Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TiesTorN

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 18:26:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

ATI Radeon HD 2600 XT ( DX 10 Destekli )
1 GB Ram
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+

Gibi bir sistemle high grafikte rahat oynayabilirmiyim ??

Hala cevap alamadım ??

Hayır oynayamazsın.

QuanoM

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 18:26:50 

quote:

Orjinalden alıntı: s!LenTium

Crysis in Mp si sadece Dx10 destekli olucaktı değilmi ?

Sadece dx9 destekli olacak diye biliyorum ben.

Zeki görünmeye çalışma
Haklı olduğun için ağlama
Yalanlarla dolanlarla kurulanma
Çünkü sonunda kendinden nefret edeceksin.
Arsenic

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 18:29:40 

D&R dan verdim siparişi umarım bir an önce gönderirler. Kargo beleşe gelsin diye underworld evolution filminin dvdsinide sipariş verdim, zaten alacaktım fırsat oldu. İnşallah ellerinde yeterli sayıda vardır. O değilde ben fpsci değilim beceremiyorum demoda az birşey ilerledim hemen indiryorlar beni acaba 5 fpsde oynamamla alakası olabilirmi grafik high olmadan oyun oynayamıyorum napıyım, sırf oyun yüzünden 8800gt siparişi verdim bakalım oyun ekran kartından önce gelecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenicj -- 16 Kasım 2007; 18:48:26 >

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / MSI - NX8800GT-T2D512E OC / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W
muratkaan123

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 18:41:01 

bizde arkadaşlarla birleşip alcaz bu oyunu çıkınca

E2160 @ 3GHZ Stok Cooling - GA-P35-DS3L - Kinston 2*1 GB DDR2 800 CL5 - Sapphire x1550(Alıcı arıyor) - AOpen 300W

NEXT CIS Super Plus (TSat+Hbirt+Digiturk)

TheM

16 Kasım 2007; 18:59:43 

HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anime Fan Club
supremum

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 19:16:27 

Artık iş oyunu beklemeye kaldı.
Darısı herkesin başına.

Ekteki dosya (1)

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

m@trix

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 19:21:16 

Cevat yerli türkçe yi hiç bilmiyo sanıydum ama biliyormuş baya.. yarı almanca yarı ingilizce konuştu gitti ama buda iyi adamın demekki hala milli duyguları varki bi hediye olarak Türkçe desteği koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 16 Kasım 2007; 21:00:33 >

İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR...
Arsenic

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 19:46:58 

quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

Cevat yerki türkçe yi unutmuş. yarı almanca yarı ingilizce konuştu gitti ama buda iyi adamın demekki hala milli duyguları varki bi hediye olarak Türkçe desteği koymuşlar.

Türkçeyi unutma durumu yok adam zaten Almanyada doğmuş büyümüş oradada almanca konuşuyordur. Benim Almanyada çok akrabam var ve açıkçası orada doğup büyüyenlerin hiçbiriside Cevat Yerliden daha iyi Türkçe konuşamıyor.

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / MSI - NX8800GT-T2D512E OC / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W
09nanometer

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 19:49:16 

Ankarada Türkçe oyunu alabilen var mı? Orijinal veya değil farketmez. Bugün 2 D&R da ve 1 Bimekste bulamadım.

Razer Lycosa incelemesi : http://forum.donanimhaber.com/m_26578687/tm.htm
* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

Arsenic

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 20:03:28 

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Ankarada Türkçe oyunu alabilen var mı? Orijinal veya değil farketmez. Bugün 2 D&R da ve 1 Bimekste bulamadım.

Oyun daha piyasaya sürülmedi şu an bandrollerini basıyorlarmış. Kopyalarındada Türkçe dublaj yok, umarım karaktersizin biri çıkıpta Türkçe dublajlısını korsan ripleyip nette dağıtmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenicj -- 16 Kasım 2007; 20:06:10 >

Farabî

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 20:06:03 

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Ankara'da özellikle Maltepe Pazarı kapatılınca çok kalmadı korsancı.Sanmıyorum Türkçe'si çıkınca geleceğini.Orjinalini bende bulamadım.Bulan olursa Ankara'da lütfen pm atsın

heretic1503

Modern Republicanism
Ah!Küçük hokkabazlık,sefil aynalı dolap.
Bir şapka,bir eldiven,bir maymun ve inkılap!

El-Medinetü'l Fazıla

Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 20:08:15 

09nanometer / ben bugün dost kitabevine baktım sadece gelmemiş... burtda yazılanları okudum... bi de yarın yani cumartesi bakıcam D&R ve Dost 'a... bulursam alıcam.. yarın gelme ihtimali de var yani..

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
Woofer5353

16 Kasım 2007; 20:09:02 

Torrent sitelerine düşebilir türkçe ripi. Ama böyle bişey olmasını istemeyiz tabiki.
Samsun'a ne zaman gelir ki şu crysis?

hurricane__

16 Kasım 2007; 20:22:08 

eee sımdı benım 9600xt oynatmaz demı bunu ????

Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 20:26:19 

Okumayanlar... yada "noluyo ya ben anlamadım bişi ne alaka Crysis'i niye orjinal alalım ki" diyenler bu yazıyı okusun

ALINTI

Oyungezer Yazarlarından Tuğbek Ölek

Zaten farkındaydım ama dün Yerli Kardeşlerle konuşurken iyice anlamış oldum, Crysis bizim son şansımız. Bu ülkede bir oyun sektörü oluşması, orjinal oyunların bir lüksten çıkıp alışkanlık haline gelmesi için son şans. Eğer Crysis bu ülkede satmazsa başka hiçbir oyun hiçbir zaman satmayacak!

Yıllardır Süren Kısır Döngü

Bunun niye böyle olduğunu biraz açayım isterseniz. Türkiye'de orjinal oyunların satılmasının önündeki büyük engeli, kısır döngüyü anlamalıyız önce.

- Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor çünkü bu ülkenin şartlarına göre çok pahalı oyunlar
- Öyleyse firmalar Türkiye'ye daha ucuz fiyat uygulasalar orjinal oyun satılır
- Ama Türkiye'de fiyatlar İngiltere ve AB fiyatlarının altında olursa birisi burdan oyunları toplar, oralara kaçak olarak satıp firmaları zarara uğratır (geçmişte çokça yaşandı)
- O zaman oyunları tamamen Türkçe yapsınlar, Türkçe konuşan, Türkçe yazılı bir oyunu AB'ye satamazlar.
- Ama Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor, şu an ki satış adetleri Türkçeleştirme masraflarını bile kurtarmaz.

Yıllaryılı bu kısır döngü yüzünden bu ülkede orjinal oyun satılmadı ve orjinal alan arkadaşlar da cidden yüksek fiyatlara ciddi bir fedakarlık yaparak aldılar. Ülkemizde vergiler yüksek olduğu için bugün orjinal oyun alan biri AB ve ABD'deki bir oyuncudan daha fazla para ödemek zorunda. Oyun ithalatçıları kendi kâr marjlarından kısarak bu fiyatları dengelemeye çalışıyor. Ama konsol oyunlarında olduğu gibi ithalatçı firma kendi hissesinden düşürmezse astronomik fiyatlara çıkıyor oyunlar.

CRYSIS Neden Bir Şans?

Yerli Kardeşler hiç bir maddi kaygı olmadan, ciddi zararlar etmeyi göze alarak Crysis'in Türkçeleştirmesini sağladılar. Tek de