Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Darkchild

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:10:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Düşünsenize, Crysis Türkiye satışlarında patlama oluyor, beklenenden çok fazla sayıda oyun satılıyor EA bundan sonra anlaşmalı olduğu oyun şirketlerine, dil seçeneği olarak Türkçeyi'de eklemelerini istiyor.

Yeni oyunlarda Türkçe dil seçeneği arttıkça, Orjinal oyun alımı artıyor, ve orjinal oyunların fiyatları düşüyor.

Daha sonra Telekom çıkıyor piyasaya, oyunlar yayıldığından, ve interneti birçok oyuncunun online oyun oynamak için kullanmasından dolayı, bir kampanya yapıyor.Online oyuncu sayısı arttıkça, internet kullanımıda artıyor.

Türkiye'de Elektronik sporlar gelişmeye başlıyor, zamanında bir Türk efsanesi olan Teamquash gibi, yeni, ve uluslararası çapta başarılı takımlar kuruluyor.Bu sektörde dev isimler olan Norveç - İsveç - ABD gibi ülkelerin takımlarıyla yarışabilen takımlarımız oluyor.

Uluslararası karşılaşmaların yapılabilmesi için, en düşük internet bağlantısı 4096kbps gibi bir değere ulaşıyor

Hayal mi ?

Ve yeni Cevat Yerliler...En yerlilerinden...

çok güzel yazmışsın...

*bu arada sistemim kötü diyenler yine de destek için alsın koysun kenara arşive... daha sonra da olsa oynarlar elbet bir gün.. 49 ytl yi verince hayatınızdan canınızdan bişi eksilmez hiçbişi kaybetmezsiniz.. tam tersine kazanırsınız kazandırırsınız uzun vadede..

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
SPaCeLoRD

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:13:29 

Videoya bari reklam almayın bee

ridvan1903

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:16:44 

Benimde herkez gibi 8800 gtx/s olsa ben direk orjinal alırdım ama genede korsan alacam demiyorum zaman ne gösterek bakalım pc update edemem xbox 360 aldım konsola çıkmasını bekleyene kadar pc de yarı ayarlarında oynarım herhalde

Samsung 32R81B & Xbox 360 Arcade (Falcon) Gametag =ridvan1903

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
Darkchild

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:18:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

Türkçe altyazılı oyun varmı ki? Ben onu bile hatırlayamadım.
Valla Türkiyeye gelen film dvdlerinin bile ana film dışında hiçbir ekine Türkçe altyazı konulmuyor. Dublajlı dvdler de zaten çok az, filmlerde bile durum böyleylen fazla birşey beklememek lazım.
Geçen logitech mouseumun driverını kurarken hangi diller var diye baktım baya bir dil var Yunanca bile var ama Türkçe yok İstanbul kadar nufusu olan Yunanistanın dilinin olupta Türkçenin olmaması beni sinir etti, bu konularda sanıyorum daha aktif olunmalı yoksa firmaların zaten bizi salladığı yok tıpkı eanın sallamadığı gibi Cevat Yerli zorla kabul ettirmiş Türkçe desteği.

konuyle direkt alakalı değil ama...

içinde Türkçe kullanma klavuzu olmayan ürünleri sanayi bakanlığınaşikayet ediyosunuz ve onlar o markaya para cezası veriyolar..

ilkercom

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:18:31 

İnşallah iyi satış yaparlar ve bundan sonra her oyun türkçe dublaj olur ve ucuz olur. belki daha sonra 25-30 ytl lere düşer. Ben playsatation ilk çıktığında bayağı orjinal aldım hatta çip çıktı yine orjinal aldım ama insan bir yere kadar dayanıyor oyunların ucuz olması lazım

GA- M57SLI S4 - AMDATHLON X2 @ 2400mhz- SAPPHIRE X1950GT @700/1450- KINGSTON 3GB DDR2 800 - SEAGATE 2X 160GB + 80 GB + 120GB EXTERNAL LG 4163 DVD RW - AOPEN 350W ACER 17" LCD - ASUS CASE
Honda Civic Performas Açık hava filtresi + RCF W380 (Modified) Audison SRx2s + Focal 130V2 . Audison sigorta dağıtıcı + Helix 4 AWG kablo
kalpakci

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:19:18 

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Videoya bari reklam almayın bee

Hocam bu donanımhaberin de bir işletme maliyeti var. Sayfalara tıkladığında hemen sayfa açılıyorsa bu gördüğün reklamlar sayesinde oluyor.
Darkchild

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:24:01 

valla saçma sapan yerlere para harcıyorum bunu itiraf ediyim.. bu oyunu da orjinal alıcam almazsam çok ayıp olur... böyle durumlarda erdemli düşünmek lazım... herkes aynı şekilde düşünmesi lazım..

Sistemim bu ama yine de alıcam

PII 450
448 SD ram
Ati 9250 128 mb

*çıkıcağı gün D&R ,dost kitabevi vb. mağazalar önünde akşamdan oturup bekleyelim sıraya girelim.. media markt açılışı gibi birbirimize girelim kırılıp geçelim

DigitalWorld

14 Kasım 2007; 15:26:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

korsan alıcam diyenlere bişi diyemem ama bazılarına bakıyorum sivrilik yapıp insanı sinirlendiriyolar... "Türk yapmış.. bizim için Türkçe yapmış alalım" demiyoda.. hala yok ticari amaçla türkçe yapmışlardır... yok optimize edilmemiş oyun.. yok çıkar güdüyo... yok emek verilken oyuna hakeden oyuna para verilir buna vermem.. yok milyon dolar harcanmış yalan..filmmi çekiyolar geyikleri yapıyolar... yok makinayı çok kasıtırıp VGA GPU vs. aldırmaya çalışıyolar... vs..vs. diyip paranoya yapıyolar ya ben onlara gülüyorum... siz böyle düşündükçe gelişemezsiniz tabi elin oğlu yapar sen de oynarsın....

Hay ağzına sağlık.

Elin yaptığı oyun makineyi kassa böyle demezler ama.

"Vayyy beeee adamlara bak ne oyun yapmışlar. Geleceğe yönelik, hiç bir makinanın gücü yetmiyor son teknoloji oyun valla, NVidia ve ATİ nin bile ağzı açık kaldı" Derlerdi.

İtiraz edenlere de bu seviye çıkan bir oyunu ne zaman ekran kartları gücü yeterek çalıştırdıki zaten derler. Üstelik bahsettikleri oyun ingilizce ve 200YTL olurdu.

quote:

valla saçma sapan yerlere para harcıyorum bunu itiraf ediyim.. bu oyunu da orjinal alıcam almazsam çok ayıp olur... böyle durumlarda erdemli düşünmek lazım... herkes aynı şekilde düşünmesi lazım..

PII 450
448 SD ram
Ati 9250 128 mb

*çıkıcağı gün D&R ,dost kitabevi vb. mağazalar önünde akşamdan oturup bekleyelim sıraya girelim.. media markt açılışı gibi birbirimize girelim kırılıp geçelim

Gerçekten insanlar merak eder bu ne böyle diye. Orada deriz işte dünya bu Türk oyununu bekliyor diye. Yani en azında iki üç kişi sıraya girer kafadan.

Olmadı en azından neymiş bu oyun diye netten bakar arkadaşlarına anlatır.

İyi fikir ay sonunda DH olarak birleşip Criysis almaya gidelim oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 15 Kasım 2007; 4:29:06 >

Siz de eşit şartlarda güzel bir test istiyor ve saplama saman artık ayrılsın diyorsanız ya da 4G nedir diye merak ediyorsanız resme tıklayın.
SONY_55

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:29:25 

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Benimde herkez gibi 8800 gtx/s olsa ben direk orjinal alırdım ama genede korsan alacam demiyorum zaman ne gösterek bakalım pc update edemem xbox 360 aldım konsola çıkmasını bekleyene kadar pc de yarı ayarlarında oynarım herhalde

Çok zor çünkü konsallar crysisin çeyreği grafiğini veremez...

*GRAN TURISMO FAN CLUB*
ULYSES

14 Kasım 2007; 15:33:54 

Resmi serverlarında kırk bin Türk oyuncusu olan wow ve blizzard'a kapak olsun, hepimiz orjinal alalım bu oyunu. Benim laptop büyük ihtimalle yetmeyecek ama alıp koyucam bir kenara.

HeLLgaTe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:35:56 

quote:

PII 450
448 SD ram
Ati 9250 128 mb

Hocam ciddi ciddi sistemin o mu ? Yenilemeyi filan düşünüyor musun ?

DeviL MaY Cry
ridvan1903

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 15:36:16 

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Çok zor çünkü konsallar crysisin çeyreği grafiğini veremez...

demek istedin herhalde

Samsung 32R81B & Xbox 360 A