda yok .kalın sağlıcakla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 29 Mayıs 2008; 23:45:29 >
Arkadaslar telefondan direkt youtube videolarini izleyemiyorum.Realplayer ayarlarini kontrol edin falan diyor.Bende mtube programini indirdim ama buseferde proxy hatasi veriyor.Mtube'un son versiyon linki varmi elinizde onu yükleyim belki bir care düzelir.
ya arkdaşlar kandırmacamı bilmiyorum googleye sırasıyla n96 n97 n98 n99 diye aratıyorum.yeni modaller buluyor.bu modeller gerçemtekn piyasada varmı??nokia.com.tr ye girdim bu tarz teller yok ama googlede var ne iştir??