arkadaşlar cevat yerli'inin düşünceleri çok hoşuma gitti.bir düşünün dünyanın hiç bir yerinde itibar görmeyen dilimizi adam geliştiricisi olduğu oyuna yansıttı.bence bu gurur verici birşey.daha öncede orjinal oyunlar aldım.ama bu oyun çok farklı olacak.imkanı olan arkadaşlar alsın demiyorum çünkü 49 ytl bir fiyatı var.eğer bu oyunu oynamak istiyorsak birşeylerden kısıp bu oyunu alabilirsiniz.çocukluğumdan beri kurduğum bir hayaldi.ve şu anda dünyanın en iyi oyunu türkçe olarak karşımızda.bu benim şahsi görüşüm.sevgiler saygılar..
oyunu bulan olursa haber versin...
ayda yılda bi orjinal oyun almaya niyetlendik.. oyunu bulamıyoruz.. crysis diyorum cirisüs anlıyorlar.. tek tek harf harf kodluyorum ki bilgisayardan aratabilsinler... adamların oyundan haberi yok..
celeron CPU 2.68 ghz ..512mbram...256 mb ati radeon 9250 ekran kartı...bu sistem oyunu kaldırırmı eğer oyunun 640.840 gibi bi çözünürlüğü varsa onda oynamaya razıyım
O versiyon Türkçe mi bir bilgim yok ama içerisinden resmi müzik CD'si, oyunun yapım aşamalarının anlatıldığı bir video cd, 16 sayfalık oyun rehberi ve oyun resimlerinden oluşan bir kitap çıkıyor.
O kadarda gerekli değil o zaman onu almak.Aslında müzik cd si hoş olabilir ama neyse ... Cevabın içi çok teşekkürler Speed-Step Yanlız son soru İzmirde bir yer biliyormusun satışını yapabilecek ?
Birde arkadaşlar nelere nelere para veriyoruz 49 ytl çok komik bir para hakikaten artık bununda gidip netten inirip crackle falan uğraşmassınız herhalde. eğer hala öyle yapmayı düşünen varsa yuh derim.Pm atsın biz alalım bari madem o akdar biel para ayarlayamıyor bu kadar güzel bir organizasyona.
Asus P6T - Intel i7 D0 Rev - OCZ 4GB DDR3 - Asus GTX 260 - WD 1 TB Caviar Black Seagate 250 GB 410As - Asus 1814BLT DVD-RW - Enermax Revolution85+ 850 Watt - Enermax Uber Chakra - Samsung 226BW - Samsung Pleomax 7000X - RevoltecFight Mouse Advenced - Revoltec Gamepad Precision Pro - Logitech Z-2300
ankarada tunalı d&r ve ankamal d&r a sordum oyun stoklarımızda görünmüyor dedi...
oyunu bulan olursa haber versin...
ayda yılda bi orjinal oyun almaya niyetlendik.. oyunu bulamıyoruz.. crysis diyorum cirisüs anlıyorlar.. tek tek harf harf kodluyorum ki bilgisayardan aratabilsinler... adamların oyundan haberi yok..
Yahu hakkaten ha bende soruyorum kimse bilmiyor çok acayip.Ama bilememkim mankenin don rengini sor sayarlar tek tek.Zaten nefret ediyorum bu olaydan Yada git sor filanca diziyi hemen her bölümünü anlatırlar ne anlıyorlarsa abuk subuk hikayelerden.Burda resmen bir devrim olmuş bir oyun ve dünya çapında bir oyun Türkçe ama ilgilenen yok bu arada tv de gören varmı hiç reklamını ?
Asus P6T - Intel i7 D0 Rev - OCZ 4GB DDR3 - Asus GTX 260 - WD 1 TB Caviar Black Seagate 250 GB 410As - Asus 1814BLT DVD-RW - Enermax Revolution85+ 850 Watt - Enermax Uber Chakra - Samsung 226BW - Samsung Pleomax 7000X - RevoltecFight Mouse Advenced - Revoltec Gamepad Precision Pro - Logitech Z-2300
Minimum sistem: İşlemci: Pentium 4 2.8 GHZ ve eşdeğeri / RAM: 768 MB / Video Modu: GeForce 6600, Ati x800GTO eşdeğeri / Disk Alanı (MB): 6000 / Ses kartı: 16bit / DirextX v9.0c / İşletim sistemi: Windows XP / Windows 2000 / Vista
Hier stehe ich und kann nicht anders. Gott helfe mir, Amen...
O versiyon Türkçe mi bir bilgim yok ama içerisinden resmi müzik CD'si, oyunun yapım aşamalarının anlatıldığı bir video cd, 16 sayfalık oyun rehberi ve oyun resimlerinden oluşan bir kitap çıkıyor.
Collector Edition versiyonu sadece ingilizce olacak. Onun için ben 2 versiyonu birden aldım.
Gerçekten güzel oyun olmuş, Quake 4 tarzı sanırım. Onu baya uğraştan sonra kapatmıştım emeği geçenlere Tşk ederim. Bizler için bu kadar uğraş verenler için kesinlikle Orjinalini almamız gerekir. Çıkış tarihinden itibaren almak için fırsat kollucam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimli_genc22 -- 17 Kasım 2007; 10:46:25 >
FarCry Türkçe değildi sanırım. Yapabiliyorlardı da onu neden yapmadılar.
merak ettiğim bişey de var :) bu oyunu en üst ayarda oynatabilecek ekran kartı yok gibi bişey, nası test etmişler de oyunun olduğuna karar vermişler :)
8800 Ultraya basarsın oc yi bak bakalım oynatıyomu oynatmıyo en üst seviyede Şaka bi yana hakkaten çok iyi bir sistemde baya zevkli olur sanırım hiç kasmadan ful detay
ARAL işi biraz ağırdan alacak sanırım. Bu gün dağıtılacak diyor halbuki bu gün dağıtılması değil satılıyor olması lazım... Pazartesi alınabilir olur umarım...
Orjinalden alıntı: Darkchild Arkadaşlar bu aşağıdaki alıntı yaptığım yeri aynen... !! KANALD ,SHOWTV ,ATV, STARTV , TRT, SABAH, HÜRRİYET, MİLLİYET,RADİKAL, TÜRKİYE,VATAN ,AKŞAM ,CUMHURİYET GİBİ YAYIN KURULUŞLARININ HEPSİNE TEK TEK MAİL ATTIM .. UMARIM BİRAZCIK İLGİ GÖSTERİP KISA DA OLSA TV DE GÖSTERİRLER UMUYORUM Kİ...
arkadaşlar siz de etrafınızdaki genç arkadaşlara.. özellikle oyun konusuna meraklı olanlara ve çok oyun oynayanlara bu msjı kendinizce editleyip yollayın lütfen..
Darkchild, çok iyi düşünmüşsün umarım dediğin gibi medya sektörümüz bu olayı duyurur duyurmalı.. Bende bu CryTek Fuar buluşmasından beri haberleri gazeteleri Tv leri bakıyorum ama tek bir bilgi bile yok. Mesela CNNturk, NTV, FOX sabah haber programlarında olabilirdi, Ulusal kanalların akşam haberlerinde yer alabilirdi başka haberlerle kapattılar.. Yaw bu Fuardan bile haber yokki CrySis ten olsun... İşallah orjinal oyn satışları EA ve CryTek'in umduğundan daha fazla olurda birşeye benzer. Daha sonrada tüm dünyada oyun camiasında (dağıtımcı-yapımcı-uluslararası Int.siteleri v.b) Türkiye, Turkish isimlerini ülke bölümlerini görmeye başlarız... CryTek ve Yerli kardeşleri tekrardan kutyamak istiyorum umarm yüzlerini kara çıkarmayız (bu siteden haberleri vardır herhalde değilmi. Yazılanları görmelerini isterdim)...
Selam ben tv8'de çalışıyorum elimden geleni yapıcam tanıtılması için.................
harikasın
hocam gözünü seveyim elinden geleni yap.. bu olay bütün Türkiyeye duyurulursa devrim niteliğinde bi olay gerçekleşebilir.. Crysisten önce ve Crysisten sonra diye ikiye ayrılır oyun tarihi Türkiyede...
ayrıntılı bi haber yapıp yayınlarsanız seviniriz... başlık ve metin çok ama çok dikkat çekici olmalı ..
Crysis'i almak için bugün Ankara / Karanfil Cad. Dost Kitabevine girdim... sordum oyunu.. geldimi dedim ..gelmedi dediler.. çıkış tarihi bugünmüş dedim... çıkış tarihi bugünse 1 hafta ,10 gün sürer... çıkış tarihi dediği oyunun distribütöre gelme tarihidir falan dediler.. (bana göre biraz saçmaladılar gibi ama neyse)
2000 yılından kalma bi sistemim var (avatarımın altından görebilirsiniz) ama yine de bu oyunu alıcam..
FarCry Türkçe değildi sanırım. Yapabiliyorlardı da onu neden yapmadılar.
merak ettiğim bişey de var :) bu oyunu en üst ayarda oynatabilecek ekran kartı yok gibi bişey, nası test etmişler de oyunun olduğuna karar vermişler :)
Yapabilirlerdi ama neye güvenerek? Burada bile zar zor EA Gamesi ikna etmişler ve kendilerini kanıtlamamışken Ubisoft'u nasıl kandıracaklardı ve firmaları karşılıksız olan bu yatırımı kaldırabilecekmiydi? Bu gibi sorunlar sebebiyle Farcry Türkçe olarak ulaşamadı bizlere sanırım.
hocam naaptın yaa. 22"lcd yi satsan o sisteme 10 basan sistem topladın
Neyse Allah sana daha güzel sistemler nasip etsin, bizimkisi latife sadece... alınmadın umarım.
yok alınmadım ya hocam ders kurs maddi sıkıntı vs.. upgrade edemedim.. ben oyun oynamıyorum.. nete giriyorum film izleyip müzik dinliyorum.. o yüzden LCD aldım.. ha bide gözlerim CRT de çok kötü oluyodu... LCD almaya karar verdim almışken de 22" olsun istedim... ama yeni yeni yavaşlaığın etkisin hissediyorum upgrade edicem 8-10 ay sonra ..
Crysis'i orjinal alıcam ama upgrade edince bile oynayamayabilirim çünkü onboard ekran kartlı bi anakart alıcam... çünkü oyun oynamıyorum artık...
ben söyle erotik bi monitör almam gerekiyor crt monitor var eski casperden kalma 1998 de falan öküz gibi bişey bi lcd almam lazim sonra bu oyunu bulmam lazim almaliyim bu oyunu hatta fuar olsa hemen koşarım.
oyunu yapan Türk gençlerini kutlarım. Onlara bu çalışmalarında yardım etmeyen sponsor olmayan büyük firma varsa onlarıda kınarım. Birazda Türklerin yaptığı, Türkçe kalite oyunlar oynayalım.
Vayy bu super işte.. D&R bazen böyle güzellikler yapıyor. Daha önceki yıllarda birçok oyunu, diğer sitelere göre baya uygun fiyatlı satılıyordu, böyle devam etsinler... Tabi sitede satışta gösterip Mağazalarınada yönlendirdikleri oldu... Yaw iyide Aral Game ve MaviShop hala daha piyasaya girmedi, bugün yarın girecek bilmem ne derken nasıl D&R satışta gösteriyorki. Şu an sipariş versek stokta ellerinde varmıdır hemen göndereceklerse durmayalım böyle... Darkchild/ bugün resmi olarak CrySis Türkiye lansmanı Intel ile bilirkte yapılacaktı ne oldu bilmiyorum... Belki medyamız gazeteler Tv ler ilgi gösterirde görürüz.. En azında akşam ana haber bültenlerine yada sabah CNNturk, NTV haber kuşaklarına bile çıkabilirler.. Geçen sene bir oyun dergisi editörü CNNturk'e böyle çıkmıştı...
Az önce d&r alsancak ile görüştüm pazartesiye geleceğini düşük bir ihtimalde yarına gelebileceğini söyledi yarınada bi arayın uğrayın belki gelmiş olabilir dedi. İnternettekini sordum o ön sipariştir dedi.
Orjinalden alıntı: BaRo55 ARKADAŞLAR ERALDE OYUNU 3 TÜRK YAPMIŞ... BENCE TÜRKLER YAPTIĞI İÇİN OYUNUN ORJİNALİNİ ALALIM...
Şimdi şöyle CrySis oyunu 3 Türk yapmadı, yine 3 Turk kardeşin kurduğu CryTek firması yaptı.. Başında Cevat Yerli bulunuyor.. (bkz. DH yayınlanan röportaj videosu)... Bizden isimler yaptığı içinde tamam olabilir ama asıl neden; bu kadar hk.da yazılmış çizilmiz bahsedilmiş dünyada pürdikkat beklenen EA Games'sin dağıtttığı bir oyunu görsellikte grafiklerde gerçekçi atmosferinide katarak maddi kayıplar göz ardı edilerek profesyonelce hazırlanan tamamen Tükçe sesslendirmesi içinde, yine dünya oyun piyasasında ülkemizin bizlerin dikkate alınmamız içinde orj. alınmalı... Merzah/ demek D&R da ön sipariştir onlar diyor.. Sitelerinde belirtilmediği içinde soruyordum acaba bugün sipariş versek yarın gönderirlermi diye anlaşıldı olay...
merhaba arkadaşlar eğer bu oynu benim pc çalıstırsa alcam pcmin ozellikleri 256 ekran kartı 3,2 işlemci amd atlon 1,00gb ram evt bu ozellikle ben bu oynu hig modunda oynayabilirmiyim? yada hangi modda oynarım saygılarımla
yerli kardeşlere tüm türkiye adına çok çok teşekkürler adamlar 16 milyon euro harcayıp dünyanın eniyi oyununu yaptılar bununlada yetinmeyip oyunu türkçe çıkardılar bizede paşa paşa oyunu gidip almak düşüyor teşekkürler yerli kardeşlere.bu arada giresunlu olduklarını öğrenince ayrıca sevindim çünkü bende giresunluyum
XBOX 360 sahibiyim, çıkarmı bilemem ama eğer çıkarda TR'de satılırsa kesinlikle orjinal düşünüyorum ; Tüm arkadaşlarada tavsiye ediyorum ve Yerli kardeşlere bol bol teşekkür ediyorum ;;;
49 ytl yi ne yapar eder bulurum alırım oyunu da gerekli sistem çok daha tuzlu olucak ona yanıyorum. Kahretsin ya ilk defa türkçe oyun yapılmış onuda sistem kaldırmıyo. Ettiğim küfürlerin hadi hesabı yok sistem gereksinimlerini görünce.
XBOX 360 sahibiyim, çıkarmı bilemem ama eğer çıkarda TR'de satılırsa kesinlikle orjinal düşünüyorum ; Tüm arkadaşlarada tavsiye ediyorum ve Yerli kardeşlere bol bol teşekkür ediyorum ;;;