ARKADAŞLAR BU İKİ SİSTEM ARASINDA KARARSIZ KALDIM. ALTEC LANSİNG BİRAZ DAHA GÜÇLÜ VE UZAKTAN KUMANDASI VAR. LOGİTECH İSE BİLMİYOM İŞTE BİRİNİ ALACAĞIM AMA HANGİSİ SES KALİTESİ VE DİP GÜRÜLTÜSÜ OLMAMASI BENİM İÇİN ÖNEMLİ(YANİ SİSTEM AÇIKKEN VE BOŞTA İKEN WOOFERDAN SES GELMEMESİ GEREK )
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
fx4021 den alacağın ses berraklığını z4 de bulamazsın. z4 ü dinlersen mağazalarda beğenmiyeceğini zannediyorum. altecin asgari kalitesi logitech in üstündedir. fx4021 i almanı tavsiye ederim. ..... (fx4021 i dinlemedim fakat altec kullanıcısı olduğum için tahmin ediyorum)
● Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.
● Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.
logitech in altec leasing i müzikte yakalaması gibi bir şey söz konusu değil altec leasing alt modelleri dışında iyi ses veriyor ki alt modelleride fiyatına göre gene iyi ses veriyor 2+1 alınacaksa altec leasing alınmalı kesinlikle
z4 kalıbıyla cussesiyle iyi bi durus sergiliyor ama kazık yemeye degmiyor tabi bu durusu. bende altec lansingten yanayım!! hemde daha cok ozellikli ve daha guzel tipi var!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliboran007 -- 2 Haziran 2008; 13:52:50 >
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!
z4 ün sesi pasif sürücüleri sebebiyle bana biraz yavan geliyor tabiri caizse altec ise izobarik woofer ı ile ve tartışılmaz kalitesi ile tercih edilmesi gereken set