Hm. Bilgilendirme için teşekkürler. Sence yandaki sistemle hangi ayarlarda oynamalıyım? 1280X800, bütün ayarlar orta seviye 20 fps ile oynadım :) Ama bazı şeyler gereksiz yere çok kasıyor. Onları kapatırsam anti-alasing'i bile açabilirim. Sizce nasıl yapmalıyım ayarları?
Hm. Bilgilendirme için teşekkürler. Sence yandaki sistemle hangi ayarlarda oynamalıyım? 1280X800, bütün ayarlar orta seviye 20 fps ile oynadım :) Ama bazı şeyler gereksiz yere çok kasıyor. Onları kapatırsam anti-alasing'i bile açabilirim. Sizce nasıl yapmalıyım ayarları?
benim sistemde senin benzeri bi sistem. yalnız bende 2gb ram ve E6400 var. :)
valla en ii ayar 1152*864 shader medium shadow low gerisi high 30+ oynarsın. eğer gölge isterim dersen 1024*768 shader medium shadow medium gerisi high 20-30 oynatır ama ortalama 30 a yakın oynama k isterim dersen bi iki ayarı kısarsın. Bak zaten venom hocam güzel bi çalışma hazırlamış.
eğer shader i high isterim dersen işi biraz zora sokmuş olursun. yapacağın şey karta bindirebildiğin kadar o.c bindirmek (fazla abartma yoksa kısa sürede vpu recover alırsın) ve shadow u low mümkün olduğu kadar gerek siz ayarları kısarak 1024*768 shader high olarak 20-30 arası oynayabilirsin.
NOT:aa yı aklından bile geçirme.
NOT2:20-30 arası falan diyorum ama mutlaka 20 in altına incektir fps. bol çatışmalı çatlamalı sahnelerde mutlaka 20 altına iner ama o anda zaten düşmesi bi problem yaratmaz.genel olarak silahla adamlara ateş ederken koşarken vs. vs. 20 altına pek inmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sero34 -- 15 Kasım 2007; 23:07:58 >
crysis alıcam ama sistemim kaldırmazsa diye korkuyorum.kopya alsam sorun değil ama orjinal alıcam o yüzden sizce bu sistem kaldırırmı ya da bu sistem ile oynuyan varmı... ATİ Radeon HD 2600xt 256MB DDR 4 1gb ram AMD 3500 sizce bu sistem kaldırırmı ya da kaç fps verir söylerseniz sevinirim???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin5555 -- 15 Kasım 2007; 23:40:34 >
crysis alıcam ama sistemim kaldırmazsa diye korkuyorum.kopya alsam sorun değil ama orjinal alıcam o yüzden sizce bu sistem kaldırırmı ya da bu sistem ile oynuyan varmı... ATİ Radeon HD 2600xt 256MB DDR 4 1gb ram AMD 3500 sizce bu sistem kaldırırmı ya da kaç fps verir söylerseniz sevinirim???
Şöyle söyleyeyşm.elindeki sistemle medium 1024*768 güzelce oynarsın. sistemin tam orta seviye bir ssitem. crysisi uygun ayarlarda oynarsın.
Zaten Venom hocam ince ayarlarıda anlatmış bunları okuyarak en uygun ayarı bulursun. ama en azından 1024*768 medium(sahder sahdow medium gerisi high) rahat oynarsın.
crysis değişken bir oyun yapısına sahip olduğu için fps lerde değişkenlik gösterebilir,tavsiyem oyunda sistemi en kasan yerlerde ayarlar yapın. Böylece oyunun genel grafik yapısında akıcı oyunu elde edersiniz. Tüm komutları yazdıktan sonra Performans için yararlı komutlarıda bir yerde toplamayı düşünüyorum. ayrıca tweak paketleride yararlı olabilir. önümüzdeki günlerde crytek yama çıkarmayı düşünüyor bu da performansı iyileştirebilir.
Benimde karşılaştığım bir sorun var oyundan mı sürücülerden mi tam anlayamadım,böyle bi hataya rastlayan oldu mu bilmiyorum bazı yerlerde texturelar yok. Texture high açıkken RAM mı yetmedi emin değilim ama sürücü problemide olabilir.palit 7600 sonic var.bu oyuna 8800gt farz oldu
bende sonunda orjinal almaya karar verdim. 360 parasını yiyeceğiz galiba yavaştan. Sistemimim yazayım ona göre alacağım çünkü. Ekran kartı alamam birde :)
AMD 3500 1GB Ram 7600GS
Bu sistem ile medium ayarlarda(gölgeyi felan düşürerek) 20 FPS civarı oynatır mı acaba benim makine. Ona göre orjinal almayı düşünüyorum. Olmassa ilerde alırız artık
bende sonunda orjinal almaya karar verdim. 360 parasını yiyeceğiz galiba yavaştan. Sistemimim yazayım ona göre alacağım çünkü. Ekran kartı alamam birde :)
AMD 3500 1GB Ram 7600GS
Bu sistem ile medium ayarlarda(gölgeyi felan düşürerek) 20 FPS civarı oynatır mı acaba benim makine. Ona göre orjinal almayı düşünüyorum. Olmassa ilerde alırız artık
hemen hemen aynı sisteme sahibiz, shader medium gölge low ve diğer ayarlar high 20 fps civarı oynayabilirsin