arkadaslar dün oyunu aldım bazı yerlerde stok sorunu varmıs kalmamıs medya marketten 48 ytl ye aldım dün 6 saat oynadım kesintisiz ve gerçekten tebrik ediyorum mükemmel bi oyun olmus tr olması özellikle cok etkiliyor... Tavsiye ederim bu oyun tutarsa crytek kesinlikle cıkan tüm oyunlarının tr sini yapar...
Intel Quad Core Q6600@3,6 GHz Günlük ( 1,575 v ) |.::.| ZeroTherm BTF 90 Cpu Cooler |.::.| DFI Lanparty DK P45-T2RS PLUS|.::.| 2 X 2 GB OCZ ReaperX Dual Kit 3-4-3-12 / 800 MHz ( 2,2 v.) |.::.| ZOTAC 9800GTX+ 512 MB 256 Bit |.::.|( 738/2200/1836-Def. ) - PNY Quadro FX570 // |.::.| Team 32 GB SSD * 3 Raid 0 + 250 GB Seagate ST3250410AS + W. Digital Raptor 150 GB |.::.| TAGAN 530 Watt 2 Force |.::.| FEEL HURRICANE AI03 SİYAH Kasa |.::.| Creative Audigy2 ZS Platinium |.::.| Logitech Z5500 |.::.| Logitech G5 Gamer Mouse|.::.| Logitech G15 Klavye|.::.| Logitech ChillStream Pc Joystick |.::.| Eski Nick FeNoMeNMaN
Pusu , Kabus22 , Crysis belki grafiksel kodsal olarak birbirlerinin arasında çok büyük farklar var ama Türkiye'miz ileriye gidiyor çok sevindirici bir durum.
Pusu , Kabus22 , Crysis belki grafiksel kodsal olarak birbirlerinin arasında çok büyük farklar var ama Türkiye'miz ileriye gidiyor çok sevindirici bir durum.
Tamam oyun Türkçe ama crysis kabus22,pusu gibi Türk yapımı değil şirketin sahipleri Türk ve şirkette birkaç Türk kişi çalışıyor.Ve EA ile yapıldı oyun ortak yani crysise Türk oyunu diyemeyiz oyunda rusçada var diyelim rus oyunumu oluyor?
Tamam oyun Türkçe ama crysis kabus22,pusu gibi Türk yapımı değil şirketin sahipleri Türk ve şirkette birkaç Türk kişi çalışıyor.Ve EA ile yapıldı oyun ortak yani crysise Türk oyunu diyemeyiz oyunda rusçada var diyelim rus oyunumu oluyor?
şirketin sahibi türk kardeşler ve tasarlayan yazan cizenlerde onlar hatta cevat yerli diyordu bazı konsollar için butun levelleri tekrar düzenlemem gerekecek falan diye sonucta ea biraz para verdi ve destek oldu önemli bi adım bu.
Bir de oyunun dr'da internet satış fiyatı 44,91 YTL.. Mağazadan da bu fiyata alabilir miyiz acep?
DR'ın fiziki mağazalarında 49.90 YTL/4 taksite satılıyor. Dün Beylikdüzü Migros'takinden aldım, 10-15 tane vardı. İngilizce olanı da vardı, kutusu metaldi yanılmıyorsam.
Oyunu bugün aldım ve oynadım, röportajda oyunun quadcore destekli olacağını söylemiyor muydu bu adam? quadcore desteği falan yok. 1 core kullanıyor sadece.
TiesTorN bence de kesinlikle haklısın;
Kendi sistemimde sadece işlemciyi değiştirerek aynı hızdaki biri tek çekirdek diğeri çift çekirdek olan işlemciyi karşılaştırdım, işte sonuç: AMD X1 3800+ @2.4Ghz [1024x768 High Detail, XP'de]
AMD X2 4200+ @2.4Ghz [1024x768 High Detail, XP'de]
Görüldüğü gibi iki test sonucu da birbirinin neredeyse aynısı hatta min ve max FPS'lerde tek çekirdekli işlemci daha iyi sonuç almış. Zaten oyunu oynarken de iki işlemci arasında hiçbir fark hissetmedim, akıcılık-süreklilik-efektler falan herşey aynıydı. Tek çekirdekte FPS'nin düştüğü yerlerde çift çekirdekte de aynı şekilde FPS düşüyordu buna özellikle dikkat etmiştim yani bırakın 4 çekirdeği oyun çift çekirdeği bile kullanamıyor. Dört çekirdeğe destek veriyor demekle olmaz bu iş, acaba işe yarar bir getirisi oluyor mu diye bakmak lazım. Bence oyun çok çekirdekli işlemciler daha çıkmamışken yapılmaya başlandığından bu desteği gözardı ederek projeye başlamış olabilirler. Halbuki bu kadar fizik işlemi ve partikül efekti olan bir oyunda çift çekirdeğin nimetlerinden çok iyi faydalanılması gerekirdi...
En sonunda bizim oyun alanında bir pazar olduğumuzu anladılar ve dublajlı oyun yaptılar. Ayrıca internetten sipariş ve büyük teknoloji marketlerinin stoklarında bitmesi orjinal oyun olanların ne kadar çok olduğunu gösterir... En kısa zamanda bende orjinalini satın alıcam...
webten almak isteyenler. w w w . h i z l i a l . c o m (goldun yan kuruluşu) c.tesi akşamı sipariş ettim p.tsi kargoya verildi diyor.Sanırım ellerinde hala var,12 ye kadar taksit yapıyorlar ve kargo bedava.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaylust -- 19 Kasım 2007; 21:21:28 >
Core2Duo E6550 2.33 GHz@3,10 GHz 4 MB Cache BUS:1333MHz,GA P35-DS3R Rev2.1,512 MB Palit 9800GT ,4 GB ddr2 (4 X 1 GB 1066 MHz Kingstone Hyperx), 2 x 250 GB ST3250410AS (raid0) ,NEC 20X AD-7191S SATA DVD-RW ,Asus TA-951 350 watt Kasa,19" Samsung 931C LCD 2ms,,Skyvision USB DVB-S TV Kartı
webten almak isteyenler. w w w . h i z l i a l . c o m (goldun yan kuruluşu) c.tesi akşamı sipariş ettim p.tsi kargoya verildi diyor.Sanırım ellerinde hala var,12 ye kadar taksit yapıyorlar ve kargo bedava.
Hocam sitede * 30.11.2007 Tarihinde Satışa Sunulucaktır diye yazıyor Bu ürün stoklarımıza 30 Kasım 2007 tarihinde gelmesi beklenmektedir. Dilerseniz ön sipariş verebilirsiniz. Ön siparişler öncelikli olarak gönderilmektedir.
Bugün Bende Crysis'in Orjinalini Destek Olmak için Aldım. ve keşke böyle türkçe oyunlar olsada hep orjinal alsak. verdiğim Paraya hİç acımadım helal olsun...
Hocam sitede * 30.11.2007 Tarihinde Satışa Sunulucaktır diye yazıyor Bu ürün stoklarımıza 30 Kasım 2007 tarihinde gelmesi beklenmektedir. Dilerseniz ön sipariş verebilirsiniz. Ön siparişler öncelikli olarak gönderilmektedir.
o zaman ben son alanlardanım,şansa bak
Core2Duo E6550 2.33 GHz@3,10 GHz 4 MB Cache BUS:1333MHz,GA P35-DS3R Rev2.1,512 MB Palit 9800GT ,4 GB ddr2 (4 X 1 GB 1066 MHz Kingstone Hyperx), 2 x 250 GB ST3250410AS (raid0) ,NEC 20X AD-7191S SATA DVD-RW ,Asus TA-951 350 watt Kasa,19" Samsung 931C LCD 2ms,,Skyvision USB DVB-S TV Kartı
sistemim yeterli olmadığı için ne yazıkki alıp oynayamıyorum bu oyunu ama pc açsa hiç düşünmeden alırım orjinalini xbox a çıkarsa orda oynarım artık bende..
Aldım sonunda oyunu aramadıgım yer kalmadı bu oyunu yaaa ama buldum sonunda caddebostan ckm deki dr buldum sonuncuyu ben aldım bende sonra bi kişi daha geldi bulamadı ona satıcaktım kara borsa ama gerek yok sonra bende bulamam felan
Helal olsun ayakta alkışlıyorum! Bilgisayarım bu oyunu kaldırabilecek kapasitede değil ama araştırmaya başladım kesinlikle alacağım bu oyunun orjinalini. Bir TÜRK ürünüdür, TÜRK yazılımıdır! Ne kadarda ortakları olsa işin beyninde bir TÜRK genci var ve Cevat bey'in röportajından anladığım biz TÜRK'ler için birşeyler yapmaya çalışıyor. Verdim gitti 49 YTL'yi helal olsun. Oynayamasdamda bilgisayarımın bir köşesine koyacağım paketi....
canım boyle oyunlar yapın,turkcemızı bıze kazandırın bu tur konularda 49 degıl 89 vermessem serefsızım,tabı ımkanlar sınırında konusuyom kımse yanlıs anlamasın,emege saygı anlamında orjınalını alallım beyler ben alıcam tesekkurler bu oyunda emegı olan herkese
Crysis'in orjinalini Ankara Dost kitabevinden aldım bugün... 50 YTL .. vatana millete hayırlı uğurlu olsun diyelim... bu arada sordum.. pazartesiden bu yana 30 tane falan satılmış... Bunlar da oyunun ve speed-stepin bana gönderdiği Crysis Tshirtünün fotoları...
*bu arada Speed-Step'e burdan çok çok tşkr ediyorum... Crysis tshirt ünü beğendiğimi söylemem üzerine istersen gönderebilirim dediği ve gönderdiği için
Bu arada PC'm 2000 yılından kalma ama yine de bu oyunu aldım hem destek hem de örnek olmak için..
OYUNUN ORJİNALİNİ İSTANBUL/MALTEPE veya CİVARLARINDAN NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM? MİLLET OYUNU BİTİRDİ BİLE YA OFFF.
ben cumartesi aksamı maltepe carrefour daki bimeksten aldım bilgin olsun ama istersen sen yinede bi telefon et bi de megavizyona bak bildiğim kadarıyla megavizyonlara dağıtım gec yapıldı.
Arkadaşlar Bende oyunu ldım Kuruyorum Ama Dil seçenekleri Bölşümünde Türkçe Dil Seçeneği Gözükmüyor Ama Açılışta Beni Kur Felan Hep Türkçe idi Oyun Şu Anda İngilizce üzerinden Kuruluyor Dvd nin İçini Aradımda Türkçe İle Alakalı Hiç bir Şey Bulamadım English Englis~1 French French~1 Hungar Hungar~1Adlı Winrar Dosyaları Var Ama Türkçeye Ait Olanı Yok İçinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 20 Kasım 2007; 17:43:20 >
ASUS P5B DELUXE P965 LGA 775 CORE2 DUO-----INTEL CORE 2 DUO (CONROE) E6400------TWINMOS 1GB PC5300 667Mhz DDR2 MEMORY------PALIT 7600GT(128Bit) 256MB TV DVI 16X------ASUS TA 5A1 350W ATX KASA------250 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB------TSSTcorp CD/DVDW SH-W162C ------GO GLOBAL W9006S 19" WIDE SCREEN 4MS------ MICROSOFT BLACK VALUE PACK 2.0 TR-Q KLAVYE+MOUSE
ŞeReFSiZLiK SoN MoDa___ By_JeTTe___DiYoRKi DoSTuNu iYi SeÇ
Güle güle kullan Darkchild Aslında bu oyunun tişörtleri ve mousepad tarzı aksesuarları da satışa çıksaydı ilgi ile karşılanırlardı diye düşünüyorum.
Tşkler... Bu arada katılıyorum Crysis ile ilgili tshirt şapka mouse pad vs.. gibi ürünler olsaydı kesin satılırdı... valla bastrıp benim satasım geldi... netten farklı resimleri bulup basıp satsam hiç fena olmaz aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 20 Kasım 2007; 18:24:04 >
evet uzun arayışlardan sonra bugün Tunalı daki D&R dan aldık... baktım herkes resim göndermiş ben de yollayım dedim... Çoğu yerde geldiği gün bitmiş, zor bulduk..
belki pek çok insan görmüyor ama geceleri pkk sempatizanları buraya fake nick ile gelip oyunu alanlara küfür ediyor.inadına orjinal alalım.bilgisayarı olmayan ve maddi durumu iyi olmayanlar ya da oyunu beğenmeyenler almak taraftarı olmayabilir.çok doğal tabi ki.onun dışındakilere dikkat edelim, bilgisi olmayan insanları abuk subuk argümanlarla manipule etmeye çalışıyorlar.buna kanmayalım.
Çok güzel söylüyon abicim ama malum yer olupda isminde birde TÜRK ismi geçenler çoktan indirmeye sunmuş oyunu TR olarak uyuz oldum yazı yazdım adamlara ama nerdeee banamısın demiyorlar biz bize kendimize bunu yaparsan yandık valla birde sitede emeğe saygı filan diyip duruyorlar komik yaa, fazlada değilki fiyat 45 lira 3'e bölsen 15 olarak öde yada az sigara iç ne bilim kıs birşeylerden ama emek verki karşılık alasın ;
quote:
Orjinalden alıntı: xqw1
belki pek çok insan görmüyor ama geceleri pkk sempatizanları buraya fake nick ile gelip oyunu alanlara küfür ediyor.inadına orjinal alalım.bilgisayarı olmayan ve maddi durumu iyi olmayanlar ya da oyunu beğenmeyenler almak taraftarı olmayabilir.çok doğal tabi ki.onun dışındakilere dikkat edelim, bilgisi olmayan insanları abuk subuk argümanlarla manipule etmeye çalışıyorlar.buna kanmayalım.
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
Arkadaşlar Adam yapmıs fiyatta çok süper bence kesinlikle bu oyunu korsanını almayın türk oyunu diğer firmaların oyunları başka bu başka paranıza kıyın crytek in orjinal oyununu alın ilersi için çıkacak türkçe oyunlar için
Oyunu bugün aldım ve oynadım, röportajda oyunun quadcore destekli olacağını söylemiyor muydu bu adam? quadcore desteği falan yok. 1 core kullanıyor sadece.
TiesTorN bence de kesinlikle haklısın;
Kendi sistemimde sadece işlemciyi değiştirerek aynı hızdaki biri tek çekirdek diğeri çift çekirdek olan işlemciyi karşılaştırdım, işte sonuç: AMD X1 3800+ @2.4Ghz [1024x768 High Detail, XP'de]
AMD X2 4200+ @2.4Ghz [1024x768 High Detail, XP'de]
Görüldüğü gibi iki test sonucu da birbirinin neredeyse aynısı hatta min ve max FPS'lerde tek çekirdekli işlemci daha iyi sonuç almış. Zaten oyunu oynarken de iki işlemci arasında hiçbir fark hissetmedim, akıcılık-süreklilik-efektler falan herşey aynıydı. Tek çekirdekte FPS'nin düştüğü yerlerde çift çekirdekte de aynı şekilde FPS düşüyordu buna özellikle dikkat etmiştim yani bırakın 4 çekirdeği oyun çift çekirdeği bile kullanamıyor. Dört çekirdeğe destek veriyor demekle olmaz bu iş, acaba işe yarar bir getirisi oluyor mu diye bakmak lazım. Bence oyun çok çekirdekli işlemciler daha çıkmamışken yapılmaya başlandığından bu desteği gözardı ederek projeye başlamış olabilirler. Halbuki bu kadar fizik işlemi ve partikül efekti olan bir oyunda çift çekirdeğin nimetlerinden çok iyi faydalanılması gerekirdi...
XP'de çift çekirdekli işlemciler için yeni bir update var diye biliyorum, o updateden sonrada bu olay yaşanıyorsa eğer sponsorlardan olan Intel ile alakalı birşeyler olmuş olabilir AMD'yle rakipler sonuçta. Nasıl ki NVIDIA kartlar daha iyi skor alıyorsa belkide Intel böyle birşey yapmıştır. Sonuçta adam oyunun geliştiricisi ve çok açık sözlü konuştu, desteklemiyorduysa desteklemiyor derdi bence.
Süper olmuş ya.Abi bu ayın sonunda alıyorum sistemi.Sırf bu oyun için.Core2 Quad 2.4 Q6600+2048 Hyperx Kingston+8800gtx yeter heralde:D Belki SLI yaparız bellimi olur.Bu oyun için değer.Hem bahanemiz var artık sistem yenilemek için.
Arkadaşlar bu oyunu bildiğiniz üzere minimum sistem gereksinimlerinde oynayabiliyorsunuz.Yalnız oyundan gerçekten zevk almak için bu oyunu uçuk bir makinada oymanız lazım.O zaman aradaki farkı görürsünüz.Benim oynadığım makina: -21" lcd monitör -Core 2 Quad 2.4 Q6600 -4 Gb ddr2 667 mhz Kingston Bellek(Performance) -2 x Asus geforce 8800 gtx video card(SLI) -Windows Vista(Directx 10) -Logitech Z5500 Ses Sistemi -Logitech Oyun için tasarlanmış klavye ve mouse
Hakikaten çok eğlenceli.Ama oyunun maksimum 15 saatte bitirilmesi biraz hayal kırıklığına uğrattı beni.Ama kolay değil gerçekten böyle bir oyun yapılması.O yüzden yadırgama gibi bir durumum olamaz.Türk halkına hayırlı olsun.Forumda gördüm ki herke orjinal alıcam diyo.Eğer gerçekten böyle giderse diğer gelcek oyunlarda da Türkçe dil desteği olacaktır.Bildiğimiz üzere Crysis'in dağıtımcısı olan EA Games bunda büyük rol oynayacaktır.
arkadaşlar satış rakamlarını ogrenmek için arala mail attım ama gelen cevap beni pek tatmin etmedi :) sizlerle paylaşmak istedim :
"Gökhan Bey Merhaba;merakınızı gidermek adına şunu söyleyebilirim, üründen çok adetli geldi ve şu anda tüm noktalarımızdaki crysis oyunu tükenmiş durumdadır.iyi akşamlar."
Tam cevap alamasamda beni sevindiren bi cevap oldu inş. boyle devam eder
Oyunu hepsiburada.com dan sipariş etmiştim, bugün elime geçti. Hemen yollamaları için epey bir yazı yazmak zorunda kaldım. Bugün "geçici olarak temin edilemiyor" yazmışlar. Oyunun arkasında Türk Milleti olduğunu göstermek adına korsandan copyadan uzak duralım, taksitlede olsa orjinalini alalım arkadaşlar. CRYTEK firmasının ileride yapacaklarına para ödemiş oluyoruz aslında. Yaşasın YERLİ kardeşler, yaşasın TÜRK Milleti.
Arkadaslar Trgamer'in Crysis analiz ve tanıtımına göre... oyunu high detailda cok rahatlıkla oynamak icin dx10 ile en az 8800GT diyorlar... very high icin ise 2 * 8800GT gerekli diyorlar... bu oyun oyle teknolojinin ilerisindeki en son ekran kartları zarzor yetiyor... yada birazcık optimizasyon gerekli... belki yaması ile daha verimli olabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 22 Kasım 2007; 23:44:52 >
şirketin sahibi türk kardeşler ve tasarlayan yazan cizenlerde onlar hatta cevat yerli diyordu bazı konsollar için butun levelleri tekrar düzenlemem gerekecek falan diye sonucta ea biraz para verdi ve destek oldu önemli bi adım bu.
Oyunun hikayesi tasarımı hatta çizenlerin hiçbirinde Yerli kardeşlerin parmağı yok.Oyunu bitirdiğinde anlarsın