Orjinalden alıntı: kirmizibulten üzerine alınma ama seninde ayarlarda fazla bir fark yok.mod a gerek yok eğer fark sadece bu kadarsa.bunun aynısını brgihtness i kısarak contrast ı biraz artırarak ve rengi biraz kahverengine çekerekte fazlasıyla alırsın.
Geç kaldın kardeş ben o dediğini daha modlar yapılmadan denemiştim ama bende pek işe yaradığı söylenemez
sırf mod muhabbetine oyunu bitirip silmiştim tekrar kurdum.grafikler gerçekten çok iyi fps benim sistemde 25 in altına düşmüyor.ışık efektleri çok iyi oldu.shader vs. açıkçası faydasını gördüm.
Arkadaşlar selam.Ben crysis'i acer 5920G 'de oynamak istiyorum.Bilmeyenler için : Core2Duo 2.2 GHz,4MB L2 cache,256 mb NVIDIA GeForce 8600M GS (1024'e kadar paylaşımlı),2GB DDR2. Ama medium ayarlarda bile kasıyo,ancak low'da oynayabiliyorum.Şuan sistemde Directx10 yüklü,bununla bi alakası olabilir mi?Directx9c yüklesem performans artar mı?Notebook'ta oynamamla bi alakası olabilir mi?Ekran kartının ram paylaşmasıyla alakalı olabilir mi,eğer öyleyse onu nası kapatabilirim? Bi de oyun korsan,onunla bi alakası olabilir mi?Korsan diye kızmayın hemen,denemek için aldım.Eğer oyunu en az Medium detaylarda kasmadan oynatabilirse benim makine hemen gidip orjinalini alıcam.O yüzden acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Arkadaşlar selam.Ben crysis'i acer 5920G 'de oynamak istiyorum.Bilmeyenler için : Core2Duo 2.2 GHz,4MB L2 cache,256 mb NVIDIA GeForce 8600M GS (1024'e kadar paylaşımlı),2GB DDR2. Ama medium ayarlarda bile kasıyo,ancak low'da oynayabiliyorum.Şuan sistemde Directx10 yüklü,bununla bi alakası olabilir mi?Directx9c yüklesem performans artar mı?Notebook'ta oynamamla bi alakası olabilir mi?Ekran kartının ram paylaşmasıyla alakalı olabilir mi,eğer öyleyse onu nası kapatabilirim? Bi de oyun korsan,onunla bi alakası olabilir mi?Korsan diye kızmayın hemen,denemek için aldım.Eğer oyunu en az Medium detaylarda kasmadan oynatabilirse benim makine hemen gidip orjinalini alıcam.O yüzden acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
laptoplara göre sistemin iyi aslında, sürücü güncellemesi ve 1.1 yamasını yüklemeni tavsiye ederim, fakat laptoplarda böyle son nesil oyunlar çok kasar o da var. genede bazı ayarlar medium bazı ayarlar low oynanır.