Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 9:38:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Süper yaa gerçekten farz oldu artık orjinal almak zaten ben hep diyorum biraz da olsa orjinal almak lazım katkıda bulunmak lazım bu adamlara.
Gerçeken böylesi beklenen bir oyunun Türkçe olması çok iyi
Bu arada hemen çıksın alalım artık.Acaba İzmirde nerde satılır ? Gerçi hiç fark etmez nettende alırım da elden gidip almak çok daha iyi.
Bu arada bi master collectors edition gibi birşey duydum o versiyonunda ne fark var arkadaşlar üç-beş fazla bile olsa alırım.
Ne dersin Speed-Step varmı bu konuda bir bilgin.
Son oalrak F.E.A.R. Perseus Mandate deyide satın almak istiyorum nerdne bulabilirim acaba İzmirde olsa daha da iyi olur sağol şimdiden.
D&R larda ve teknosada göremedim

Askerlikte son beş ay ...
caco2

16 Kasım 2007; 9:41:15 

Evet nerden alcaz bu oyunu?

Emir Hattab

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Kasım 2007; 9:45:21 

Hayırlı olsun, oyun süper, ilk fırsatta almaya çalışacağım

Emir Hattab
Bir alim onun için şöyle diyor; ‘’onun görünüşü kafire ve munafığa korku,müslümanlara ise ferahlık veriyordu!’’

Thule

16 Kasım 2007; 9:58:10 

arkadaşlar cevat yerli'inin düşünceleri çok hoşuma gitti.bir düşünün dünyanın hiç bir yerinde itibar görmeyen dilimizi adam geliştiricisi olduğu oyuna yansıttı.bence bu gurur verici birşey.daha öncede orjinal oyunlar aldım.ama bu oyun çok farklı olacak.imkanı olan arkadaşlar alsın demiyorum çünkü 49 ytl bir fiyatı var.eğer bu oyunu oynamak istiyorsak birşeylerden kısıp bu oyunu alabilirsiniz.çocukluğumdan beri kurduğum bir hayaldi.ve şu anda dünyanın en iyi oyunu türkçe olarak karşımızda.bu benim şahsi görüşüm.sevgiler saygılar..

Hier stehe ich und kann nicht anders. Gott helfe mir, Amen...

Speed-Step

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 10:01:19 

@Merzah

O versiyon Türkçe mi bir bilgim yok ama içerisinden resmi müzik CD'si, oyunun yapım aşamalarının anlatıldığı bir video cd, 16 sayfalık oyun rehberi ve oyun resimlerinden oluşan bir kitap çıkıyor.

sρєєď-ѕτэр
themmind

16 Kasım 2007; 10:10:46 

az önce telefon açıp sordum... bulamıyorum oyunu

ankarada tunalı d&r ve ankamal d&r a sordum oyun stoklarımızda görünmüyor dedi...

oyunu bulan olursa haber versin...

ayda yılda bi orjinal oyun almaya niyetlendik.. oyunu bulamıyoruz.. crysis diyorum cirisüs anlıyorlar.. tek tek harf harf kodluyorum ki bilgisayardan aratabilsinler... adamların oyundan haberi yok..

16GB RAM YETMIYO KARDESIM
tek_korsan

16 Kasım 2007; 10:15:14 

celeron CPU 2.68 ghz ..512mbram...256 mb ati radeon 9250 ekran kartı...bu sistem oyunu kaldırırmı eğer oyunun 640.840 gibi bi çözünürlüğü varsa onda oynamaya razıyım

tek_korsan

16 Kasım 2007; 10:18:13 

bide minimum geresinimler ne???

Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 10:21:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@Merzah

O versiyon Türkçe mi bir bilgim yok ama içerisinden resmi müzik CD'si, oyunun yapım aşamalarının anlatıldığı bir video cd, 16 sayfalık oyun rehberi ve oyun resimlerinden oluşan bir kitap çıkıyor.

O kadarda gerekli değil o zaman onu almak.Aslında müzik cd si hoş olabilir ama neyse ... Cevabın içi çok teşekkürler Speed-Step
Yanlız son soru İzmirde bir yer biliyormusun satışını yapabilecek ?

Birde arkadaşlar nelere nelere para veriyoruz 49 ytl çok komik bir para hakikaten artık bununda gidip netten inirip crackle falan uğraşmassınız herhalde.
eğer hala öyle yapmayı düşünen varsa yuh derim.Pm atsın biz alalım bari madem o akdar biel para ayarlayamıyor bu kadar güzel bir organizasyona.

Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 10:23:55 

quote:

Orjinalden alıntı: themmind

az önce telefon açıp sordum... bulamıyorum oyunu

ankarada tunalı d&r ve ankamal d&r a sordum oyun stoklarımızda görünmüyor dedi...

oyunu bulan olursa haber versin...

ayda yılda bi orjinal oyun almaya niyetlendik.. oyunu bulamıyoruz.. crysis diyorum cirisüs anlıyorlar.. tek tek harf harf kodluyorum ki bilgisayardan aratabilsinler... adamların oyundan haberi yok..

Yahu hakkaten ha bende soruyorum kimse bilmiyor çok acayip.Ama bilememkim mankenin don rengini sor sayarlar tek tek.Zaten nefret ediyorum bu olaydan Yada git sor filanca diziyi hemen her bölümünü anlatırlar ne anlıyorlarsa abuk subuk hikayelerden.Burda resmen bir devrim olmuş bir oyun ve dünya çapında bir oyun Türkçe ama ilgilenen yok bu arada tv de gören varmı hiç reklamını ?

themmind

16 Kasım 2007; 10:28:48 

ankara ankamall ve tunalı megavizyon da da yok oyun.. 1 haftaya gelir dediler......

16GB RAM YETMIYO KARDESIM
Emir Hattab

16 Kasım 2007; 10:35:33 

oynasana da mininmum sistem gereksinimleri.

quote:

Minimum sistem: İşlemci: Pentium 4 2.8 GHZ ve eşdeğeri / RAM: 768 MB / Video Modu: GeForce 6600, Ati x800GTO eşdeğeri / Disk Alanı (MB): 6000 / Ses kartı: 16bit / DirextX v9.0c / İşletim sistemi: Windows XP / Windows 2000 / Vista

Emir Hattab
Bir alim onun için şöyle diyor; ‘’onun görünüşü kafire ve munafığa korku,müslümanlara ise ferahlık veriyordu!’’

Thule

16 Kasım 2007; 10:37:15 

arkadaşlar oyunun dağıtımını aral ithalat yapıyor. aral ithalat ile konuştum şimdi.oyun yarın piyasaya dağılıyor.yarın tekrardan sorun.haberiniz olsun.

Hier stehe ich und kann nicht anders. Gott helfe mir, Amen...

XaVieR.bb

Sisteme Gözat