Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OnuR

13 Kasım 2007, 18:59:11  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Videolar Süper Teşekkürler.

Albatros83

13 Kasım 2007, 19:00:38  

Bu güzel videolar için teşekkürler Speed-Step. Cevat Yerli nin röpartajdaki samimiyeti çok hoşuma gitti. ülkemizde türkçe oyunların hele güzel dublajlı (çift dil seçenekli) oyunların gelişmesi adına kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun.

"Disconnectus Erectus"
ZiveR

13 Kasım 2007, 19:03:30  

Konsola geçtikten sonra sistemi dağıtmamamın tek sebebi bu oyundur. Kesinlikle orjinal olarak alınması gerekiyor

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

|| Intel i7 920 @ TR Ultra 120 Extreme 1366 RT || MSI Eclipse SLI X58 || 3*2 GB OCZ Platinum @ 1333MHz || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || SeaGate 7200.11 , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||

iPhone 3GS 16GB
|| Asus 1000 HE @ 1.95Ghz, 2 GB @ 775Mhz, Windows 7 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||
Technics

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:05:33  

Bu oyun alınır..alınırki Türkçe oyunlara talep olduğunu gösterip, yapımcıları tetikleyelim

ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
S. YıLDıZ

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:06:39  

Ön siparişi verdim... Bir an önce gelde oynayalım yaw Crysis...

Cevat Abi seni seviyoruz...

Lütfen orijinal alalım, Türk kardeşlerin emeğine saygısızlık etmeyelim...

Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur... Albert Einstein

Symbol Gaming
nForcer

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:08:11  

İyi ki özlem tekin ve mehmet ali erbil yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 13 Kasım 2007; 19:08:57 >

Yardım ve yasal olmayan istek içerikli özel iletiler atmayınız, yanıtlamıyorum.
ALph1940

13 Kasım 2007, 19:08:57  

Türkçesi ilgimi çekti

venomtrk

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:10:46  

arkadaşlar oyun seslendirmesiyle ilgili konuma bakınız resimlerle ekliyorum karakter ve seslendirme sanatçılarını

http://forum.donanimhaber.com/m_14497594/mpage_3/key_venomtrk/tm.htm

MALİ MÜŞAVİR

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:11:16  

gerçekten seslendirme süper olmuş sırf Türkçe dil seçeneği için bile orjinal almaya değer.

İmza yok paraf atsam olurmu
Merc4eve

13 Kasım 2007, 19:13:51  

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Orjinal istiyorum ama alcak gücüm yok. o para benim 2 haftalık harçlığım yol parasıda içinde.

Sorma kardeş günlük 5 ytl para alıyorum yemekti bilmemneydi gidiyor. Para aslında çok cüzzide olsa nasıl alcam diye düşünmüyor değilim ??

...::: 226BW // MSI P35 Neo // C2D Q6600 // 2x1GB // HIS - HD3870 @862/2671 // FSP 500W Bluestorm // Logitech MX3200 // GigaWorks G500 ProGamer :::...

.::HANDSOME::.

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:14:02  

harika bu oyunun orjinalini alıcam

BASS : ıııııııı[]ııııııııııııı Treble : ııııııııııııııııı[]ıııı Z5500 : ıııııııııııııııııııı[]ıı

[DMC]

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:14:30  

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

İyi ki özlem tekin ve mehmet ali erbil yok.

ipek tuzcuoglu

PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:14:57  

Öyle bir oyun düşünün ki oyun piyasası çok gelişmemiş bir ülkenin evlatları tarafından üretilsin.
Öyle bir oyun düşünün ki bugüne kadar nadiren görülen bir şeye yani orjinalden Türkçe desteğine sahip olsun.
Öyle bir oyun düşünün ki yapımcıları Türk olacak ve dünyadaki abartısız tüm oyun severler bekleyecek.
Öyle bir oyun düşünün ki dünyadaki oyun severler sırf bu oyunu oynayabilmek için bilgisayarlarını yenileyecekler.

Yerli kardeşler'e buradan saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere böyle bir oyunu sundukları ve altına Türk imzasını attıkları için.

Bilgisayarım şu anda bu oyunu oynatamasa da oyunun orjinal halini alıp arşivime koyacağım.

Henüz videoları izlemedim. Ama eminim Mesut yine döktürmüştür. Teşekkürler Mesut bunlar için.

Fetih

13 Kasım 2007, 19:15:21  

Dikkatimi çekti forumda da,korsan torrent sitelerinde bile Crysis i orjinal alacağız diyorlar.Bizimde teşekkürümüz crysisi orjinal almakla olacaktır.

keşke her oyun Türkçe çıksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 13 Kasım 2007; 19:16:45 >

“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub
İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
[DMC]

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:18:32  

quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Dikkatimi çekti forumda da,korsan torrent sitelerinde bile Crysis i orjinal alacağız diyorlar.Bizimde teşekkürümüz crysisi orjinal almakla olacaktır.

keşke her oyun Türkçe çıksa.

Fiyati cook uygun yaa..

49 YTL. !!!

Archelot

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:24:20  

Valla Cevat Yerli'yi seviyordum.Şu andan itibaren acayip seviyorum .Adam biz kalbimizden geldiği için türkçe yaptık dedi...Gerçekten çok duygulandırdı bu beni...

Turkcell Kamu Tarifesi Her Yöne 1200 dk. 35 T.L . (Kamuda çalışmayıp yararlanmak isteyenler tıklasın ) !!!
GoldPunch

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:24:57  

tüylerim diken diken oldu yemin ederim.Kesinlikle ama kesinlikle orijinal ini alacağım!

PAYLAŞIMLARIM: GP Medya - ( Türkiye'de İlk Proje ), Türkiye'nin En Büyük Oyun Video Arşivi ( 64 Video ) FSP Bluestorm 500W PSU Ürün İncelemesi , Logitech Driving Force GT Videolu Ürün İncelemesi , Enermax Chakra Big Tower Kasa İncelemesi , PS3 Videolu İnceleme , PS2 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , PS1 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) ,Sixaxis Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , DualShock 2 Kasa İçi İnceleme Videosu , Monster Q90M571TU44 ( 256GB SSD + GTX280M ) İncelemesi ( Dünya'da İlk ) , Videolar Eşliğinde Ayrıntılı Killzone 2 İncelemesi , Resistance 2 Beta Videolu İnceleme ( Türkiye'de İlk ) ,LocoRoco 2 PSP İncelemesi , Tekken DR PSP İnceleme Videolu, PC-PS3 Bağlantısı Videolu Anlatım ,Türkçe altyazılı oyun videoları (gun ile ortak hazırlama) ( TR'de İLK! )
PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:28:54  

Oyun kesinlikle orjinal alınmalı. Bugüne kadar hepimiz korsan içerik kullanmışızdır. Bu kesin.
Ama bu öyle bir şey ki dünyanın konuştuğu bir oyun ve de türk insanlarım emeği var. Hem de türkiye için türkçe yapıyorlar bir de.
Bence saygıyı hakediyorlar.

Bir oyunu tam manasıyla ilk defa türkçe oynayabileceğiz. Tonlamalar tepkiler vs mükemmel. İlk videoyu izledim. Gerçekten çok güzel.

Orjinal alalım

ozxes

13 Kasım 2007, 19:29:24  

Tek kelimeyle mükemmel olmuş.Üzerimize düşeni yapmalıyız kesinlikle.

geçmişi gölgeye teslim ettim ve şimdi gölgeler takibimde
joe-black

13 Kasım 2007, 19:31:20  

umarım orjinal satışları iyi seviyede olurda tek türkçe oyunumuz olarak kalmaz..

GT: xjoeblack360
evohan

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:32:25  

haha 3 video bakın ya genel kurmay diyo resmen süpermiş.. bole türkçe terimleride direk kullndılar demek lahmacun falanda varsa şaşırmayım yani

Gameplay Now
PC : Risen , Batman A.A. , Riddick 2
X BoX 360 Arcade/Jasper : Modern Warfare 2 ,
Fifa 2010 , Dirt 2 , Street Fighter 4
aerich

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:33:15  

manyak matrak olmus ... ehehe :) ilk deneme ve bir ilk icin cok iyi buldum cuma gunu gelsin artik.

--- OnR --- May the Force be with you !!!
Yeşilbarış

13 Kasım 2007, 19:33:15  

ooo bir hoş oldum Türkçeyi duyunca ingilizce dinleye dinleye sapıtmışız iyice kendi dilini duyunca yadsır mı insan ya yuh be
böyle kaliteli bir oyunun 50ytlye satılması büyük bir jest kaldı ki dublaj ve altyazı desteği ile cevat abinin Türkçesi bozulmuş ama oyun amacıyla ülkesine yaptığı görmezden gelinememli bravo!..

OYUNU ORİJİNAL ALIN BEYLER

taksit maksit yapın alın

Darkchild

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:35:50  

49 ytl ise her gencin alması lazım bu oyunu !! yoksa ayıp olur... türkçe yapılan bi oyuna böyle bi ddestek verildiği görülürse diğerleri de türkçe oyun yapmak için kollları sıvayabilir... ve bu durumu lehimize çevirebiliriz arkadaşlar.. 49 ytl gibi fiyatda iken çok destek verilirse .. diğerleri de fiyat konusunda da iki kere düşünmüş olur böylece.. hem fiyatda hemde türkçe dil konusunda 12 den vurabilriiz.. umarım derdimi anlatabilmişimdir..

tebrikler bütün emeği geçenlere... seslendirmeler çok hoş olmuş.. geyik yani.. güzel..

*bilgisayarım 8 senelik ama çıkınca ben alıcam sırf destek olsun diye inanın!!

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
drburakayan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Kasım 2007, 19:37:09  

ALALIM ALMASINA O PROBLEM DEGIL
DE OYUN 16SINDA HERYERDE SATISA CIKACAK MI
BIR KAC AYDA BUNU BEKLEMEYELIM
KIRRRIM BU BILGISAYARI
PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:38:58  

Cevat yerli yurtdışında doğup büyümüş bir insan. Görüyorsunuz ki türkçesi bile çok iyi değil. Ama damarlarındaki Türk kanı ona yetiyor. Sadece gönlümüzden geçtiği için türkçe de çıkardık diyor.
ve diyor ki satışlara göre yeni younlar da türkçe gelebilir.
Bize düşen şey destek vermektir.

venomtrk

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:39:37  

bizde durduk durduk gelmiş geçmiş en sağlam oyuna Türkçe desteği koyduk

antiochos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Kasım 2007, 19:40:59  

Go7600 notebook la nasıl oynanıyr bu oyun?
sse

13 Kasım 2007, 19:41:34  

%99 almam oynamam ama videoları seyretmesi bile zevkli kendimi film seyrediyor gibi hissettim.Sanki Türkler bir film çekmişde seyrettiğim onun fragmanıymış gibi geldi.Güzel bir senaryo ile bol aksiyonlu bir film yapılır çokta güzel olur.Oyun böyle devam ediyorsa gerçekten oynamayı değil film gibi oturup seyretmeyi çok isterdim

Kul´a bela gelmez, Hak yazmadıkça.Hak bela yazmaz, kul azmadıkça.
Körler duyduklarını gerçek sanır,sağırlar gördüklerini,aptallarsa kendi bildiklerini
CanYücel

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:44:06  

Oyun çıktıktan yaklaşık 5 gün veya 4 gün sonra oyunu almayı düşünüyorum... Özellikle Türkçe dil desteğinin olması ve Türkiye'ye özel fiyat etiketiyle gelmesi, Crytek firmasının Türk oyuncuları ne kadar önemsediğini ve güvendiğini göstermektedir... Aslında video içerisinde beklenen rakama ulaşmayı hedeflemiyoruz gibi bir cümle geçse de, onların yüzünü EA'ye karşı kara çıkarmamalıyız... İmkanı olan herkes en az bir tane bu oyundan edinmeli diye düşünüyorum. Bu hem Türk oyun sektörü hem de Crytek için çok iyi bir şey olur...

unixx

13 Kasım 2007, 19:46:16  

abıcım nerden alıcaz bu oyunu orjınal olarak hemen cevap beklıyorum acele cevap:)))))))))))))

//ViewSonic 2230wm //Dreambox 500s-7020// MSI P35NEO-F// TWİNMOS 2 GB DDR2-800-//İNTEL E2140@3200 //-Palit hd x2600pro sonic-//-Galacial 550w power-//segate 250gb st3250410as-aac-taiyland-//-- tt big typhoon-vx-//2005 golf 1.6 FSİ----- FEEL HURRICANE II
RespecT

13 Kasım 2007, 19:46:26  

bazılarınızı anlamak gerçekten güç yok benim yol param yok yemek param kendinizi kandırmayın çıktığı gün oynancak diye birşey yok 3 er 5 er köşeye koysanız 49 ytlyi herkes biriktirebilir burda ben alamam diyenlerin çoğu kendini kandırıo korsan alsanız bile 5-10 ytlden aşağı almak oldukça zor biz bu projeye destek vermessek bir daha Türkçe oyun görmemiz oldukça zor.Oyunu sevmesenizde destek verin sonuçta sevmediğiniz bi oyun ilerde sevdiğiniz oyunların Türkçe çıkmasına katkı sağlayabilir herşey arz talep meselesi burda önemli olan arz talep ortamını oluşturmak.

Ben Bana Kendim İçin Lazımım, Hatıram Olsun Sana Şarkım
Lapa Lapa Kar Yağsın, Manzaralarımı Beyazlara Boyayın
Ben Bugün Ölebirim...Şu An Ölebilirim...Her An Ölebilirim

Eski Nick:^^^^CRAZY^^^^
fatih_t

13 Kasım 2007, 19:49:08  

Bende orjinal alıcam.

unixx

13 Kasım 2007, 19:52:03  

bu demoda oynatan ekran kartı nedir ultra demeyın de:) bende 22 inc lcd var cözünürlükde 1680*1050 demoda hangi ekran kartı kulanılmış

//ViewSonic 2230wm //Dreambox 500s-7020// MSI P35NEO-F// TWİNMOS 2 GB DDR2-800-//İNTEL E2140@3200 //-Palit hd x2600pro sonic-//-Galacial 550w power-//segate 250gb st3250410as-aac-taiyland-//-- tt big typhoon-vx-//2005 golf 1.6 FSİ----- FEEL HURRICANE II
falco911

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:53:07  

direct-x ile ilgili söylediklerine takıldım ben, xp altında görünebilmesi için gereken değişiklikleri biz yaptık der gibime geldi, dx10.1 konusunda gereksiz, gibi cümleler kurdu, direct-x9 un modlanmış haliyle 10 arasındaki farka bakınca dx10 un da ne kadar gereksiz olduğu düşüncesi beliriyor kafamda ...

320 mb 8800gts, c2duo işlemcili pclerde very high oynanması da bize gelen kartlar mı bozuk da fps diplerde diye düşündürüyor, gerçi işlemci gücünü fps yi sabitlemek için kullanıyoruz diyor kendisi, burdan çıkardığım sonuç sistemin yavaşladığını hissettirmeyecek kadar hızlı, performansı yetersiz sandıracak kadar yavaş çalıştırması ...

neyse, oyunu önümüzdeki 6 ay içinde full grafik oynayamayacak da olsam orjinalini alıcam , türkçe seslendirmeyi geçtim menü bile yapmaya gerek görmeyen firmalara inat ...

imzam kurallara aykırı o yüzden artık parmak basma yöntemini kullanıyorum...
venom800

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:54:03  

Videoların hepsini ikişer defa izledim ve hakikaten her izleyişimde tüylerim diken diken oldu. Bu yazılanları görürlermi bilemiyorum ama ben buradan Yerli kardeşlerin hepsine teker teker teşekkürlerimi iletiyorum tüm dünyayı sallayan bir oyun çıkardılar yetmedi üstüne bir de türkçe dil desteği eklediler. Daha önce defalarca söylendi ama bende bir kere daha hatırlatmak istiyorum durumu el veren arkadaşlar lütfen bu oyunun orjinalini alalım hepinizden rica ediyorum. Yerli kardeşlerin emekleri boşa gitmesin yani onlar bizleri düşünerek böylesine fevkalade bir oyuna türkçe dil desteği ekliyorlar hemde ea nin bu duruma pek sıcak bakmamasına rağmen bunu yapıyorlar o zaman biz türklere de Crysis'in orjinalini almak düşer diye düşünüyorum Ben şahsen oyun çıkar çıkmaz ne yapıp edip orjinalini alacağım sizlerden de aynı hassasiyeti göstermenizi umuyorum. Oyun içi seslendirmeler harika olmuş orjinalini alıp denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım Crysis oyunu Türkiye'de ki oyun sektörünün ilerlemesi için yeterli olur ve umarım kısa süre içerisinde her oyunda olmasada bir çok oyunda artık TÜRKÇE dil seçeneğini görürüz Röportaji yapan DH ekibine de teşekkürlerimi iletiyorum artık geriye oyunun orjinalini almak kalıyor 16 Kasım da bu muhteşem oyuna kavuşuruz.

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
ARone

13 Kasım 2007, 19:54:44  

quote:

Orjinalden alıntı: unixx

abıcım nerden alıcaz bu oyunu orjınal olarak hemen cevap beklıyorum acele cevap:)))))))))))))

büyük teknoloji mağazalarının bir çoğunda satılacak. ayrıca mavi shop sitesinden de alabilirsin. ön siparişlere başlamışlar ve cuma günü stoklarımıza girmesi bekleniyor demişler

unixx

13 Kasım 2007, 19:57:10  

abı kımse bılmıyomu veya sormamışlarmı bu tanıtımda kulanılan ekran kartı nedır dıye pes valla bıla

DraGonS

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 19:57:46  

Arkadaşlar orjinal alın orjinal alacam bende....

Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
labrodorit

13 Kasım 2007, 19:59:05  

Merak ettiğim şu cevat bey 8800gts ve çift cekirdek bir sistemin veryhigh ile yeterli olduğunu söylüyor.Nasıl yani?8800gt bile dx10da yeterli gereksinimi sağlayamıyor.Ya onların 8800gtsde bir keramet var yada şimdilik sorunun üstünü örtmeye çalışıyorlar.

teoms

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:00:45  

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

Bu videoları izledikten sonra param olsa 2 tane alacağım valla... Cevat Yerli ile yapılan röportaj içinde çok teşekkürler.. Artık o çok konuşan kesimin sesi kesilir inşallah bugünden itibaren... Yalnız videoda dikkatimi çeken en güzel soru ve cevap oyunu konsola düşünüyormusunuz diyor Erdal bey (sanırım kendisi) Cevat Yerli hayır şu an pc ile ilgileniyoruz diyor ve sebep olarak da konsolların GÜCÜ yetmez diyor... ...

+ sonsuz da
oyuna tam açılımda hangi pc nin gücü yetecek?

1 pc,1 klavye, 1 mouse
PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:02:26  

Profosyonel seslendirme gerçekten çok güzel. Son videoyu şimdi izledim. Seslendirmeler profesyonel olduğu için yani ses stüdyolarında seslendirildiği için bence bu oyun bugüne kadar ki türk oyuncular için en beğenilen ve en zevk veren oyun olacak. Çünkü her şey sizin elinizde ve kendi dilinizde. Bu mükemmel.

[DMC]

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:03:41  

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Videoların hepsini ikişer defa izledim ve hakikaten her izleyişimde tüylerim diken diken oldu. Bu yazılanları görürlermi bilemiyorum ama ben buradan Yerli kardeşlerin hepsine teker teker teşekkürlerimi iletiyorum tüm dünyayı sallayan bir oyun çıkardılar yetmedi üstüne bir de türkçe dil desteği eklediler. Daha önce defalarca söylendi ama bende bir kere daha hatırlatmak istiyorum durumu el veren arkadaşlar lütfen bu oyunun orjinalini alalım hepinizden rica ediyorum. Yerli kardeşlerin emekleri boşa gitmesin yani onlar bizleri düşünerek böylesine fevkalade bir oyuna türkçe dil desteği ekliyorlar hemde ea nin bu duruma pek sıcak bakmamasına rağmen bunu yapıyorlar o zaman biz türklere de Crysis'in orjinalini almak düşer diye düşünüyorum Ben şahsen oyun çıkar çıkmaz ne yapıp edip orjinalini alacağım sizlerden de aynı hassasiyeti göstermenizi umuyorum. Oyun içi seslendirmeler harika olmuş orjinalini alıp denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım Crysis oyunu Türkiye'de ki oyun sektörünün ilerlemesi için yeterli olur ve umarım kısa süre içerisinde her oyunda olmasada bir çok oyunda artık TÜRKÇE dil seçeneğini görürüz Röportaji yapan DH ekibine de teşekkürlerimi iletiyorum artık geriye oyunun orjinalini almak kalıyor 16 Kasım da bu muhteşem oyuna kavuşuruz.

teoms

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:05:30  

bu oyunun k. aldım bekleyemedim.
AMA KESİNLİKLE ORJİNALİNİ ALACAĞIM.
EMEĞİ GEÇEN TÜM ARAKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

1 pc,1 klavye, 1 mouse
BeyzadeM

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:06:11  

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

bizde durduk durduk gelmiş geçmiş en sağlam oyuna Türkçe desteği koyduk

işte biz buna NOKTA ATIŞI diyoruz.

Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
VenomS

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:06:21  

imzamdaki sistem oyunu 1024*768 high da çalıştırıyor gerisi benim için önemli değil. gerçi oyunu her halükarda alacaktım zaten 45-49 yTL neyse çok süper bence yabancı korsanlar da bizim türkçe orjinalini alıp coğaltırlar bence 49 yTL ye alıp amerikada direk satsalar orda 80$. 50$ fiyata ikinci el olarak satarlar.

oyun için tüm crytek çalışanlarına ve seslendirmedeki kişilere teşekkürler.

FarCry gibi CrySis'de orjinal alıp ömür boyu saklıyacağım. iyi günler herkeze ve orj. almıyan korsanıda almasın bari

Benim Kişisel Bilgisayarım 2009-10
lameKING

13 Kasım 2007, 20:09:01  

Beyler,

ŞİMDİKİ BİLGİSAYARINIZIN CRYSIS OYUNU ÇALIŞTIRIP-ÇALIŞTIRMAYACAĞINI TEST İÇİN LİNK'E TIKLAYINIZ.

SONUÇLARI YAZARSANIZ KİMLER OYNAYA BİLİYOR ... KİMLER HADDİİİ BEAA DİYOR GÖRELİM
NE YAZIKKI HADDİ BEAA ÇEKTİM

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
POLATAGA

13 Kasım 2007, 20:11:19  

Crysis korsanında konsolunda pabucunu dama atmıştır işte nextgen grafikler ama konsolların
oynatacak hali yok
Batuist

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:12:46  

oyunun orjinali çıkana kadar internetten indirip ısınma turları atıyım demiştim ama şimdi bu haberden sonra vazgeçtim... Türkçesi çıkana kadar beklicem.. Vatan bilgisayar bana yakın.. PC oyunları da satılıyor kesin gelir diye düşünüyorum.. Çıkar çıkmaz alırım... (tabi kalırsa) .. Birde oyun ortalama 12 saatte bitiyormuş şimdiye kadar oyunları sürekli hızlı hızlı oynayarak bitirme eğiliminde olmuştum ama bu oyunu zevkini çıkara çıkara oynicam yani 12 değil 24 hatta 44 saat oynicam... hemencecik bitirmek istemiyorum... Çünkü bu oyun bir ilk... Ben şahsen daha önce demodaki ingilizce versiyonundan biraz çaksamda bu videodan gördüğüm kadarı çok çok daha eğlenceli çok daha ilgi çekici ve sürükleyici geldi.. tahminim herkes oyunu ilk önce ben bitirdim diyebilmek için koştura koştura oynayacaktır ama bence böyle bir oyunun bir daha gelmesi uzun bir zaman alacağı için bu oyunun bize sunacağı bütün zevkleri tadarak oynamak en iyisi olacaktır diye düşünüyorum... (şahsi fikrim) ve tahminim bu oyun Türkiyede en fazla satılan orj. oyun ünvanını da alacaktır... Türklerin emeğe saygı gösterdiğini tüm dünyaya göstermek zorundayız..

blackenedd

13 Kasım 2007, 20:13:31  

cok güzel.cıktıgı gün siparisi veriyorum

Darkchild

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:13:37  

quote:

oyunu konsola düşünüyormusunuz diyor Erdal bey (sanırım kendisi) Cevat Yerli hayır şu an pc ile ilgileniyoruz diyor ve sebep olarak da konsolların GÜCÜ yetmez diyor... ...

nihahaha süper cvp

mlado

13 Kasım 2007, 20:14:06  

vidyoya bakılırsa harika ötesi oyun türkce oldugundan herşeyi anlaya anlaya yapıcaz :D

intel core2duo 6300 1.8ghz@2.5ghz / asus p5b dlx / kıngston 2*512 667mhz@720mhz 2volt - OCZ 1gb 800mz /1TB WD caviar black - samsung 250gb sata2 - 500gb WD my book ES premium ed. / sapphire atı radeon HD4830 / lc dvd-rw / CM 331 kasa mod.lu / 430W coolear master güçkaynagı /frisby kablosuz klavye - a4 tech X6 maus/ Philips 220xww8fb 22" lcd /logitech X-540 5.1/ sony RX80 muzika set
yekialem
Uzaklaştırılmış
10 gün cezanın 10 günü kaldı.

13 Kasım 2007, 20:16:46  

ses de biraz senkron problemi var sanki? özellikle ara video da.. yani sesler karakterlerin ağzına ve haraketlerine oturmuyor.. ama cevat yerlinin röportaja bayıldım.. adam o kadar açık ve net konuşuyor ki konsollar crysis e yetmez diyor dx10.1 gereksiz diyor fizik kartları gereksiz diyor.. yanaklarından öperdim yanında olsam.. 10 numara adam ya.. türk ne de olsa..

hea bi de arkadaşlar wow gibi geceden sıraya girelim bu oyun içinde ben şahsen okul olsa bile ertesi güne geceden sıraya girerim.. değer abicim.. çıkış tarihi konusunda net bi bilgi alsak hele
PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:17:34  

quote:

oyunu konsola düşünüyormusunuz diyor Erdal bey (sanırım kendisi) Cevat Yerli hayır şu an pc ile ilgileniyoruz diyor ve sebep olarak da konsolların GÜCÜ yetmez diyor... ...

Mesut bey olacaktı. Haber editörü Mesut oluyor

Cevat Yerli cevabı iyi veriyor gerçekten. Konsolların gücü yetmez.

lameKING

13 Kasım 2007, 20:18:21  

quote:

Orjinalden alıntı: lameKING

Beyler,

ŞİMDİKİ BİLGİSAYARINIZIN CRYSIS OYUNU ÇALIŞTIRIP-ÇALIŞTIRMAYACAĞINI TEST İÇİN LİNK'E TIKLAYINIZ.

SONUÇLARI YAZARSANIZ KİMLER OYNAYA BİLİYOR ... KİMLER HADDİİİ BEAA DİYOR GÖRELİM
NE YAZIKKI HADDİ BEAA ÇEKTİM

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Darkchild

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:19:15  

beyler bu arada cevat yerli tam olarak kim oluyo ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim..

çekirge1

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:19:55  

quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

ses de biraz senkron problemi var sanki? özellikle ara video da.. yani sesler karakterlerin ağzına ve haraketlerine oturmuyor.. ama cevat yerlinin röportaja bayıldım.. adam o kadar açık ve net konuşuyor ki konsollar crysis e yetmez diyor dx10.1 gereksiz diyor fizik kartları gereksiz diyor.. yanaklarından öperdim yanında olsam.. 10 numara adam ya.. türk ne de olsa..

hea bi de arkadaşlar wow gibi geceden sıraya girelim bu oyun içinde ben şahsen okul olsa bile ertesi güne geceden sıraya girerim.. değer abicim.. çıkış tarihi konusunda net bi bilgi alsak hele

O senkron sorununu beni oku dosyasında yazıyordu galiba hatta çözümüde yazıyordu orada crysis bölümünde biri yazı dosyasını aktarmıştı oraya bakabilirsin.

teknoguz.blogspot.com (Oyun ve Teknoloji üzerine sohbetler)
praqq

13 Kasım 2007, 20:20:46  

arkadaşlar oyunu nerden sipariş edebiliriz çıktığında yani..?

Darkchild

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:22:59  

arkadaşlar hep fiyattan dert yanardınız ya artık buna da gık çıkarmasın kimse (crysis+türkçe) lütfen elnden geldiği kadar zorlasın ve alsın bu oyunu

hatta piyasaya çıkınca DH de konu açıp orjinal alanların listesini yapalım ..atraksiyon olur

GoldPunch

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007, 20:24:03  

kainatın gelmiş geçmiş en güzel grafikli oyunun yapımcılarından biri türk ve türkçe dil desteği oyunda var,fiyatı 49 ytl!!!!!!!

gelde sevinmee!!!!!!

Bu arada kesinlikle ama kesinlikle orjinalini alıcam.

off yaa ellerim titriyo

Aha işte kanıtı

PAYLAŞIMLARIM: GP Medya - ( Türkiye'de İlk Proje ), Türkiye'nin En Büyük Oyun Video Arşivi ( 64 Video ) FSP Bluestorm 500W PSU Ürün İncelemesi , Logitech Driving Force GT Videolu Ürün İncelemesi , Enermax Chakra Big Tower Kasa İncelemesi , PS3 Videolu İnceleme , PS2 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , PS1 Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) ,Sixaxis Kasa İçi İnceleme Videosu ( Türkiye'de İlk ) , DualShock 2 Kasa İçi İnceleme Videosu , Monster Q90M571TU44 ( 256GB SSD + GTX280M ) İncelemesi ( Dünya'da İlk ) , Videolar Eşliğinde Ayrıntılı Killzone 2 İncelemesi , Resistance 2 Beta Videolu İnceleme ( Türkiye'de İlk ) ,LocoRoco 2 PSP İncelemesi , Tekken DR PSP İnceleme Videolu, PC-PS3 Bağlantısı Videolu Anlatım ,Türkçe altyazılı oyun videoları (gun ile ortak hazırlama) ( TR'de İLK! )
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SONY'nin yeni nesil MP3 çaları NWZ-X1050
Sony'den Oled Dokunmatik ekranlı taşınabilir çoklu ortam oynatıcı
Truva PhalanX
Truvatek'in Fiyat / Performans odaklı oyuncu kasası mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç