Forumdan 3M®3 ile birlikte oyuna sonunda ulaşabildik Daha deneme fırsatımız olmadı. 3M®3 ile oyunu aldıktan sonra hemen ayrıldık kendisinin baska işleri vardı 2 oyunda bende bulunuyor ama benimde hemen başlama fırsatım olmıcak heralde benimde acil baska bir işim çıktı
Biraz görmemişlik yapıp cektiğim resimleri paylaşayım ;
Arkadaşlar Bağdat caddesi üzerinde Nezih kitap evinden 2 tane daha aldık toplamda 3 etti :D ben ön sipariş vermiştim ama dayanamadım bir tane daha aldım artık diğeri ne zaman gelirse onu da kardeşime hediye ederim...
Arkadaşlar Bağdat caddesi üzerinde Nezih kitap evinden 2 tane daha aldık toplamda 3 etti :D ben ön sipariş vermiştim ama dayanamadım bir tane daha aldım artık diğeri ne zaman gelirse onu da kardeşime hediye ederim...
Donanımhaber yönetim olarak crysis 'i destekliyoruz aldım bitane
beyler 6800 ge kartım war testte kurtarmıo dio çalıştırmazsa orjinal almıyım bişiler sölermisiniz ona göre orjinal alıcam birde beylikdüzünde oturuyorum en yakın nerden gidip alabilirim?
bu arada türkçe saçma olmuş diyenler artık oyunlarda ing yada abd aksanıyla konuşan adamlara fazla alışmışız banada bi an ters geldi okadar oyun oynadım videoda bayağı bi garipsedim ama alışırız inş ilerde hep türkçe oyunlar çıkarda oynarız
6600gt ile oynayanlar varmış senin kartta çalıştırır ama medium low karışımı ayarlarda oynarsın. Oyun en kötü ayarlarda dahi farcry kadar görüntü veriyor herşeyden önce gelecekte çıkacak oyunların Türkçe olabilmesi için alınmalı. Ben verdim siparişi sen de ver destek ol ileride çıkacak oyunları da böyle Türkçe oyna!..
Orjinalden alıntı: Darkchild valla bilmiyorum yarın eğer kurs çıkışı aşırı yorgun olup ölmezsem gidip bakıcam bikaç yere... alırsam yazarım buraya nerden aldığımı ..
İstersen beraberde arayabiliriz.Forumdan haberleşiriz ve birbirimizi buluruz eğer istersen.Bilgisayarım çalıştırmayacak onun içinde yeni bir bilgisayar almayı kafaya koydum.Şu Crysis adama neler yaptırıyor ve yaptıracak.Bekleyip hep birlikte göreceğiz.
İstersen beraberde arayabiliriz.Forumdan haberleşiriz ve birbirimizi buluruz eğer istersen.Bilgisayarım çalıştırmayacak onun içinde yeni bir bilgisayar almayı kafaya koydum.Şu Crysis adama neler yaptırıyor ve yaptıracak.Bekleyip hep birlikte göreceğiz.
valla ben ameliyat oldum hala iyileşemedim.. yarın da kursdan sonra ne kadar sağlam kalırım bilmem yani beraber alma konusunda diyorum... ama gidersem almaya ve bulursam oyunu buraya yazarım.. sana da pm atarım ok ?
Orjinalden alıntı: Darkchild valla ben ameliyat oldum hala iyileşemedim.. yarın da kursdan sonra ne kadar sağlam kalırım bilmem yani beraber alma konusunda diyorum... ama gidersem almaya ve bulursam oyunu buraya yazarım.. sana da pm atarım ok ?
Geçmiş olsun o zaman.Yarın bende bakıcam.Bulur da alabilirsem haber veririm.İyi akşamlar.
Arkadaslar bugün crysis oyununu satürn isimli magazadan aldim. fiyati 44 euro. (almanya burasi) az önce oyunu kurdum oynadim. inanilmaz cok begendim. Oyunun dil seceneklerinde Türkce secenegide bulunuyor. Menü seslendirme hepsi Türkce. özellikle türkce seslendirme cok harika. adamlar calismis ugrasmis cok harika bir seslendirme yapmislar. bazen kendimi oyunun icinde hissettigim bile oluyor. Yerli kardesleri emekleri icin bir kez daha tebrik ediyorum. Ellerine saglik.
Sahip oldugum sistem: OS – Windows XP Pentium 4 3.6 GHz (XP) Memory – 1.0 GB RAM Video Card –256 MB** Radeon X800 Sound Card – DirectX 9.0c Hard Drive – 400 GB Bu sekilde donanimli bilgisayarimla normal modda hic takintisiz akici ve seri sekilde oynadim.
Inanin bu oyun verilen parayi kesinlikle hakediyor. Buradan herkesi orijinal crysis almaya davet ediyorum. Diger yandan Dh üyesi tüm arkadaslari orijinal crysis alma konusundaki duyarliliklarindan dolayi kutluyorum. Haydi Original Crysis Almaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamanyadan -- 17 Kasım 2007; 22:50:13 >
Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||
7600gt kartm var drdan sipariş ettim ne zmn gelir bilmiyorum oynamasamda olur sonra oynarim upgrade yaptıktan sonra önemli olan türkiyede türkce oyun cıksın ne kadar talep görürse oyun okadar bizim yararımıza geri döner.
Ankara da DR store ve Dost kitapevine baktım ama nafile tabiki bulamadım.En geç Salı günü elimizde olur dediler. Bu arada korsanı piyasaya çıkmış bile. Bir kaç yere baktım 10 YTL dediler.Orijinalini alacağım için almadım.
Ankara da DR store ve Dost kitapevine baktım ama nafile tabiki bulamadım.En geç Salı günü elimizde olur dediler. Bu arada korsanı piyasaya çıkmış bile. Bir kaç yere baktım 10 YTL dediler.Orijinalini alacağım için almadım.
ben dr internetten sipariş ettirdim sıf kargoyu beleş getirmek için 8 ytliik bi oyun aldim alicaktim ztn rayman 3 hiç deilse orjinaline vereyim parayi. ucuz olsa ztn orjinaller korsanı bırakirim ztn korsan almiyorum bayadir. down de etmem direk gidip alirim.
Oyunu bugün aldım ve oynadım, röportajda oyunun quadcore destekli olacağını söylemiyor muydu bu adam? quadcore desteği falan yok. 1 core kullanıyor sadece.
sistemim 2500@3200 barton 1 gb ram ,xp ve 1950 pro da medium da oynayamadim demosunu, takiliyor tekliyor grafikler tam verimli gözükmüyor simdi bu oyun tam verimli bir sekilde anca 1 sene sonra ki yeni cikacak ekran karti vs lerle oynanir amac da zaten millete hardware aldirtmak yok bu grafikleri isteseler direxct 9.0 la da yaparlar iyi optimize ederler millette masraf yapip hardware degistirmezdi ben kesinlikle pc yenilemeyecegim bu oyun icin bu tuzaga düsmem bu nane yi yemem bu oyun ayni kalite de 360 a gelecek ve ben bunu kasmadan bütün detaylari ile oynucam aynen farcry de oldugu gibi ne zaman mi , temmuz yada agustos 2008 de 1000 dolarim da cebimde kalacak nvdia avucunu yalasin onun cüzdanini sisirmeyecegim yok anakartdi yok ekran kartiydi
ben dr internetten sipariş ettirdim sıf kargoyu beleş getirmek için 8 ytliik bi oyun aldim alicaktim ztn rayman 3 hiç deilse orjinaline vereyim parayi. ucuz olsa ztn orjinaller korsanı bırakirim ztn korsan almiyorum bayadir. down de etmem direk gidip alirim.
Hangi siteden sipariş ettiniz.Ayrıca DR Store da isim ve telefon numarası alıp ona göre oyunu ayırıyorlar.
Hangi siteden sipariş ettiniz.Ayrıca DR Store da isim ve telefon numarası alıp ona göre oyunu ayırıyorlar.
http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000240025 burdan sipariş ettim işleme almişlar araştiriyorlar siparişi korsan oyun alcaktim down edecektim akılımda vardı rayman 3 diye gerek kalmadi 8 ytlye onu aldim kargoda beleşe geldi yani 4 milyn fazla verdim bir orjinal oyun daha aldim kargoya gitcegine bu şekilde gitsin daha iyi.
Orjinalden alıntı: :.Batsu.: http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000240025 burdan sipariş ettim işleme almişlar araştiriyorlar siparişi korsan oyun alcaktim down edecektim akılımda vardı rayman 3 diye gerek kalmadi 8 ytlye onu aldim kargoda beleşe geldi yani 4 milyn fazla verdim bir orjinal oyun daha aldim kargoya gitcegine bu şekilde gitsin daha iyi.
Kargo beleşe gelmiş.İyi de olmuş.Ayrıca www.hiz-li-al.com da satılıyor.Oyunun Special Edition(89 YTL) ve Türkçe(49 YTL) olarak 2 versiyonu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 18 Kasım 2007; 20:46:54 >
ölmek istiorum.... arkadaşlar mutlaka orjinalini alın, bu emeğe saygı duyun..türkiye için bir devir başlıcak gibi duruo bu devire saygı duyun ve lütfen orj cd alın...türkçe yamada emeği geçen tüm kişilere sonsuz saygı...!
görünen o ki herkes original alma pesinde. duyarlilik cok fazla. tebrik ederim herkesi. olay bu iste
Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||
Helal olsun.Demoyu oynadım ve harika olduğunu düşünüyorum.Oyunu Türkçe seslendirip fiyatını da 49 YTL yapmışlar.Yalnızca bu adamlara destek olmak amacıyla değil, çıkardıkları iyi işin hakkını vermek için hafta sonu arkadaşımla gidip almaya niyetliyiz.Gerçekten bir Türk olarak gurur duydum.Orijinalini satın alıp bu şekilde teşekkür etmeliyim diye düşünüyorum.Başarılarının devamını diliyorum.
XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500
Dün bi korsan saıcıya oyunun orjinal sürümünü sordum, adam 160 YTL diyo pişkince, üstelik Türkçe'si yokmuş... Orjinal oyunlardan o kadar habersizler ki..