yok canım yanlışınız var. oyunun zorluk derecelerinde ilk seviyede ingilizce konuşuluyor şimdi bize burası türkçe ayarlı olucak ama oyunun yurtdışında da türkiyede de zorluğu deltaya getirdiğinizde yabancılar yani burada koreliler ingilizce değil korece konuşcak buradaki seslendirmeler haliyle türkçe olmuyacak. eğer türkiyede seslendirme sadece türkçe olsaydı koreli askerler türkçe mi konuşacaktı? yine ingilizce konuşacaklar koreliler
Aslen saçma değil, oyun yurtdışındaki satış fiyatının daha altında Türk oyun severlere sunulacak. Eğer içerisinde diğer dillere destek de bulunsaydı Yurtdışındaki kullanıcılar da oyunu buradan almak ister ve alırlardı da...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Aslen saçma değil, oyun yurtdışındakine satış fiyatının daha altında Türk oyun severlere sunulacak. Eğer içerisinde diğer dillere destek de bulunsaydı Yurtdışındaki kullanıcılar da oyunu buradan almak ister ve alırlardı da...
eet çok mantıklı bişey gerçekten sadece Türkçe olması bu açıdan
bence çok süper bi olay o konuşmalar fln biz bunca senedir oyun oynadık böle konuşma görmedik keşke bütün oyunlarda böyle türkçe olsada oyundan böle daha ayrı bi daha süper zevk alsak bence bunun korsanını almak tamamen ayıptır gidin orjinal alın benim pcnin sistemi kaldırsa bende alırım ama neyse yinede bu oyunu orjinal alın
crysise intel-amd,nvidia-ati özen gösteriyolar önemli bir oyun mümkün oldukça performanslada uğraşıyolar işte bugün çıkan yeni sürücü
Bu özeni bizimde göstermemiz ve orjinal almamız lazım
CRYSIS için yeni sürücü, 169.09
NVIDIA, GeForce 6-7-8 serisi ve önceki seri ekran kartları için 169.09 versiyon numaralı yeni beta Windows XP ve Windows Vista ForceWare sürücülerini yayımladı. CrySis'de performansı arttıran ve birçok oyunda görülen problemleri gideren sürücüyü aşağıdaki adresten indirebilirsiniz, sahip olduğunuz ekran kartı ve işletim sistemini seçin ve sürücüyü çekin.
* Beta driver for GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs. * Recommended driver for Crysis. * Several game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues. * Users without English US operating systems can select their language and download the International driver here. * Adds SLI support for Crysis * Fixes a water reflection bug in Crysis * Adds Control Panel anisotropic filtering support for Crysis
muhtemelen ileride multi dil seçenekli versiyonuda çıkacaktır Türkçe destekli ama yurt dışı fiyatına
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
@woswos72
Aslen saçma değil, oyun yurtdışındaki satış fiyatının daha altında Türk oyun severlere sunulacak. Eğer içerisinde diğer dillere destek de bulunsaydı Yurtdışındaki kullanıcılar da oyunu buradan almak ister ve alırlardı da...
AMD FX57 | iPhone3G | Mac http://www.yyoru.com Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecede ve yalnız. Vermeye az buldunuz , yahut vaktiniz olmadı. @Behçet Necatigil
muhtemelen ileride multi dil seçenekli versiyonuda çıkacaktır Türkçe destekli ama yurt dışı fiyatına
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
@woswos72
Çeviri hataları seslendirenlerin emeğini bazı yerlerde gölgelemiş. Ama bu oyunu türkçe ve orjinal alalım arkadaşlar. 49 ytl çook makul bir fiyat. Kimse fiyatı bahane etmesin artık.
gerçekten gurur verici! eğer 9600xt ile oynayabilecek olsam bir dakika düşünmeden alırdım. demosunu bir deneyeceğim düşük ayarlarda çalıştıranlar olmuş ama bakalım nasıl görünecek.
Oyun için sistemimizin yeterli olup olmadığına nereden bakıyoruz?
Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı. Son, başlangıçtı...
Vallahi Crytek ile gurur duyuyorum... Bu güzel oyunu korsan oynamak çok ayıp. 49 YTL çok ucuz. Ben 70-90 YTL arası beklerken 49 YTL beni şok etti! Sanırsam 16 Kasım'da Türkiye'de Türkçe Olarak satışa sunulacak. İstanbul'a gidip Bir adet CrySis Orjinal almalıyım.
Oynadığı Oyunlar -> Call Of Duty : Modern Warfare 2, SAW, PES 2010, NBA 2K10, Street Fighter IV Beklediği Oyunlar -> Assassin's Creed II, Battlefield 3, Splinter Cell Conviction, Test Drive Unlimited 2, GRID 2, Mafia 2, Alan Wake(Çıkarsa:)
ya şimdi röportajı izledimde cevat abimiz dx10'un xp altında çalıştırılması olayında çok kaçamak cevaplar veriyo nedediğini bile anlamadım tam . ama fizik kartları ve konsollar konusundaki yorumu güzeldi
bence super olmus bu oyun patlama yapar bence ama herkez dikkat ediyorum orjinal alıcam diyoda çıktıgı zaman bakalım verdiginiz sozleri tuta bilecekmisiniz dostlar dısarda korsanı gorunce kanımız kıpır kıpır olur ulan deriz bosverya al gitsın korsanı bu bizim kanımıza işlemiş dostlar bakalım kımler sozunu tutabilecek dobracı olun bende orjinal almak isterim ama yinede soz veremiyorum kendime ? hadi hayırlısı
buradaki hassasiyeti inşallah oyunu alırkende gösteririz böylece bir türkün beklentisizce bize verdiği desteği boşa çıkarmamış olur umduğundan çok satış yapmasını sağlar ve diğer firmalarada mesaj göndeririz. dh ekibinide güzel çalışmalarından dolayı tebrik ederim
ya beyler anlayamıyorum bazılarınızı.sadece bizler için türkçe hazırlanıp sadece kendi ülkemizde türkçe destekli satılacak tek oyun olma özelliğinide kazanacak.oyun çıkartıyorlar bu türkçe oluyor ve sadece bizim için oluyor.bırakın başka dil desteklerinde olmasın.desinlerki firmaya bakın türkler için kendilerine özel çıkarttılar.dünyanın hangi ülkesinde olduki böyle bir olay.
sanki bana ingilizce alsanız çoğu şeyi anlayacaksınız.şimdiye kadar başka dillerde oynadık.bize oyunlarda görevler veriyorlar,konuşmalar geçiyor,pda yı açıyorsun 50 sayfalık adamın yazılarını kodluyon,oyunun gidiş hattını anlatıyor,karşımıza dikilip 2 saat konuşuyor vs vs tabi yabancı dilimiz fazla olmadığı hatta bilmediğimiz için etrafta avanak avanak dolaşıp,bana bu adam ne dedi ne yapacam,konu neydi.nasıl biticem oyunu.... o günleri günleri unutmayın
Harika ama Konsol cevabi çok saçma olmuş. Gücü yetmiyorsa ozaman 4 ay sonra çikacak Killzone 2 nin grafikleri neden daha iyi olacak? Ayrica Crysisin atmosferi resmen sifir.
Ama Türkçe olayi harika olmuş, gurur duydum.
sen oyunu bitirdinmide böle konuşuyosun ya ne aatmosferinden bahsediyosunki sen bana uzaylıların mekanı olan bölümü oynamayan hiç kimse bana atmosferden bahsetmesin burda ben böle bişey görmedim yani sadece bunu söleyebilirim bi kaç ss aldım fakat sslerle olucak iş diil yani sizin oynamanız lazım bu oyunu ben tamamen oynayıp bitirmiş biri olarak yerli kardeşleri tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum çok iyi iş başarmışlar
orjinal elime geçtikten sonra 16'sında bi kere daha Türkçe bitirip multiye akmayı sabırsızlıkla bekliyorum
uzaylıların mekanından bi kaç ss 1280x960 16xAF noAA dx9@mod high to very high
Orjinal orjinal orjinal lütfen orjinal alın.... Sigaranızdan kesin başka yerlerden kesin ama lütfen orjinal alın... Taksitle alın ama alın..... lütfen...
Orjinal orjinal orjinal lütfen orjinal alın.... Sigaranızdan kesin başka yerlerden kesin ama lütfen orjinal alın... Taksitle alın ama alın..... lütfen...
The Orange Box (Half Life ep2,Portal,Team fortress 2 ) den sonra orjinal alacagım tek oyun cyrisis
Aynen ben de ikisinin birden sipairişini birden vereceğim orange boxta 49ytl Türkiyeye uygun fırsatlı gelen ürünlere imkan çerçevesinde destek olunmalı. Haa tabii bunu orange box için diyorum yoksa crysis 500 ytl olsa yemem içmem para biriktirir yine alırım. Daha önce hayatımın serisi :) PoP serisini bile fiyatı düşmeden almamıştım. Benim bir korkum var yalnız stoklar ne durumda acaba bence patlama olacak satışlarda ve eğer oyun çıktığında stoklar tükenir beklemek zorunda kalırsam çıldırırım. İstanbulda falan olsam firmaların önünde sabahlayacam ama tek çare internetten almak . Umarım yeterince kopya basılmıştır. Yerli kardeşlere sonsuz teşekkürler. Türk oyuncular olarak sizlere çok şeyler borçlu olacağız, bizim için bu sektörde yeni bir çağ başlattınız.
ya işin güzel yanı, DX10 için milat kabul edilen bu oyunun, Bu kadar muhteşem bir oyunun böylesine bir seslendirme ile çıkıyor olması.. Türkler olarak Bu sanırım son 10 senede almış olduğumuz en güzel hediye olacak..50 lirayıda parası olan herkesin vermek isteyeceğine inanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Kasım 2007; 0:14:58 >
ya işin güzel yanı, DX10 için milat kabul edilen bu oyunun, Bu kadar muhteşem bir oyunun böylesine bir seslendirme ile çıkıyor olması.. Türkler olarak Bu sanırım son 10 senede almış olduğumuz en güzel hediye olacak..50 lirayıda parası olan herkesin vermek isteyeceğine inanıyorum
Kesinlikle. DX 10 için en önemli oyun bu şu anda. Ve türkçe destekli çıkan bir oyun. Ve bu cevat yerli ve ekibinin resmen türk milletine hediyesi. Bugüne kadar hangi oyun türkçe çıkmış ki bu çıksın? Hem de dünyada beklenen en önemli oyunlardan biri.
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
A: ne zamandan beri kodumunun Korelilerinde dondurucu ışın silahı var. B: Hakketen haa, uzay filmi çekmeye geldik sanki buraya .
Hehehe güzel espriler de var.
süper ya seslendirmeler
Yani bırakın türkçe dublajı türkçe alt yazılı oyun bile az bu devirde.
Son videoyu da sonuna kadar izleyin asıl seslendirme orada. Ölü adamları görüyorlar ve tepkiler oldukça küfürlü olmuş.
Helal olsun Yerli kardeşlere... İnşallah Türkiye'deki satışlardan memnun olurlar ve EA yı utandırabilmeyi başarırlar. Satışlar için başarı ölçütü nedir acaba. Ne kadar satsa iyi iş yaptık derler ?
süper ya seslendirmeler
Yani bırakın türkçe dublajı türkçe alt yazılı oyun bile az bu devirde.
Türkçe altyazılı oyun varmı ki? Ben onu bile hatırlayamadım. Valla Türkiyeye gelen film dvdlerinin bile ana film dışında hiçbir ekine Türkçe altyazı konulmuyor. Dublajlı dvdler de zaten çok az, filmlerde bile durum böyleylen fazla birşey beklememek lazım. Geçen logitech mouseumun driverını kurarken hangi diller var diye baktım baya bir dil var Yunanca bile var ama Türkçe yok İstanbul kadar nufusu olan Yunanistanın dilinin olupta Türkçenin olmaması beni sinir etti, bu konularda sanıyorum daha aktif olunmalı yoksa firmaların zaten bizi salladığı yok tıpkı eanın sallamadığı gibi Cevat Yerli zorla kabul ettirmiş Türkçe desteği.
Bu oyunu orjinal alabilirsek EA nın dikkatini çekmiş olucaz ülke olarak EA demek dünya oyun piyasasının %50 si demek , EA başladımı türkçe seçenek koymaya o zaman bayram ilan edilsin bence türkiye oyuncu bayramı olsun o gün.
en güzel en baba oyunu Türkler yaptı. daha ne olsun. umarım bundan sonra da daha iyi oyunlar ve daha çeşitli oyunlar yaparlar.
Bu oyunu orjinal alabilirsek EA nın dikkatini çekmiş olucaz ülke olarak EA demek dünya oyun piyasasının %50 si demek , EA başladımı türkçe seçenek koymaya o zaman bayram ilan edilsin bence türkiye oyuncu bayramı olsun o gün.
Eğer ki dikkatlerini çekeriz de görmezden gelirlerse, korsan kurallarını uygulamaya devam edeceğiz demektir, burda da kaybeden EA olacak her zamanki gibi.
türkçe oyun içi videolarını izlemeden önce netten çekmeyi düşünüyordum ama izledikten sonra fikirlerim 180 derece değişti. özellikle Cevat YERLİ 'nin röpartajını da izledikten sonra bizimde üstümüze düşen görevi yerine getirmemiz ve ne yapıp edip orjinal almamız gerektiğini düşünüyorum.koyucaksınız arşive oyunsuz yaz aylarında bu oyunu yine zevkle bitireceksiniz. bu oyun bizim için bir ilk ve klasik olacak. orjinal yakışır...
Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required. You Have: RADEON X550 (RADEON X550 (0x5B63)) FAIL: Sorry, your video card does not meet this minimum requirement. You may want to contact your system manufacturer to get information about upgrading your computer. Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card
Video RAM: Required - 256 MB , You have - 512.0 MB Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 2.0 Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 2.0
2 info 1 fail çıktı. aşağıdaki Video RAM, Video Card 3D Acceleration, Video HW Transform & Lighting özelliklere baktığımda hepsine yetiyor. yanlarında onay işareti var. Ama neden Fail dedi anlamadım.
Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı. Son, başlangıçtı...
Bu oyunu rahatlıkla çalıştırabilecek bir sisteme sahip olan arkadaşlarımın bütçesinin bu oyunun orjinalini almaya yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu şartlarda gidip te k.... sını alan arkadaşlarında ikinci kez düşünmelerini, orjinal olarak almanın hem bize bu oyunu hediye eden crytek e hem biz Türk oyuncularına hemde ülkemize çok büyük yararları dokunacağına inanmaktayım. LÜTFEN ORJİNALİNİ ALALIM... (Çok edebi oldu yaw....)
Düşünsenize, Crysis Türkiye satışlarında patlama oluyor, beklenenden çok fazla sayıda oyun satılıyor EA bundan sonra anlaşmalı olduğu oyun şirketlerine, dil seçeneği olarak Türkçeyi'de eklemelerini istiyor.
Yeni oyunlarda Türkçe dil seçeneği arttıkça, Orjinal oyun alımı artıyor, ve orjinal oyunların fiyatları düşüyor.
Daha sonra Telekom çıkıyor piyasaya, oyunlar yayıldığından, ve interneti birçok oyuncunun online oyun oynamak için kullanmasından dolayı, bir kampanya yapıyor.Online oyuncu sayısı arttıkça, internet kullanımıda artıyor.
Türkiye'de Elektronik sporlar gelişmeye başlıyor, zamanında bir Türk efsanesi olan Teamquash gibi, yeni, ve uluslararası çapta başarılı takımlar kuruluyor.Bu sektörde dev isimler olan Norveç - İsveç - ABD gibi ülkelerin takımlarıyla yarışabilen takımlarımız oluyor.
Uluslararası karşılaşmaların yapılabilmesi için, en düşük internet bağlantısı 4096kbps gibi bir değere ulaşıyor
2 info 1 fail çıktı. aşağıdaki Video RAM, Video Card 3D Acceleration, Video HW Transform & Lighting özelliklere baktığımda hepsine yetiyor. yanlarında onay işareti var. Ama neden Fail dedi anlamadım.
Gerçekten duygulandırıcı ve gurur verici..Yani gidipte 10-15 liraya korsanını alıp ya da 60-65 partı üşenmeden indirenlere yazık ya..Umarım bu sayı az olurda Cevat Bey'e teşekkürümüzü ümit ettigi ölçüde veririz.. Röportaj için DH'ye de teşekkürler..
ALLAH emeklerinin karşılığını boş çıkarmaz İNŞALLAH...
yıllardır oyunları yabancı dilden oynadığım için bu oyunu TÜRKÇE duyunca bi garip oldum, sevindirik oldum resmen...
konuşmaları, küfürlerindeki vurgulamalar falan iyi geldi fakat karakterlerin ağız hareketleri ingilizce olarak hareket ediyor zannedersem(ben anlatamadım belki ama siz anladınız ne demek istediğimi)!!!
mostwanted a 75 ytl verip orjinalini alıyosam, bu oyuna 80 ytl verip birisini de hediye etmek lazım...
bir TÜRK olarak ben de herkes gibi gururlandım...
ALLAH YOLONUZU AÇIK ETSİN, DAHA NİCE OYUNLARA########################
EA sanıyorum fifa içinde benzer birşey demiş belirli oranda satılırsa sonraki fifalarda Türkçe desteğiylemi gelecek diyorlardı öyle birşeydi. Bana kalırsa fifa hiç gelmesede olur o ayrı konu. Demekki neymiş biz kendimizi gösterirsek herşey rahatça değişebilir. İş bizde bitiyor en azından Cevat Yerlinin çabalarını boş çıkarmamak için bile alınır.