Bu gün Intel sponsorluğunda düzenlenen Crysis lansmanında ilk kez Crysis'in Türkçe dublajlı versiyonunu oynama ve Yerli kardeşlerle oyun hakkında sohbet fırsatı bulduk. Açıkça söylemek gerekirse ekip olarak Crysis'in Türkçe versiyonunun bu kadar kaliteli olacağını tahmin etmiyorduk. 49YTL gibi oldukça uygun bir fiyatla satışa sunulacak bu şahaseri her PC oyuncusu alıp baş köşeye koymalı. Sizleri fazla sıkmadan hemen aşağıda lansmanda çektiğimiz videoları beğeninize sunuyoruz.
Şu an Ps3 aldığım için kendime küfrediyorum.. Bu oyunu oynayamazsam.. off of..
Seslendirmeler efsane.
Playstation 3 - GTA 4, Half Life 2: Orange Box, Metal Gear Solid 4, Unreal Tournament III, Uncharted, Call Of Duty 4, Oblivion: Game Of The Year Edition, Ratchet&Clank, Darkness, Rainbowsix Vegas, Ninja Gaiden Sigma, Call of Duty 3, Motorstorm, Resistance: Fall of man, Heavenly Sword, Lair
Bu videoları izledikten sonra param olsa 2 tane alacağım valla... Cevat Yerli ile yapılan röportaj içinde çok teşekkürler.. Artık o çok konuşan kesimin sesi kesilir inşallah bugünden itibaren... Yalnız videoda dikkatimi çeken en güzel soru ve cevap oyunu konsola düşünüyormusunuz diyor Erdal bey (sanırım kendisi) Cevat Yerli hayır şu an pc ile ilgileniyoruz diyor ve sebep olarak da konsolların GÜCÜ yetmez diyor... ...
İlk videodaki(oyun içi video) şu konuşma bana saçma geldi gerçi ingilizcesi öylemiydi unuttum : " sanki uzay filmi çekiyoruz "diyor. Maksadı dondurucu silahlı Korelilerin teknolojik silahının olması. Fakat ne hikmetse üstlerindeki nano suitler uzaylı filmi olmamasına engel teşgil etmiyor.
-Aygaz Buzdolabı,grundig 37 ekran televizyon,vok tava,arçelik fırın,kapkacak tabak falan,tuzluk,lcd'yi yükseltmek için tahta kutu,damacana pompası,Jackson ps1 performer,şemsiye,ıvır zıvır ..... -REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
Son video hala problemli malesef :( Türkçe olayı gerçekten süper olmuş artık bu pyunu orjinal almamız farz oldu.Yalnız Cevat Yerliyede Türkçe dil desteği sunulsaymış keşke Şaka bi yana Yerli kardeşlere sonsuz teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceX -- 13 Kasım 2007; 18:15:31 >
3. video başında oyunun pre release demo olarak da Türkçe olduğu görülüyor. Dmekki her ülke galası için demo yu oranın diline göre eklemişler. Bu arada Cavt Yerli 'nin konuşması gayet iyi düzeyde Türkçe bakımından . Hayatının büyük çoğunluğu Almanca + İngilizce geçtiğini düşünürsek kutlamak lazım.
@ Speed step Mesut Hocam bu röportaj nerede yapıldı acaba? Donanım haber adına 3-5 kişi amatör oalrak mı röportaj yaptınız ? izini ve zamanı nasıl kopardınız ?
-Aygaz Buzdolabı,grundig 37 ekran televizyon,vok tava,arçelik fırın,kapkacak tabak falan,tuzluk,lcd'yi yükseltmek için tahta kutu,damacana pompası,Jackson ps1 performer,şemsiye,ıvır zıvır ..... -REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
3. video başında oyunun pre release demo olarak da Türkçe olduğu görülüyor. Dmekki her ülke galası için demo yu oranın diline göre eklemişler. Bu arada Cavt Yerli 'nin konuşması gayet iyi düzeyde Türkçe bakımından . Hayatının büyük çoğunluğu Almanca + İngilizce geçtiğini düşünürsek kutlamak lazım.
@ Speed step Mesut Hocam bu röportaj nerede yapıldı acaba? Donanım haber adına 3-5 kişi amatör oalrak mı röportaj yaptınız ? izini ve zamanı nasıl kopardınız ?
Bugün conrad da intel-crytek ortaklığında ufak bir toplantı vardı. Röportaj orada yapıldı. Bizden sonra da TV ekipleriyle görüşeceklerdi. Hatta biz çıkarken NTV kameramanı ve muhabiri içeri giriyordu.
walla süper olcak 50 ytlyede alacam bu oyunu çok iyi olmuş fiyat walla artık o kadar uğraşmışlar türkçe dil desteği vermişler almazsak ayıp etmiş oluruz
İlk defa bir oyun Türkçe bukadar zevk vereceğini bilmezdim biz oyun oynamıyormuşuz şimdiye kadar filim izliyor gibi oldu şunu şuraya yazıyorum artık crysisin bütün oyunları Türkçe destekli çıkar gerçekten muhteşem.Sistemim şuanda alsam oyunu kaldırmaz oyüzden almıyorum ama 1 yıl sonra fiyatlarda biraz düşerse alacam arşivimde dursun gerçekten muhteşem.