Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OnuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Kasım 2007; 18:59:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Videolar Süper Teşekkürler.

DH 2006 Üyesi
Albatros83

13 Kasım 2007; 19:00:38 

Bu güzel videolar için teşekkürler Speed-Step. Cevat Yerli nin röpartajdaki samimiyeti çok hoşuma gitti. ülkemizde türkçe oyunların hele güzel dublajlı (çift dil seçenekli) oyunların gelişmesi adına kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun.

"Disconnectus Erectus"
Ziw®o

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:03:30 

Konsola geçtikten sonra sistemi dağıtmamamın tek sebebi bu oyundur. Kesinlikle orjinal olarak alınması gerekiyor

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

|| Intel C2D E8400 @ 4.0Ghz @ TT BigTyphoon || Asus P5B DLX Bios 1237 || 2*2 GB OCZ Reaper X || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || Samsung 7200.11 "AS" Serisi , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || -- || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 || - || Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||

|| Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500 ||
Technics

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:05:33 

Bu oyun alınır..alınırki Türkçe oyunlara talep olduğunu gösterip, yapımcıları tetikleyelim

S. YıLDıZ

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:06:39 

Ön siparişi verdim... Bir an önce gelde oynayalım yaw Crysis...

Cevat Abi seni seviyoruz...

Lütfen orijinal alalım, Türk kardeşlerin emeğine saygısızlık etmeyelim...

nForcer

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:08:11 

İyi ki özlem tekin ve mehmet ali erbil yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 13 Kasım 2007; 19:08:57 >

Nereden geldim aaa... Nerelere gidicem beeeen...
ALph1940

13 Kasım 2007; 19:08:57 

Türkçesi ilgimi çekti

venomtrk

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:10:46 

arkadaşlar oyun seslendirmesiyle ilgili konuma bakınız resimlerle ekliyorum karakter ve seslendirme sanatçılarını

http://forum.donanimhaber.com/m_14497594/mpage_3/key_venomtrk/tm.htm

MALİ MÜŞAVİR

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:11:16 

gerçekten seslendirme süper olmuş sırf Türkçe dil seçeneği için bile orjinal almaya değer.

eski nick:rotasmmm

Asus M51SN
Game's & Design Master

Merc4eve

13 Kasım 2007; 19:13:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Orjinal istiyorum ama alcak gücüm yok. o para benim 2 haftalık harçlığım yol parasıda içinde.

Sorma kardeş günlük 5 ytl para alıyorum yemekti bilmemneydi gidiyor. Para aslında çok cüzzide olsa nasıl alcam diye düşünmüyor değilim ??

...::: 226BW // MSI P35 Neo // C2D Q6600 // 2x1GB // HIS - HD3870 @862/2671 // FSP 500W Bluestorm // Logitech MX3200 // GigaWorks G500 ProGamer :::...

.::HANDSOME::.

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:14:02 

harika bu oyunun orjinalini alıcam

BASS : ıııııııı[]ııııııııııııı Treble : ııııııııııııııııı[]ıııı Z5500 : ıııııııııııııııııııı[]ıı

[DMC]

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:14:30 

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

İyi ki özlem tekin ve mehmet ali erbil yok.

ipek tuzcuoglu

PHI

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 19:14:57 

Öyle bir oyun düşünün ki oyun piyasası çok gelişmemiş bir ülkenin evlatları tarafından üretilsin.
Öyle bir oyun düşünün ki bugüne kadar nadiren görülen bir şeye yani orjinalden Türkçe desteğine sahip olsun.
Öyle bir oyun düşünün ki yapımcıları Türk olacak ve dünyadaki abartısız tüm oyun severler bekleyecek.
Öyle bir oyun düşünün ki dünyadaki oyun severler sırf bu oyunu oynayabilmek için bilgisayarlarını yenileyecekler.

Yerli kardeşler'e buradan saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere böyle bir oyunu sundukları ve altına Türk imzasını attıkları için.

Bilgisayarım şu anda bu oyunu oynatamasa da oyunun orjinal halini alıp arşivime koyacağım.

Henüz videoları izlemedim. Ama eminim Mesut yine döktürmüştür. Teşekkürler Mesut bunlar için.