Ya arkadaslar oyunu ingilizce olarak arkadastan alıp oynadım ve bitirmistim ama inanın türkcesini duyduktan sonra tekrar oynarım bu oyunu gercekten seslendirmeler bir harika olmus gercekten süperler.
Crysis yönetimini tebrik ediyoruz, keşke tüm oyunları Türkler yapsa.... Türkiye büyük bir yer EA Games veya başka bir firma bunların farkında değiller. Umarım artık farkında olurlar. Tüm videoları tek tek izledim gerçekten güzeldi, oyunu almayı düşünüyorum.
CEVAT YERLİ YE MİLYONLARCA TSK. ADAM DİREK SUNU DEDİ YA VARMI ÖTESİ: BİZİM İÇİN SATIŞ ÖNEMLİ DEĞİL AMA TÜRKİYENİN ADI İÇİN ÖNEMLİ GELECEK İÇİN ÖNEMLİ .TEK KELİMEYLE ELİ ÖPULECEK İNSAN .
oyun son derece güzel bir kaç eksiside yok değil madem türk yapımcı tarafından yapıldı niye başlangıçta uçak üzerinde ABD bayrağı var.Karakter isimleri neden tükçe değil giysilere türk bayrağı arması yapılabilirdi bunlar dışında mükemmel oyun oynadım bitirdim ilk çıktığı gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat_onair -- 8 Mart 2008; 6:49:44 >
oyun son derece güzel bir kaç eksiside yok değil madem türk yapımcı tarafından yapıldı niye başlangıçta uçak üzerinde ABD bayrağı var.Karakter isimleri neden tükçe değil giysilere türk bayrağı arması yapılabilirdi bunlar dışında mükemmel oyun otnadım bitirdim ilk çıktığı gün