arkadaşlar demoyu az önce indirdim ama tam hayal kırıklığı sistem imzamda var nvidia 169 .09 driverı da yükledim ama tüm ayarlar medium da bile kasıyo acaba 1gb ram olmasından mı kaynaklanıyo ekran kartmın 512 olmasının hiç mi getirisi yok ayrıca uzaktaki cisimler çok geç açılıyo
şimdi 1 gb daha ram eklesem sorun düzelirmi ram in graphic settings parametrelerinden hangileri üzerinde etkisi var onları düşürsem sorunu aşabilirmiyim
orjinal oyun performası biraz daha iyi olurmu yoksa demo ile aynı performasdamı oynarım yardımcı olursanız çok sevinirim
uzaktaki cisimlerin geç açılması object quality ile alakalı high yapın geç açılma gider, 1gb ram daha eklersen çok daha iyi olur crysis RAM canavarı çünkü. Orjinal oyun biraz daha iyi bu arlar yamada gelecek performans daha iyi olur.
Arkadaşlar bugün yeni bi sistem aldım. Core 2 Duo 2.44 Ghz 4 gb 800 ram 8800 GTX aldım. Sizce oyunu Very High'da ve aa'lar açık bi şekilde oynayabilir miyim?
Arkadaşlar bugün yeni bi sistem aldım. Core 2 Duo 2.44 Ghz 4 gb 800 ram 8800 GTX aldım. Sizce oyunu Very High'da ve aa'lar açık bi şekilde oynayabilir miyim?
AA açınca belki biraz sorun çekebilirsin ama bence very high sorunsuz oynarsın gayet rahat senin sisteme sahip bir arkadaşımda oyunu rahat oynanıyordu hatta aa16x de açmıştı. Frapsla kontrol edersin.
arkadaşlar mutlaka yeni sürücüyü yükleyin benim hd2600 proda eski sürücüyle mediumda 25 fps veriyordu sürücüyü yükledim hepsi highta 35-40 fps veriyor.
Arkadaşım, 35-40 fps'yi kesinlikle eminmisin gördüğüne tüm ayarlar high iken? Bende 2600xt var ram 2 gb X2 4000 AMD medium da bile 35 fps anca. Bakmadan yazmış tahmini olarak buraya yazmış olabilir misin?
Ya da gerçekten high da bu değeri alıyorsan driver config gibi bilgileri verirmisin.
Sırf ekran akrtıma "failed" dediği için 8800GT almayı düşünüyorum yada 8800GTX o kadar canım sıkıldı ki Bizim oyunumuz en üst seviyede oynamak için verilen paralar helal olsun