birde şöyle çok önemli bir durum var ki ; EA Türkçe olmasından dolayı orjinal alınan bu oyunu gördüğünde diğer oyunlarada Türkçe desteği ekleyebilir/ekletebilir. Yalnız isterdimki sadece Türkiye'ye gelen seride değil tüm dünyadaki dağıtımların içinde Türkçe seçeneği eklensin. Bende henüz oyunu orj. edinemedim ve ingilizde korsan kurdum 1-2 bölüm geçtim ama hiç içime sinmiyor illa Türkçe olarak oynamayı çok istiyorum yeniden oynamamak içinde orj. bekleyeceğim
HaberTurk'de yayınlanan bir haber oldukça düşündürücü. ARAL bu oyundan ilk partide sadece 3000 tane getirmiş ve bu satışı 1 ayda yaparız diye planlıyormuş. 1 haftada yapınca şaşırmışlarmış.
Bir firmanın vizyonu bu kadar mı olur. 1 yıldır konuşulan bir oyun tamamiyle Türkçe dublajlı geliyor ve sen 1 ayda 3000 satarız diye hesaplıyorsun. 2. partide daha çok getirirler herhalde... Oyunu alacak olanlar da umarım bu beklemeye dayanırlar da yanlış yolları tercih etmezler...
HaberTurk'de yayınlanan bir haber oldukça düşündürücü. ARAL bu oyundan ilk partide sadece 3000 tane getirmiş ve bu satışı 1 ayda yaparız diye planlıyormuş. 1 haftada yapınca şaşırmışlarmış.
Bir firmanın vizyonu bu kadar mı olur. 1 yıldır konuşulan bir oyun tamamiyle Türkçe dublajlı geliyor ve sen 1 ayda 3000 satarız diye hesaplıyorsun. 2. partide daha çok getirirler herhalde... Oyunu alacak olanlar da umarım bu beklemeye dayanırlar da yanlış yolları tercih etmezler...
Aral korsana özendirmek için elinden geleni yaptı her zamanki gibi.. Bu sefer ekstra bir çaba sarfettiler ama millet gerçekten sağduyuluymuş helal olsun. Herkes orjinal almak için elinden geleni yapıyor. Paylaşım sitelerinde bile bu sağduyuyu görebilmek mümkünmüş. Aral'ın çabasına rağmen çok güzel bir durum.
Bu arada ben iki versiyonu da oynadım. Türkçe'si bambaşka birşey. Dublajlı film izlemekle alakası yok. Konuşmaların ana dilinizde olması sizi oyunun içine çekiyormuş gerçekten. Çok hoş bir tecrübe oldu, Yerli Kardeşler sağolsun. 50 değil 250 de verilirmiş bu oyuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 23 Kasım 2007; 9:36:18 >
Bende 17 Kasım 2007, Cumartesi günü verdim 2.Parti siparişimi 30 kasımda gelmesi bekleniyormuş hayırlısı bakalım bekliyoruz. Ama bu kadar geç gelmesi gerçekten bana biraz saçma geliyor Türkiye de satışlarda patlama beklenen bir oyun ve bu kadar az bir stokla gelmesi biraz ilginç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinokx -- 23 Kasım 2007; 10:00:26 >
Asus CROSSHAIR II FORMULA AM2 - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ - Samsung 160Gb sata2 + 40Gb + 500Gb - Sapphire HD3870 512Mb DDR4 - Dell 19" - Kingston Hyperx 4*1Gb 1066Mhz ddr2 - Thermaltake 500 Watt Aktif Pfc - Logitech Quickcam Pro 9000 Carl Zıess
büyük şehirlerde olan arkadaşlara tavsiyem netten sipariş vermesinler mağazaları dolaşsınlar, ben bursadayım, dün şöle bi bakmaya çıkmıştım electro worldde çok sayıda vardı d&r'ın elinde kalmamıştı (koruparktaki), carrefour bimekstede vardı 7-8 tane peşine 10 taksit yaptıklarını öğrenince dayanamadım aldım birini ordaki arkadaşta çok talep olduğunu söyledi bnde memnun oldum tabiki böyle bi habere..
Oyunun orjinalini aldım ilk orj. oyunum ilerki zamanda yine böyle türkçe oyun çıkarsa hep orj alıcam bu oyunun içeriği(pek fazla bişi olmasada)hoşuma gitti
Oyunun orjinalini aldım ilk orj. oyunum ilerki zamanda yine böyle türkçe oyun çıkarsa hep orj alıcam bu oyunun içeriği(pek fazla bişi olmasada)hoşuma gitti
valla kardes bence senoaryosu güzel. zaten film de olacakmış. Sonu gelmeyen oyunları severim açıkcası
Ankaradan istettim oyunu, sağolsun forumda dost kitap evinde var diyen arkadaş sayesinde... Oyun Türk ürünü değil diyenler için; Lisanslı aldığınız Orjinal Türkçe Crysis'i yükledikten sonra menülerden EKİP sekmesine tıklayın ve bakın ekipte kimler var, yönetimde kimler var. Ortaklaşa yapılmış bir ürün ama işin içinde herzmaan ki gibi TÜRK parmağı var!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusLumcu -- 24 Kasım 2007; 11:55:57 >
bır oyundna bu kadar zevk aldıgımı hatırlamıyorum turkce konusmalr ben bıtırdı ve bılgısyarımda en kucuk bı kasma yok tesekurler crysis yenı bır donem actı bence
Oyun çok güzel.Multisi bi başka güzel. Oyunun üzerindeki 18 ve %100 Türkçe yapıştırmalarını bile söktüm kasama yapıştırcam Bu arada benimde ilk orjinal oyunum.
Koyu Mount&Blade oyuncusu, Cs 1.6 fanatiği, Postal 2 oyuncusu, Aoe 1-2 serisi hastası. Windows 7 kullanıcısı, Google chrome kullanıcısı, İdm kullanıcısı, Pro Show Gold Kullanıcısı, Photoshop Cs3 kullanıcısı.
Bu oyunun mutlaka orj li alınmalı.Diğer şirketlerde görmeli bunun sonucunda.Türkçe dil desteği sağlandığı ve fiyatının ülkemiz şartlarında geldiğinde nasıl korsan oyunlardan vazgeçildiğini göstermeliyiz herkese.Bence CRYSİS gibi bir oyuna 45 ytl gibi bir rakam gerçekten kayda değer.Yurtdışında bile böyle bir fiyat aralığında olacağını sanmam.Güzellik istiyordunuz işte size güzellik bu oyununda korsanını çıkarıp yapanlara lanet olsun orginalini yapanlara ah ettirmeyin.Hele ki! bizi düşünenlere.
Tamamen katılıyorum bu oyunu korsan alırsanız türkçe oyun yapmazlar bize lütfen şu oyunu orjinal alın. Sistem uprage yapmayın ekran kartından ramden kısın ama bu oyunu orjinal alın
Alacağım sistem şekillendi sayılır 8800 ultra 4 gb ram anakart asus maximus coreduo Quad Q6600 sizce very high da rahat oynayabilirmiyim ?
Benzer sistemlerimiz var ben Ultra High'da oynuyorum. 15-20 fps. NOT:Windows'un 64 bit değilse 4 gb'yi kullanamazsın. Ben bilmeden aldım şimdi 1 gb ram'im boşta
Oyun piyasaya çıktı mı yahu ? Ben bayağı geri kalmışım gündemden
aralın müdürü bir kanala cıkmıstı ve oyunlardan ole bahsediyordu ki adlarını bile dogru durust soyleyemiyodu boyle insanların boyle onemli mevkilerde olması beni oldukca sinir ediyo ARALA
Oyun motoru fena optimize edilmemiş aslında. İmzamdaki laptopla, 'ancak açılır, slayt show olur' derken low detailde oynanabilir buldum(tabi dx9 olarak). Lcd ekran olmasa 1024x768 de gayet akıcı ve birazcık detayda verilerek oynanabilir ama malesef 1440x900(yerel çözünürlük) dışında renkler çamur gibi benim ekranda. Onda bile farklı bir oyun olduğunu hissettiriyor. Low detailde olsa deneyimlenmesi gereken bir oyun. Suit olayı çok hoş. Zaten farcry'ı da bu yüzden seviyordum. Diğer fps lerdeki gibi saldırıları savuşturan, kendini koruyan adam değil, isterseniz avcı da olabiliyorsunuz oyunda. Geniş mekanlar sanırım bu işin sırrı.
Konuşmaların Türkçe olması ayrı bi süperlik. ki EA games satışlardan oldukça memnun.. dolayısı ile bi çok oyunun Türkçe konuşmalı versiyonlar gözüküyor ufukta..
Alacağım sistem şekillendi sayılır 8800 ultra 4 gb ram anakart asus maximus coreduo Quad Q6600 sizce very high da rahat oynayabilirmiyim ?
Benzer sistemlerimiz var ben Ultra High'da oynuyorum. 15-20 fps. NOT:Windows'un 64 bit değilse 4 gb'yi kullanamazsın. Ben bilmeden aldım şimdi 1 gb ram'im boşta
Bildiğim kadarı ile piyasada vista business 64 bit.. Oyunlar uyum falan nedir bunun ??
Şİmdi crysis in online satış noktalarını yazabilirmisiniz?Biri mavibilgisayar peki başka yokmu?bu kadar kısıtlı olanak sunarlarsa tabi satış yapamazlar.
sonunda game over.... oyunun sonunda söylediğim tek şey: vay be ! .. herşeyiyle türkçe bir oyun oynamak ve bitirmek farklı bir tatmış. artık multi de çoşarız.... birileri bi sunucu açarsa (türk sunucu) tabiii .... sırada ut3 var...
AMD 64 X2 6000+ == ASUS M2N32 Nforce 590 SLI Wireless == ZOTAC 8800 GT 512 MB AMP EDITION == 4 GB OCZ SLI DDR2 (4-4-4-15) 4x1 == ENERMAX UBER CHAKRA ECA5001 ATX == TAGAN EASY CON XL 700 W PSU == 1.1 TB HDD (400 Gb Samsung SATA2 + 120 Gb Seagate SATA + 80 Gb Seagate SATA + 500 Gb External Seagate == ASUS 18x Light Scribe DVDRW == LG 18x SATA DVDRW == Arctic Cooling Freezer 64 Pro PWM AMD K8 Cooler == A4 TECH X7 Keyboard == LOGITECH G5 (New) == HANNS.G HW191D (1440*900) == OCZ ATV TURBO 4 GB USB MEMORY (Read-35 mb / Write 30 Mb max ) KABLONET 1 Mb Net == VISTA 64 Bit Ultimate work net : http://www.speedtest.net/result/491861995.png
nasıl yani pc nin özelliklerinde gözükmüyomu 1 gb ramin ??
Süper yaa. Gerçekten çok onur verici birşey. Sonunda dünyada ses getirebilecek işler yapmaya başladık sanırım. Dublaj da çok kalite olmuş gerçekten. Çeviri çok kusursuz. Umarım teknolohi sektöründe büyümeye devam ederiz.
Bildiğim kadarı ile piyasada vista business 64 bit.. Oyunlar uyum falan nedir bunun ??
2 güncel oyun denedim pes 2008 ve bioshock. 2008 kurarken hata verdi zaten. işletim sistemi uyumsuz şeklinde. bioshock çöküp duruyordu. xp 32 bitte tabiki ikisinde de bir sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 29 Aralık 2007; 12:55:25 >
ağlamak istiyorum ya , ilk defa türkçe bi oyun görüyorum. bunun orijinal türkçesi ne zaman gelecek ya?
ilk türkçe oyun EARTH2140'tır onunda çevirileri efsanedir, hala kulağımda vızıldanır. bu da güzel olmuş sanırsam 2. büyük proje bu başka oldu mu
ahahahah dublaja koptum süper olmuş chester der: "evet yaa! Ne zamandan beri kodumunun Korelilerinde dondurucu ışın silahı var?" gerçi tam bir amerikan cümlesi(Korelilere denen sıfat bakımından) ama çok güzel Türkçeye entegre edilmiş takdir ettim. Tam Türkçe Crysis expansion u Kardak kayalıklarında isteriz, Korelilere yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 10 Ocak 2008; 3:39:07 >