Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ugacomtr

13 Kasım 2007, 22:34:21  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Daha nice crysislere.. lütfen oyunu orjinal alalım. Devamının gelmesi için bi kaşık ta bizim faydamız olsun... Saygılar.

AMD PHENOM X4 940 BE @ 3,92 ghz.-Cooled By Sunbeam Core Contact Freezer /ThermalTake Xaser VI DuNE MoD / Corsair ddr2 1250@ (1100 cl 4-4-4-12 @ 2.26v) / ASUS M3A32 - Wifi Deluxe 790FX/ Creative X-FI Platinium FATAL1TY Champion / Samsung T260 Full HD / Seagate 1+1= 2 Tb. 32mb cache 7200.11 NCQ / Asus 2014BL + NEC 3551 Lightscribe + Labelflash / Skystar 2.6d / Linksys Wireles - N WAG325/ Logitech G9 + A4TecH gamer X7 Klavye / Connect3D 4870 1024mb o.c edition / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt + Göstergesi / Logitech Cordless Rumblepad 2 wireless®
N95 8GB user with Sennheiser CX500
:::LOSTPLANET:::

13 Kasım 2007, 22:40:42  

yok canım yanlışınız var. oyunun zorluk derecelerinde ilk seviyede ingilizce konuşuluyor şimdi bize burası türkçe ayarlı olucak ama oyunun yurtdışında da türkiyede de zorluğu deltaya getirdiğinizde yabancılar yani burada koreliler ingilizce değil korece konuşcak buradaki seslendirmeler haliyle türkçe olmuyacak. eğer türkiyede seslendirme sadece türkçe olsaydı koreli askerler türkçe mi konuşacaktı? yine ingilizce konuşacaklar koreliler

PSN:thunder-ekmek
GAMERTAG:thunder ekmek
ÇAYLAK APRON'DA
Göklerdeki Saadet AIRBUS A380 :::40.000 feetde bir BOEING 747'de doğan güneşin yüzüne vuran ilk ışıklarıyla uyanmak İşte Hayat Bu:::
GoldPunch

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:40:53  

crysis gelince artık burada aa burayı geçemedim nasıl geçerim muhabbetleri olacak ya.O eski heyecan kalmaz :(

ne güzel konuşcak konu buluyoduk deriz :(

PAYLAŞIMLARIM: GP Medya - ( Türkiye'de İlk Proje ), Türkiye'nin En Büyük Oyun Video Arşivi ( 64 Video ) FSP Bluestorm 500W PSU Ürün İncelemesi , Logitech Driving Force GT Videolu Ürün İncelemesi , Enermax Chakra Big Tower Kasa İncelemesi , PS3 Videolu İnceleme , PS2 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , PS1 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) ,Sixaxis Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , DualShock 2 Kasa İçi İnceleme Videosu , Monster Q90M571TU44 ( 256GB SSD + GTX280M ) İncelemesi ( Dünya'da İlk ) , Videolar Eşliğinde Ayrıntılı Killzone 2 İncelemesi , Resistance 2 Beta Videolu İnceleme ( Türkiye'de İlk ) ,LocoRoco 2 PSP İncelemesi , Tekken DR PSP İnceleme Videolu, PC-PS3 Bağlantısı Videolu Anlatım ,Türkçe altyazılı oyun videoları (gun ile ortak hazırlama) ( TR'de İLK! )
Speed-Step

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:46:34  

@woswos72

Aslen saçma değil, oyun yurtdışındaki satış fiyatının daha altında Türk oyun severlere sunulacak. Eğer içerisinde diğer dillere destek de bulunsaydı Yurtdışındaki kullanıcılar da oyunu buradan almak ister ve alırlardı da...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

sρєєď-ѕτэр
pukaa

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:53:52  

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@woswos72

Aslen saçma değil, oyun yurtdışındakine satış fiyatının daha altında Türk oyun severlere sunulacak. Eğer içerisinde diğer dillere destek de bulunsaydı Yurtdışındaki kullanıcılar da oyunu buradan almak ister ve alırlardı da...

eet çok mantıklı bişey gerçekten sadece Türkçe olması bu açıdan

İmzam kural dışıki...
Næccm

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:55:23  

bence çok süper bi olay o konuşmalar fln biz bunca senedir oyun oynadık böle konuşma görmedik
keşke bütün oyunlarda böyle türkçe olsada oyundan böle daha ayrı bi daha süper zevk alsak
bence bunun korsanını almak tamamen ayıptır gidin orjinal alın
benim pcnin sistemi kaldırsa bende alırım ama neyse
yinede bu oyunu orjinal alın

Bir Gün Gelecek ve Ben 8 Satır İmza Yazacağım!!!
To Be Continued....
venomtrk

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:56:19  

crysise intel-amd,nvidia-ati özen gösteriyolar önemli bir oyun
mümkün oldukça performanslada uğraşıyolar işte bugün çıkan yeni sürücü

Bu özeni bizimde göstermemiz ve orjinal almamız lazım

CRYSIS için yeni sürücü, 169.09

NVIDIA, GeForce 6-7-8 serisi ve önceki seri ekran kartları için 169.09 versiyon numaralı yeni beta Windows XP ve Windows Vista ForceWare sürücülerini yayımladı. CrySis'de performansı arttıran ve birçok oyunda görülen problemleri gideren sürücüyü aşağıdaki adresten indirebilirsiniz, sahip olduğunuz ekran kartı ve işletim sistemini seçin ve sürücüyü çekin.

* Beta driver for GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs.
* Recommended driver for Crysis.
* Several game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.
* Users without English US operating systems can select their language and download the International driver here.
* Adds SLI support for Crysis
* Fixes a water reflection bug in Crysis
* Adds Control Panel anisotropic filtering support for Crysis

http://www.nvidia.com/Download/betadrivers.aspx?lang=en-us

Yeşilbarış

13 Kasım 2007, 22:57:24  

DEMOyu mediumda 20fpsde 1154*864 2x aa da oynamıştım
p4 2.6@3.0 1gbram 7900gs sonic p5ne sli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilbarış -- 13 Kasım 2007; 23:02:55 >

Technics

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:58:03  

muhtemelen ileride multi dil seçenekli versiyonuda çıkacaktır Türkçe destekli ama yurt dışı fiyatına
quote:

@woswos72

Aslen saçma değil, oyun yurtdışındaki satış fiyatının daha altında Türk oyun severlere sunulacak. Eğer içerisinde diğer dillere destek de bulunsaydı Yurtdışındaki kullanıcılar da oyunu buradan almak ister ve alırlardı da...

ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
yimmasabi

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:59:36  

Ben orjinal Türkçe versiyonunu alacağım. İngilizcesini de crack kullanırız artık. Alışkanlıklardan birden sıyrılınmıyor , naparsın !

AMD FX57 | iPhone3G | Mac
http://www.yyoru.com
Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecede ve yalnız. Vermeye az buldunuz , yahut vaktiniz olmadı. @Behçet Necatigil
Yeşilbarış

13 Kasım 2007, 23:04:33  

yurdtdışında ea store da 34$ pekte fark yok
quote:

Orjinalden alıntı: Technics

muhtemelen ileride multi dil seçenekli versiyonuda çıkacaktır Türkçe destekli ama yurt dışı fiyatına
quote:

@woswos72

ertantasa

13 Kasım 2007, 23:06:30  

3. video 20. saniyede takılıyo bende ses var görüntü yok olayı :(

intel e8400__gigabyte x48 ds5__2x1gb corsair xms2 ddr2 800__palit 9600gt sonic__segate 500gb sata2
asus x61sf 280dv t9600__nvidia gt 220 1gb__4gb ddr2 800__500gb hdd__16" monitör
hesido

13 Kasım 2007, 23:08:14  

Çeviri hataları seslendirenlerin emeğini bazı yerlerde gölgelemiş. Ama bu oyunu türkçe ve orjinal alalım arkadaşlar. 49 ytl çook makul bir fiyat. Kimse fiyatı bahane etmesin artık.
Speed-Step

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:14:59  

Arkadaşlar videolardaki sorunlar giderildi CTRL F5 yaparak tekrar izlemeyi deneyin...

sρєєď-ѕτэр
DarkSleep__

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:15:50  

yaa ben hiç beta sürücü yüklemiyorum.
Nebiliyim güvenmiyorum pek.
Sonuçta BETA

PSN : DarkSleep__
Speed-Step

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:18:16  

Eğer olurda 3. videoda sorun yaşamaya devam ederseniz aşağıdaki adresten videoya ulaşmayı deneyin...

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=178 CRTL + F5 ile sayfayı yenileyin...

sρєєď-ѕτэр
-BuRAk-

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:20:41  

gerçekten gurur verici! eğer 9600xt ile oynayabilecek olsam bir dakika düşünmeden alırdım. demosunu bir deneyeceğim düşük ayarlarda çalıştıranlar olmuş ama bakalım nasıl görünecek.

Haplo

13 Kasım 2007, 23:31:35  

Oyun için sistemimizin yeterli olup olmadığına nereden bakıyoruz?

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

tomb.raider

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:31:53  

Vallahi Crytek ile gurur duyuyorum... Bu güzel oyunu korsan oynamak çok ayıp. 49 YTL çok ucuz. Ben 70-90 YTL arası beklerken 49 YTL beni şok etti! Sanırsam 16 Kasım'da Türkiye'de Türkçe Olarak satışa sunulacak. İstanbul'a gidip Bir adet CrySis Orjinal almalıyım.

Oynadığı Oyunlar -> Dead Space, Splinter Cell Double Agent, PES 2009, NBA 2K9, Battlefield 2, Street Fighter IV
Beklediği Oyunlar - Assassin's Creed II, NFS : Shift, NBA 2K10, PES 2010, Battlefield 3, Splinter Cell Conviction, Test Drive Unlimited 2, GRID 2,
PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:33:45  

Oyunu orjinal alacağım ve çok güvenmediğim ama sitenin oynayabilirsin dediği makinamla da oynayacağım.

Technics

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:36:02  

quote:

Orjinalden alıntı: yimmasabi

Ben orjinal Türkçe versiyonunu alacağım. İngilizcesini de crack kullanırız artık. Alışkanlıklardan birden sıyrılınmıyor , naparsın !

OnuR

13 Kasım 2007, 23:40:55  

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

http://ww1.electronicarts.co.uk/ViewPopup.aspx?id=260

spiritc85

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:43:55  

quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

o teste çok takılmayın fazla abartılı.eğer demoyu deneme şansınız olduysa yada varsa demoyu denemek daha sağlıklı.

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
ManitoN

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:44:16  

ya şimdi röportajı izledimde cevat abimiz dx10'un xp altında çalıştırılması olayında çok kaçamak cevaplar veriyo nedediğini bile anlamadım tam . ama fizik kartları ve konsollar konusundaki yorumu güzeldi

max975

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:45:55  

Bencede bu oyunu orjinal alıp oynamak gerekir yani bu kadar da bir katkı zor birşey değil.

Intel Core 2 Quad Q9650 3000Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|GIGABYTE GTX285|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz* OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor (Raid 0) * 5OOGB|:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| |:| acer G24-PREDATOR 24 LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:||:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
astalagulu

13 Kasım 2007, 23:50:06  

bence super olmus bu oyun patlama yapar bence ama herkez dikkat ediyorum orjinal alıcam diyoda çıktıgı zaman bakalım verdiginiz sozleri tuta bilecekmisiniz dostlar dısarda korsanı gorunce kanımız kıpır kıpır olur ulan deriz bosverya al gitsın korsanı bu bizim kanımıza işlemiş dostlar bakalım kımler sozunu tutabilecek dobracı olun bende orjinal almak isterim ama yinede soz veremiyorum kendime ? hadi hayırlısı

BAŞKOMİSER_

13 Kasım 2007, 23:50:15  

buradaki hassasiyeti inşallah oyunu alırkende gösteririz böylece bir türkün beklentisizce bize verdiği desteği boşa çıkarmamış olur umduğundan çok satış yapmasını sağlar ve diğer firmalarada mesaj göndeririz.
dh ekibinide güzel çalışmalarından dolayı tebrik ederim

msi p35 neo-f/ E 6750/ ocz 2*1 ddr2 800mhz / samsung 320gb hdd / shaphire hd 2600 xt ddr4 / collermaster 380watt kasa / samsung 940bw /
SAMSUNG LE40N87BD
Hannibal_King

13 Kasım 2007, 23:51:02  

ya beyler anlayamıyorum bazılarınızı.sadece bizler için türkçe hazırlanıp sadece kendi ülkemizde türkçe destekli satılacak tek oyun olma özelliğinide kazanacak.oyun çıkartıyorlar bu türkçe oluyor ve sadece bizim için oluyor.bırakın başka dil desteklerinde olmasın.desinlerki firmaya bakın türkler için kendilerine özel çıkarttılar.dünyanın hangi ülkesinde olduki böyle bir olay.

sanki bana ingilizce alsanız çoğu şeyi anlayacaksınız.şimdiye kadar başka dillerde oynadık.bize oyunlarda görevler veriyorlar,konuşmalar geçiyor,pda yı açıyorsun 50 sayfalık adamın yazılarını kodluyon,oyunun gidiş hattını anlatıyor,karşımıza dikilip 2 saat konuşuyor vs vs tabi yabancı dilimiz fazla olmadığı hatta bilmediğimiz için etrafta avanak avanak dolaşıp,bana bu adam ne dedi ne yapacam,konu neydi.nasıl biticem oyunu....
o günleri günleri unutmayın

GoldPunch

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:53:02  

oyun yapımcısı,oyuna başlarken kolay ı seçiyor :)

ama valla ben çok sevdim yerli'yi ya.Dışarda görsem hiç anlamam oyun yapımcısı olduğunu.

PAYLAŞIMLARIM: GP Medya - ( Türkiye'de İlk Proje ), Türkiye'nin En Büyük Oyun Video Arşivi ( 64 Video ) FSP Bluestorm 500W PSU Ürün İncelemesi , Logitech Driving Force GT Videolu Ürün İncelemesi , Enermax Chakra Big Tower Kasa İncelemesi , PS3 Videolu İnceleme , PS2 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , PS1 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) ,Sixaxis Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , DualShock 2 Kasa İçi İnceleme Videosu , Monster Q90M571TU44 ( 256GB SSD + GTX280M ) İncelemesi ( Dünya'da İlk ) , Videolar Eşliğinde Ayrıntılı Killzone 2 İncelemesi , Resistance 2 Beta Videolu İnceleme ( Türkiye'de İlk ) ,LocoRoco 2 PSP İncelemesi , Tekken DR PSP İnceleme Videolu, PC-PS3 Bağlantısı Videolu Anlatım ,Türkçe altyazılı oyun videoları (gun ile ortak hazırlama) ( TR'de İLK! )
SeRo-34

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:54:44  

acayip heyecanlandım.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
pukaa

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 23:56:30  

quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Harika ama Konsol cevabi çok saçma olmuş. Gücü yetmiyorsa ozaman 4 ay sonra çikacak Killzone 2 nin grafikleri neden daha iyi olacak? Ayrica Crysisin atmosferi resmen sifir.

Ama Türkçe olayi harika olmuş, gurur duydum.

sen oyunu bitirdinmide böle konuşuyosun ya ne aatmosferinden bahsediyosunki sen bana uzaylıların mekanı olan bölümü oynamayan hiç kimse bana atmosferden bahsetmesin burda ben böle bişey görmedim yani sadece bunu söleyebilirim bi kaç ss aldım fakat sslerle olucak iş diil yani sizin oynamanız lazım bu oyunu ben tamamen oynayıp bitirmiş biri olarak yerli kardeşleri tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum çok iyi iş başarmışlar

orjinal elime geçtikten sonra 16'sında bi kere daha Türkçe bitirip multiye akmayı sabırsızlıkla bekliyorum

uzaylıların mekanından bi kaç ss
1280x960 16xAF noAA dx9@mod high to very high

İmzam kural dışıki...
3dfx

13 Kasım 2007, 23:58:14  

orijinal alıcam.oynayacak pc yok ama orjinal alıcam destek olsun diye dursun bi kenarda ilerde oynarım.

mal varlığımı imza diye buraya yazacak kadar düşmedim.
disorderpunk

13 Kasım 2007, 23:59:49  

Orjinal orjinal orjinal lütfen orjinal alın.... Sigaranızdan kesin başka yerlerden kesin ama lütfen orjinal alın... Taksitle alın ama alın..... lütfen...

-
Crysis Waterfall
-
3 Yeni muhteşem MMORPG geliyor!
gazilim

14 Kasım 2007, 12:03:16  

Ne güzel. Herkes bu oyunu orjinal alarak destek olmalı. Unutmayalım ki ancak orjinal aldığımızda türkçe oyunlar görmeye devam edebiliriz.

İNTEL E8400 3.0@4.05 ZALMAN 9700NT- GIGABYTE Ex38 DS4- KINGSTON HYPERX 2*1GB 1066MHZ- PALIT 7600GT SONIC- SEAGATE 3250410AS, SAMSUNG 750GB HDD,SSAMSUNG 19 961BF LCD- Sound Blaster X-Fi platinum fatal1ty champion ses kartı - LOGITECH Z 5500 SPEAKER- ss2 tv kartı- GP 550W PSU-
GoldPunch

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:03:29  

quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

Orjinal orjinal orjinal lütfen orjinal alın.... Sigaranızdan kesin başka yerlerden kesin ama lütfen orjinal alın... Taksitle alın ama alın..... lütfen...

katılıyorum lütfen orijinal alın.

yüzde yüz orijinal alıcam.Herkesede aldırtıcam

Arsenic

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:13:15  

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

The Orange Box (Half Life ep2,Portal,Team fortress 2 ) den sonra orjinal alacagım tek oyun cyrisis

Aynen ben de ikisinin birden sipairişini birden vereceğim orange boxta 49ytl Türkiyeye uygun fırsatlı gelen ürünlere imkan çerçevesinde destek olunmalı. Haa tabii bunu orange box için diyorum yoksa crysis 500 ytl olsa yemem içmem para biriktirir yine alırım. Daha önce hayatımın serisi :) PoP serisini bile fiyatı düşmeden almamıştım.
Benim bir korkum var yalnız stoklar ne durumda acaba bence patlama olacak satışlarda ve eğer oyun çıktığında stoklar tükenir beklemek zorunda kalırsam çıldırırım. İstanbulda falan olsam firmaların önünde sabahlayacam ama tek çare internetten almak . Umarım yeterince kopya basılmıştır.
Yerli kardeşlere sonsuz teşekkürler. Türk oyuncular olarak sizlere çok şeyler borçlu olacağız, bizim için bu sektörde yeni bir çağ başlattınız.

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / Zotac GTX 260 Synergy / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W

Fable: The Lost Chapters rehberlerim için tıkla!...
Technics

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:13:29  

ya işin güzel yanı, DX10 için milat kabul edilen bu oyunun, Bu kadar muhteşem bir oyunun böylesine bir seslendirme ile çıkıyor olması..
Türkler olarak Bu sanırım son 10 senede almış olduğumuz en güzel hediye olacak..50 lirayıda parası olan herkesin vermek isteyeceğine inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Kasım 2007; 0:14:58 >

kalpakci

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:13:41  

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

A: ne zamandan beri kodumunun Korelilerinde dondurucu ışın silahı var.
B: Hakketen haa, uzay filmi çekmeye geldik sanki buraya .

Hehehe güzel espriler de var.

süper ya seslendirmeler

Yani bırakın türkçe dublajı türkçe alt yazılı oyun bile az bu devirde.
Hunter_one

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:16:31  

Bu oyunu orjinal almayan ben oyuncuyum diye dolanmasın ortalıkta!

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
PHI

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:18:49  

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

ya işin güzel yanı, DX10 için milat kabul edilen bu oyunun, Bu kadar muhteşem bir oyunun böylesine bir seslendirme ile çıkıyor olması..
Türkler olarak Bu sanırım son 10 senede almış olduğumuz en güzel hediye olacak..50 lirayıda parası olan herkesin vermek isteyeceğine inanıyorum

Kesinlikle. DX 10 için en önemli oyun bu şu anda. Ve türkçe destekli çıkan bir oyun. Ve bu cevat yerli ve ekibinin resmen türk milletine hediyesi. Bugüne kadar hangi oyun türkçe çıkmış ki bu çıksın? Hem de dünyada beklenen en önemli oyunlardan biri.

quote:

quote:

quote:

süper ya seslendirmeler

Son videoyu da sonuna kadar izleyin asıl seslendirme orada. Ölü adamları görüyorlar ve tepkiler oldukça küfürlü olmuş.

shadowtr

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:22:07  

Helal olsun Yerli kardeşlere... İnşallah Türkiye'deki satışlardan memnun olurlar ve EA yı utandırabilmeyi başarırlar.
Satışlar için başarı ölçütü nedir acaba. Ne kadar satsa iyi iş yaptık derler ?

Only god can judge me !...
Dh 2006 Üyeleri

ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:24:16  

en güzel en baba oyunu Türkler yaptı. daha ne olsun. umarım bundan sonra da daha iyi oyunlar ve daha çeşitli oyunlar yaparlar.

Arsenic

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:25:54  

quote:

quote:

quote:

süper ya seslendirmeler

Türkçe altyazılı oyun varmı ki? Ben onu bile hatırlayamadım.
Valla Türkiyeye gelen film dvdlerinin bile ana film dışında hiçbir ekine Türkçe altyazı konulmuyor. Dublajlı dvdler de zaten çok az, filmlerde bile durum böyleylen fazla birşey beklememek lazım.
Geçen logitech mouseumun driverını kurarken hangi diller var diye baktım baya bir dil var Yunanca bile var ama Türkçe yok İstanbul kadar nufusu olan Yunanistanın dilinin olupta Türkçenin olmaması beni sinir etti, bu konularda sanıyorum daha aktif olunmalı yoksa firmaların zaten bizi salladığı yok tıpkı eanın sallamadığı gibi Cevat Yerli zorla kabul ettirmiş Türkçe desteği.

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / Zotac GTX 260 Synergy / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W

Hunter_one

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:27:38  

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

en güzel en baba oyunu Türkler yaptı. daha ne olsun. umarım bundan sonra da daha iyi oyunlar ve daha çeşitli oyunlar yaparlar.

Bu oyunu orjinal alabilirsek EA nın dikkatini çekmiş olucaz ülke olarak EA demek dünya oyun piyasasının %50 si demek , EA başladımı türkçe seçenek koymaya o zaman bayram ilan edilsin bence türkiye oyuncu bayramı olsun o gün.

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
kalpakci

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:40:31  

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bu oyunu orjinal alabilirsek EA nın dikkatini çekmiş olucaz ülke olarak EA demek dünya oyun piyasasının %50 si demek , EA başladımı türkçe seçenek koymaya o zaman bayram ilan edilsin bence türkiye oyuncu bayramı olsun o gün.

Eğer ki dikkatlerini çekeriz de görmezden gelirlerse, korsan kurallarını uygulamaya devam edeceğiz demektir, burda da kaybeden EA olacak her zamanki gibi.
spiritc85

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 12:57:24  

türkçe oyun içi videolarını izlemeden önce netten çekmeyi düşünüyordum ama izledikten sonra fikirlerim 180 derece değişti.
özellikle Cevat YERLİ 'nin röpartajını da izledikten sonra bizimde üstümüze düşen görevi yerine getirmemiz ve ne yapıp edip
orjinal almamız gerektiğini düşünüyorum.koyucaksınız arşive oyunsuz yaz aylarında bu oyunu yine zevkle bitireceksiniz.
bu oyun bizim için bir ilk ve klasik olacak. orjinal yakışır...

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
Proevo.Legend

14 Kasım 2007, 1:10:24  

Tek Kelime İle Helal Olsun Cevat Yerli VE Ekibine

videolar içinde teşekkürler

Orinal Almayı Düşünüyordum Ama Malum Upgrade Ettiğim Sistemi Tekrardan Gözden Geçirmek Lazım Çok Baba Bi Ekran Kartı Lazım Bu oyuna

Bir İlki Başarmışlar Seslendirmeler Harika low oynayım yeter yahu

Haplo

14 Kasım 2007, 1:10:51  

quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

Video Card
Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
You Have: RADEON X550 (RADEON X550 (0x5B63))
FAIL: Sorry, your video card does not meet this minimum requirement. You may want to contact your system manufacturer to get information about upgrading your computer.
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card

Video RAM: Required - 256 MB , You have - 512.0 MB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes
Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 2.0
Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 2.0

2 info 1 fail çıktı. aşağıdaki Video RAM, Video Card 3D Acceleration, Video HW Transform & Lighting özelliklere baktığımda hepsine yetiyor. yanlarında onay işareti var. Ama neden Fail dedi anlamadım.

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

Proevo.Legend

14 Kasım 2007, 1:13:31  

bu arada oyun pixel shader 2.0'da çalışıyormu?

oCa

14 Kasım 2007, 1:21:13  

Bu oyunu rahatlıkla çalıştırabilecek bir sisteme sahip olan arkadaşlarımın bütçesinin bu oyunun orjinalini almaya yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu şartlarda gidip te k.... sını alan arkadaşlarında ikinci kez düşünmelerini, orjinal olarak almanın hem bize bu oyunu hediye eden crytek e hem biz Türk oyuncularına hemde ülkemize çok büyük yararları dokunacağına inanmaktayım. LÜTFEN ORJİNALİNİ ALALIM... (Çok edebi oldu yaw....)

Hayatımda ilk defa

K...... a HAYIR!!!

One Shot One Hit -=www.airgunsnipers.com=-
yaman01

14 Kasım 2007, 1:21:45  

vay anasına be bugünleride görmek kısmet olduya
ağlamak istiyorum mutluluktan

http://www.pizy.org
FxmaN

14 Kasım 2007, 1:33:22  

Düşünsenize, Crysis Türkiye satışlarında patlama oluyor, beklenenden çok fazla sayıda oyun satılıyor EA bundan sonra anlaşmalı olduğu oyun şirketlerine, dil seçeneği olarak Türkçeyi'de eklemelerini istiyor.

Yeni oyunlarda Türkçe dil seçeneği arttıkça, Orjinal oyun alımı artıyor, ve orjinal oyunların fiyatları düşüyor.

Daha sonra Telekom çıkıyor piyasaya, oyunlar yayıldığından, ve interneti birçok oyuncunun online oyun oynamak için kullanmasından dolayı, bir kampanya yapıyor.Online oyuncu sayısı arttıkça, internet kullanımıda artıyor.

Türkiye'de Elektronik sporlar gelişmeye başlıyor, zamanında bir Türk efsanesi olan Teamquash gibi, yeni, ve uluslararası çapta başarılı takımlar kuruluyor.Bu sektörde dev isimler olan Norveç - İsveç - ABD gibi ülkelerin takımlarıyla yarışabilen takımlarımız oluyor.

Uluslararası karşılaşmaların yapılabilmesi için, en düşük internet bağlantısı 4096kbps gibi bir değere ulaşıyor

Hayal mi ?

Ve yeni Cevat Yerliler...En yerlilerinden...

Amd X2 3800+ @ 2.0GHZ|Palit 8600Gt sonic+ Overclocked@730/2150|Asus M2N Nforce430|2GB 800MHZ DDR2|Seagate 160GB SATAII 8mb Cache HDD|17" Philips 107T6 Real Flat Monitor|A4Tech x750BF 2500 Dpi Lazer mouse|Nova Killer gamer mousepad|Philips SBC HP200 Kulaklık
GFBurak

14 Kasım 2007, 1:45:20  

HELAL diyorum bu kardesler baska bisey demiyorum bu oyun orjinal alinmazmi ya.......

Intel Core 2 Duo E6700 - Asus P5NSLI NVIDIA - 460 Watt Netzteil Active PFC -2048 MB DDR2 RAM - Western 250 GB Festplatte S-ATA - Sparkle NVIDIA GeForce 7950GT - 16x Dual Layer Light Scribe - Monitor ASUS PG191
vespasianus

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 1:48:37  

quote:

2 info 1 fail çıktı. aşağıdaki Video RAM, Video Card 3D Acceleration, Video HW Transform & Lighting özelliklere baktığımda hepsine yetiyor. yanlarında onay işareti var. Ama neden Fail dedi anlamadım.

Cevap, X550 yongasında

quote:

bu arada oyun pixel shader 2.0'da çalışıyormu?

Çalışıyor.
Ayqi

14 Kasım 2007, 1:56:29  

Gerçekten duygulandırıcı ve gurur verici..Yani gidipte 10-15 liraya korsanını alıp ya da 60-65 partı üşenmeden indirenlere yazık ya..Umarım bu sayı az olurda Cevat Bey'e teşekkürümüzü ümit ettigi ölçüde veririz.. Röportaj için DH'ye de teşekkürler..

DH 2oo9
☻/
/▌
/ \
kitsenagru

14 Kasım 2007, 1:59:27  

ALLAH emeklerinin karşılığını boş çıkarmaz İNŞALLAH...

yıllardır oyunları yabancı dilden oynadığım için bu oyunu TÜRKÇE duyunca bi garip oldum, sevindirik oldum resmen...

konuşmaları, küfürlerindeki vurgulamalar falan iyi geldi fakat karakterlerin ağız hareketleri ingilizce olarak hareket ediyor zannedersem(ben anlatamadım belki ama siz anladınız ne demek istediğimi)!!!

mostwanted a 75 ytl verip orjinalini alıyosam, bu oyuna 80 ytl verip birisini de hediye etmek lazım...

bir TÜRK olarak ben de herkes gibi gururlandım...

ALLAH YOLONUZU AÇIK ETSİN, DAHA NİCE OYUNLARA########################

O GÜZEL YÜZÜNÜ GÖRMEYEN RESSAM, BİLMEZ Kİ; DÜNYAYA KÖR GELİR, GİDER...!!! | |
Arsenic

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 2:01:42  

EA sanıyorum fifa içinde benzer birşey demiş belirli oranda satılırsa sonraki fifalarda Türkçe desteğiylemi gelecek diyorlardı öyle birşeydi. Bana kalırsa fifa hiç gelmesede olur o ayrı konu.
Demekki neymiş biz kendimizi gösterirsek herşey rahatça değişebilir. İş bizde bitiyor en azından Cevat Yerlinin çabalarını boş çıkarmamak için bile alınır.

Necrhemancer

14 Kasım 2007, 2:05:24  

teşekkürler... şu 16 dk'lık video gerçekten doyurucu olmuş...

Arkadan gelen 'Maksimum şiddet... çocuklara kötü örnek' lafını duyduğumda gülümsedim biraz... kim söyledi onu

Sırf bu oyun ve UT3 için upgrade yapıcam... çok şükür ki 300YTL'lik bir upgrade ile oynayabilicem ikisini de

TURNAM

14 Kasım 2007, 2:06:02  

tek kelime ile süper...İnceleme için Donanimhaber ailesine teşekkürler..

= GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN REFARANSLARIMA TIKLAYINIZ =

MSN : bociturnam@hotmail.com
diciotto

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007, 2:07:27  

Mesut hocam çok güzel çalışma tebrikler oyunun oynandığı sistem ve ayarlar hakkında bilgi mevcut mu

Sayfa:   <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Fight Night Round 4
Kelebek gibi uçup, arı gibi sokuyoruz.
GIGABYTE SUMO 5115
Gigabyte'dan oyun severlere kasa!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç