Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: melihpckopat, Senti, Orkun.T, necator americanus, dippu, orsen, zahitfettahoglu
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ToYBaRS

29 Kasım 2007; 15:50:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

Arkadaşlar. Yeni versiyonu yükledikten sonra N-Gage oyunlarını oynamak için , telefona bir program, emulatör..vs. yüklemek gerekiyor mu?
Yoksa direkt olarak telefona oyunu yükleyip oynayabiliyor muyuz?

evet n-gage oyunları oynamak için emülatör yüklüyor kardeş senin sonradan yüklemene gerek kalmıyor

! ! ! NoKiA FoReVeR ! ! !

! ! ! MeRCeDeS ! ! !

fhr-d

29 Kasım 2007; 16:22:20 

ya bu gps hızlandı filen diyorsunuz ama bende hala 2 3 dakka beklememe rağmen bağlanmıyor acaba telefonda arızamı var birde müzikçalar bende geç açılıyor sizdedemi öle

realcem

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007; 16:23:55 

Arkadaşlar yeni versiyonda radyo hakkında detaylı bilgi verin bekliyorum eskisi gibi sesi gene çok düşükmü ve çalarken monoya düşüyormu ?

E8400 3.0 GHZ/GIGABYTE P35 DS3/4 GB OCZ/HD 4870/500 GB SATA2 HDD/620WATT PSU/RC-690 KASA
ultrati4

29 Kasım 2007; 17:18:59 

arkadaşlar lütfen yardım edin.Breatex arkadaş bu problemin çözümü forumda var dedi ama ben bulamadım lütfen yardım edin

telefonda agps olmadığı için software update yapıcam,

telefonumdaki versiyon 11.026 fakat güncellemek isterken bu en son versiyon olan diyor.

en son sürümü olan 12 le başlayan değil mi

format da attım ama fark etmedi

yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar forumda bulamıyorum bi yardım etseniz

suleyman88

29 Kasım 2007; 17:28:43 

radyo yu şimdi denedim... ses oldukca yüksek monaya düşürmüyor ve çok net hoşuma gitti :)
quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Arkadaşlar yeni versiyonda radyo hakkında detaylı bilgi verin bekliyorum eskisi gibi sesi gene çok düşükmü ve çalarken monoya düşüyormu ?

ayi terbiyecisi

29 Kasım 2007; 17:57:09 

daha once de sormustum ama arada kaynamis...
n95 de imei klonlama yapiliyor mu? elimdeki eski telefonun imei numarasini n95 e aktaracagim da...

DrunkenLord

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007; 18:07:07 

quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

arkadaşlar lütfen yardım edin.Breatex arkadaş bu problemin çözümü forumda var dedi ama ben bulamadım lütfen yardım edin

telefonumdaki versiyon 11.026 fakat güncellemek isterken bu en son versiyon olan diyor.

yurtdışı telefon sanırım seninki ve nss ile ülke kodunu değiştirmen gerekiyo..
biyerde bahsetmişlerdi, topici geriye doğru araştır istersen orada vardı yanlış hatırlamıyosam

This world will soon be annihilated
Breathex

29 Kasım 2007; 18:20:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

Dostum ben Nokia Map Loader programının çalışmama sorununu hakkında bilginin bundan önceki kilitlenen başlıklarda verildiğini söylemiş ve nasıl yapılacağını anlatmıştım birkaç sayfa önce.

Son versiyon 12 ile başlayan değil. Son versiyon 20.0.015 diye geçiyor. NSS programı ile telefonunun Product Code'unu değiştirirsen Nokia Software Updater (NSU) programında yeni versiyonu görebilir ve yükseltme işlemini yapabilirsin. Değiştirmen gereken Product Code 1 veya 2 sayfa önceki mesajlardan birinde yazıyordu.

necator americanus

29 Kasım 2007; 18:21:11 

usb takınca tlf gormuyor hafıza kartsızda denedım aynı sonuc butun programlar kartta yuklu zaten
tlf da hıcbır uyarı cıkmıyor usb ayarlarını falan denedım hıcbır uyarı yok bılgda usb problemı yok baska bılg dad denedım yanı sonuc
tl dada bılg dada tık yok yazılımsalmı yuklu programlardan bırıylemı alakalı
bu sorundan once sadece bı kac tema yukleyıp kaldırdım baska bır degısıklık yapmadım
ıkı gun once fw update yaptım daha sonrada bırcok kez usb baglantısını sorunsuz kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necator americanus -- 29 Kasım 2007; 18:23:50 >

TUSSSBAAAAAA
Breathex

29 Kasım 2007; 18:29:04 

Şimdi üstadlar benim aklıma şöyle bir olay takıldı versiyonu yükselttikten sonra;

Yeni versiyonu yükledikten sonra menüde "N-GAGE Oyunlar" diye bir ikon belirdi. Ona giriş yapıyorum, bir intro videosundan sonra "Önizlemeyi Başlat" seçeneği var. Ona basıyorum ve önüme 3 tane seçenek geliyor;

1. Daha fazla bilgi ver
2. Oyun demolarını dene
3. N-Gage'i indir

Oyun demoları kısmında Fifa '07 ve Asphalt 3 oyunlarının demoları var. N-Gage'i indir kısmına tıklayıp wi-fi ile bağlanıyorum ve açılan sayfada "Coming December 2007 (Aralık ayında geliyor) yazıyor ve bu sayfadan hiçbir şey indirilmiyor.

Dün gece update işleminden sonra 21 MB'lık System Rush oyununu cep forumlarından birinden indirdim ve içindeki dosyaları hafıza kartının system dosyasına attım ama N-Gage menüsünde bu oyun belirmedi.

Şimdi size sorum şu; N-Gage oyunlarını oynamak için bu Aralık ayında geliyor dediği dosyayı beklememiz mi lazım, yoksa ben bir yerde hata mı yapıyorum?

Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Breathex

29 Kasım 2007; 18:32:04 

quote:

Orjinalden alıntı: necator americanus

usb takınca tlf gormuyor hafıza kartsızda denedım aynı sonuc butun programlar kartta yuklu zaten
tlf da hıcbır uyarı cıkmıyor usb ayarlarını falan denedım hıcbır uyarı yok bılgda usb problemı yok baska bılg dad denedım yanı sonuc
bu sorundan once sadece bı kac tema yukleyıp kaldırdım baska bır degısıklık yapmadım
ıkı gun once fw update yaptım daha sonrada bırcok kez usb baglantısını sorunsuz kullandım

Yeniden FW Update yapıp, işlemden sonra herşey sıfırlanmışken hafıza kartını çıkartıp denemeni tavsiye ederim. Yazılımsal bir hata olabilir, eğer bu şekilde düzelmezse sorun telefonun USB girişinde demektir. Bunu da ancak yetkili servis halledebilir.

necator americanus

29 Kasım 2007; 18:41:11 

cevabın ıcın tesekkurler tekrar fw yapınca bende duzelecgını dusunuyorum ama usbsız nasıl update yapcam bluetooth ılemı ve ayrıca yıne tekrarlayabılır eger usb gırısı bozuk degılse ama tabı usb gırsının bozuk olup olmadıgınıda anlamanın yolu yenıden update
bıde bısey sorucam ya hard format atınca hard/soft update gıdermı eger gıtmezse onu bı deneyeyım
quote:

Orjinalden alıntı: Breathex

quote:

Orjinalden alıntı: necator americanus

Yeniden FW Update yapıp, işlemden sonra herşey sıfırlanmışken hafıza kartını çıkartıp denemeni tavsiye ederim. Yazılımsal bir hata olabilir, eğer bu şekilde düzelmezse sorun telefonun USB girişinde demektir. Bunu da ancak yetkili servis halledebilir.

TUSSSBAAAAAA
Gokhan43

29 Kasım 2007; 18:56:58 

Radyo sorulmuş sanırım, Radio stereo ve gerek basslar gerek tizler çok net duyuluyor ve ses de çok tatmin edici..

Ayrıca Müzik Çalar için Kulaklık ses kalitesinde de artış var ki bugün arkadaşım da söyledi bunun sesi böle değildi çok kaliteli diye.

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95