|
|
20 Mayıs 2008; 19:22:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DrMehmet Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır N95 kullanıyordum, ve yaklaşık 7 ay önce telefon 3.kattan aşağıya betona düştü. Artık şansmıdır, telefonun sağlamlığımıdır bilmiyorum,hiç bir sorun olmadı. Sadece dış kapağı kırıldı. Bende gidip çakma kapak aldım,çünkü hiçbiryerde orjinali yoktu. Ben bu telefonu geçen haftaya kadar sorunsuz kullandım. Geçen hafta içimden dedimki bu telefon haketti,Nokia Shop a gidiyim,şuna orjinal kapak alıyım. Bağdat caddesi Nokia shoptaki adama telefonu verdim. Kapağını değiştirdi. Ve kullanmaya başladım. Sorun işte buradan itibaren başladı tahminimce. Telefon durup dururken görüntüsü gidiyor. Çalışıyor ama ekran simsiyah. İki oynuyorum falan,ya ekrandaki görüntü ters dönüyor,yada görüntü sağa sola kaymış vaziyette duruyor. GÜnde 20-30 kere de oluyor bu. Gıcık etti artık beni,yeter dedim,evimin yanındaki KVK ya verdim. Onlarla görüşmelerim sonucu,telefonun fiziksel hatasının olduğu, ve tamir edilemeyeceğini yazmış. Şimdi ben ne yapacağım. Gidiyim telefonu atıyımmı çöpe? O ekran karartmaları inanın insanı deli ediyor. Arama geliyor,ekran simsiyah. nasıl cevap vereceğini şaşırıyorsun. Sizin başınıza böyle birşey geldimi bu telefonla? BU telefonu KVK tamir etmiyecekse kim edecek? Benim sorun nokia shoptanmı kaynaklanıyor,yoksa telefonu düşürdüğümdenmi? Nokia, KVK ye bastırıp bu telefona çözüm bulabilirmiyim, yada tüketici mahkemelerinden? Yardımcı olursanı sevinirim arkadaşlar Saygılar geçmiş olsun gardaş bu arada kapagı kaça aldın