Bu güzel videolar için teşekkürler Speed-Step. Cevat Yerli nin röpartajdaki samimiyeti çok hoşuma gitti. ülkemizde türkçe oyunların hele güzel dublajlı (çift dil seçenekli) oyunların gelişmesi adına kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun.
Öyle bir oyun düşünün ki oyun piyasası çok gelişmemiş bir ülkenin evlatları tarafından üretilsin. Öyle bir oyun düşünün ki bugüne kadar nadiren görülen bir şeye yani orjinalden Türkçe desteğine sahip olsun. Öyle bir oyun düşünün ki yapımcıları Türk olacak ve dünyadaki abartısız tüm oyun severler bekleyecek. Öyle bir oyun düşünün ki dünyadaki oyun severler sırf bu oyunu oynayabilmek için bilgisayarlarını yenileyecekler.
Yerli kardeşler'e buradan saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere böyle bir oyunu sundukları ve altına Türk imzasını attıkları için.
Bilgisayarım şu anda bu oyunu oynatamasa da oyunun orjinal halini alıp arşivime koyacağım.
Henüz videoları izlemedim. Ama eminim Mesut yine döktürmüştür. Teşekkürler Mesut bunlar için.
Dikkatimi çekti forumda da,korsan torrent sitelerinde bile Crysis i orjinal alacağız diyorlar.Bizimde teşekkürümüz crysisi orjinal almakla olacaktır.
keşke her oyun Türkçe çıksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 13 Kasım 2007; 19:16:45 >
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
Valla Cevat Yerli'yi seviyordum.Şu andan itibaren acayip seviyorum .Adam biz kalbimizden geldiği için türkçe yaptık dedi...Gerçekten çok duygulandırdı bu beni...
Oyun kesinlikle orjinal alınmalı. Bugüne kadar hepimiz korsan içerik kullanmışızdır. Bu kesin. Ama bu öyle bir şey ki dünyanın konuştuğu bir oyun ve de türk insanlarım emeği var. Hem de türkiye için türkçe yapıyorlar bir de. Bence saygıyı hakediyorlar.
Bir oyunu tam manasıyla ilk defa türkçe oynayabileceğiz. Tonlamalar tepkiler vs mükemmel. İlk videoyu izledim. Gerçekten çok güzel.
ooo bir hoş oldum Türkçeyi duyunca ingilizce dinleye dinleye sapıtmışız iyice kendi dilini duyunca yadsır mı insan ya yuh be böyle kaliteli bir oyunun 50ytlye satılması büyük bir jest kaldı ki dublaj ve altyazı desteği ile cevat abinin Türkçesi bozulmuş ama oyun amacıyla ülkesine yaptığı görmezden gelinememli bravo!..
49 ytl ise her gencin alması lazım bu oyunu !! yoksa ayıp olur... türkçe yapılan bi oyuna böyle bi ddestek verildiği görülürse diğerleri de türkçe oyun yapmak için kollları sıvayabilir... ve bu durumu lehimize çevirebiliriz arkadaşlar.. 49 ytl gibi fiyatda iken çok destek verilirse .. diğerleri de fiyat konusunda da iki kere düşünmüş olur böylece.. hem fiyatda hemde türkçe dil konusunda 12 den vurabilriiz.. umarım derdimi anlatabilmişimdir..
tebrikler bütün emeği geçenlere... seslendirmeler çok hoş olmuş.. geyik yani.. güzel..
*bilgisayarım 8 senelik ama çıkınca ben alıcam sırf destek olsun diye inanın!!
Cevat yerli yurtdışında doğup büyümüş bir insan. Görüyorsunuz ki türkçesi bile çok iyi değil. Ama damarlarındaki Türk kanı ona yetiyor. Sadece gönlümüzden geçtiği için türkçe de çıkardık diyor. ve diyor ki satışlara göre yeni younlar da türkçe gelebilir. Bize düşen şey destek vermektir.
%99 almam oynamam ama videoları seyretmesi bile zevkli kendimi film seyrediyor gibi hissettim.Sanki Türkler bir film çekmişde seyrettiğim onun fragmanıymış gibi geldi.Güzel bir senaryo ile bol aksiyonlu bir film yapılır çokta güzel olur.Oyun böyle devam ediyorsa gerçekten oynamayı değil film gibi oturup seyretmeyi çok isterdim
Oyun çıktıktan yaklaşık 5 gün veya 4 gün sonra oyunu almayı düşünüyorum... Özellikle Türkçe dil desteğinin olması ve Türkiye'ye özel fiyat etiketiyle gelmesi, Crytek firmasının Türk oyuncuları ne kadar önemsediğini ve güvendiğini göstermektedir... Aslında video içerisinde beklenen rakama ulaşmayı hedeflemiyoruz gibi bir cümle geçse de, onların yüzünü EA'ye karşı kara çıkarmamalıyız... İmkanı olan herkes en az bir tane bu oyundan edinmeli diye düşünüyorum. Bu hem Türk oyun sektörü hem de Crytek için çok iyi bir şey olur...
bazılarınızı anlamak gerçekten güç yok benim yol param yok yemek param kendinizi kandırmayın çıktığı gün oynancak diye birşey yok 3 er 5 er köşeye koysanız 49 ytlyi herkes biriktirebilir burda ben alamam diyenlerin çoğu kendini kandırıo korsan alsanız bile 5-10 ytlden aşağı almak oldukça zor biz bu projeye destek vermessek bir daha Türkçe oyun görmemiz oldukça zor.Oyunu sevmesenizde destek verin sonuçta sevmediğiniz bi oyun ilerde sevdiğiniz oyunların Türkçe çıkmasına katkı sağlayabilir herşey arz talep meselesi burda önemli olan arz talep ortamını oluşturmak.
direct-x ile ilgili söylediklerine takıldım ben, xp altında görünebilmesi için gereken değişiklikleri biz yaptık der gibime geldi, dx10.1 konusunda gereksiz, gibi cümleler kurdu, direct-x9 un modlanmış haliyle 10 arasındaki farka bakınca dx10 un da ne kadar gereksiz olduğu düşüncesi beliriyor kafamda ...
320 mb 8800gts, c2duo işlemcili pclerde very high oynanması da bize gelen kartlar mı bozuk da fps diplerde diye düşündürüyor, gerçi işlemci gücünü fps yi sabitlemek için kullanıyoruz diyor kendisi, burdan çıkardığım sonuç sistemin yavaşladığını hissettirmeyecek kadar hızlı, performansı yetersiz sandıracak kadar yavaş çalıştırması ...
neyse, oyunu önümüzdeki 6 ay içinde full grafik oynayamayacak da olsam orjinalini alıcam , türkçe seslendirmeyi geçtim menü bile yapmaya gerek görmeyen firmalara inat ...
Videoların hepsini ikişer defa izledim ve hakikaten her izleyişimde tüylerim diken diken oldu. Bu yazılanları görürlermi bilemiyorum ama ben buradan Yerli kardeşlerin hepsine teker teker teşekkürlerimi iletiyorum tüm dünyayı sallayan bir oyun çıkardılar yetmedi üstüne bir de türkçe dil desteği eklediler. Daha önce defalarca söylendi ama bende bir kere daha hatırlatmak istiyorum durumu el veren arkadaşlar lütfen bu oyunun orjinalini alalım hepinizden rica ediyorum. Yerli kardeşlerin emekleri boşa gitmesin yani onlar bizleri düşünerek böylesine fevkalade bir oyuna türkçe dil desteği ekliyorlar hemde ea nin bu duruma pek sıcak bakmamasına rağmen bunu yapıyorlar o zaman biz türklere de Crysis'in orjinalini almak düşer diye düşünüyorum Ben şahsen oyun çıkar çıkmaz ne yapıp edip orjinalini alacağım sizlerden de aynı hassasiyeti göstermenizi umuyorum. Oyun içi seslendirmeler harika olmuş orjinalini alıp denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım Crysis oyunu Türkiye'de ki oyun sektörünün ilerlemesi için yeterli olur ve umarım kısa süre içerisinde her oyunda olmasada bir çok oyunda artık TÜRKÇE dil seçeneğini görürüz Röportaji yapan DH ekibine de teşekkürlerimi iletiyorum artık geriye oyunun orjinalini almak kalıyor 16 Kasım da bu muhteşem oyuna kavuşuruz.
abıcım nerden alıcaz bu oyunu orjınal olarak hemen cevap beklıyorum acele cevap:)))))))))))))
büyük teknoloji mağazalarının bir çoğunda satılacak. ayrıca mavi shop sitesinden de alabilirsin. ön siparişlere başlamışlar ve cuma günü stoklarımıza girmesi bekleniyor demişler
Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
Merak ettiğim şu cevat bey 8800gts ve çift cekirdek bir sistemin veryhigh ile yeterli olduğunu söylüyor.Nasıl yani?8800gt bile dx10da yeterli gereksinimi sağlayamıyor.Ya onların 8800gtsde bir keramet var yada şimdilik sorunun üstünü örtmeye çalışıyorlar.
Bu videoları izledikten sonra param olsa 2 tane alacağım valla... Cevat Yerli ile yapılan röportaj içinde çok teşekkürler.. Artık o çok konuşan kesimin sesi kesilir inşallah bugünden itibaren... Yalnız videoda dikkatimi çeken en güzel soru ve cevap oyunu konsola düşünüyormusunuz diyor Erdal bey (sanırım kendisi) Cevat Yerli hayır şu an pc ile ilgileniyoruz diyor ve sebep olarak da konsolların GÜCÜ yetmez diyor... ...
+ sonsuz da oyuna tam açılımda hangi pc nin gücü yetecek?
Profosyonel seslendirme gerçekten çok güzel. Son videoyu şimdi izledim. Seslendirmeler profesyonel olduğu için yani ses stüdyolarında seslendirildiği için bence bu oyun bugüne kadar ki türk oyuncular için en beğenilen ve en zevk veren oyun olacak. Çünkü her şey sizin elinizde ve kendi dilinizde. Bu mükemmel.
Videoların hepsini ikişer defa izledim ve hakikaten her izleyişimde tüylerim diken diken oldu. Bu yazılanları görürlermi bilemiyorum ama ben buradan Yerli kardeşlerin hepsine teker teker teşekkürlerimi iletiyorum tüm dünyayı sallayan bir oyun çıkardılar yetmedi üstüne bir de türkçe dil desteği eklediler. Daha önce defalarca söylendi ama bende bir kere daha hatırlatmak istiyorum durumu el veren arkadaşlar lütfen bu oyunun orjinalini alalım hepinizden rica ediyorum. Yerli kardeşlerin emekleri boşa gitmesin yani onlar bizleri düşünerek böylesine fevkalade bir oyuna türkçe dil desteği ekliyorlar hemde ea nin bu duruma pek sıcak bakmamasına rağmen bunu yapıyorlar o zaman biz türklere de Crysis'in orjinalini almak düşer diye düşünüyorum Ben şahsen oyun çıkar çıkmaz ne yapıp edip orjinalini alacağım sizlerden de aynı hassasiyeti göstermenizi umuyorum. Oyun içi seslendirmeler harika olmuş orjinalini alıp denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım Crysis oyunu Türkiye'de ki oyun sektörünün ilerlemesi için yeterli olur ve umarım kısa süre içerisinde her oyunda olmasada bir çok oyunda artık TÜRKÇE dil seçeneğini görürüz Röportaji yapan DH ekibine de teşekkürlerimi iletiyorum artık geriye oyunun orjinalini almak kalıyor 16 Kasım da bu muhteşem oyuna kavuşuruz.
imzamdaki sistem oyunu 1024*768 high da çalıştırıyor gerisi benim için önemli değil. gerçi oyunu her halükarda alacaktım zaten 45-49 yTL neyse çok süper bence yabancı korsanlar da bizim türkçe orjinalini alıp coğaltırlar bence 49 yTL ye alıp amerikada direk satsalar orda 80$. 50$ fiyata ikinci el olarak satarlar.
oyun için tüm crytek çalışanlarına ve seslendirmedeki kişilere teşekkürler.
FarCry gibi CrySis'de orjinal alıp ömür boyu saklıyacağım. iyi günler herkeze ve orj. almıyan korsanıda almasın bari
oyunun orjinali çıkana kadar internetten indirip ısınma turları atıyım demiştim ama şimdi bu haberden sonra vazgeçtim... Türkçesi çıkana kadar beklicem.. Vatan bilgisayar bana yakın.. PC oyunları da satılıyor kesin gelir diye düşünüyorum.. Çıkar çıkmaz alırım... (tabi kalırsa) .. Birde oyun ortalama 12 saatte bitiyormuş şimdiye kadar oyunları sürekli hızlı hızlı oynayarak bitirme eğiliminde olmuştum ama bu oyunu zevkini çıkara çıkara oynicam yani 12 değil 24 hatta 44 saat oynicam... hemencecik bitirmek istemiyorum... Çünkü bu oyun bir ilk... Ben şahsen daha önce demodaki ingilizce versiyonundan biraz çaksamda bu videodan gördüğüm kadarı çok çok daha eğlenceli çok daha ilgi çekici ve sürükleyici geldi.. tahminim herkes oyunu ilk önce ben bitirdim diyebilmek için koştura koştura oynayacaktır ama bence böyle bir oyunun bir daha gelmesi uzun bir zaman alacağı için bu oyunun bize sunacağı bütün zevkleri tadarak oynamak en iyisi olacaktır diye düşünüyorum... (şahsi fikrim) ve tahminim bu oyun Türkiyede en fazla satılan orj. oyun ünvanını da alacaktır... Türklerin emeğe saygı gösterdiğini tüm dünyaya göstermek zorundayız..
oyunu konsola düşünüyormusunuz diyor Erdal bey (sanırım kendisi) Cevat Yerli hayır şu an pc ile ilgileniyoruz diyor ve sebep olarak da konsolların GÜCÜ yetmez diyor... ...
yekialem
Uzaklaştırılmış 10 gün cezanın 10 günü kaldı.
13 Kasım 2007, 20:16:46
ses de biraz senkron problemi var sanki? özellikle ara video da.. yani sesler karakterlerin ağzına ve haraketlerine oturmuyor.. ama cevat yerlinin röportaja bayıldım.. adam o kadar açık ve net konuşuyor ki konsollar crysis e yetmez diyor dx10.1 gereksiz diyor fizik kartları gereksiz diyor.. yanaklarından öperdim yanında olsam.. 10 numara adam ya.. türk ne de olsa..
hea bi de arkadaşlar wow gibi geceden sıraya girelim bu oyun içinde ben şahsen okul olsa bile ertesi güne geceden sıraya girerim.. değer abicim.. çıkış tarihi konusunda net bi bilgi alsak hele
oyunu konsola düşünüyormusunuz diyor Erdal bey (sanırım kendisi) Cevat Yerli hayır şu an pc ile ilgileniyoruz diyor ve sebep olarak da konsolların GÜCÜ yetmez diyor... ...
Mesut bey olacaktı. Haber editörü Mesut oluyor
Cevat Yerli cevabı iyi veriyor gerçekten. Konsolların gücü yetmez.
ses de biraz senkron problemi var sanki? özellikle ara video da.. yani sesler karakterlerin ağzına ve haraketlerine oturmuyor.. ama cevat yerlinin röportaja bayıldım.. adam o kadar açık ve net konuşuyor ki konsollar crysis e yetmez diyor dx10.1 gereksiz diyor fizik kartları gereksiz diyor.. yanaklarından öperdim yanında olsam.. 10 numara adam ya.. türk ne de olsa..
hea bi de arkadaşlar wow gibi geceden sıraya girelim bu oyun içinde ben şahsen okul olsa bile ertesi güne geceden sıraya girerim.. değer abicim.. çıkış tarihi konusunda net bi bilgi alsak hele
O senkron sorununu beni oku dosyasında yazıyordu galiba hatta çözümüde yazıyordu orada crysis bölümünde biri yazı dosyasını aktarmıştı oraya bakabilirsin.