aşağıdaki sistemimle oyunu bitirmeyi planlıyorum.Ama 1 yıl sonra sadece ekran kartına 1milyar ayıracağım
Bence ekran kartını elden çıkarmak için son şansların ati %50 indirim yapıyor kartlarda inanılmaz fiyatlara gelecekler bunu şimdi satarsan neredeyse kafa kafaya kartını yenilersin ama 1 ay sonra bu karta 100ytl bile vermezler. Naçizane bir tavsiye...
System Host Name : MEHMETCAN-PC User : mehmet can Workgroup : WORKGROUP
Processor Model : Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Speed : 2.00GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 threads sharing
System System : FUJITSU SIEMENS MS-7293VP Mainboard : FUJITSU SIEMENS MS-7293VP Bus(es) : ISA AGP PCI PCIe USB FireWire/1394 Multi-Processor (MP) Support : 1 Processor(s) Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : No System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 255.255 Total Memory : 2GB DDR2-SDRAM
Chipset 1 Model : VIA Technologies Inc Standard Host Bridge Front Side Bus Speed : 4x 200MHz (800MHz data rate) Total Memory : 2GB DDR2-SDRAM Memory Bus Speed : 2x 266MHz (532MHz data rate)
Video System Monitor/Panel : Genel PnP Monitör Adapter : NVIDIA GeForce 8400 GS
Peripherals Serial/Parallel Port(s) : 1 COM / 0 LPT USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA USB Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Bileşik Aygıt FireWire/1394 Controller/Hub : VIA OHCI Uyumlu IEEE 1394 Ana Bilgisayar Denetleyicisi Keyboard : HID Klavye Aygıtı Mouse : Logitech USB İlk/Pilot Fare+ Human Interface : HID uyumlu aygıt Human Interface : HID uyumlu tüketici denetimi aygıtı Human Interface : Logitech USB First/Pilot Fare+ Human Interface : USB İnsan Arabirim Aygıtları Human Interface : USB İnsan Arabirim Aygıtları
Printers and Faxes Model : Microsoft XPS Document Writer
Power Management Mains (AC) Line Status : On-Line
Operating System(s) Windows System : Microsoft Windows Vista Home Media Center 6.00.6000 Platform Compliance : Win32 x86
Windows Experience Index Current System : 3.4
Network Services Adapter : VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
Performance Tips Tip 2546 : Large memory modules should be ECC/Parity. Tip 2 : Double-click tip or press Enter while a tip is selected for more information about the tip.
Ekran kartı belleği 128 mb si dahili 768 mb a kadar paylaşabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 14 Kasım 2007; 19:48:49 >
yüzlerce ytl verip sistem toplayıp bu oyunu korsan alanın aklına şaşarım ben
eğer 50 ytl verip bu şahane hemde tr olan bu oyunu alamıyorsa yazıklar olsun valla (tabi internetten indirmesi kolay oluyor ,bari bu bizim ürettigimiz oyunları indirmeyin kardeşlerim)
,yerli oyun yapımcıları desteklenmeli(kabus22 ,pusu vs...)
desteklensinki tarzanca(ingilizce)oyun oynamaktan kurtulalım kendi insanınmızın oyunlarını oynayalım dünya da adımız duyulsun
Arkadaşlar ben şimdi alsam low ayarda anca oynayabilirim hiçbir anlamı kalmaz 2 sene sonra 1500 ytlik bir sistem ile crysisin tüm ayarlarlarını fulleyebilirmiyim?
Ben şahsen orjinal alıcam sistem pek ii deil ama olsn ...Bide eğer bu forumda her orjinal alırım dien orjinal alırsa crytek herhalde btün oyunlarda türkçe destek werir bu forumdan kazandığı para sebebiyle
He bide bişi sorcam bu oyunu 2 kişi ortak alsak arkın makinayada kurabilirmiyiz kopya koruma sistemi warmı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster_brs -- 14 Kasım 2007; 20:00:27 >
Ben zamanında bilgisayarım yokken pusuyu almak istemiştim, Sırf destek olalım diye. Çok da uygun olmasına karşın bi kerelik bi aktivasyon olayı olduğu için almamıştım. Bu da düşünüyorum çok pahalı bana göre ama, şüpheli valla :) Çok almayı istiyorum ama parayı denkleştirirsem.
aşağıdaki sistemimle oyunu bitirmeyi planlıyorum.Ama 1 yıl sonra sadece ekran kartına 1milyar ayıracağım
Bence ekran kartını elden çıkarmak için son şansların ati %50 indirim yapıyor kartlarda inanılmaz fiyatlara gelecekler bunu şimdi satarsan neredeyse kafa kafaya kartını yenilersin ama 1 ay sonra bu karta 100ytl bile vermezler. Naçizane bir tavsiye...
Arkadaşlar ben şimdi alsam low ayarda anca oynayabilirim hiçbir anlamı kalmaz 2 sene sonra 1500 ytlik bir sistem ile crysisin tüm ayarlarlarını fulleyebilirmiyim?
Ne 2 yılı donanım sektörünün ne kadar hızlı olduğunu düşünürsek Haziran ayında (6-7 ay sonra) 1500ytlye toplanacak bir sistemle herşeyin full akıcı hatta yüksek fps değerleri ile rahatlıkla oynanacağını düşünüyorum. Arkadaşım illaki oyunu oynarsın burada amaç zaten destek vermek eğer imkanın varsa sen de al destek ol.
Processor Model : Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Speed : 2.00GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 threads sharing
System System : FUJITSU SIEMENS MS-7293VP Mainboard : FUJITSU SIEMENS MS-7293VP Bus(es) : ISA AGP PCI PCIe USB FireWire/1394 Multi-Processor (MP) Support : 1 Processor(s) Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : No System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 255.255 Total Memory : 2GB DDR2-SDRAM
Chipset 1 Model : VIA Technologies Inc Standard Host Bridge Front Side Bus Speed : 4x 200MHz (800MHz data rate) Total Memory : 2GB DDR2-SDRAM Memory Bus Speed : 2x 266MHz (532MHz data rate)
Video System Monitor/Panel : Genel PnP Monitör Adapter : NVIDIA GeForce 8400 GS
Peripherals Serial/Parallel Port(s) : 1 COM / 0 LPT USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA Rev 5 veya sonraki USB Evrensel Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : VIA USB Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Kök Hub USB Controller/Hub : USB Bileşik Aygıt FireWire/1394 Controller/Hub : VIA OHCI Uyumlu IEEE 1394 Ana Bilgisayar Denetleyicisi Keyboard : HID Klavye Aygıtı Mouse : Logitech USB İlk/Pilot Fare+ Human Interface : HID uyumlu aygıt Human Interface : HID uyumlu tüketici denetimi aygıtı Human Interface : Logitech USB First/Pilot Fare+ Human Interface : USB İnsan Arabirim Aygıtları Human Interface : USB İnsan Arabirim Aygıtları
Printers and Faxes Model : Microsoft XPS Document Writer
Power Management Mains (AC) Line Status : On-Line
Operating System(s) Windows System : Microsoft Windows Vista Home Media Center 6.00.6000 Platform Compliance : Win32 x86
Windows Experience Index Current System : 3.4
Network Services Adapter : VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
Performance Tips Tip 2546 : Large memory modules should be ECC/Parity. Tip 2 : Double-click tip or press Enter while a tip is selected for more information about the tip.
Ekran kartı belleği 128 mb si dahili 768 mb a kadar paylaşabiliyor.
low detayda oynarsın belki low un bir kaç ayarlarını medium yaparak akıcı oynarsın
Intel Celeron D 347 Cedar Mill 3.060 @ 4.955 mhz(stok fan) , Egold 1gb DDR2 533 @820 mhz , PowerColor X800GTO 128mb 256 bit gpu : 390@440 mem : 700 @ 760 , Abit AW8D Drift I975X , Samsung 80 gb ide hdd , Philips DVDR50X16X dvd rom , asus 300 w psu , çakma kasa