İşte beklediğim gelişme ve TR ye özel bir durum Hber için teşekkür ederim ve dört gözle oyunun gelmesini bekleyeceğim. Umarım fahiş fiyattan satılmaz da oyunu değerinden satın alırız
ASUS VENTO 3600(SS 500W), GA-965P-S3 1066@1800(F2@F8), E6300 Core2Duo/1.86@3.15GHz (+ZM9500LED), 2*1GB OCZ Special Ops UEE 800@900Mhz, 19'' Sony SDM-HS95DB (8ms+DVI), MSI 8600GT OC EDITION/590*1600(@Fatality), 2x250GB WD 16mb/Sata2 (@silverstone cooler), 200 GB Seagate 8mb/Sata (@vantec cooler), 80GB External (Ice Box) Seagate, Samsung 182D, Nec 5170A, Creative X-Fİ XtremeMusic, Logitech X-530, USRobotics 9105, Skystar2 vrs2.6D, HP PSC 1315, Mustek 600VA Plus, Infosec PFS 7 TGE, Whitkey Q + Apple F Keyboard, Logitech MX510 + Razer X Speed Pad + Sennheiser HD280Pro. WinXP Pro.& MacOSX Tiger 10.4.5 Yarabbi Şükür daha ne olsun
Abi ingilizler bu tür durumlarda ne derler...??? No Comment Hakikkattende yorumsuz. Bu oyunu almamız için gereken sebepleri arkadaşlar bu sayfada ve önceki sayfada yeterince sıralamışlar. Bende kısa kısa geçiyim didim...;
Oyun mükkemmel...
Oyun Türkçe düblajlı(Türkçe düblajlı derken bile Fransızca'ya kacıyoruz((;)
Oyun menüsü Türkçe
Oyun'u yapanlar Türk ama Tükçe leri...
İnanıyorum ki burada arkadaşların; "ORJİNAL alacam ORJİNNAAAL" demelerine neden olan yukarıda saydığım hususların vermiş olduğu gaz değil vermiş olduğu "ben bunu hakediyordum kardeşim!" duygusu olsa gerek. Neredeyse hepimiz hem fikiriz ki bu oyun Türkiye'de sistemlerin ucuzlamasıyla en çok satılanlar listesinde yerini alacak.
Dip not: Sistemi gereksinimleri yetmeyip te; "olsun alıyım bir köşede dursun" tipi cümleler kuran arkadaşlar "gaza gelmiş insanlar" diye nitelendirmemizde ve asıl böyle diyenlerin niyetlerinden korkmamızda bir sakınca olmasa gerek. Birde Cevat Yerli abimizin videolarınada bir düblaj lazım imiş veya en azından alt yazı geçselerde güzel olacakmış. He birde sunucu üstadımızın konuşmaları artık normal düzeylerde olması sevinidirici. Malum önceden rapçi lere taş çıkartırcasına hızlı konuşuyordu. Hazır metni okumaktanda olabilir belki.
arkadaşlar bende 3 video da reklamı geçtikten sonra oynamıyor. 00:00 gösteriyor. video lardamı bir sorun var yoksa bende mi?
Avni, Faruk ve Cevat Yerli, Giresunlu bir ailenin üç oğlu. Almanya’da kurdukları Crytek isimli şirketle, tüm dünyada milyonlarca satan bilgisayar oyunları yaratıyorlar. Yerli Kardeşler, 2004’te Far Cry’ı çıkarıp, daha ilk oyunlarıyla, dünya oyun piyasasının iddialı isimleri arasına girmişti.
Piyasaya çıkması merakla beklenen yeni oyunları Crysis de teknolojisiyle oyun sektörüne pekçok yenilik getirecek. Almanya’da yakından takip edilen kardeşler, uluslararası alanda diğer Türk oyun geliştiricilerinin de başarılı olacağından emin. Üç kardeş, oyun sektöründeki maceralarını anlattı.
Yerli ailesi, 1974’te işçi olarak Almanya’ya gitti. 37 yaşındaki Avni ve bir yaş küçük kardeşi Faruk Türkiye’de, 29 yaşındaki Cevat ise Almanya’da doğdu.
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Çok güzel olmuş. Türkçe programların ve oyunların gelşmesi umuduyla..
Bu arada Cevat Yerli, galiba yerli değil.. Yurt dışından mı?
Röpörtaj için sağolun.Türkçe'ye Destek Veren Yerli Kardeşlerede Ayriyetten teşekkür ediyorum..
Herkezin Bu Oyunu Orjinal Olarak Almasını Bekliyorum...Hatta Orjinal Alan Kardeşlerimede Crysis Türk Sunucusunuda Ben Hediye Ediyorum.Oyun Raflarda Yer Alınca İlk Crysis Türk Sunucusunuda Ben Açıcam...Oyunda Görüşmek üzere