@ IRFUN4EVER : Bence Abd den getirme imkanı olanlar için en iyi seçimi yapmışsın. Ekranı daha küçük( ki en güzel ekran düz n95 in ekranı bence 3 model içinde), sabit hafıza yerine kart girişli bir n95 8gb modeli bence.Gayet güzel bir seçim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 21 Mayıs 2008; 23:54:40 >
N-gage Fifa08 indirdim modul ve fifa08 i kurdum. numaramı verdim ve bir link geldi. ona tıkladım. Devamlı 14 ve 15 hatası veriyordu. sonunda hata mesajı almaz oldum ama startgame diyorumönce futbol topu görünütüsü çıkıyor ortaya ve tekrar startgame bölümüne dönüyor. nerde yanlış yaptım acaba? artık geri dönmüyor. çıkmak istiyormusunuz diyor evet dersem çıkyor hayır dersem "unable to read game databese! (Error-15)" hatası veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senti -- 22 Mayıs 2008; 0:02:59 >
@ IRFUN4EVER : Bence Abd den getirme imkanı olanlar için en iyi seçimi yapmışsın. Ekranı daha küçük( ki en güzel ekran düz n95 in ekranı bence 3 model içinde), sabit hafıza yerine kart girişli bir n95 8gb modeli bence.Gayet güzel bir seçim
nokiadan kazandım. n-gage sitesinin düzenlediği bir turnuvadan. bende dedim gelecekse n95 nam gelsin. 3g özelliğini kullanamayacağım ama gerekte yok zaten. gprs yeter bana. edge si varsa da yeter. önemli olan wifisi olması. oda var tamamdır.
arkadaşlar n95 de wireless otomatik ip alıyor, dolayısıyla dns ayarlayamıyorum. dns ayarlarını manuel yapabileceğim bir yöntem varmı ?
kendim sordum kendim buldum, çözüm : ayarlar\wan sihirbazı listeden ap yi seçip girin peşinden menüyü tıklayıp gelişmiş seçeneklere girin oradan ipv4 e girip isterseniz ip yi, ve dns i manuel verebilirsiniz kaydedip çıkın son olarak cihazı kapatıp açmanız gerekiyor.
dns i 4.2.2.1 4.2.2.5 olarak girip malum yasaklı sitelere girebilirsiniz.
cihazınızdan http://m.youtube.com/app sayfasını açıp youtube mobile ı oradan direk kurabilirsiniz.
saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytaral -- 22 Mayıs 2008; 0:06:15 >
@Reis-i Eagles Quick Office kurulumu için aşağıdaki programları nerden bulacağız. İmzanda bulamadım. Ayrıca bunun Office Suitten bir farkı varmı kurmaya değer mi? Çok soru soruyor olabilirim bugün ama 8GB kartın ilk gününe verin :) herşeyi yüklüyorum işte Gerekli olan dosyalar; 1-) Active Python - Bilgisayarınıza kurun. 2-) Python Serial Port Extension - Bilgisayarınıza kurun. 3-) AppTRK - Cihazınıza kurun. 4-) Hack_perms_s60v3_FP1.py - 1 köşede dursun
anlatım var da. Bende pyhton ve diğer programlar yok. onu nasıl bulurum demek istemiştim. Anlatımı bir daha okuyayayım o zaman.. Bu arada fifa08 telefon sabaha kadar kapalı şekilde uyuyunca düzeldi. Şu anda tam sürüm çalışıyor sorunusz
@Reis-i Eagles Quick Office kurulumu için aşağıdaki programları nerden bulacağız. İmzanda bulamadım. Ayrıca bunun Office Suitten bir farkı varmı kurmaya değer mi? Çok soru soruyor olabilirim bugün ama 8GB kartın ilk gününe verin :) herşeyi yüklüyorum işte Gerekli olan dosyalar; 1-) Active Python - Bilgisayarınıza kurun. 2-) Python Serial Port Extension - Bilgisayarınıza kurun. 3-) AppTRK - Cihazınıza kurun. 4-) Hack_perms_s60v3_FP1.py - 1 köşede dursun
Aslında bu dosyaların amacı sistem klasörlerine erişimi açmak. Bunun yerine alternatif olarak imzamdaki programı kullanabilirsiniz... Daha kolay bir yöntem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 22 Mayıs 2008; 12:21:59 >
@aytaral: Hocam bu dns olaylarından anlıyorsan bişey danışmak istiyorum. Dışarıda şifresiz olan ağlara girmek istediğimde sinyal kalitesi iyi çektiği halde bağlandıktan sonra ağ geçidi cevap vermiyor uyarısı alıyorum.Bu forumdan bi arkadaş o acces point in gelişmiş ayarlarından dns leri 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 olarak değiştirmemi ve bu şekilde problemsiz girebileceğimi söylemişti.Dediklerini uyguladım ancak başarılı olamadım.Acaba dns leri girdikten sonra etkili olabilmesi için telefonu yenidenmi başlatmak gerekiyor.Yardımcı olursan sevinirim.
slm millet...uuuzzuun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız bakalımm..
form bayağ ilerlemiş en kısa zamanda bi inceleyim bakalım ne olmuş ne bitmiş
bu arada 28.02.2008 den beri batarya için vermiş olduğum şavaşı bugün itibariyle kazanmış durumdayım. nokia yı mahkemeye vermekle tehdit bile ettim ve bataryama kavuştum..
bılgınıze :::::::::::tlf.na yasal uyarı geldıkten sonra bas vurup tekrar actırabılmenız ıcın 1 ay sure verıyorlar ve ogrendıgıme gore bu aralar bır cok tlf kapatılmıs sebenı dersenız ınanın sızın dusundugunuz gibi