Benimde herkez gibi 8800 gtx/s olsa ben direk orjinal alırdım ama genede korsan alacam demiyorum zaman ne gösterek bakalım pc update edemem xbox 360 aldım konsola çıkmasını bekleyene kadar pc de yarı ayarlarında oynarım herhalde
Türkçe altyazılı oyun varmı ki? Ben onu bile hatırlayamadım. Valla Türkiyeye gelen film dvdlerinin bile ana film dışında hiçbir ekine Türkçe altyazı konulmuyor. Dublajlı dvdler de zaten çok az, filmlerde bile durum böyleylen fazla birşey beklememek lazım. Geçen logitech mouseumun driverını kurarken hangi diller var diye baktım baya bir dil var Yunanca bile var ama Türkçe yok İstanbul kadar nufusu olan Yunanistanın dilinin olupta Türkçenin olmaması beni sinir etti, bu konularda sanıyorum daha aktif olunmalı yoksa firmaların zaten bizi salladığı yok tıpkı eanın sallamadığı gibi Cevat Yerli zorla kabul ettirmiş Türkçe desteği.
konuyle direkt alakalı değil ama...
içinde Türkçe kullanma klavuzu olmayan ürünleri sanayi bakanlığınaşikayet ediyosunuz ve onlar o markaya para cezası veriyolar..
İnşallah iyi satış yaparlar ve bundan sonra her oyun türkçe dublaj olur ve ucuz olur. belki daha sonra 25-30 ytl lere düşer. Ben playsatation ilk çıktığında bayağı orjinal aldım hatta çip çıktı yine orjinal aldım ama insan bir yere kadar dayanıyor oyunların ucuz olması lazım
ASUS M3A78 - AMD ATHLON X2 7850 BE @ 2700 mhz- HIS 4830 - KINGSTON 2GB DDR2 800 - SEAGATE 2X 160GB + 80 GB + 120GB EXTERNAL LG 4163 DVD RW - AOPEN 350W ACER 17" LCD - ASUS CASE Honda Civic Performas Açık hava filtresi + Clarion DXZ 785 + hpmininote + M audio fasttrack pro+ RCF W300 +Vifa XT25TG30 + scanspeak discovery R2604 8320 +Hertz HV 200 + Helix A4 + DLS A7 + DLS A3 Dual Mono + Techlink Interconnect . Audison sigorta ve şase dağıtıcı + Helix 4 AWG kablo
valla saçma sapan yerlere para harcıyorum bunu itiraf ediyim.. bu oyunu da orjinal alıcam almazsam çok ayıp olur... böyle durumlarda erdemli düşünmek lazım... herkes aynı şekilde düşünmesi lazım..
Sistemim bu ama yine de alıcam
PII 450 448 SD ram Ati 9250 128 mb
*çıkıcağı gün D&R ,dost kitabevi vb. mağazalar önünde akşamdan oturup bekleyelim sıraya girelim.. media markt açılışı gibi birbirimize girelim kırılıp geçelim
korsan alıcam diyenlere bişi diyemem ama bazılarına bakıyorum sivrilik yapıp insanı sinirlendiriyolar... "Türk yapmış.. bizim için Türkçe yapmış alalım" demiyoda.. hala yok ticari amaçla türkçe yapmışlardır... yok optimize edilmemiş oyun.. yok çıkar güdüyo... yok emek verilken oyuna hakeden oyuna para verilir buna vermem.. yok milyon dolar harcanmış yalan..filmmi çekiyolar geyikleri yapıyolar... yok makinayı çok kasıtırıp VGA GPU vs. aldırmaya çalışıyolar... vs..vs. diyip paranoya yapıyolar ya ben onlara gülüyorum... siz böyle düşündükçe gelişemezsiniz tabi elin oğlu yapar sen de oynarsın....
Hay ağzına sağlık.
Elin yaptığı oyun makineyi kassa böyle demezler ama.
"Vayyy beeee adamlara bak ne oyun yapmışlar. Geleceğe yönelik, hiç bir makinanın gücü yetmiyor son teknoloji oyun valla, NVidia ve ATİ nin bile ağzı açık kaldı" Derlerdi.
İtiraz edenlere de bu seviye çıkan bir oyunu ne zaman ekran kartları gücü yeterek çalıştırdıki zaten derler. Üstelik bahsettikleri oyun ingilizce ve 200YTL olurdu.
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
valla saçma sapan yerlere para harcıyorum bunu itiraf ediyim.. bu oyunu da orjinal alıcam almazsam çok ayıp olur... böyle durumlarda erdemli düşünmek lazım... herkes aynı şekilde düşünmesi lazım..
*çıkıcağı gün D&R ,dost kitabevi vb. mağazalar önünde akşamdan oturup bekleyelim sıraya girelim.. media markt açılışı gibi birbirimize girelim kırılıp geçelim
Gerçekten insanlar merak eder bu ne böyle diye. Orada deriz işte dünya bu Türk oyununu bekliyor diye. Yani en azında iki üç kişi sıraya girer kafadan.
Olmadı en azından neymiş bu oyun diye netten bakar arkadaşlarına anlatır.
İyi fikir ay sonunda DH olarak birleşip Criysis almaya gidelim oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 15 Kasım 2007; 4:29:06 >
Benimde herkez gibi 8800 gtx/s olsa ben direk orjinal alırdım ama genede korsan alacam demiyorum zaman ne gösterek bakalım pc update edemem xbox 360 aldım konsola çıkmasını bekleyene kadar pc de yarı ayarlarında oynarım herhalde
Çok zor çünkü konsallar crysisin çeyreği grafiğini veremez...
Hocam ciddi ciddi sistemin o mu ? Yenilemeyi filan düşünüyor musun ?
demek istedin herhalde
korsan alıcam diyenlere bişi diyemem ama bazılarına bakıyorum sivrilik yapıp insanı sinirlendiriyolar... "Türk yapmış.. bizim için Türkçe yapmış alalım" demiyoda.. hala yok ticari amaçla türkçe yapmışlardır... yok optimize edilmemiş oyun.. yok çıkar güdüyo... yok emek verilken oyuna hakeden oyuna para verilir buna vermem.. yok milyon dolar harcanmış yalan..filmmi çekiyolar geyikleri yapıyolar... yok makinayı çok kasıtırıp VGA GPU vs. aldırmaya çalışıyolar... vs..vs. diyip paranoya yapıyolar ya ben onlara gülüyorum... siz böyle düşündükçe gelişemezsiniz tabi elin oğlu yapar sen de oynarsın....
+1
Türkün Türkten başka dostu yoktur derler ama Türkün en büyük düşmanı gene kendisi. Birbirimizi tutmuyoruz bu bi gerçek. Biz, bizden olanları destelemezsek nasıl gelişebiliriz ki! Adamlar mükemmel oyun yapmışlar işte daha ne istiyosunuz. Böyle bir oyunu Türkler yapmış, bununla gurur duyacağımıza saçma sapan yorumlara ne gerek var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_misirci -- 14 Kasım 2007; 15:41:01 >
Gerçekten insanlar merak eder bu ne böyle diye. Orada deriz işte dünya bu Türk oyununu bekliyor diye. Yani en azında iki üç kişi sıraya girer kafadan.
Olmadı en azından neymiş bu oyun diye netten bakar arkadaşlarına anlatır.
İyi fikir ay sonunda DH olarak birleşip Criysis almaya gidelim oldu mu?
valla basına ve kamuoyuna oyunu tanıtmak ..taaa gözüne sokmak için bundan daha iyi bi plan olamaz bence... burda benim gibi düşünen adamlar varsa yaparım ben de bunu ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Kasım 2007; 15:41:03 >
Arkadaşlar Yerli kardeşler bu oyunun Türkçe versiyonunu Türk kullanıcılara bir armağan olarak hazırladılar. Türk oyun sektörünün gelişmesi için bunu bir başlangıç bir deneme olarak görüyorlar. Böyle bir baş yapıt bile Türkçe olarak ülkemizde orjinal olarak satılmaz ise hangi oyun satacak ki?
Lütfen üzerinde bunca emek harcanmış bir oyunu, sizlere bir armağan olarak sunulan ve Türk oyuncuları da dünya standartlarında bir oyunu kendi dillerinde oynasınlar gayesiyle girişilen bir hareketi destekleyin. Bu oyunu, ORJİNAL versiyonunu alarak oynayın...
ama yukarda @gun bey biz kendimize bi kopya alacağız diyor, bu ne lahana turşusu bu ne perhiz (ya da tam tersi )
işin espirisi bi yana, gerçekten muhteşem ötesi bir şey olmuş vidoları izlerken sanki film izliyormuş hissi verdi mutlaka bu oyunu edinmek lazım hemde fiyatı da uygun lakin sistemim buna müsade etmeyecek biliyorum
Seslendirmeyi hiç beğenmedim ben.Sanki komedi filmi gibi olmuş hiç içten değil.Tipler zaten nano tipler türkçe aksanıyla konuşmak yakışmamış bence daha amerikan vari konuşsalarmış süper olurmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezzer -- 14 Kasım 2007; 15:49:36 >
Hocam ciddi ciddi sistemin o mu ? Yenilemeyi filan düşünüyor musun ?
arkadaşlar yemin ederim ssitemim bu.. geyik yapmıyorum... ama Crysis'i orjinal alacakların başında geliyorum.. 2000 yılında almıştım ufak upgradelerle bu hale geldi PC'm.. oyun oynayan birisi değilim şuan PC yi ilk aldığımda oynuyodum... sadece nete girip müzik dinleyip film izlediğim için yeni bi PC ye gerek yoktu hem de üniversite kurs murs derken hem maddi nedenlerden dolayı alamadım ... ama 8 ay sonra falan yenilicem sanırım..
*çıkar çıkmaz da Crysis'i alıcam.. dursun kenarda.. hiç oyanayamasam bile umrumda değil (tabiki oynamak isterim ama) 49 ytl koymaz bana.. aslında bu forumdaki insanların çoğuna koymaz ama işte......
demek istedin herhalde
Çaktırma pc cilere gaz veriyom...
İşlemcim ve Anakartım 2000 yılından kalma..
PII 450 MMX 448MB SD ram Ati Radeon 9250 128mb 64 bit Gigasbyte BX2000 anakart
way anasını bunu orjinal almam lazım, süper olmuş umarım diğer oyunlara da türkçe paket yapılır
asus m2n anakart , amd athlon 3800+ işlemci, asus geforce en7300le 512 mb ekr. kartı, twinmos 1 gb ram sistemim bu bu sistemle oynayabilirmiyim ya da nasıl oynarım?
Video ları izledim, Gerçekten güzel olmuş seslendirmeler, ve 49 YTL lik bir rakama sinema tadında bir görsel şölen olması için , C2D,8800 serisi bir ekran ,kaliteli güç kaynağı ,2 gb ram için 900 YTL masraf yapmam gerekli, en azından HIGH ayarlarda oynayabilmek için. VERY HIGH ı es geçiyorum zaten. İşin legal tarafına bakınca Vista edinmek gerekli. Ve bu bir dünya para. Bence sistemi iyi olanlar 720p olarak HD formatında kaydetsinler, oynamasak da olur.
Türkçe altyazılı oyun varmı ki? Ben onu bile hatırlayamadım.
Oldukça önce çıkan Earth 2140 ve 2003'te çıkan LoTR: War of The Ring isimli strateji oyunlarında Türkçe altyazı ve seslendirme desteği mevcut (War of The Ring için sonradan çıkarıldı %100 Türkçe sürüm. 2140'ı hatırlamıyorum). War of The Ring'in desteği resmî, ama 2140'ı bilemiyorum.
Başka örnek olabilir, benim aklıma gelmiyor.
Türkçe War of The Ring'i almanızı tavsiye ederim.
Oyun WarCraft 3 kopyası, ama tüm yazıları ve sesleriyle Türkçe olan bu oyuna KDV dahil 12 TL (belki de daha az. D&R mağaza fiyatı bu civardaydı) verilir.
Ki, seslendirme de kötü değil. Yerine göre oldukça iyi.
Sistemimi yeniden yazıyorum geyik değil... buna rağmen alıcam Crysis'i !!.. zaten sistemle alakalı değil bu durum... her Türk oyuncu alıp destek vermeli.. bunu kavramak önemli olan !!
dostum seni tebrik ediyorum... bu duyarlılıgın icin... boyle bir ozellikteli bilgisayara sahip olmana ragmen bravo... 2 - 3 milyar para verip son teknolojiyi alan ama surekli korsan oyun alan insanlara ornek olsun...(genel olarak soyluyorum... kimse kisisel ustune almasın)
30 Yaşındayım.Bugüne kadar birçok oyun aldım.İlk oyun aldığım günden beri hayalimdi bu türkçe seslendirmeler ve menüleri %100 orjinal olan bi oyun görmek.Kısmet Crysis'eymiş..
30 mbit internete sahibim ve oyunu torrentlerden indirmem 1-2 saatimi almaz ama indirmiyeceğim.Orjinal olarak alacağım ve öyle oynayacağım
Şu an için sistemim oyunu oynamaya yetmiyor.Sadece bu oyun için ekran kartı alıcam..
Lütfen herkes orjinal olarak alsın oyunu. Teşekkürler Yerli kardeşler
Kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun, herşeyi geçtim Cevat Yerli'nin sözleri bile yeterli herşeyi ne kadar içten anlatmış. Dx 9'u modladıklarını bile söylemiş adam daha nasıl çıkarcı denilebilir anlaması güç. Farzedelim ki o çıkar sağlıyor (ki inanmıyorum bu fiyatla bir çıkarı olacağına) biz sağlamayacakmıyız resmi serverlarda oyunu multiplayer oynarken alacağımız zevkle? Şimdi dx 9 ile oynarsın sistemi yenilersin dx 10 oynarsın. Demosunu x1600xt ekran kartımla oynadım gayette zevk aldım, oyunda sadece grafik yok yaratıcı bir Nano Suit söz konusu, rakipler en zor seviyede son derece başarılı oluyorlar. Korsana o kadar alışmışız ki yurt dışından bile ucuz bir şekilde ülkemize gelen bu oyunu almıyoruz. Ben kesinlikle alacağım bu oyunu, isterse 1 yıl çalıştıramayayım oyunu ama genede alacağım. Bence bu artık bir borçtur, iyi niyete gösterilecek vefadır. Kimseye demiyoruz ki gidin EA gamesin her çıkan oyununu orjinal alın 2 ayda bir pakedi çıkan sims oyunlarına para bayılın (ki onların pakedi bile 49 lira değildir herhalde). Yüzlerce hatta binlerce lira verenler kalkıp bazı sebeplerin arkasına sığınmaya kalkmasınlar, ortada hiçbir sebep yok. Orjinal almayacaklar lütfen korsanınıda yüklemesin, 49 lira bu oyun için fazlaysa indireceğiniz süre yada cd satan dükkana giderken ayıracağınız süre 49 liradan daha değerlidir bunuda göz önüne alın. Hadi arkadaşlar bizde üstümüze düşeni yapalım ve oyunu orjinal alalım
Umarım Yerli kardeşler başlığı okuyorlardır, sizleri Crysis için uyguladığınız fiyat politikası ve yaptığınız muhtemelen geri dönüşümü olmayacak olan yatırım için tebrik ediyorum, cesaretinizi ve içtenliğinizi saygıyla selamlıyorum. Umarım yurtdışı satışları beklenenin çok çok üzerinde olur ve Türkiyeye yaptığınız yatırım her türlü kendini kurtarır.
dostum seni tebrik ediyorum... bu duyarlılıgın icin... boyle bir ozellikteli bilgisayara sahip olmana ragmen bravo... 2 - 3 milyar para verip son teknolojiyi alan ama surekli korsan oyun alan insanlara ornek olsun...(genel olarak soyluyorum... kimse kisisel ustune almasın)
Zaten younlar kopya olduğu için o paraları veriyolar pc ye yani ülkemizde kopya yasak falan olsa bi 1.5 milyar da oyuna gider o zaman kimse öle bi sistem toplamaz zaten 1.5 milyar nası gider demeyim bakın bu ay yani kasım-aralık dönemi yağan oyunları görüyosunuz 100 ytlden 7 tane alsan zaten 700 milyon eder şubat-mart dönemide biraz çalkantılıdır oyun yönünden oradada bi 7 etti 1.400 ytl düşünün şimdi hangi mantıklı insan evladı yılda hadi bir iki diyecektim 4 olsun 4 oyun için 3 milyar sistem parası verir işte tüketimi körükleyen bir neden daha oyun almıyoruz ama deli gibi sistem değiştiriyoruz oyun olarak katkımız yok ama donanım yönünden yurt dışından deli gibi donanım çekiyoruz ayrıca darkchild arkadaşımız bence en iyisini yapmış çünki yaptığı işker için bilgisayarı gayet yeterli niye masraf yapsın?bilinçli tüketici örneği.
Konsol sahibi olarak Pc ye güncelleme yapmayacağım ama ödemelerimi dengelediğimde sırf destek için almayı düşünüyorum ve de konsol a çıkarsa da orjinal alırım (tabiki türkiye üzerinden satışı olursa çıktığında).
Sistemimi yeniden yazıyorum geyik değil... buna rağmen alıcam Crysis'i !!.. zaten sistemle alakalı değil bu durum... her Türk oyuncu alıp destek vermeli.. bunu kavramak önemli olan !!
Zaten younlar kopya olduğu için o paraları veriyolar pc ye yani ülkemizde kopya yasak falan olsa bi 1.5 milyar da oyuna gider o zaman kimse öle bi sistem toplamaz zaten 1.5 milyar nası gider demeyim bakın bu ay yani kasım-aralık dönemi yağan oyunları görüyosunuz 100 ytlden 7 tane alsan zaten 700 milyon eder şubat-mart dönemide biraz çalkantılıdır oyun yönünden oradada bi 7 etti 1.400 ytl düşünün şimdi hangi mantıklı insan evladı yılda hadi bir iki diyecektim 4 olsun 4 oyun için 3 milyar sistem parası verir işte tüketimi körükleyen bir neden daha oyun almıyoruz ama deli gibi sistem değiştiriyoruz oyun olarak katkımız yok ama donanım yönünden yurt dışından deli gibi donanım çekiyoruz ayrıca darkchild arkadaşımız bence en iyisini yapmış çünki yaptığı işker için bilgisayarı gayet yeterli niye masraf yapsın?bilinçli tüketici örneği.
ben tüm oyunlar orjinal alsın herkez demek istemedim... hayatında 1 kez bile orjinal oyun almamıs bir Türk en azından bu oyunu almalı demek istedim sadece...
korsan oyunun zaten 5li cdsi veya tekli dvdsi 10 ytlden aşağı olmuyor. bu sanırım iki dvd. yani orjinal almak daha mantıklı.
ayrıca olaya siyasi boyut katmayın; sonuç olarak insanların korsan almasının nedeni, tamamen ekonomik. hem ucuz hem türkçe dil desteği olan bir oyunu orjinal almamanın iki açıklaması var; alan ya aşırı pintidir, ya da aşırı gerzek.
arkadaşlar şöyle bir olay gelişirse hiç şaşmayın derim oyunun içindeki seslendirmelerde kullanılan küfürler yüzünden oyun yasaklanırsa hiç şaşmayın derim olmaz demeyin türkiyede yaşadığımızı unutmayın insanlar türkiyede bir şey üretmeden sadece eleştirmeye bayılırlar bu kadar muhteşem bir olayı görmezler,oradaki yaş sınırınıda görmezlerde buraya takılırlar bunun örnekleri daha önce olmadımı nice bilim adamları garip burokrasi, kıskançlık, çaga ayak uyduramama,dar kafalılık yüzünden kaçmadımı inşaallah olmaz insanları küstürmezler ve ben sadece komplo teorisi üretiyorumdur ve bu günler eskide kalmıştır bu muhteşem olayın tadını ağız tadıyla çıkarmak dileğiyle
arkadaşlar şöyle bir olay gelişirse hiç şaşmayın derim oyunun içindeki seslendirmelerde kullanılan küfürler yüzünden oyun yasaklanırsa hiç şaşmayın derim olmaz demeyin türkiyede yaşadığımızı unutmayın insanlar türkiyede bir şey üretmeden sadece eleştirmeye bayılırlar bu kadar muhteşem bir olayı görmezler,oradaki yaş sınırınıda görmezlerde buraya takılırlar bunun örnekleri daha önce olmadımı nice bilim adamları garip burokrasi, kıskançlık, çaga ayak uyduramama,dar kafalılık yüzünden kaçmadımı inşaallah olmaz insanları küstürmezler ve ben sadece komplo teorisi üretiyorumdur ve bu günler eskide kalmıştır bu muhteşem olayın tadını ağız tadıyla çıkarmak dileğiyle
evet arkadasım ii dusunmussun... simdi allah bilir... haber kanalları herzamanki gibi fix...."piyasaya surulen yeni oyun Türkce küfürler iceriyor... cocukların beyinlerini yıkıyor... katil yapıyor... her onune gelen cocuk interne kafelerde babalarından habersiz oynuyorlar... nasıl bir iş bu hic mi utanmıyolar bu oyunu yapanlar" derler.... bizim cins haber kanalları...
ama hic dusunmezler... oyunun uzerindeki yaş sınırına anne babalar dikkat ediyolar mı? cocukları yasları tutmadıgı halde internet kafelere kacıyolar mı? donup kendilerine bakmalılar... ilk once kendi sorumlulukları ustlerine alsınlar...
insallah bu oyunu yapan Türk dostlarımız hakkettileri takdiri gorurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 14 Kasım 2007; 17:18:06 >
evet arkadasım ii dusunmussun... simdi allah bilir... haber kanalları herzamanki gibi fix...."piyasaya surulen yeni oyun Türkce küfürler iceriyor... cocukların beyinlerini yıkıyor... katil yapıyor... her onune gelen cocuk interne kafelerde babalarından habersiz oynuyorlar... nasıl bir iş bu hic mi utanmıyolar bu oyunu yapanlar" derler.... bizim cins haber kanalları...
ama hic dusunmezler... oyunun uzerindeki yaş sınırına anne babalar dikkat ediyolar mı? cocukları yasları tutmadıgı halde internet kafelere kacıyolar mı? donup kendilerine bakmalılar... ilk once kendi sorumlulukları ustlerine alsınlar...
İşte bu olanlarda zaten üzerimizde oynanan oyunların bi parçası (olursa tabi) ayrıca üretmeden eleştirenler sözü hakkaten doğru bi söz üretmiyosan eleştirmiyeceksin çünkü bilgin yok.
Seslendirmeyi hiç beğenmedim ben.Sanki komedi filmi gibi olmuş hiç içten değil.Tipler zaten nano tipler türkçe aksanıyla konuşmak yakışmamış bence daha amerikan vari konuşsalarmış süper olurmuş
aynen katiliyorum. turkce seslendirme olmamis. iyi ki special edition u almisim. ingilizce altyazilari da acinca hicbirseyi kacirmiyorum.
Türk televizyonu yalanlarla dolup taşıyor. TV'nin lafı ile karar verenlere şaşmalı aslında. "Oyun oynamasınlar da TV izlesinler" mantığıyla uydurulan yalanlar. TV izlemeyi 7 ay önce bıraktım; geri adım da atmam herhalde. Huzur buldum vallahi. İnternette aradığım bilgiler var zati.
aynen katiliyorum. turkce seslendirme olmamis. iyi ki special edition u almisim. ingilizce altyazilari da acinca hicbirseyi kacirmiyorum.
Türkçeyi anlamıyorsunuz galiba, Türkçe olunca olay örgüsünü kaçırıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Force -- 14 Kasım 2007; 17:40:09 >
Türkçeyi anlamıyorsunuz galiba, Türkçe olunca olay örgüsünü kaçırıyorsunuz?
Yabancılaşmış iyice bunlar, bence hiç cevap vermeyin.
Orj. alacağım inşallah.Cevat Yerli'e çok teşekkürler.İngilizce karışık türkçesiyle adam bizim için cevap verdi.Tebrikler.. Bu arada bende vista kurulu.DX10 olması için very high a mı almak gerekiyor?
Orj. alacağım inşallah.Cevat Yerli'e çok teşekkürler.İngilizce karışık türkçesiyle adam bizim için cevap verdi.Tebrikler.. Bu arada bende vista kurulu.DX10 olması için very high a mı almak gerekiyor?
Hayır, dx10 kartınız ile oyun vistada dx10 olarak çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >OnuR< -- 14 Kasım 2007; 18:00:03 >
Türk televizyonu yalanlarla dolup taşıyor. TV'nin lafı ile karar verenlere şaşmalı aslında. "Oyun oynamasınlar da TV izlesinler" mantığıyla uydurulan yalanlar. TV izlemeyi 7 ay önce bıraktım; geri adım da atmam herhalde. Huzur buldum vallahi. İnternette aradığım bilgiler var zati.
televizyon konusunda bende aynen düşünüyorum zaten oyunlara ve internete bu kadar çok ve kendilerini komik düşürecek derecede desteksiz saldırmalarının sebebi insanların gittikçe daha çok sayıda tv 'nin aptal kutusu ,insanları uyuşturan bir alet olduğunu anlayıp televizyon seyretmeyi bırakmalarıdır bende senin gibi aylardır tv seyretmiyorum bir ara seyredeyim dediğimde yarım saat sonra uyku pozisyonuna geçtim vıcık vıcık yalan yönlendirme insanları aptal yerine koyma ama oyular ve internet 2 günlük uykusuz olmasam bile gözüm açılıyor tam bir etkileşim içindeyim fikrimi söyleyebiliyorum strateji oyunlarında beynimin bütün hücreleri çalışıyor fps lerde sürekli tetikte reflekslerim gelişiyor oyunların çocuk lara zara verdiği ise koca bir yalan benim 11 yaşındaki oğlum derslerini yaptıktan sonra 2 saat civarı oyun oynuyot (tabi yaşına uygun oyunları) ve sınıfının birincisi her sene taktir getiriyor televizyon daha mi iyi yani kim kimi nerde basmış yaşasın oyunlar yaşasın internet bizi rahat bırakın işinize bakın
Evet buradaki bütün arkadaşlara oyunun orjinalini alma konusunda katılıyorum,orjinal alalımki cevat kardeşlerimizin ufku açılsınlar,gelecekte bu ve benzeri oyunları türkçe olarak bizlerede sunsunlar.Bu arada tebrikler oyun action ötesi birşey ve filim tadında 10 ila 15 saat süper bir ambiansa giricez.Şimdiden herkese iyi eğlenceler dilerim.
Elbette ağır küfürler içermeyecektir oyun ama memlekette, sanki hayatında hiç küfretmemiş gibi yapacak olan ikiyüzlü ahlakçılar çıkacaktır.
Oyun üzerindeki 16-17 yaş üstü ibaresine bakmadan küçük yavrularımızın zehirlendiğini iddia edenler çıkacaktır.
Mutlaka oyunda ABD'nin Kore ile karşı karşıya gelmesi de gereksiz tartışmalara yol açacaktır. Oyunu oynayanları ABD hayranı ilan edenler de olabilir. Maalesef kendi memleketimizde de, sırf Türkler tarafından geliştirildiği için kompleks yapıp oyunu yerenler çıkacaktır.
Tek dileğim bu tarz tartışmalar yaşanırsa, yasakların ve yasal engellemelerin gündeme gelmemesidir. Yerli kardeşlerin yaptıkları fedakarlıklar için pişman olmalarını ve bir ahlak abidesi olan medyamız tarafından yıpratılmalarını hiç ama hiç içime sinderemem.
Helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Tşkler herkese.. özellikle benim gibi düşünenlere...
ilk türkçe oyun için seslendirmeler gayet güzel olmuş, evet bazı yerlerde azıcık duygu eksikliği var ama bu duurmda tamamen tecrubeyle alakalı. yani daha des durun ilk oyun bu. yavaş yavaş oyun sayısı çoğaldıkça ve seslendirenlerde bu işin püf noktalarını kaptıkça daha da iyileşicektir.
pc oyun dünyaısnda milat kabul edilebilecek bir oyunun tükçe olarak ülkemizde 49ytl ye satılıyor olması bizler için çok büyük bir avantaj. herkese orjinal almasını öneririm ki forumu %80 i inşallah alacak
hayatımda ilk kez 300$ ı bir ekran kartına vermiş biri olarak (daha elime alamadım bekliyorum ) bu oyunu da onun yanına almka kesinlikle ama kesinlikle farz oldu. cumartesi günü d&r a gidiyorum ve alıyorum.
8800gt gelene kadar 7600gs sonic ile oynarız azıcık napalım
Düşünsenize, Crysis Türkiye satışlarında patlama oluyor, beklenenden çok fazla sayıda oyun satılıyor EA bundan sonra anlaşmalı olduğu oyun şirketlerine, dil seçeneği olarak Türkçeyi'de eklemelerini istiyor.
Yeni oyunlarda Türkçe dil seçeneği arttıkça, Orjinal oyun alımı artıyor, ve orjinal oyunların fiyatları düşüyor.
Daha sonra Telekom çıkıyor piyasaya, oyunlar yayıldığından, ve interneti birçok oyuncunun online oyun oynamak için kullanmasından dolayı, bir kampanya yapıyor.Online oyuncu sayısı arttıkça, internet kullanımıda artıyor.
Türkiye'de Elektronik sporlar gelişmeye başlıyor, zamanında bir Türk efsanesi olan Teamquash gibi, yeni, ve uluslararası çapta başarılı takımlar kuruluyor.Bu sektörde dev isimler olan Norveç - İsveç - ABD gibi ülkelerin takımlarıyla yarışabilen takımlarımız oluyor.
Uluslararası karşılaşmaların yapılabilmesi için, en düşük internet bağlantısı 4096kbps gibi bir değere ulaşıyor
Hayal mi ?
Ve yeni Cevat Yerliler...En yerlilerinden...
Bence ekran kartını elden çıkarmak için son şansların ati %50 indirim yapıyor kartlarda inanılmaz fiyatlara gelecekler bunu şimdi satarsan neredeyse kafa kafaya kartını yenilersin ama 1 ay sonra bu karta 100ytl bile vermezler. Naçizane bir tavsiye...
Bence ekran kartını elden çıkarmak için son şansların ati %50 indirim yapıyor kartlarda inanılmaz fiyatlara gelecekler bunu şimdi satarsan neredeyse kafa kafaya kartını yenilersin ama 1 ay sonra bu karta 100ytl bile vermezler. Naçizane bir tavsiye...