Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
caco2

16 Kasım 2007, 9:41:15  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet nerden alcaz bu oyunu?

Emir Hattab

16 Kasım 2007, 9:45:21  

Hayırlı olsun, oyun süper, ilk fırsatta almaya çalışacağım

Emir Hattab
Bir alim onun için şöyle diyor; ‘’onun görünüşü kafire ve munafığa korku,müslümanlara ise ferahlık veriyordu!’’

Thule

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 9:58:10  

arkadaşlar cevat yerli'inin düşünceleri çok hoşuma gitti.bir düşünün dünyanın hiç bir yerinde itibar görmeyen dilimizi adam geliştiricisi olduğu oyuna yansıttı.bence bu gurur verici birşey.daha öncede orjinal oyunlar aldım.ama bu oyun çok farklı olacak.imkanı olan arkadaşlar alsın demiyorum çünkü 49 ytl bir fiyatı var.eğer bu oyunu oynamak istiyorsak birşeylerden kısıp bu oyunu alabilirsiniz.çocukluğumdan beri kurduğum bir hayaldi.ve şu anda dünyanın en iyi oyunu türkçe olarak karşımızda.bu benim şahsi görüşüm.sevgiler saygılar..

Hier stehe ich und kann nicht anders. Gott helfe mir, Amen...

I am 77% addicted to Counterstrike. What about you?
Speed-Step

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:01:19  

@Merzah

O versiyon Türkçe mi bir bilgim yok ama içerisinden resmi müzik CD'si, oyunun yapım aşamalarının anlatıldığı bir video cd, 16 sayfalık oyun rehberi ve oyun resimlerinden oluşan bir kitap çıkıyor.

themmind

16 Kasım 2007, 10:10:46  

az önce telefon açıp sordum... bulamıyorum oyunu

ankarada tunalı d&r ve ankamal d&r a sordum oyun stoklarımızda görünmüyor dedi...

oyunu bulan olursa haber versin...

ayda yılda bi orjinal oyun almaya niyetlendik.. oyunu bulamıyoruz.. crysis diyorum cirisüs anlıyorlar.. tek tek harf harf kodluyorum ki bilgisayardan aratabilsinler... adamların oyundan haberi yok..

16GB RAM YETMIYO KARDESIM
tek_korsan

16 Kasım 2007, 10:15:14  

celeron CPU 2.68 ghz ..512mbram...256 mb ati radeon 9250 ekran kartı...bu sistem oyunu kaldırırmı eğer oyunun 640.840 gibi bi çözünürlüğü varsa onda oynamaya razıyım

tek_korsan

16 Kasım 2007, 10:18:13  

bide minimum geresinimler ne???

Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:21:15  

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@Merzah

O versiyon Türkçe mi bir bilgim yok ama içerisinden resmi müzik CD'si, oyunun yapım aşamalarının anlatıldığı bir video cd, 16 sayfalık oyun rehberi ve oyun resimlerinden oluşan bir kitap çıkıyor.

O kadarda gerekli değil o zaman onu almak.Aslında müzik cd si hoş olabilir ama neyse ... Cevabın içi çok teşekkürler Speed-Step
Yanlız son soru İzmirde bir yer biliyormusun satışını yapabilecek ?

Birde arkadaşlar nelere nelere para veriyoruz 49 ytl çok komik bir para hakikaten artık bununda gidip netten inirip crackle falan uğraşmassınız herhalde.
eğer hala öyle yapmayı düşünen varsa yuh derim.Pm atsın biz alalım bari madem o akdar biel para ayarlayamıyor bu kadar güzel bir organizasyona.

Asus P6T - Intel i7 D0 Rev - OCZ 4GB DDR3 - Asus GTX 260 - WD 1 TB Caviar Black Seagate 250 GB 410As - Asus 1814BLT DVD-RW - Enermax Revolution85+ 850 Watt - Enermax Uber Chakra - Samsung 226BW - Samsung Pleomax 7000X - RevoltecFight Mouse Advenced - Revoltec Gamepad Precision Pro - Logitech Z-2300
Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:23:55  

quote:

Orjinalden alıntı: themmind

az önce telefon açıp sordum... bulamıyorum oyunu

ankarada tunalı d&r ve ankamal d&r a sordum oyun stoklarımızda görünmüyor dedi...

oyunu bulan olursa haber versin...

ayda yılda bi orjinal oyun almaya niyetlendik.. oyunu bulamıyoruz.. crysis diyorum cirisüs anlıyorlar.. tek tek harf harf kodluyorum ki bilgisayardan aratabilsinler... adamların oyundan haberi yok..

Yahu hakkaten ha bende soruyorum kimse bilmiyor çok acayip.Ama bilememkim mankenin don rengini sor sayarlar tek tek.Zaten nefret ediyorum bu olaydan Yada git sor filanca diziyi hemen her bölümünü anlatırlar ne anlıyorlarsa abuk subuk hikayelerden.Burda resmen bir devrim olmuş bir oyun ve dünya çapında bir oyun Türkçe ama ilgilenen yok bu arada tv de gören varmı hiç reklamını ?

Asus P6T - Intel i7 D0 Rev - OCZ 4GB DDR3 - Asus GTX 260 - WD 1 TB Caviar Black Seagate 250 GB 410As - Asus 1814BLT DVD-RW - Enermax Revolution85+ 850 Watt - Enermax Uber Chakra - Samsung 226BW - Samsung Pleomax 7000X - RevoltecFight Mouse Advenced - Revoltec Gamepad Precision Pro - Logitech Z-2300
themmind

16 Kasım 2007, 10:28:48  

ankara ankamall ve tunalı megavizyon da da yok oyun.. 1 haftaya gelir dediler......

Emir Hattab

16 Kasım 2007, 10:35:33  

oynasana da mininmum sistem gereksinimleri.

quote:

Minimum sistem: İşlemci: Pentium 4 2.8 GHZ ve eşdeğeri / RAM: 768 MB / Video Modu: GeForce 6600, Ati x800GTO eşdeğeri / Disk Alanı (MB): 6000 / Ses kartı: 16bit / DirextX v9.0c / İşletim sistemi: Windows XP / Windows 2000 / Vista

Emir Hattab
Bir alim onun için şöyle diyor; ‘’onun görünüşü kafire ve munafığa korku,müslümanlara ise ferahlık veriyordu!’’

Thule

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:37:15  

arkadaşlar oyunun dağıtımını aral ithalat yapıyor. aral ithalat ile konuştum şimdi.oyun yarın piyasaya dağılıyor.yarın tekrardan sorun.haberiniz olsun.

Hier stehe ich und kann nicht anders. Gott helfe mir, Amen...

I am 77% addicted to Counterstrike. What about you?
XaVieR.bb

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:38:16  

.::XaVieR.bb::.
Pinky_Demon

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:41:10  

quote:

@Merzah

Collector Edition versiyonu sadece ingilizce olacak. Onun için ben 2 versiyonu birden aldım.

Gametag: PinkyDemonTR

Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:41:22  

Neyse artık yarına bakarız da işin kötüsü biz izmirdeyiz izmirde hiç bir yerde bulunmaz bundan eminim

themmind

16 Kasım 2007, 10:43:24  

evet bugun akşamki crysis partisini yarına erteleyecez belli oldu...

sevimli_genc22

16 Kasım 2007, 10:45:43  

Gerçekten güzel oyun olmuş, Quake 4 tarzı sanırım. Onu baya uğraştan sonra kapatmıştım emeği geçenlere Tşk ederim. Bizler için bu kadar uğraş verenler için kesinlikle Orjinalini almamız gerekir. Çıkış tarihinden itibaren almak için fırsat kollucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimli_genc22 -- 17 Kasım 2007; 10:46:25 >

www.insirah.com
SPaCeLoRD

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 10:55:55  

FarCry Türkçe değildi sanırım.
Yapabiliyorlardı da onu neden yapmadılar.

merak ettiğim bişey de var :) bu oyunu en üst ayarda oynatabilecek ekran kartı yok gibi bişey, nası test etmişler de oyunun olduğuna karar vermişler :)

Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 11:09:27  

8800 Ultraya basarsın oc yi bak bakalım oynatıyomu oynatmıyo en üst seviyede
Şaka bi yana hakkaten çok iyi bir sistemde baya zevkli olur sanırım hiç kasmadan ful detay

AlperXp

16 Kasım 2007, 24:58:31  

Pardon Sazan gibi atlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperXp -- 16 Kasım 2007; 13:00:35 >

Speed-Step

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 13:00:41  

@AlperXp

ARAL işi biraz ağırdan alacak sanırım. Bu gün dağıtılacak diyor halbuki bu gün dağıtılması değil satılıyor olması lazım... Pazartesi alınabilir olur umarım...

AlperXp

16 Kasım 2007, 13:04:28  

ATI Radeon HD 2600 XT ( DX 10 Destekli )
1 GB Ram
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+

Gibi bir sistemle high grafikte rahat oynayabilirmiyim ??

iRoNMaSTeR

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 13:10:10  

quote:

büyük ihtimalle akşam vakitlerinde oyun dr ve tüm istanbuldaki diğer mağazalarada olacaktır.

www.aralgame.com

Aral'ın Forumundan Alıntı

İNADINA TRABZON!!!
Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 13:13:28  

quote:

Orjinalden alıntı: inferno

quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild
Arkadaşlar bu aşağıdaki alıntı yaptığım yeri aynen... !! KANALD ,SHOWTV ,ATV, STARTV , TRT, SABAH, HÜRRİYET, MİLLİYET,RADİKAL, TÜRKİYE,VATAN ,AKŞAM ,CUMHURİYET GİBİ YAYIN KURULUŞLARININ HEPSİNE TEK TEK MAİL ATTIM .. UMARIM BİRAZCIK İLGİ GÖSTERİP KISA DA OLSA TV DE GÖSTERİRLER UMUYORUM Kİ...

arkadaşlar siz de etrafınızdaki genç arkadaşlara.. özellikle oyun konusuna meraklı olanlara ve çok oyun oynayanlara bu msjı kendinizce editleyip yollayın lütfen..

Darkchild, çok iyi düşünmüşsün umarım dediğin gibi medya sektörümüz bu olayı duyurur duyurmalı.. Bende bu CryTek Fuar buluşmasından beri haberleri gazeteleri Tv leri bakıyorum ama tek bir bilgi bile yok. Mesela CNNturk, NTV, FOX sabah haber programlarında olabilirdi, Ulusal kanalların akşam haberlerinde yer alabilirdi başka haberlerle kapattılar.. Yaw bu Fuardan bile haber yokki CrySis ten olsun...
İşallah orjinal oyn satışları EA ve CryTek'in umduğundan daha fazla olurda birşeye benzer. Daha sonrada tüm dünyada oyun camiasında (dağıtımcı-yapımcı-uluslararası Int.siteleri v.b) Türkiye, Turkish isimlerini ülke bölümlerini görmeye başlarız... CryTek ve Yerli kardeşleri tekrardan kutyamak istiyorum umarm yüzlerini kara çıkarmayız (bu siteden haberleri vardır herhalde değilmi. Yazılanları görmelerini isterdim)...

Selam ben tv8'de çalışıyorum elimden geleni yapıcam tanıtılması için.................

harikasın

hocam gözünü seveyim elinden geleni yap.. bu olay bütün Türkiyeye duyurulursa devrim niteliğinde bi olay gerçekleşebilir.. Crysisten önce ve Crysisten sonra diye ikiye ayrılır oyun tarihi Türkiyede...

ayrıntılı bi haber yapıp yayınlarsanız seviniriz... başlık ve metin çok ama çok dikkat çekici olmalı ..

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
ZiveR

16 Kasım 2007, 13:22:37  

MaviShop'dan baska önsipariş verebileceğimiz bir yer var mı ?

|| Intel i7 920 @ TR Ultra 120 Extreme 1366 RT || MSI Eclipse SLI X58 || 3*2 GB OCZ Platinum @ 1333MHz || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || SeaGate 7200.11 , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||

iPhone 3GS 16GB
|| Asus 1000 HE @ 1.95Ghz, 2 GB @ 775Mhz, Windows 7 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||
Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 13:26:03  

Hımm demek o versiyon ingilizce ha o zaman almanın bir esprisi yok onu.
Bu arada izmirde hangi mağazada olur bieln yokmu arkadaşlar.

Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 13:40:59  

Crysis'i almak için bugün Ankara / Karanfil Cad. Dost Kitabevine girdim... sordum oyunu.. geldimi dedim ..gelmedi dediler.. çıkış tarihi bugünmüş dedim... çıkış tarihi bugünse 1 hafta ,10 gün sürer... çıkış tarihi dediği oyunun distribütöre gelme tarihidir falan dediler.. (bana göre biraz saçmaladılar gibi ama neyse)

2000 yılından kalma bi sistemim var (avatarımın altından görebilirsiniz) ama yine de bu oyunu alıcam..

BaRo55
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

16 Kasım 2007, 13:59:45  

orjinasli daha iyi bence..
Öner
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Kasım 2007, 14:04:49  

darkchild
o ne alaka, o ne maydonoz... öyle sisteme 22" lcd ekran...

sen o sisteme kurabilirsen büyük başarı olur..

hocam naaptın yaa. 22"lcd yi satsan o sisteme 10 basan sistem topladın

Neyse Allah sana daha güzel sistemler nasip etsin, bizimkisi latife sadece...
alınmadın umarım.
The Force

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 14:08:23  

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

FarCry Türkçe değildi sanırım.
Yapabiliyorlardı da onu neden yapmadılar.

merak ettiğim bişey de var :) bu oyunu en üst ayarda oynatabilecek ekran kartı yok gibi bişey, nası test etmişler de oyunun olduğuna karar vermişler :)

Yapabilirlerdi ama neye güvenerek? Burada bile zar zor EA Gamesi ikna etmişler ve kendilerini kanıtlamamışken Ubisoft'u nasıl kandıracaklardı ve firmaları karşılıksız olan bu yatırımı kaldırabilecekmiydi? Bu gibi sorunlar sebebiyle Farcry Türkçe olarak ulaşamadı bizlere sanırım.

"Din gerekli bir kurumdur. Dinsiz ulusların devamına olanak yoktur. Kemalizm'in laiklik anlayışının özü ise, dinin siyasete alet edilmesine engel olunmasıdır."

ANINDA LOCKERZ DAVETİYESİ
Logitech MX5000 Kablosuz Masaüstü Seti İncelemem
Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 14:13:55  

quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

darkchild
o ne alaka, o ne maydonoz... öyle sisteme 22" lcd ekran...

sen o sisteme kurabilirsen büyük başarı olur..

hocam naaptın yaa. 22"lcd yi satsan o sisteme 10 basan sistem topladın

Neyse Allah sana daha güzel sistemler nasip etsin, bizimkisi latife sadece...
alınmadın umarım.

yok alınmadım ya hocam ders kurs maddi sıkıntı vs.. upgrade edemedim.. ben oyun oynamıyorum.. nete giriyorum film izleyip müzik dinliyorum.. o yüzden LCD aldım.. ha bide gözlerim CRT de çok kötü oluyodu... LCD almaya karar verdim almışken de 22" olsun istedim... ama yeni yeni yavaşlaığın etkisin hissediyorum upgrade edicem 8-10 ay sonra ..

Crysis'i orjinal alıcam ama upgrade edince bile oynayamayabilirim çünkü onboard ekran kartlı bi anakart alıcam... çünkü oyun oynamıyorum artık...

:.Batsu.:

16 Kasım 2007, 14:25:01  

ben söyle erotik bi monitör almam gerekiyor crt monitor var eski casperden kalma 1998 de falan öküz gibi bişey bi lcd almam lazim sonra bu oyunu bulmam lazim almaliyim bu oyunu hatta fuar olsa hemen koşarım.

Kariya Jin Batsu
yaşar58

16 Kasım 2007, 14:50:44  

oyunu yapan Türk gençlerini kutlarım. Onlara bu çalışmalarında yardım etmeyen sponsor olmayan büyük firma varsa onlarıda kınarım. Birazda Türklerin yaptığı, Türkçe kalite oyunlar oynayalım.

Oturduğu Ahır Sekisi
Çağırdığı İstanbul Türküsü
Speed-Step

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 15:14:15  

D&R oyunu web sitesinde satışa sunmuş hem de 45YTL fiyat etiketiyle

http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000240025

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

supremum

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 15:24:16  

quote:

Mavishop önsipariş alıyordu ama ön sipariş yaptırmamıştım.
Bu iyi oldu Mesut hocam bu akşam 2 tane sipariş veriyorum.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 15:26:20  

*ooo D&R a uğriyim bi yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Kasım 2007; 15:28:27 >

16 Kasım 2007, 15:30:35  

öfff şimdi yarin beyoglu drnin yolunu tut.

Kariya Jin Batsu
Speed-Step

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 15:30:37  

Bu arada video player'a tam ekran seçeneği eklendi. Videoları tam ekran da izleyebilirsiniz....

Ravenholm

16 Kasım 2007, 15:32:54  

quote:

Vayy bu super işte.. D&R bazen böyle güzellikler yapıyor. Daha önceki yıllarda birçok oyunu, diğer sitelere göre baya uygun fiyatlı satılıyordu, böyle devam etsinler... Tabi sitede satışta gösterip Mağazalarınada yönlendirdikleri oldu...
Yaw iyide Aral Game ve MaviShop hala daha piyasaya girmedi, bugün yarın girecek bilmem ne derken nasıl D&R satışta gösteriyorki. Şu an sipariş versek stokta ellerinde varmıdır hemen göndereceklerse durmayalım böyle...
Darkchild/ bugün resmi olarak CrySis Türkiye lansmanı Intel ile bilirkte yapılacaktı ne oldu bilmiyorum... Belki medyamız gazeteler Tv ler ilgi gösterirde görürüz.. En azında akşam ana haber bültenlerine yada sabah CNNturk, NTV haber kuşaklarına bile çıkabilirler.. Geçen sene bir oyun dergisi editörü CNNturk'e böyle çıkmıştı...

16 Kasım 2007, 15:33:38  

quote:

tüh ya drdan kargoyu beleşe getiremeyecez 50 ytl ve üstüne kargo beleş diyoduya oraya gidiyim 49 ytldi galiba ayi hesaba gelio hiç deilse bu sogukta gezerim

Kariya Jin Batsu
Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 15:39:54  

Az önce d&r alsancak ile görüştüm pazartesiye geleceğini düşük bir ihtimalde yarına gelebileceğini söyledi yarınada bi arayın uğrayın belki gelmiş olabilir dedi.
İnternettekini sordum o ön sipariştir dedi.

BaRo55
Uzaklaştırılmış

16 Kasım 2007, 15:50:20  

ARKADAŞLAR ERALDE OYUNU 3 TÜRK YAPMIŞ...

BENCE TÜRKLER YAPTIĞI İÇİN OYUNUN ORJİNALİNİ ALALIM...
Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 15:56:27  

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

alıyoruz zaten merak etme.. özellikle forumda bir çok kişi orjinal alıyo..

* http://www.crytek.com/inside/sitemap.html

Ravenholm

16 Kasım 2007, 16:01:46  

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Şimdi şöyle CrySis oyunu 3 Türk yapmadı, yine 3 Turk kardeşin kurduğu CryTek firması yaptı.. Başında Cevat Yerli bulunuyor.. (bkz. DH yayınlanan röportaj videosu)... Bizden isimler yaptığı içinde tamam olabilir ama asıl neden; bu kadar hk.da yazılmış çizilmiz bahsedilmiş dünyada pürdikkat beklenen EA Games'sin dağıtttığı bir oyunu görsellikte grafiklerde gerçekçi atmosferinide katarak maddi kayıplar göz ardı edilerek profesyonelce hazırlanan tamamen Tükçe sesslendirmesi içinde, yine dünya oyun piyasasında ülkemizin bizlerin dikkate alınmamız içinde orj. alınmalı...
Merzah/ demek D&R da ön sipariştir onlar diyor.. Sitelerinde belirtilmediği içinde soruyordum acaba bugün sipariş versek yarın gönderirlermi diye anlaşıldı olay...

16 Kasım 2007, 16:02:06  

dr siparişi ne zmn gelir bilen varmı ona göre netten basıcam parayi.

Kariya Jin Batsu
BaRo55
Uzaklaştırılmış

16 Kasım 2007, 16:04:10  

dağıtılınca söleyinde bende alacam..

counter 1.6 bye bye..
Sultan El Kebir

16 Kasım 2007, 16:49:56  

Dr den daha önce internetten sipariş vermiş olan var mı?Ben daha hiç sipariş vermedim dr den.İnternetten siparişlerde bir sorun yaşanıyor mu?

Mr_Beyaz
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Kasım 2007, 16:57:29  

az once d&r'dan verdim siparişi, her ne kadar oynayamıyacak olsamda hem destek hemde arşivlik olduğundan aldım.
X@ndeR

16 Kasım 2007, 17:07:47  

oyunu almak mesele değilde beni düşündüren ekran kartı anakart ram gibi parçaları upgrade etmek

this conversation is over
lameKING

16 Kasım 2007, 17:16:41  

Beyler bu sistemin maliyeti nedir...

Piyasa fiyatlarını bilenler yardımcı olursa tam süper olur...

* Intel QX9550 İşlemci
* Gigabyte X38 DQ6 anakart
* 2x1GB Kingston HyperX DDR3 Bellekler
* Nvidia GeForce 8800GTX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lameKING -- 16 Kasım 2007; 17:18:05 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
alper08

16 Kasım 2007, 17:31:42  

merhaba arkadaşlar eğer bu oynu benim pc çalıstırsa alcam pcmin ozellikleri 256 ekran kartı 3,2 işlemci amd atlon 1,00gb ram evt bu ozellikle ben bu oynu hig modunda oynayabilirmiyim? yada hangi modda oynarım saygılarımla

O Artık PvP Oyuncusu.
memanet

16 Kasım 2007, 17:52:21  

yerli kardeşlere tüm türkiye adına çok çok teşekkürler adamlar 16 milyon euro harcayıp dünyanın eniyi oyununu yaptılar bununlada yetinmeyip oyunu türkçe çıkardılar bizede paşa paşa oyunu gidip almak düşüyor teşekkürler yerli kardeşlere.bu arada giresunlu olduklarını öğrenince ayrıca sevindim çünkü bende giresunluyum

intel p43000 soket 774 & intel 965 wh mainboard & sapphire hd2600 gddr3 & 2x1 gb corsair ddr2 667 & tagan 480w power & 500gb wd hdd & 320gb seagate hdd & feel hurricane & 17 olivetti 1600*1200
*RAZİEL*

16 Kasım 2007, 17:53:44  

XBOX 360 sahibiyim, çıkarmı bilemem ama eğer çıkarda TR'de satılırsa kesinlikle orjinal düşünüyorum ;
Tüm arkadaşlarada tavsiye ediyorum ve Yerli kardeşlere bol bol teşekkür ediyorum ;;;

pavlov

16 Kasım 2007, 17:58:47  

49 ytl yi ne yapar eder bulurum alırım oyunu da gerekli sistem çok daha tuzlu olucak ona yanıyorum. Kahretsin ya ilk defa türkçe oyun yapılmış onuda sistem kaldırmıyo. Ettiğim küfürlerin hadi hesabı yok sistem gereksinimlerini görünce.

andzone
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Kasım 2007, 18:02:01  

Çok güzel olmuş elinize sağlık.

Benim pc kaldırmaz bunu

Sizin pc'yi veriri misiniz
pavlov

16 Kasım 2007, 18:02:21  

quote:

Orjinalden alıntı: Hakanatbas

XBOX 360 sahibiyim, çıkarmı bilemem ama eğer çıkarda TR'de satılırsa kesinlikle orjinal düşünüyorum ;
Tüm arkadaşlarada tavsiye ediyorum ve Yerli kardeşlere bol bol teşekkür ediyorum ;;;

Röportaj da bahsediyo konsollardan.

AlperXp

16 Kasım 2007, 18:09:06  

quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

1 GB Ram

Hala cevap alamadım ??

caglarus

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 18:20:32  

quote:

quote:

1 GB Ram

Hala cevap alamadım ??

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl

alttan can u run ite tıkla

ordan crysis oyununu seç
recommanded ve minimum olarak iki yerde sonucları vericek sana.

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

s!LenTium

16 Kasım 2007, 18:25:16  

Crysis in Mp si sadece Dx10 destekli olucaktı değilmi ?
TiesTorN

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 18:26:33  

quote:

quote:

1 GB Ram

Hala cevap alamadım ??

Hayır oynayamazsın.

Sayfa:   <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MotorStorm: Pacific Rift ( Playstation 3)
Sadece hızlı olmanın yetmediği acımasız yarışlara hoşgeldiniz.
Resistance 2 (Playstation 3)
Virüsün etkisi ile daha da güçlenen Chimera'larla, Avrupa topraklarından sonra Amerika kıtasında savaşıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız