beyler benim telin arka kapagın sağ taraftaki iki dili kırıldı. Ben de bantla yapıştırıorum o zamanda komik duruo. burda sordum dandik bi kapak 10 kağıt bana sadece arkası lazım, tekde satılmıyomuş. orjinal kapak ne kadar.. Arkaya ne yapabilirim. kağıt soktum tutmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarbaz -- 17 Mayıs 2008; 16:59:47 >
Merhaba Arkadaşlar geçen hafta n 95 imi aldım v20 olan versiyonu v21 olarak yukselttim benim 2 sorunum var . 1) telefonla karşı tarafı ararken arama sesinde cızırtı yapıyor . fakat karşı taraf konuşurken ses net , benim sesimde karşı tarafa net gidiyor .acaba bu sorun başka bir arkadaşımız yaşadımı. 2)garmin in son versiyonu 4.10.80 yukledim gayet iyi çalışıyor .gerçi bağlanma suresi 2dk üstünde açık alanda bu normalmidir.ayrıca diğer navi yazılım olan Sygic Mobile Yeni Gps Navigasyon Programını da pc suite üzerinden karta yuklemek isterken hata veriyor .acaba sorun ne olabilir.........selamlar
1- Büyük ihtimal sorunun operatör kaynaklı.Aslında sorun da diyemeyiz.Ama sesler net iken konuşma öncesi cızırtı geliyosa sinyal kaynaklıdır bence.
2- Pc suite modunda bağladığın zaman karta birşey kopyalayamazsın.Veri aktarma modunda bağlaman lazım veya kart okuyucu varsa direk kartını takman gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 17 Mayıs 2008; 17:03:28 >
Garmin 4.10.60 ile 4.10.80 sürümleri arasında pek fark varmı ki? Format atmadan önce 4.10.80 yüklemiştim 4.10.60 üzerine. hiç bir fark göremediğim için bu sefer yüklemedim.
8 gb olur diyen arkadaşlar. Bugün ankara'daki nokia shop ları gezdim hepsi n95 in 8 gb yi desteklemediğini söylüyor. En fazla 4 gb. Kullanan var mi 8 gb yi? Makine sorun vermiyor mu?
arkadaşım ben 8 gb hafıza kartı kullanıyorum hemde nokıa nın 1gb ın dan daha hızlı...
beyler benim telin arka kapagın sağ taraftaki iki dili kırıldı. Ben de bantla yapıştırıorum o zamanda komik duruo. burda sordum dandik bi kapak 10 kağıt bana sadece arkası lazım, tekde satılmıyomuş. orjinal kapak ne kadar.. Arkaya ne yapabilirim. kağıt soktum tutmadı
Benim hepsi kırılmıştı ... Kasayı değiştirceksiniz falan dediler ... KVK 'ya gidince halledersiniz . yanlış hatırlamıyorsam 3 ytl ye arka kapağı satıyorlar ...
N95 VE TUM DAHILI GPS ICEREN TELEFONLAR ICIN TOM TOM MOBILE 6.02 Ilk önce eger telefonda daha önceki Tomtom varsa bunu silin.
1:Bt1 dosyasini kuracaksiniz
2:Sonra gpsd jar dosyasini kuracaksiniz
3:Tomtom.sisx uzantili dosyayi kuracaksiniz
4:Tomtom dosyasini kartin ön yüzüne yapistiracaksiniz
5:Kullanmak istediginiz herhangi bir mapi da kartin ön yüzüne yapistirin.
Böylece yükleme islemi bitmis oluyor,
Programi calistirmak icin asagidaki gibi baslatin;
Önce BT1 yazani calistiriyoruz ve ADDED DEVICE yazdimi tekrar cikiyoruz, bu adimi bir defaya mahsus yapiyoruz. her defasinda asagidaki gibi programi baslatiyoruz.
Sonra GPSd yi calistiriyoruz, kullanima izin verilsinmi diyor evet diyoruz ve HIDE ile cikiyoruz,
En son Tomtomu calistiriyoruz, blututh kapali acayim mi? dediginde evet diyoruz ve BINPDA GPS i seciyoruz. GPSd adli programi calistirip gelen sorulara evet (Ja) ile cevap verdikten sonra HIDE ile cikiyoruz.
Tomtom u baslatiyoruz, blututh baglantisini acmak istediginde evet ile bulututhu acmasini istiyoruz, Tomtomun ayarlarindan GPS ayarlarina giriyoruz
Burdan Konfigrasyondan resimdede gördügünüz gibi Andere blututhu seciyoruz Daha sonra gelen blututh baglanti bölümünden BINPDA GPS i seciyoruz ve sag alt köseden Fertig ile cikiyoruz Umarim yardimci olur resimlerden bakarak daha kolay yapabilirsiniz
Versiyonu v21'e yükselttim. Yedeklediğim dosyaları da geri yükledim. Ancak sözlük programı SlovoED yüklenmedi. Linkini verebilir misiniz? bir de live Messenger "Güvenlik nedeniyle çalıştırılamıyor" diyor. Ne yapmalıyım yaaa
Yedeği telefona geri yüklerken programları yüklemeyin..Sadece rehber ve mesajları yedekleme yöntemiyle geri atın telefona.Diğerlerini elle bir yere kopyaladıktan sonra geri telefona yükleyin.Programların yedeğini ise hiç almayın yükleme dosyalarınız hep bulunsun bilgisayarınızda her formattan sonra tekrar yükleyin.Biliyorum zor bayağı ama en sağlıklısı bu şekilde
Sözlüğü upload edebilirdim ama yarın falan ancak.Msn programınıda yeniden yükle derim
1 damla japon yeterde artar bile
yok be kardeşim damla damla japon oldu arka kapak,gittidiyordan 45 ytl civarı bir fiyata tuş-kapaktakımı aldım,takmıyorum ama.Satarsam takacam yenisini.Yapmış yapacagını nokia,bir kaç kez aç kapat kırılıyor arka kapak