bu kadar para vericeksin hem de acıkta herkesin kurcaladıgı bır tlf n alıcaksın ve satıcının tavrı da boyle olucak ...hayret yani insan o tlf satıcının kafasına atası gelir neyse bız bılınclı tuketıcı olarak bu tur olaylara prim vermessek zaten onlarda otomatikman dogru satıcı olucaklardır bız de kutusu acılmamıs ambalajında almıya dıkkat edelım malum 0 alıcaksak kız oglan kız olmalı yani dul tercihimiz yok ise tabiiiii
:) Bence güzel. belki fotoğraflarda gerçek hali gibi güzel görünmeyebilir Belki de beğenmeyenleriniz olabilir. Ama şunu söyleyebilirim. Gören çok beğeniyor bu nasıl bişeymiş diye sorma ihtiyacı duyuyor. açıp bakınca n95 olduğunu görünce şaşırıyorlar. biz de çok daha farklı birşey zannediyorduk gibi şaşkınlık ifadeleri veriyorlar. Çokça geldi başıma. Ve gerçekten muhafaza olarak ta çok verimli
zannedersem bu kılıf olayı da bır cok kısının ısıne yarıyacaktır malum yaz geldı tlf lar acıkta ve ortada olacak bır de arkasındakı mercek cevresı ve surgu dugmesınde asınmalar meydana geldı sızler de de boyle bır durum var mı yoksa servıse verdıgım tlf ndan bır yer degıstırme olayı mı yasadım dusunmeden edemıyorum valla
akşam koyacağım resimlerini. Belki de bazılarınız kullanıyordur belki de bildiğiniz birşeydir. Kimseyi heyecanladırmayayım şimdiden akşam karar verirsiniz artık :) Gerçek deri değildir zaten ve kemere takılacak yeri yok. Daha çok elde veya çantada taşınabilir bir şekilde
arkadaşlar kartvizite resim atadığın zaman küçük oluyor.arayanı daha büyük gösteren bir yol var mı arkadaşlar? çünkü basit nokia modellerinde bile arayana foto atayınca kocaman gösteriyor. örn 6131 modeli.
bulamadım linkini verebilirmisiniz? bişey daha sorcam bir arkadaşımda nokia e50 vardı.bir programla hiçbirşeye ihtiyaç duymadan (wi-fi, gprs vb.) kontörü gitmeden tv izleyebiliyordu.bildiğim kadarıyla e50 ninde işletim sistemi symbian. yardımcı olursanız çok sevinirim.
fs caller ı buldum sağolun.hayır o telsimden yapıyodu.gözümle gördüm kontörü sıfırdı ve kanallar açılıyordu. çok şaşırdım.eğer siz bulamazsanız ben o arkadaşı görürsen alırım ondan..
Telsim'in yeni adı Vodafone oldu o yüzden öyle dedim.
Bir ayar buldum, bu sayede oluyor herhalde.
Cepten ücretsiz Tv izlemek için bir Vodafone hattınızın olması gerek
Şimdi Menü/Ayarlar/Bağlantı ayarları/Erişim Noktası a girin
ve yeni erişim noktası oluşturun
oradan
Bağlantı İsmi: Vodafone MVS
Veri Taşıyıcı: GPRS
Erişim Noktası İsmi: mms
Kullanıcı adı: vodafone
Şifre Sorma :Hayır
Doğrulama:Normal
Ana Sayfa: 217.31.233.18:8080/index.wml
kaydedin ve Real Playe e girin