Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wildlove

Sisteme Gözat

23 Kasım 2007, 12:43:41  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@Wepis yerli kardeşlerin belki oyundaki küfürlerde parmağı vardır Ne olsa sonuçta Türk yav adamlar,küfür geni kalıtsaldır onlarda

i bless the rains down in africa..
BeyzadeM

Sisteme Gözat

23 Kasım 2007, 1:28:33  

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

@Wepis yerli kardeşlerin belki oyundaki küfürlerde parmağı vardır Ne olsa sonuçta Türk yav adamlar,küfür geni kalıtsaldır onlarda

Olabilir.Küfür Editörü kısmını okumadım oyunu tekrar bitirip tekrar incelemem lazım

Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
Kumandan

Sisteme Gözat

23 Kasım 2007, 1:40:18  

birde şöyle çok önemli bir durum var ki ;
EA Türkçe olmasından dolayı orjinal alınan bu oyunu gördüğünde diğer oyunlarada Türkçe desteği ekleyebilir/ekletebilir.
Yalnız isterdimki sadece Türkiye'ye gelen seride değil tüm dünyadaki dağıtımların içinde Türkçe seçeneği eklensin.
Bende henüz oyunu orj. edinemedim ve ingilizde korsan kurdum 1-2 bölüm geçtim ama hiç içime sinmiyor illa Türkçe olarak oynamayı çok istiyorum yeniden oynamamak içinde orj. bekleyeceğim

Bilgi Paylaştıkça Artarmı ?
Ankete katılmak için tıklayın
Speed-Step

Sisteme Gözat

23 Kasım 2007, 9:02:10  

HaberTurk'de yayınlanan bir haber oldukça düşündürücü. ARAL bu oyundan ilk partide sadece 3000 tane getirmiş ve bu satışı 1 ayda yaparız diye planlıyormuş. 1 haftada yapınca şaşırmışlarmış.

Bir firmanın vizyonu bu kadar mı olur. 1 yıldır konuşulan bir oyun tamamiyle Türkçe dublajlı geliyor ve sen 1 ayda 3000 satarız diye hesaplıyorsun. 2. partide daha çok getirirler herhalde... Oyunu alacak olanlar da umarım bu beklemeye dayanırlar da yanlış yolları tercih etmezler...

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=45200&cat=210&dt=2007/11/23

Ragdol
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Kasım 2007, 9:33:13  

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

HaberTurk'de yayınlanan bir haber oldukça düşündürücü. ARAL bu oyundan ilk partide sadece 3000 tane getirmiş ve bu satışı 1 ayda yaparız diye planlıyormuş. 1 haftada yapınca şaşırmışlarmış.

Bir firmanın vizyonu bu kadar mı olur. 1 yıldır konuşulan bir oyun tamamiyle Türkçe dublajlı geliyor ve sen 1 ayda 3000 satarız diye hesaplıyorsun. 2. partide daha çok getirirler herhalde... Oyunu alacak olanlar da umarım bu beklemeye dayanırlar da yanlış yolları tercih etmezler...

Aral korsana özendirmek için elinden geleni yaptı her zamanki gibi.. Bu sefer ekstra bir çaba sarfettiler ama millet gerçekten sağduyuluymuş helal olsun. Herkes orjinal almak için elinden geleni yapıyor. Paylaşım sitelerinde bile bu sağduyuyu görebilmek mümkünmüş. Aral'ın çabasına rağmen çok güzel bir durum.

Bu arada ben iki versiyonu da oynadım. Türkçe'si bambaşka birşey. Dublajlı film izlemekle alakası yok. Konuşmaların ana dilinizde olması sizi oyunun içine çekiyormuş gerçekten. Çok hoş bir tecrübe oldu, Yerli Kardeşler sağolsun. 50 değil 250 de verilirmiş bu oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 23 Kasım 2007; 9:36:18 >
Ekinokx

23 Kasım 2007, 9:59:38  

Bende 17 Kasım 2007, Cumartesi günü verdim 2.Parti siparişimi 30 kasımda gelmesi bekleniyormuş hayırlısı bakalım bekliyoruz. Ama bu kadar geç gelmesi gerçekten bana biraz saçma geliyor Türkiye de satışlarda patlama beklenen bir oyun ve bu kadar az bir stokla gelmesi biraz ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinokx -- 23 Kasım 2007; 10:00:26 >

Asus CROSSHAIR II FORMULA AM2 - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ - Samsung 160Gb sata2 + 40Gb + 500Gb - Sapphire HD3870 512Mb DDR4 - Dell 19" - Kingston Hyperx 4*1Gb 1066Mhz ddr2 - Thermaltake 500 Watt Aktif Pfc - Logitech Quickcam Pro 9000 Carl Zıess
joe-black

23 Kasım 2007, 10:43:30  

büyük şehirlerde olan arkadaşlara tavsiyem netten sipariş vermesinler mağazaları dolaşsınlar, ben bursadayım, dün şöle bi bakmaya çıkmıştım electro worldde çok sayıda vardı d&r'ın elinde kalmamıştı (koruparktaki), carrefour bimekstede vardı 7-8 tane peşine 10 taksit yaptıklarını öğrenince dayanamadım aldım birini ordaki arkadaşta çok talep olduğunu söyledi bnde memnun oldum tabiki böyle bi habere..

GT: xjoeblack360
LastStand

Sisteme Gözat

23 Kasım 2007, 14:10:53  

Oyunun orjinalini aldım ilk orj. oyunum ilerki zamanda yine böyle türkçe oyun çıkarsa hep orj alıcam bu oyunun içeriği(pek fazla bişi olmasada)hoşuma gitti

Legolas777

Sisteme Gözat

23 Kasım 2007, 15:29:31  

quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

Oyunun orjinalini aldım ilk orj. oyunum ilerki zamanda yine böyle türkçe oyun çıkarsa hep orj alıcam bu oyunun içeriği(pek fazla bişi olmasada)hoşuma gitti

valla kardes bence senoaryosu güzel. zaten film de olacakmış. Sonu gelmeyen oyunları severim açıkcası

Oynadıklarım: Grand Theft Auto IV, Batman Arkham Asylum, Gears Of War, Resident Evil 5, Street Fighter IV
Beklediklerim: Alan Wake, BioShock 2, Battlefield: Bad Company 2
MusLumcu

24 Kasım 2007, 11:44:35  

Ankaradan istettim oyunu, sağolsun forumda dost kitap evinde var diyen arkadaş sayesinde...
Oyun Türk ürünü değil diyenler için;
Lisanslı aldığınız Orjinal Türkçe Crysis'i yükledikten sonra menülerden EKİP sekmesine tıklayın ve bakın ekipte kimler var, yönetimde kimler var.
Ortaklaşa yapılmış bir ürün ama işin içinde herzmaan ki gibi TÜRK parmağı var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusLumcu -- 24 Kasım 2007; 11:55:57 >

crazy_memocih

24 Kasım 2007, 24:22:03  

mükemmel bir şey yaa diğer sayfaları okumadım ama benimki ingilizce konuşmalı onu nasıl Türkçe yapabilirim

kusura bakmayın ben çğrendim düzeltme yapım dedim: sesler yaklaşık 1.5 2 gb mış sade orjinalinde varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 24 Kasım 2007; 12:26:10 >

MeMM0(:H N80 Oblivion, Half Life2, Resident Evil

Intel Core2 QUAD Q9000(2.00 Ghz) nVIDIA® GTX260M 15.4" WUXGA+ (1920 x 1200)Full HD Mat Ekran 4 GB DDR3 1066 Mhz KINGSTON 500 GB 7200 RPM 16 MB SEAGATE® Intel® 5100 Wİ-Fİ
theunforgettable

Sisteme Gözat

24 Kasım 2007, 23:06:39  

bır oyundna bu kadar zevk aldıgımı hatırlamıyorum turkce konusmalr ben bıtırdı ve bılgısyarımda en kucuk bı kasma yok tesekurler crysis yenı bır donem actı bence

LOGİTECH Z-5500 --- PANASONIC SC-HT885 Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü ‘Özür Dileriz’

SeRo-34

Sisteme Gözat

25 Kasım 2007, 12:18:20  

TOYZARAS tan Aldım sonunda

Oyun çok güzel.Multisi bi başka güzel. Oyunun üzerindeki 18 ve %100 Türkçe yapıştırmalarını bile söktüm kasama yapıştırcam
Bu arada benimde ilk orjinal oyunum.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ddr3

25 Kasım 2007, 1:17:46  

thx..

LordSoth

29 Kasım 2007, 9:46:04  

Türkiyedeki orjinal Crysis lerde böyle Türkçemi yoksa bunlar sonramı gelcek ?

Çağdaş

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007, 10:54:30  

Orjinal ve türkçesini şuan piyasada bulmak mümkün

Koyu Mount&Blade oyuncusu, Cs 1.6 fanatiği, Postal 2 oyuncusu, Aoe 1-2 serisi hastası.
Windows 7 kullanıcısı, Google chrome kullanıcısı, İdm kullanıcısı, Pro Show Gold Kullanıcısı, Photoshop Cs3 kullanıcısı.
ÇılgınRöle
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Kasım 2007, 24:10:02  

quote:

Orjinalden alıntı: Tigerspeed

Bu oyunun mutlaka orj li alınmalı.Diğer şirketlerde görmeli bunun sonucunda.Türkçe dil desteği sağlandığı ve fiyatının ülkemiz şartlarında geldiğinde nasıl korsan oyunlardan vazgeçildiğini göstermeliyiz herkese.Bence CRYSİS gibi bir oyuna 45 ytl gibi bir rakam gerçekten kayda değer.Yurtdışında bile böyle bir fiyat aralığında olacağını sanmam.Güzellik istiyordunuz işte size güzellik bu oyununda korsanını çıkarıp yapanlara lanet olsun orginalini yapanlara ah ettirmeyin.Hele ki! bizi düşünenlere.

Tamamen katılıyorum bu oyunu korsan alırsanız türkçe oyun yapmazlar bize lütfen şu oyunu orjinal alın. Sistem uprage yapmayın ekran kartından ramden kısın ama bu oyunu orjinal alın
Fâti

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007, 17:32:40  

İyi bişey lazım bunu oynayabilmek için de yav

XboxLIVE Gamertag: junkyfaati

Bu imza ChnGT/GTS'den görülüp izin alınıp yapılmıştır
LordSoth

29 Kasım 2007, 20:36:37  

Alacağım sistem şekillendi sayılır 8800 ultra 4 gb ram anakart asus maximus coreduo Quad Q6600 sizce very high da rahat oynayabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 29 Kasım 2007; 20:37:33 >

cihantopuz

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007, 21:54:57  

quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Alacağım sistem şekillendi sayılır 8800 ultra 4 gb ram anakart asus maximus coreduo Quad Q6600 sizce very high da rahat oynayabilirmiyim ?

hocam dalga mı geçiyorsun ya
vistayı da kurarsan oynarsın very high

Kirk Hammet

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007, 21:56:59  

quote:

Benzer sistemlerimiz var ben Ultra High'da oynuyorum. 15-20 fps.
NOT:Windows'un 64 bit değilse 4 gb'yi kullanamazsın. Ben bilmeden aldım şimdi 1 gb ram'im boşta

bekorok

29 Kasım 2007, 22:36:34  

harika süper bir oyun

|- İpod Nano 1gb -||- Xbox 360 Elite -|

|-BenQ 19" FP94VW Monitor -|Creative 4.1 Sound System| | Sony PsP Slim (+[___]::) |
goker

29 Kasım 2007, 23:51:04  

quote:

Oyun piyasaya çıktı mı yahu ?
Ben bayağı geri kalmışım gündemden

"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)."
M.Kemal ATATÜRK

Carpe Diem, Carpe Noctem !
mobilecom

30 Kasım 2007, 10:40:53  

Süper bir oyun, seneryo ve grfiksel açıdan, türkçe olmasıda cabası.

TOSHİBA A500-132 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 400GB SATA HDD | Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | Harman Kardon® Stereo Hoparlörler | Entegre 1.3 Mp HD Web Kamera (YÜZ TANIMA FONKSİYONLU) | 3 USB, 1 E-sata (USB), 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | HD Audio | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil | Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)

RaMpAgE

30 Kasım 2007, 24:23:28  

quote:

Orjinalden alıntı: Freedøm

quote:

Oyun piyasaya çıktı mı yahu ?
Ben bayağı geri kalmışım gündemden

hckn

Sisteme Gözat

30 Kasım 2007, 21:48:26  

aralın müdürü bir kanala cıkmıstı ve oyunlardan ole bahsediyordu ki adlarını bile dogru durust soyleyemiyodu boyle insanların boyle onemli mevkilerde olması beni oldukca sinir ediyo ARALA

FINISHED:R6 VEGAS 2,ASSASINS CREED,CRYSİS,KANE END LYNCH,R6 VEGAS,COD 4,MOH AIRBONE
ULYSES

30 Kasım 2007, 22:40:22  

Oyun motoru fena optimize edilmemiş aslında. İmzamdaki laptopla, 'ancak açılır, slayt show olur' derken low detailde oynanabilir buldum(tabi dx9 olarak). Lcd ekran olmasa 1024x768 de gayet akıcı ve birazcık detayda verilerek oynanabilir ama malesef 1440x900(yerel çözünürlük) dışında renkler çamur gibi benim ekranda. Onda bile farklı bir oyun olduğunu hissettiriyor. Low detailde olsa deneyimlenmesi gereken bir oyun. Suit olayı çok hoş. Zaten farcry'ı da bu yüzden seviyordum. Diğer fps lerdeki gibi saldırıları savuşturan, kendini koruyan adam değil, isterseniz avcı da olabiliyorsunuz oyunda. Geniş mekanlar sanırım bu işin sırrı.

a|i

30 Kasım 2007, 23:17:39  

süper ya

Katılım zamanı: 3 Eylül 2005

sky__walker

1 Aralık 2007, 14:17:59  

oyunu orjinal aldım, parasını, son kuruşuna kadar hakeden bir yapım

Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr --- Apple Iphone 3G 8GB
... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR...
Intel E5300 @3.705 / Biostar P35-D2A7 / 4gb G.Skill / Gecube HD2400 Pro / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
caglarus

Sisteme Gözat

1 Aralık 2007, 14:28:06  

46 ytl ye mavibilgisayardan aldım.Oyun harika ötesi

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

necoinside

1 Aralık 2007, 18:28:12  

Konuşmaların Türkçe olması ayrı bi süperlik.
ki EA games satışlardan oldukça memnun..
dolayısı ile bi çok oyunun Türkçe konuşmalı versiyonlar gözüküyor ufukta..

Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
Ölüm bizi bulmadan biz yolumuzu bulalım..
Efsane Mavi LCD (modifiyeciler tıklamalı..)
LordSoth

2 Aralık 2007, 10:58:50  

quote:

Orjinalden alıntı: alperduran217

quote:

NOT:Windows'un 64 bit değilse 4 gb'yi kullanamazsın. Ben bilmeden aldım şimdi 1 gb ram'im boşta

Bildiğim kadarı ile piyasada vista business 64 bit.. Oyunlar uyum falan nedir bunun ??

cihan96

2 Aralık 2007, 14:18:05  

arkadaşlar bende yeni üye oldum.forum güzel.oyun hakkında demoları fazla tercih etmem.ful versiyonlar daha iyi.

legend86

Sisteme Gözat

2 Aralık 2007, 14:23:12  

Şİmdi crysis in online satış noktalarını yazabilirmisiniz?Biri mavibilgisayar peki başka yokmu?bu kadar kısıtlı olanak sunarlarsa tabi satış yapamazlar.

You Can Not Change Your Fate
DH.Ready
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Aralık 2007, 19:22:10  

bu oyunu oynayacak kadar sistemim yok ama olcak inş yakında
spenks

2 Aralık 2007, 22:08:23  

sonunda game over.... oyunun sonunda söylediğim tek şey: vay be ! .. herşeyiyle türkçe bir oyun oynamak ve bitirmek farklı bir tatmış. artık multi de çoşarız.... birileri bi sunucu açarsa (türk sunucu) tabiii .... sırada ut3 var...

AMD 64 X2 6000+ == ASUS M2N32 Nforce 590 SLI Wireless == ZOTAC 8800 GT 512 MB AMP EDITION ==
4 GB OCZ SLI DDR2 (4-4-4-15) 4x1 == ENERMAX UBER CHAKRA ECA5001 ATX == TAGAN EASY CON XL 700 W PSU == 1.1 TB HDD (400 Gb Samsung SATA2 + 120 Gb Seagate SATA + 80 Gb Seagate SATA + 500 Gb External Seagate == ASUS 18x Light Scribe DVDRW == LG 18x SATA DVDRW == Arctic Cooling Freezer 64 Pro PWM AMD K8 Cooler == A4 TECH X7 Keyboard == LOGITECH G5 (New) == HANNS.G HW191D (1440*900) == OCZ ATV TURBO 4 GB USB MEMORY (Read-35 mb / Write 30 Mb max ) KABLONET 1 Mb Net == VISTA 64 Bit Ultimate
work net : http://www.speedtest.net/result/491861995.png
dJ__SeLo

2 Aralık 2007, 23:52:37  

yaa orjinalini alamayiz dahada bunun türkce demosunu nerden bulucaz arkadaşlar...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Eqoulaiser

4 Aralık 2007, 11:22:09  

hakkaten müthiş olmuş yaa.. adamların eline sağlık.. bilgisayarımı alsam hemen dalacam oyunun içine.. uykusuz geceler beni bekliyo

haylazz08

4 Aralık 2007, 24:05:46  

quote:

quote:

nasıl yani pc nin özelliklerinde gözükmüyomu 1 gb ramin ??

eemert

5 Aralık 2007, 9:57:20  

ardaslar oyunun orjınal turkcesi diye bisey yok zaten oyunun orjınali turkce veya ıngılızce seceneklı gelıyo yanı yama degıl

.iLK.

Sisteme Gözat

10 Aralık 2007, 19:27:33  

mükemmeL !

Fâti

Sisteme Gözat

20 Aralık 2007, 16:51:15  

sistemin tüm özellikleri yazılmamış ses kartı felan çok fazla önemli değil mi yani

XboxLIVE Gamertag: junkyfaati

Bu imza ChnGT/GTS'den görülüp izin alınıp yapılmıştır
uzil

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007, 21:30:32  

ne bu böyle ya bunun sineması falan çıktıda bizimi kandırıyonuz ha

yanlız süper olmuş sanki film izledim ya...

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
yuzuakyener

Sisteme Gözat

29 Aralık 2007, 10:40:39  

Süper yaa. Gerçekten çok onur verici birşey. Sonunda dünyada ses getirebilecek işler yapmaya başladık sanırım. Dublaj da çok kalite olmuş gerçekten. Çeviri çok kusursuz. Umarım teknolohi sektöründe büyümeye devam ederiz.

Toshiba A200-1VL / Canon A510

ColdShadow

Sisteme Gözat

29 Aralık 2007, 24:55:14  

quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarı ile piyasada vista business 64 bit.. Oyunlar uyum falan nedir bunun ??

2 güncel oyun denedim pes 2008 ve bioshock. 2008 kurarken hata verdi zaten. işletim sistemi uyumsuz şeklinde. bioshock çöküp duruyordu. xp 32 bitte tabiki ikisinde de bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 29 Aralık 2007; 12:55:25 >

newacemi

3 Ocak 2008, 17:42:07  

eiii olmus ama akü biraz saçma kaçmışş

M£L!H
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Ocak 2008, 19:05:23  

Harika oyun fazla söze gerek yok
Mr.Stif

3 Ocak 2008, 19:15:49  

HORTLATALIM ABİLER!!!!

DH 2006 Üyesi
guitarist cebeci

Sisteme Gözat

3 Ocak 2008, 19:20:22  

videoya daldım gittim süper yapmışlar ellerine seslerine sağlık mükemel olmuş türk işi işte ya süper süper süper

serdal yenin

Sisteme Gözat

4 Ocak 2008, 21:37:18  

X200 kaldırırmı bu oyunu

tuncayeren

4 Ocak 2008, 23:09:37  

iyide bu oyunu nerden alıcaz arkadaşlar nasıl temin edebilirim

Qrt_

5 Ocak 2008, 12:58:18  

Bütün D&R mağazalarında var sanırım... Unutulmayacak yapım, arşivde bulunmalı.. Almayan kesinlikle almalı...

Eski Nick: devilcnr
missed approach

9 Ocak 2008, 13:54:17  

Çok Güzel Oyun Bu İncelemede Güzel Olmuş

The absence of a mishap does not mean the presence of safety.
XavierFire

10 Ocak 2008, 12:41:28  

quote:

Orjinalden alıntı: amo

ağlamak istiyorum ya , ilk defa türkçe bi oyun görüyorum. bunun orijinal türkçesi ne zaman gelecek ya?

ilk türkçe oyun EARTH2140'tır onunda çevirileri efsanedir, hala kulağımda vızıldanır.
bu da güzel olmuş sanırsam 2. büyük proje bu başka oldu mu

ahahahah dublaja koptum süper olmuş chester der: "evet yaa! Ne zamandan beri kodumunun Korelilerinde dondurucu ışın silahı var?"
gerçi tam bir amerikan cümlesi(Korelilere denen sıfat bakımından) ama çok güzel Türkçeye entegre edilmiş takdir ettim.
Tam Türkçe Crysis expansion u Kardak kayalıklarında isteriz, Korelilere yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 10 Ocak 2008; 3:39:07 >

carbon black SX1 - Linux Qtopia2.2.0
32mb flash(32mb RAM inşallah)
1gb A.data rs-mmc
sx1 linux goes futher.....
Çünkü o bir telefon değil!
damdro

10 Ocak 2008, 20:12:20  

Oyunun korasanını oynadım ve bitirdim ama Oyuna destk amaçlı www.hepsiburada.com dan ön sprariş werdim subat 5de stoklara girecemiş :) birde orjinalden yükler bitirim sorun yok :)

floyd

11 Ocak 2008, 23:45:20  

çok iyi röportaj..

2005 astra cosmo easytronic.
Katzé

Sisteme Gözat

12 Ocak 2008, 13:04:22  

Çok güzel bir iş başarmışlar, bunu nereden temin edebiliriz?

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS / Canon EF 50 f/1.8 II / Canon EF 70-200 f/2.8L USM / Acer Aspire 5535 / Apple iPhone 3G 8 GB / Sennheiser CX-200 Street II
japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008, 17:25:10  

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Çok güzel bir iş başarmışlar, bunu nereden temin edebiliriz?

Tüm dnr larda Bimekste veya diğer teknoloji marketlerin çok rahat bulabilirsiniz
sayi77

14 Ocak 2008, 24:28:42  

cok güzel bir röportaj olmuş,tüm merak ettiğim soruların cevabını bulalbildim.Donanımhaber ekibine bu güzel çalışmaları için teşekkür ederim
Jansay

14 Ocak 2008, 13:41:55  

hakkaten süper, oradaki vatandaşlarımızın eline, emeğine sağlık

keşke orijinal alabilseydim

Kahve çeşitleri ikiye ayrılır: Türk Kahvesi ve diğerleri...
Sayfa:   <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: ECS Standı
Türkiye'den 10.000KM uzakta Tayvan Taipei'de düzenlenen Computex 09 fuarındayız.
Acer Aspire Timeline Lansmanı
Acer'dan 1.6 kilo ağırlığında, Pili 8 saat dayanan Core 2 Solo işlemcili dizüstü bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız