Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:24:30  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

beyler bu arada cevat yerli tam olarak kim oluyo ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim..

Crytek'in kurucularından sanırım. Ve oyunun yapımında en çok emeği geçenlerden. Çok net bilgilere ben de sahip değilim.
http://www.haber53.com/haber_detay.php?haber_id=11036
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2004/09/24/teknoloji/teknoloji1.html
Bu kaynaklar yardımcı olabilir.

Hoca

13 Kasım 2007, 20:26:18  

Röportaj diye ben buna derim. Harikasın Mesut.
10 Numara haber
@marki

13 Kasım 2007, 20:27:57  

ben kurtardim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @marki -- 13 Kasım 2007; 20:28:40 >

???

Darkchild

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:28:50  

TÜYLERİM DİKEN DİKEN YAA .. ÇOK SEVİNDİM... ÇIKIP DERS ÇALIŞMAM LAZIM AMA YORUMLARI OKUMAKTAN KENDİMİ ALIKOYAMIYORUM PC 'm OYNATMASA BİLE BEN DE ORJİNALİNİ ALIP KOYUCAM KENARA...

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Öyle bir oyun düşünün ki oyun piyasası çok gelişmemiş bir ülkenin evlatları tarafından üretilsin.
Öyle bir oyun düşünün ki bugüne kadar nadiren görülen bir şeye yani orjinalden Türkçe desteğine sahip olsun.
Öyle bir oyun düşünün ki yapımcıları Türk olacak ve dünyadaki abartısız tüm oyun severler bekleyecek.
Öyle bir oyun düşünün ki dünyadaki oyun severler sırf bu oyunu oynayabilmek için bilgisayarlarını yenileyecekler.

Yerli kardeşler'e buradan saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere böyle bir oyunu sundukları ve altına Türk imzasını attıkları için.

Bilgisayarım şu anda bu oyunu oynatamasa da oyunun orjinal halini alıp arşivime koyacağım.

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
lameKING

13 Kasım 2007, 20:32:44  

quote:

Orjinalden alıntı: @marki

ben kurtardim heralde

tebrikler

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:32:44  

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

TÜYLERİM DİKEN DİKEN YAA .. ÇOK SEVİNDİM... ÇIKIP DERS ÇALIŞMAM LAZIM AMA YORUMLARI OKUMAKTAN KENDİMİ ALIKOYAMIYORUM PC 'm OYNATMASA BİLE BEN DE ORJİNALİNİ ALIP KOYUCAM KENARA...

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Öyle bir oyun düşünün ki oyun piyasası çok gelişmemiş bir ülkenin evlatları tarafından üretilsin.
Öyle bir oyun düşünün ki bugüne kadar nadiren görülen bir şeye yani orjinalden Türkçe desteğine sahip olsun.
Öyle bir oyun düşünün ki yapımcıları Türk olacak ve dünyadaki abartısız tüm oyun severler bekleyecek.
Öyle bir oyun düşünün ki dünyadaki oyun severler sırf bu oyunu oynayabilmek için bilgisayarlarını yenileyecekler.

Yerli kardeşler'e buradan saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere böyle bir oyunu sundukları ve altına Türk imzasını attıkları için.

Bilgisayarım şu anda bu oyunu oynatamasa da oyunun orjinal halini alıp arşivime koyacağım.

Yahu benim makine de kaldırıyormuş bunu
Ben bu kadar performans beklemezdim benim cihazdan. Şimdi bi ekran kartı bi de 1 gb ram daha aldık mı şahane oynarım ben demek ki Crysis'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 13 Kasım 2007; 20:34:12 >

Hwoarangemre

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:35:38  

49 ytl bencede cok uygun fiyat ben ögrenci adamım ama gerekirse 1 ay bekleyip yinede orjinalini alacam

GoldPunch

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:37:11  

bendede aynı.İyiki 2gb almışım rami oyun esnasında bakıyom 1gb yi geçiyo kullanım.

PAYLAŞIMLARIM: GP Medya - ( Türkiye'de İlk Proje ), Türkiye'nin En Büyük Oyun Video Arşivi ( 64 Video ) FSP Bluestorm 500W PSU Ürün İncelemesi , Logitech Driving Force GT Videolu Ürün İncelemesi , Enermax Chakra Big Tower Kasa İncelemesi , PS3 Videolu İnceleme , PS2 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , PS1 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) ,Sixaxis Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , DualShock 2 Kasa İçi İnceleme Videosu , Monster Q90M571TU44 ( 256GB SSD + GTX280M ) İncelemesi ( Dünya'da İlk ) , Videolar Eşliğinde Ayrıntılı Killzone 2 İncelemesi , Resistance 2 Beta Videolu İnceleme ( Türkiye'de İlk ) ,LocoRoco 2 PSP İncelemesi , Tekken DR PSP İnceleme Videolu, PC-PS3 Bağlantısı Videolu Anlatım ,Türkçe altyazılı oyun videoları (gun ile ortak hazırlama) ( TR'de İLK! )
DraGonS

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:39:09  

Bu oyunuda orjinal almayana artık

Gidin Harçlık mı biriktiriyorsunuz, 2-3 korsan oyunda almadan paramı biriktiriyorsunuz. haftada 13 liradan 4 haftada mı biriktiriyorsunuz, ne yapıyorsanız yapın orjinal alın , Bu kalite, Türkçe destek ve sonraki uluslar arası oyunları Türkçe dil desteği sizin bu oyuna desteğinize bağlı. Türke Türk yardım etmezse başlayayım böyle işe..

Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
darel-x

13 Kasım 2007, 20:39:17  

Senin sistemin hemen hemen aynısı ben de var ama hiç de öyle aman aman oynatmıyor. Crysisi crysis yapan grafiklerin hiç biri açılmıyor. Ama yine de oynayabiliyorsun.

Asus p5ql-e, e2180(3.0ghz) , ocz 4*1gb 1066 mhz ddr2 ram, msi hd 4850, seagate 160+200gb sata2 sbt disk, samsung 226bw
BeQuietDark

13 Kasım 2007, 20:39:32  

Ekran kartımı upgrade eder etmez alıcam bitane;) Tabiki orjinal Haber için çok Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionmusti -- 13 Kasım 2007; 20:40:10 >

/Intel Pentium E2160 @ 3.0 Ghz / Gigabyte P35-DS3R (Rev 2.1) / Kingston 2*1 GB DDR2-667@ 800 / Seagate 410AS 2*250 GB Raid0 / Nec-Optiarc DWD-RW / /Sparkle 8800GT 512 MB @ (700/1700/2000) / BeQuiet Dark Power Pro 600W /SS2 TVCard /Tt Armor+/Samsung 2333SW/Maxtor OneTouch4 640GB/

Eski Nick: scorpionmusti
yekialem
Uzaklaştırılmış
10 gün cezanın 10 günü kaldı.

13 Kasım 2007, 20:43:36  

quote:

Orjinalden alıntı: çekirge1

quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

ses de biraz senkron problemi var sanki? özellikle ara video da.. yani sesler karakterlerin ağzına ve haraketlerine oturmuyor.. ama cevat yerlinin röportaja bayıldım.. adam o kadar açık ve net konuşuyor ki konsollar crysis e yetmez diyor dx10.1 gereksiz diyor fizik kartları gereksiz diyor.. yanaklarından öperdim yanında olsam.. 10 numara adam ya.. türk ne de olsa..

hea bi de arkadaşlar wow gibi geceden sıraya girelim bu oyun içinde ben şahsen okul olsa bile ertesi güne geceden sıraya girerim.. değer abicim.. çıkış tarihi konusunda net bi bilgi alsak hele

O senkron sorununu beni oku dosyasında yazıyordu galiba hatta çözümüde yazıyordu orada crysis bölümünde biri yazı dosyasını aktarmıştı oraya bakabilirsin.

500 sayfalık crysis konusunda ilgili bölümü bulmak biraz sıkar :d neyse orjinali alınca okuruz artık beni okusunu..

bu arada geceden giriyo muyuz sıraya beyler?
ALPEREN A.

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:46:14  

ya arkadaşlar hepimizin görevi bu ben inanmıyorum adamın quad işlemcili pcsi var param yetmiyo falan yazmış gidin babanızın kartını alın yoksa kartınız 12 taksite bile satan yerler var bilmiyorsanız söyleriz.Adamlar daha napsın hem orijinal satışları çok olursa diğer oyunlar için de önü açılır bu bizim için çok önemli

Hyundai i30 CRDI

Iphone 3G 16GB Black,Samsung Star 3G Black
Yeni Astrayı bekliyor...
Khán

13 Kasım 2007, 20:48:30  

biraz önce türkçe videoyu izledim gözlerim doldu valla sırf bunun için orjinal alcam...teşekkürler crytek

GaLaTaSaRaY 1905 tarih yazar
Şereftir Seni Sevmek Senle Ağlayıp Gülmek

praqq

13 Kasım 2007, 20:49:45  

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

ya arkadaşlar hepimizin görevi bu ben inanmıyorum adamın quad işlemcili pcsi var param yetmiyo falan yazmış gidin babanızın kartını alın yoksa kartınız 12 taksite bile satan yerler var bilmiyorsanız söyleriz.Adamlar daha napsın hem orijinal satışları çok olursa diğer oyunlar için de önü açılır bu bizim için çok önemli

hele bi söyleyin nerden temin edilir bu oyun.. site ismi falan vermek yasak değilse tabi..

Hannibal_King

13 Kasım 2007, 20:50:04  

işte bu bee.izlerken gözlerim yaşardı.oyun diye buna derim.şu anda piyasaya çıkan oyunların bile 70ytl den aşağı olmadığı bi dönemde iken.bu dünyayı sarsacak oyunun hem tamamen türkçe desteği ve 49 ytl lik bir fiyat ile çıkması insanı gururlandırıyor.Cevat Yerli röportajda bile söylüyorki ne kadar çok destek olursa bizim hem ülkemiz için kazançlı çıkacaz hemde Yerli kardeşleri hayal kırıklığına uğratmıcaz.bu sayede diğer oyun sektörleri ise türkçe desteğini ekleyeceğini savunuyor Yerli kardeşler.

kaçınılmaz olayki orjinal alacağız ve desteğimizi göstereceğiz.HEPİNİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM YERLİ KARDEŞLER VE CRYTEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal_King -- 13 Kasım 2007; 20:53:47 >

isa2711

13 Kasım 2007, 20:50:07  

röportaj çok iyi olmuş en çok merak edilen sorular sorulmuş dh farkı işte teşekkürler.

-------------------------------------------------
sony 40 s 4000-pch A-110-yamaha v 461 ---
-------------------------------------------------
iko68

13 Kasım 2007, 20:51:37  

Röportaj çok başarılı.Cevaplarda çok samimi.Oyun sektöründen birinin PS3 ve Ageia fizik kartı için söyledikleri gerçekten de ilginç olmuş.Bu oyunu oynamak isteyen herkes oyunu lisanlı olarak almaya çalışmalı ve Cevat Yerli'ninin Türkiye piyasasına verdiği desteği bizde desteklemeliyiz diye düşünüyorum.Ayrıca dünyada adından söz ettiren bir pc oyununda Türkleri görmek çok gurur verici.

RaptorFX

13 Kasım 2007, 20:52:55  

50ytl hmm 5ytl x 10 taksit yaparim ve taksitler bitene kadar da oynarim. Orjinal Türkçe oyun be kardeşim daha ne olsun...

MSI S430X RaptorFX
AMD Turion™ 64 X2 TL-60 2Ghz Dual Core / 4GB Kingston Dual DDR2-800 / Seagate 7200.4 500GB 7200rpm SATA II / Nvidia C51MV + MCP51M / Nvidia 256MB OB GeForce Go 6100 / SuperMulti DVDRW / Realtek High Definition 5.1ch / Ralink 802.11B-G Wireless / 14.1" WXGA / Bluetooth / A4 Tech X7 XL-755K / Piranha 10Mp Tarantula XType / Arctic Cooling MX-2
GoldPunch

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:57:02  

bu oyun konsola çıksaydı off yaa 1080p de full hd de crysis düşünsenize.

o zaman oyun 500ytl olsaydı bile gerçekten biriktirir alırdım oyunu

Ama şimdi pc ye alıcam tabi :) çarem yok zaten

PAYLAŞIMLARIM: GP Medya - ( Türkiye'de İlk Proje ), Türkiye'nin En Büyük Oyun Video Arşivi ( 64 Video ) FSP Bluestorm 500W PSU Ürün İncelemesi , Logitech Driving Force GT Videolu Ürün İncelemesi , Enermax Chakra Big Tower Kasa İncelemesi , PS3 Videolu İnceleme , PS2 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , PS1 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) ,Sixaxis Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , DualShock 2 Kasa İçi İnceleme Videosu , Monster Q90M571TU44 ( 256GB SSD + GTX280M ) İncelemesi ( Dünya'da İlk ) , Videolar Eşliğinde Ayrıntılı Killzone 2 İncelemesi , Resistance 2 Beta Videolu İnceleme ( Türkiye'de İlk ) ,LocoRoco 2 PSP İncelemesi , Tekken DR PSP İnceleme Videolu, PC-PS3 Bağlantısı Videolu Anlatım ,Türkçe altyazılı oyun videoları (gun ile ortak hazırlama) ( TR'de İLK! )
THR

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:57:48  

Ahh para biriktirip orjinal alasım geldi

Gazi BÖTE
evohan

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:59:25  

harbiden ya bu cevat abinin makine bileşenleri ne imiş onuda yasslaradı iyi olurdu driver ne kullanmış falan fıstık

Gameplay Now
PC : Risen , Batman A.A. , Riddick 2
X BoX 360 Arcade/Jasper : Modern Warfare 2 ,
Fifa 2010 , Dirt 2 , Street Fighter 4
Speed-Step

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:02:08  

Makinada ekran kartı olarak 8800GTX işlemci olarak qx9550, bellek olarak 2x1GB Kingston HyperX DDR3 bellekler, anakart olarka Gigabyte X38 kullanılıyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

sρєєď-ѕτэр
Darkchild

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:02:56  

bu linki Cevat Yerliye mail atmak istiyorum ben yaa... görsün duysun sesimizi ..ne kadar gururlandığımızı

AYIBOGAN

13 Kasım 2007, 21:07:20  

Arkadaşlar ben viyanadan yazıyorum oyunun buradaki çıkış fiyat 50-60eu civarı olcak 49 ytl hemde %100 turkce bu oyun için inanılmaz bişiy ya aralıkta ordayım gelir gelmez alıcam offfff offffff kafayı yicem az kaldı
Dark4lon3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Kasım 2007, 21:08:32  

Kesinlikle alıcam orjinalini 180 ytl verip pes8 alacağıma gider hakkını vere vere babalar gibi crysis alırım
Heesh

13 Kasım 2007, 21:09:03  

Böyle türkçe desteği yapınca, insan gidip orjinal alıyor tabii ki.

Sen 15 tane dil koy, içine türkçeyi koyma sonra bekle türkiye orjinal oyun alsın.

Intel Core 2 Due e6300 1.86@3.00 GHZ %60 OC Thermaltek Blue Orb Cooler / Asus P5B / 250 GB SEAGATE SATA2 HDD / 512x2 KINGSTON 667@833 MHZ / Leadtek Winfast 7600GT Fatal1ty Cooler (3dmark05 = 7995 ) / Thermaltake 430W PSU / Thermalrock Eclipse Case / Logitech Keyboard / Logitech Mx310 Mouse / Sennheiser PC-155 Headphone / Thunder X-Ray MPad / Logitech Rumblepad 2
Megavolt

13 Kasım 2007, 21:11:13  

Video'yu izledim ve ağzım açık kaldı.
Ayakta alkışlıyorum emeklerini.
Orjinalini satın alacağım!

mtepe82

13 Kasım 2007, 21:22:24  

süper ya. şimdiye kadar anlamsız oynuyormuşuz oyunları. ya ingilizceyi sular seller gibi öğrencen yada türkçe oyun bekleyecen. bu oyuna 49 verilir abicim hemde son kuruşuna kadar hak ederek. yanlız x1950 pro ile çalışır mı bilmiyorum..

today is a good day to die
Mert AYAN

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:23:27  

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Makinada ekran kartı olarak 8800GTX işlemci olarak qx9550, bellek olarak 2x1GB Kingston HyperX DDR3 bellekler, anakart olarka Gigabyte X38 kullanılıyor.

güzel ama VGA, anakart ve CPU gore denk degil gibi sanki 8800gt x 2 filan olabilirdi... neyse 478pin ankartimla fazla konuşmayim

helal olsun adamlara gururlandırdılar bizi artık kac FPS de oynarim bilmem ama orjinal alcam tam destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkswordman -- 13 Kasım 2007; 21:24:19 >

INTEL Core i5 750 2.66GHz @3612 MHz (200.66 * 18) Günlük (Stok Fan) l ASUS P7P55D P55 DDR3 2200MHz LGA1156 l HI-LEVEL 4GB DDR3 1600MHz Dual Kit (2X2GB) l PALIT GTX275(448Bit) 896MB GDDR3 l SEAGATE ST3500418AS 500GB 16MB NCQ SATA2 7200 l FSP BLUE STROM 2 500W l SAMSUNG SH-S223B 48xCDRW 22xDVDRW SATA SİYAH l Gigabyte SETTO ATX Tower
spiritc85

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:25:01  

MaViSHOP da 16 kasım olarak gözüküyor . CRYSIS COLLECTORS EDITION ise 23 kasım. 16 kasımda cevahir'e gideyim bakalım...

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
iRoNMaSTeR

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:25:51  

Cevat Yerli'yede Dublaj Yapmak lazım EnderC nun Sunumuyla Cevat Yerliyi Dinlemekte Güzel olurdu

Şaka bir yana gerçekten güzel bir iş yapmış Crytek tebrikler Teşekkürler Bende oyun oynamadığım halde orjinal alacağım CF de nasıl olur merak ediyorum.
Ayrıca DHye bu güze Haber ve röportaj için çok teşekkür ederim
Çok güzel bir Çalışma

İNADINA TRABZON!!!
yekialem
Uzaklaştırılmış
10 gün cezanın 10 günü kaldı.

13 Kasım 2007, 21:28:38  

quote:

Orjinalden alıntı: mtepe82

süper ya. şimdiye kadar anlamsız oynuyormuşuz oyunları. ya ingilizceyi sular seller gibi öğrencen yada türkçe oyun bekleyecen. bu oyuna 49 verilir abicim hemde son kuruşuna kadar hak ederek. yanlız x1950 pro ile çalışır mı bilmiyorum..

hayvanlar gibi çalıştırır hiç merak etme
seF[o]

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:29:28  

Anakartdan kaybediyorum

Ücretsiz Call Of Duty : Modern Warfare 2 KAZANIN!
CEVAPLARI
kalpakci

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:29:56  

A: ne zamandan beri kodumunun korelerinde dondurucu ışın silahı var
B: hakketen haa, uzay filmi çekmeye geldik sanki buraya .
B: Bize bir b.. söylemiyorsun.

Hehehe güzel espriler de var.

musAKka

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:30:17  

Röportaj ve oyun içi videolar çok iyi olmuş. Dublaj ise tahminimin ötesinde diyebilirim.

Eline sağlık Mesut. (senin de eline sağlık Ender )

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

Mert AYAN

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:37:25  

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

A: ne zamandan beri kodumunun korelerinde dondurucu ışın silahı var
B: hakketen haa, uzay filmi çekmeye geldik sanki buraya .
B: Bize bir b.. söylemiyorsun.

Hehehe güzel espriler de var.

süper ya seslendirmeler

INTEL Core i5 750 2.66GHz @3612 MHz (200.66 * 18) Günlük (Stok Fan) l ASUS P7P55D P55 DDR3 2200MHz LGA1156 l HI-LEVEL 4GB DDR3 1600MHz Dual Kit (2X2GB) l PALIT GTX275(448Bit) 896MB GDDR3 l SEAGATE ST3500418AS 500GB 16MB NCQ SATA2 7200 l FSP BLUE STROM 2 500W l SAMSUNG SH-S223B 48xCDRW 22xDVDRW SATA SİYAH l Gigabyte SETTO ATX Tower
Cem

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:38:30  

Tebrik ederim, adamlar resmen amme hizmeti yapmışlar türkler için. 49ytl ye böyle ir oyunu almak hemde türkçe dublajlı, hayalin ötesinde. Çok duygulandım, helal olsun adamlara, umarım yüzlerini milletçe kara çıkarmayız.

Chi of love
Darkchild

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:39:11  

mavi shop da 49 ytl ye satılmaya başlanmış... ön sipariş sanırım ..

seF[o]

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:39:52  

Bioshock a da test yaptım full de oynayamazsın dedi ama ben full de 1 kere bile takılmadan oynadım sanki bu systemrequi.. biraz abartıyo gibi

Ücretsiz Call Of Duty : Modern Warfare 2 KAZANIN!
CEVAPLARI
cyclonm

13 Kasım 2007, 21:40:01  

aglamak istiyorummmmmmm
korsana hayır ustalar
1.000 ytl verip sistem toplatmıştım ama bi 1.000 ytl daha verip sistemi yukseltiomm abiler o yun ne yaaaaa

Core 2 Duo E6600 2.4 Ghz (3.06 voltajsız):D - ASUS P5KPL-AM - OCZ 2x1 GB DDR2 1066 mhz 5-5-5-18 (850 mhz 4-4-4-12)- WD CAVİAR BLACK 500 GB - MSi 8600GT oc 256 MB (600-1312-1800) günlük (655-1650-1950)
Attila-HUN

13 Kasım 2007, 21:40:14  

Harika ama Konsol cevabi çok saçma olmuş. Gücü yetmiyorsa ozaman 4 ay sonra çikacak Killzone 2 nin grafikleri neden daha iyi olacak? Ayrica Crysisin atmosferi resmen sifir.

Ama Türkçe olayi harika olmuş, gurur duydum.

sendenbenden

13 Kasım 2007, 21:40:38  

Battlefield 2 dışında şuana kadar hiç orjinal oyun almamıştım...

Crysis'i Sırf yerli kardeşler ve mükemmel bir oyun diye alıp baş köşeme koyucam ahanda OYUN BUDUR dicem...

Videoyu izlerken gözlerim doldu Yerli kardeşler bu güzel duyguyu bana ve Türk kardeşlerinize yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum umarım herzamn zirvede olursunuz ....

Biraz senden ,biraz benden ...
£mre

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:40:46  

Vay Be Hayatımda İlk Alacagım Orjinal Oyun.Beyler Bence Şöyle Yapalım Oyunun Bir Çok Kişi Alsın Ve Yapımcılar Türkiyedeki Potansiyeli Görüp Türkçe Dil Destegi Koysunlar.

Digiali

13 Kasım 2007, 21:40:49  

Cryteke Cevat Yerliye sonsuz tebrikler ayrıca Mesut a teşekkürler süper

#DONANIM TEST&OVERCLOCK_GTX 285_FULLHD+ GAME# VIVA LA CORE i9//

SPI 1M 10.483-3D01 56827-3D03 39356/2952-3D05 23044/20898-3D06 18227/5686-3D08 VANTAGE 10225/9179/15533-PC02 9232/13135-PC04 7769/6771-PC05 8699/5722

WE ARE THE CHAMPION `BLACKSEA TIGERS
skywalkerhan

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:41:32  

harbiden forum tarihinde görülmemiş birgün yaşıyor.. Her yorum yapanın neredeyse (ben dahil) gözleri dolmuş yüreği kabarmış vaziyette yorumlar yapıyor.. Hele cevat yerlinin biz kalbimizden geçtiği için türkçe versiyon var demesi daha da göğsümü kabarttı..

נє∂ι кηιgнт
Xbox360 Arcade Pal
Rock_Rage

13 Kasım 2007, 21:48:37  

Slm Lar

Uzun Zamandır foruma msj yazmıyorum ama boyle bir olay karsısında kayıtsız kalmak imkansız. Yerli biraderlere tskler

BU OYUNU ORJİNAL ALMAYAN TÜRK UTANSIN !!!

Saygılarla

Dfi Ultra-D / Opteron 165 / 2x512 Corsair Twinx ddr500@1:1ddr 650 (325x8) / Sparkle 6600 / Cooler Master 450watt / Thermaltake Xaser III / TT Big water/ Creative X-fi Music Edition / Jazz-De 005 Decoder /Megaworks Thx 550 / Toshiba 32" LCD TV / Play Station / Kramer Guitar
byzihh

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 21:56:03  

valla ben sipariş verdim...
Harika yavv

"Beni yiğit,beni güzel,beni insan kıldın. Şimdi sıra bende;
seni vatan kılmak için bağrına dönüyorum. al beni toprağım!"

Acer 5920G XP Driver TIKLAYIN
"Önce Ahlak ve Maneviyat"
Osmanlı Tarihi Kulübü
jrking

13 Kasım 2007, 21:56:13  

ne güzel video harika olmuş ama arka planda konuşmalar var sesler karışıyor...

Limitsiz 1024mbit in dayanılmaz hafifliği...

SerkanMutlu

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:04:12  

Tüm dünyanın üzerinde olduğu bir oyunun türkçe seslendirilmesi mükemmel bir olay. Ayrıca Crytek yaptıklarından bir teşekkürü borç bilmeliyiz. ve oyunlarımızı orjinal almalıyız. Crysis de KORSANA HAYIR...

E6750 2.66@3,2 Mhz O.c., Gigabyte p35 DS3L Anakart, Corsair 2*1 675@800Mhz Ram, Seagate 250 Gb 16 NCQ Harddisk, Sapphire HD 3850 256 MB 256 Bit ,Gigabyte GZ X2 460 Wat kasa, AG Neovo H-W22 22" Monitör, Asus 1814BLT DVDRW, Logitech Klavye, A4Tech XL-750BF Lazer Mouse, Logitech X-540 5+1 Hoparlör, Creative Audigy 7.1 Ses Kartı, Philips Voip Dect Telefon,

foxhound

13 Kasım 2007, 22:06:39  

videoları şimdi seyrettim, tek kelime ile mükemmel olmuş. kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun...

Gökleri, yeri ve bu ikisi içinde yaydığı canlıları yaratması, O'nun varlığının delillerindendir. O, dilediği zaman, onları bir araya getirmeye de gücü yetendir. (Şu'arâ, 42/29)

Göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelip gidişinde selim akıl sahipleri için elbette ibretler vardır. (Âl-i İmrân, 3/190)
L2servis

13 Kasım 2007, 22:07:21  

49 YTL FİYATI!...
" Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar "

Cevat Yerli'nin Sırf Türkçe Dil Desteği vermesinin sebebini söylerken gerçekten çok duygulandım tebrik ediyorum bu kardeşlerimizi umarım umduklarından çok daha iyi satış olur.. Kesinlikle 5'den fazla alıcam orjinalini sırf destek için..!

lycantrophic

13 Kasım 2007, 22:09:11  

Türkçe oyun da gördüm ya. Çok saçma bence. Filmlerin dublajlarına bile gülüyorum. Sevecek arkadaşlar vardır tabii, ama Türkçe oyun benim zevkime hiç uymuyor. Yanlış anlaşılmasın mesela 2. dünya savaşı oyunlarında, rusların, almaların filan da saçma sapan aksanla ingilizce konuşmaları da garip geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 13 Kasım 2007; 22:10:20 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
@shle

13 Kasım 2007, 22:12:03  

Röportaj ve oyun içi videolar için çok teşekkürler
Kesinlikle oyun çıkar çıkmaz satın alıcam.

Core2 Duo e6600(3.24Ghz) / Asus P5W DH Deluxe / Gskill 2x1gb 6400 HZ / MSI - 8800GT OC 512MB / 320Gb Seagate-7200.10 & WD-250Gb / Feel Hurricane / Fsp Bluestorm 500W / Samsung 2232BW / Logitech x230 / Logitech G15+G1
ManitoN

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:22:45  

bende videolar 01.07'de kitleniyo gerisini göstermiyo. cevat yerlinin türkçesini çok sevdim

wosswoss

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:23:23  

ya şimdi aldık bu orjinal oyunu türkçe..eve geldik cd'yi taktık yüklenecek dil ingilizce almanca türkçe diye soruyormu?yoksa türkçemi yüklüyor direk? yani diyelim ingilizce oynamak istiyosak başka cdmi almamız lazım yoksa bu gelen cdde tüm dil seçenekleri mevcutmu?

Speed-Step

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:25:21  

@woswos72

Türkiye'de satılacak versiyon sadece Türkçe dil desteğine sahip...

sρєєď-ѕτэр
Rajeesh

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:29:22  

cok guzel oLmus oyunda seslendırmede inşallah tek turkce seslendırılmıs oyun olmayıp devamı gelır

feed your head,
wosswoss

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:32:30  

@speed-step

bak işte bu bence saçma olmuş...bende çok sevindim tr olmasına, gerçekten minnettarım ama nie istediğimiz dili seçemiyoruzki? mesela bende gidip bu oyunu orjinal alıcam ve türkçe oynayacağım fakat oyunu bitirdikten açıkçası birde ingilizce oynamak isterim...collector's edition ingilizcemi yoksa odamı tr peki? yada olmadı ingilizce olanını korsan alırz...

buı arada 3. video takılıyor başında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woswos72 -- 13 Kasım 2007; 22:36:31 >

BlackF!Re

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 22:33:34  

The Orange Box (Half Life ep2,Portal,Team fortress 2 ) den sonra orjinal alacagım tek oyun cyrisis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 13 Kasım 2007; 22:35:01 >

Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery

Waiting: Half Life 2 episode Three,Lost Planet 2
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Patriot Türkiye'de!
Dünyaca ünlü hız aşırtma bellekleri üreticisi bütün ürün gamıyla Türk kullanıcılarıyla buluşuyor...
Leadtek'den tek PCB'de GTX295
Nvidia'nın tek PCB GTX295 çözümü mercek altında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız