Arkadaslar Trgamer'in Crysis analiz ve tanıtımına göre... oyunu high detailda cok rahatlıkla oynamak icin dx10 ile en az 8800GT diyorlar... very high icin ise 2 * 8800GT gerekli diyorlar... bu oyun oyle teknolojinin ilerisindeki en son ekran kartları zarzor yetiyor... yada birazcık optimizasyon gerekli... belki yaması ile daha verimli olabilir...
imzamdaki sistemde 1024x768 70 hz dx9 high ayarlarda akıcı bi şekilde oynayabiliyorum bitki örtüsü çok gerçekçi yapmışlar
ve türkçesi manyak bişeymiş kısa zamanda edinmek lazım
yaw birde ben 2. bolümde takıldım ne yapmam isteniyor acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 15 Ağustos 2008; 13:29:57 >
crysis değil de crysis warhead 2 ile crysis oyununa hayatımda ilk kez başladım ve tek kelimeyle harika !!! O konuşmalar süper... örnek: "...Bu senin bir bok beceremeyeceğini gösterir..." vb. Hele ki birbirlerine sataşma lafları harika...
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
Arkadaslar Trgamer'in Crysis analiz ve tanıtımına göre... oyunu high detailda cok rahatlıkla oynamak icin dx10 ile en az 8800GT diyorlar... very high icin ise 2 * 8800GT gerekli diyorlar... bu oyun oyle teknolojinin ilerisindeki en son ekran kartları zarzor yetiyor... yada birazcık optimizasyon gerekli... belki yaması ile daha verimli olabilir...
imzamdaki sistemde 1024x768 70 hz dx9 high ayarlarda akıcı bi şekilde oynayabiliyorum bitki örtüsü çok gerçekçi yapmışlar
ve türkçesi manyak bişeymiş kısa zamanda edinmek lazım
yaw birde ben 2. bolümde takıldım ne yapmam isteniyor acaba ?
Kardeş directx 10 yapmak için ekran kartı mı gerekli yoksa program mı ? bir de benim ekran kartım ATİ HD 3600 512 MB. [Paylaşımlı (1024 mb.) ] şuan 1024 mb. gösteriyor işte her neyse... + 2 GB DDR3 ram +AMD Athlon 5600+ 2.91 Ghz. işlemci var.
Directx 10 'a nasıl geçebilirim? Çünkü normalde her oyun benim pc'de high seviyelerde ve 1280*1024 çözünürlükte sapa sağlam çalışıyor. Ancak bu oyunda o çözünürlükte ve full high yapınca çok yoğun yerlerde (patlama alanları vs.) yani fazla fps alınan yerlerde çok çok az kasa kasa ilerliyor gibi normale göre. Ancak 1280*800 + full high seviyelerde sorunsuz oynuyorum. Bu yüzden directx 10 yapmak istiyorum da...
dx10 çalıştırıyorum full screen çalışmaması haricinde görüntü harika dx9 da full screen oynıyabildim ama dx10 oynayamıyorum benm pc den mi kaynaklanıyr acaba??