Ya arkadaslar oyunu ingilizce olarak arkadastan alıp oynadım ve bitirmistim ama inanın türkcesini duyduktan sonra tekrar oynarım bu oyunu gercekten seslendirmeler bir harika olmus gercekten süperler.
Crysis yönetimini tebrik ediyoruz, keşke tüm oyunları Türkler yapsa.... Türkiye büyük bir yer EA Games veya başka bir firma bunların farkında değiller. Umarım artık farkında olurlar. Tüm videoları tek tek izledim gerçekten güzeldi, oyunu almayı düşünüyorum.
Mutluluğun asıl kaynağı, sahip olduklarının değerini bilmektir...
CEVAT YERLİ YE MİLYONLARCA TSK. ADAM DİREK SUNU DEDİ YA VARMI ÖTESİ: BİZİM İÇİN SATIŞ ÖNEMLİ DEĞİL AMA TÜRKİYENİN ADI İÇİN ÖNEMLİ GELECEK İÇİN ÖNEMLİ .TEK KELİMEYLE ELİ ÖPULECEK İNSAN .
oyun son derece güzel bir kaç eksiside yok değil madem türk yapımcı tarafından yapıldı niye başlangıçta uçak üzerinde ABD bayrağı var.Karakter isimleri neden tükçe değil giysilere türk bayrağı arması yapılabilirdi bunlar dışında mükemmel oyun oynadım bitirdim ilk çıktığı gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat_onair -- 8 Mart 2008; 6:49:44 >
oyun son derece güzel bir kaç eksiside yok değil madem türk yapımcı tarafından yapıldı niye başlangıçta uçak üzerinde ABD bayrağı var.Karakter isimleri neden tükçe değil giysilere türk bayrağı arması yapılabilirdi bunlar dışında mükemmel oyun otnadım bitirdim ilk çıktığı gün
mukemmel, farcry oynamıstım xboxta,oyunun acılıs demosunu ızlerken cevat yerli ismini gordum.zaten oyuna hayrandım.hayranlıgım kat kat arttı.oyunun oynanabılırlıgı cok guzel ve cok basarılı.ellerınıze kollarınıza saglık!!!
sanırım ilk Türkçe oyun ve bu oyun şu anda dünyanın en iyi oyunu gibi bişey. Oyunu denedim...gerçekten süper. Seslendirmeyi yapan kişiler de özenle seçilmiş - ki çok iyiler
sanırım ilk Türkçe oyun ve bu oyun şu anda dünyanın en iyi oyunu gibi bişey. Oyunu denedim...gerçekten süper. Seslendirmeyi yapan kişiler de özenle seçilmiş - ki çok iyiler
tebrikler. bi de buna uygun ekran kartım olsa
bundan önce de türkçe bi oyun çıkmıştı.adını unuttum
oyunun üstün özellikler var ama çok kısa olmuş, evet kısa bir oyun far cry tadı damağımızda kalmıştı hatta bunun rus versiyonu bile çok güzeldi.
ben ne olduğunu anlamadan bitti. diyebilrim ki call of duty 2 den bile kısa sürüyor aklınızda kalan level bölümü doğrusu az. ama türkçe olduğu için bence alınmalı
bu kadar kisa denilen oyun icin firma 3 sene calismis hayret, neyse bende oynuyorum ve genelde begendim bravo yerli kardesler biz türklerinde bir seyler yapabilecegini gösteriyorsunuz ellerinizinden öpüyorum hatta ayaklarinizi öpüyorum
bekledikleri kadar satamazdi cünkü yüksek pc sistemi istiyor oyun hatta ben bile bu oyun icin sism yenilenmez diye yazilar yazdim ama belli bir zamandan sonra TIPIS TIPIS sistemi yeniledim ve crysis in basina gectim yalniz crytek firmasini ayakta tutan EA, nvidia veINTEL reklamlari oyunda ama yine de millet sistemi yeniledikce oyun satilacaktir
bekledikleri kadar satamazdi cünkü yüksek pc sistemi istiyor oyun hatta ben bile bu oyun icin sism yenilenmez diye yazilar yazdim ama belli bir zamandan sonra TIPIS TIPIS sistemi yeniledim ve crysis in basina gectim yalniz crytek firmasini ayakta tutan EA, nvidia veINTEL reklamlari oyunda ama yine de millet sistemi yeniledikce oyun satilacaktir
Crytek firmasını ayakta tutan EA demek bence çok büyük yanılgı. EA olmayıp Microsoft olsaydı, onlar tutacaktı o zaman. FarCry da Ubisoft. Crytekin başarısı kendilerindir. Microsoft Crysis için büyük pişmanlık yaşamış, keşke destek verseydik diye.
konsolların gücü yetmez değil.aynı pc deki gibi olmaya gücü yetmez denildi.şöyleki pc deki crysis te bulunan draw distance(çizim uzaklığı) nı konsollar veremez.büyük bi ihtimalle bu uzaklığı düşüreceklerdir.veya doku kalitesinde azalma olacaktır
yaw şu gemide olduğumuz bölümde çok büyük denizden çıkan bi yaratık var.onu tank topuyla vur dio ordaki kız.ama kilitlenen hedef yok dio orayı nası geçcem yardım edermisiniz.!!!!!
konsolların gucu yetmezmı walla cok guldum,pcde hayatında goremıcegın su efektlerı ve textureları ısleyebılıo da draw distance da bence vız gelir.eğer bır engel varsa o da cryenginedir.cry engıne ram e geregınden fazla yuklenıyorsa o zaman motorun modifıye edılmesı cıddı olarak gozden gecırılmelıdır konsollara cıkarılacaksa.zaten bır pc oyununu hop al kopyala yapıstır deyıp konsolda cıkaramazsın o da bır surec gerektırır uyumluluk ıcın herseyın gozden gecırılmesı gerekır.o zaman ghost recon serılerı nasıl bu kadar ıyı draw dıstance verebılıyor,onuda bır sormak ıstıyorum konsolların memorysının yetersız oldugunu soyleyen yada dusunen arkadaslara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 27 Haziran 2008; 15:05:30 >
Bıktım verdiği görevleri anlamamaktan...ingilizcemiz de bir yere kadar oyundaki Türkçe küfürlerde bomba haniii son bölümü ing. olsa sitti sene anlamazdım Tac topunu da alamamıştım
Yok Böyle birşey inanamiyorum tamamıyla tüm orjinal haliyle türkçe Oynadıkça oynayası geliyor insanın çevremdekiler oyunu oynarken ki davranışları görmeğe değer. ''Bunlar nasıl türkçe konuuyor insan mı o''