Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
QuanoM

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 18:26:50  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: s!LenTium

Crysis in Mp si sadece Dx10 destekli olucaktı değilmi ?

Sadece dx9 destekli olacak diye biliyorum ben.

Görünen köy, uzakta değildir; hmm.
Arsenic

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 18:29:40  

D&R dan verdim siparişi umarım bir an önce gönderirler. Kargo beleşe gelsin diye underworld evolution filminin dvdsinide sipariş verdim, zaten alacaktım fırsat oldu. İnşallah ellerinde yeterli sayıda vardır. O değilde ben fpsci değilim beceremiyorum demoda az birşey ilerledim hemen indiryorlar beni acaba 5 fpsde oynamamla alakası olabilirmi grafik high olmadan oyun oynayamıyorum napıyım, sırf oyun yüzünden 8800gt siparişi verdim bakalım oyun ekran kartından önce gelecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenicj -- 16 Kasım 2007; 18:48:26 >

PSN: ArsenicJAX
GT: ARSENICJ (CONSOLE BANNED :D)
PC GFL: JAXArsenic

mkaandurgut

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 18:41:01  

bizde arkadaşlarla birleşip alcaz bu oyunu çıkınca

...
ledo_zeppo
Uzaklaştırılmış
150 gün cezanın 146 günü kaldı.

16 Kasım 2007, 18:59:43  

HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAA
supremum

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 19:16:27  

Artık iş oyunu beklemeye kaldı.
Darısı herkesin başına.

Ekteki dosya (1)

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

m@trix

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 19:21:16  

Cevat yerli türkçe yi hiç bilmiyo sanıydum ama biliyormuş baya.. yarı almanca yarı ingilizce konuştu gitti ama buda iyi adamın demekki hala milli duyguları varki bi hediye olarak Türkçe desteği koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 16 Kasım 2007; 21:00:33 >

İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR...
Arsenic

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 19:46:58  

quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

Cevat yerki türkçe yi unutmuş. yarı almanca yarı ingilizce konuştu gitti ama buda iyi adamın demekki hala milli duyguları varki bi hediye olarak Türkçe desteği koymuşlar.

Türkçeyi unutma durumu yok adam zaten Almanyada doğmuş büyümüş oradada almanca konuşuyordur. Benim Almanyada çok akrabam var ve açıkçası orada doğup büyüyenlerin hiçbiriside Cevat Yerliden daha iyi Türkçe konuşamıyor.

09nanometer

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 19:49:16  

Ankarada Türkçe oyunu alabilen var mı? Orijinal veya değil farketmez. Bugün 2 D&R da ve 1 Bimekste bulamadım.

* Intel Core2Quad Q9450 *ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Corsair Dominator 2x1 Gb 1066 Mhz Dual Kit*Gigabyte Ga-X48-DQ6*1 Gb HIS 4890 iCooler X4*Logitech G15 V2*Logitech Mx620*Razer Destructor*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Samsung i560*Sennheiser Cx500 White*

Arsenic

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 20:03:28  

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Ankarada Türkçe oyunu alabilen var mı? Orijinal veya değil farketmez. Bugün 2 D&R da ve 1 Bimekste bulamadım.

Oyun daha piyasaya sürülmedi şu an bandrollerini basıyorlarmış. Kopyalarındada Türkçe dublaj yok, umarım karaktersizin biri çıkıpta Türkçe dublajlısını korsan ripleyip nette dağıtmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenicj -- 16 Kasım 2007; 20:06:10 >

Farabî

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 20:06:03  

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Ankara'da özellikle Maltepe Pazarı kapatılınca çok kalmadı korsancı.Sanmıyorum Türkçe'si çıkınca geleceğini.Orjinalini bende bulamadım.Bulan olursa Ankara'da lütfen pm atsın

Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 20:08:15  

09nanometer / ben bugün dost kitabevine baktım sadece gelmemiş... burtda yazılanları okudum... bi de yarın yani cumartesi bakıcam D&R ve Dost 'a... bulursam alıcam.. yarın gelme ihtimali de var yani..

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
Woofer5353

16 Kasım 2007, 20:09:02  

Torrent sitelerine düşebilir türkçe ripi. Ama böyle bişey olmasını istemeyiz tabiki.
Samsun'a ne zaman gelir ki şu crysis?

hurricane__

16 Kasım 2007, 20:22:08  

eee sımdı benım 9600xt oynatmaz demı bunu ????

Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 20:26:19  

Okumayanlar... yada "noluyo ya ben anlamadım bişi ne alaka Crysis'i niye orjinal alalım ki" diyenler bu yazıyı okusun

ALINTI

Oyungezer Yazarlarından Tuğbek Ölek

Zaten farkındaydım ama dün Yerli Kardeşlerle konuşurken iyice anlamış oldum, Crysis bizim son şansımız. Bu ülkede bir oyun sektörü oluşması, orjinal oyunların bir lüksten çıkıp alışkanlık haline gelmesi için son şans. Eğer Crysis bu ülkede satmazsa başka hiçbir oyun hiçbir zaman satmayacak!

Yıllardır Süren Kısır Döngü

Bunun niye böyle olduğunu biraz açayım isterseniz. Türkiye'de orjinal oyunların satılmasının önündeki büyük engeli, kısır döngüyü anlamalıyız önce.

- Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor çünkü bu ülkenin şartlarına göre çok pahalı oyunlar
- Öyleyse firmalar Türkiye'ye daha ucuz fiyat uygulasalar orjinal oyun satılır
- Ama Türkiye'de fiyatlar İngiltere ve AB fiyatlarının altında olursa birisi burdan oyunları toplar, oralara kaçak olarak satıp firmaları zarara uğratır (geçmişte çokça yaşandı)
- O zaman oyunları tamamen Türkçe yapsınlar, Türkçe konuşan, Türkçe yazılı bir oyunu AB'ye satamazlar.
- Ama Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor, şu an ki satış adetleri Türkçeleştirme masraflarını bile kurtarmaz.

Yıllaryılı bu kısır döngü yüzünden bu ülkede orjinal oyun satılmadı ve orjinal alan arkadaşlar da cidden yüksek fiyatlara ciddi bir fedakarlık yaparak aldılar. Ülkemizde vergiler yüksek olduğu için bugün orjinal oyun alan biri AB ve ABD'deki bir oyuncudan daha fazla para ödemek zorunda. Oyun ithalatçıları kendi kâr marjlarından kısarak bu fiyatları dengelemeye çalışıyor. Ama konsol oyunlarında olduğu gibi ithalatçı firma kendi hissesinden düşürmezse astronomik fiyatlara çıkıyor oyunlar.

CRYSIS Neden Bir Şans?

Yerli Kardeşler hiç bir maddi kaygı olmadan, ciddi zararlar etmeyi göze alarak Crysis'in Türkçeleştirmesini sağladılar. Tek dertleri ülkelerine fayda sağlamak, Türk oyuncularına bir hediye verebilmiş olmak. Dünki görüşmemizde de defalarca üstüne basarak "Eğer CRYSIS bu ülkede satılırsa, diğer firmalar da Türkiye'nin potansiyelini görür ve oyunlarını Türkçe çevrimi ile çok daha ucuza satmaya başlarlar" dediler. Gerçekten de CRYSIS başarılı olursa yıllardır içinde olduğumuz kısır döngüyü kırıp, gelişen bir oyun sektörü oluşturabiliriz. Bunun faydaları şunlar olur:

- Bütün oyunlar Türkçe olur, oyunları kendi dilimizde, adam gibi anlayarak oynarız. Yarım yamalak anladığımız, bir yandan oynarken bir yandan sözlük karıştırdığımız oyunlar mazide kalır.
- Bugün orjinal oyun alan arkadaşlar bunun yarı fiyatına almaya başlarlar oyunları.
- Orjinal oyun ESRB ve PEGI gibi sistemleri kullandığından oyuncuların yaşlarına uygun oyunlar almaları sağlanır. Medya'nın oyunlara saldırmak için bir gerekçesi kalmaz.
- Oyunlarımız orjinal olunca tüm oyunları adam gibi resmi sunucularından çok kişili oynamaya başlarız. Hem daha çok zevk alırız oyunlardan hem de profesyonel oyunculuk gelişir.
- Türkiye'de oyun geliştirmeye çalışan firmaların önü açılır. Bugün bir Türk firması yabancı bir dağıtımcı ile görüşme yaparken ilk sorulan ve asla cevaplanamayan soru "Siz kendi ülkenizde kaç oyun satabilirsiniz ki?". Bu soruya cevap verebildiğimiz gün EA, Ubisoft, Vivendi gibi firmalar Türk geliştiricilerini desteklemeye başlayacak, bu ülkede oyun geliştirmek maceraperestlik ya da hobi olmaktan çıkıp gerçek bir iş haline gelecek.
- Oyunlar çok daha geniş kitlelere yayılır. Bugün pek çok casual oyuncu kopya oyun almak yerine hiç almamayı tercih ediyor.
- Kopya oyunlar üzerinden yayılan virüsler azalır.
- Bütün dünya bizi yazılım hırsızı olarak bilmez.

Ama CRYSIS başarılı olmazsa bundan sonra oyununu Türkçeye çevirmeyi düşünen firmalar CRYSIS bile satmadıysa bizim hiç şansımız yok, boşuna uğraşmayalım diye düşünecekler haklı olarak. Türk elinden çıkma, yılın en bomba oyunu, %100 Türkçe ve seslendirmeleri çok başarılı, fiyatı sadece 49 YTL (Kimi yerlerde 46'ya kadar düşürüyor) bir CRYSIS satmazsa bu ülkede, hangi oyun satar?

TÜRKÇE CRYSIS'i KOPYALATMA, KOPYASINI SATTIRMA

Az önce bu oyunun Türkçeleştirilmesinin bizlere bir hediye olduğunu söylemiştim değil mi? Bu hem de sadece seslendirmesi için 75.000$ harcanmış bir hediye. Yerli Kardeşler bu 75.000$'ın havaya gidebileceğini bile bile yıllar süren bir kararlılıkla yaptılar bunu. Bu bir hediye, yani artık bizim. Burda bir oyunun satış rakamını veya EA'in mali tablolarını tartışmıyoruz, Türk oyun sektörünün geleceğini konuşuyoruz. Bu bizim geleceğimiz, yıllarca daha kopya oyunlara mahkum kalmak istemiyorsak, adam gibi orjinalinden oynamak istiyorsak bütün oyunları ve bunun için eskisinden daha az ödemek istiyorsak işte fırsat, işte şans ve emin olun bu son şans. Bu oyunu başarıya ulaştırmak zorundayız. Yoksa ikinci bir CRYSIS olmayacak.

Neler Yapabiliriz ?

Türkçe CRYSIS'in başarılı olmasının ilk şartı kırılmaması elbette. Ancak İngilizce versiyonu şimdiden kırıldı ve Yerli kardeşlerin söylediğine göre bir dil kırıldı mı diğerlerini kırmak pek zor değil. Yine de orjinal Türkçe'si çıkmadan kopyası çıkamaz. Bu yüzden hareket etmek, birşeyleri değiştirmek için vaktimiz var. Benim aklıma gelen yapılabilecekler şunlar.

- Tüm arkadaşlarımızı oyunun orjinalini almaya ikna edelim. Kopyasını alan arkadaşlara aslında kendilerine kötülük yaptıklarını anlatalım.

- Genelde hack ve crack grupları gururlu kişilerdir ve dertleri yazılım devlerinin kullanıcılarını sömürmesine karşı çıkmaktır. Tanıdığınız crack gruplarına ulaşıp bunun ne kadar önemli olduğunu, CRYSIS'i kırmanın nasıl bir zarar vereceğiniz anlatalım.

- Kopya oyun satan dükkan sahiplerine ricada bulunalım Türkçe'sini satmamaları için. Bu oyun tutarsa ileride orjinal oyun satabileceklerini 2 milyona oyun satıp 1 milyon kazanacaklarına 50 milyona oyun satıp 10 milyon kazanacaklarını, baskınlardan korkmaları gerekmiyeceğini anlatalım.

- Elimizden geldiğince her yerde bu davanın sesini duyuralım, basında tanıdıklar varsa bu konuda haber üretmelerini istiyelim, forumlara ve topluluk sitelerine yazalım.

- Oyunlarla ve bilişimle alakalı her türlü websitesi, dergi, gazete köşesinden bu kampanyaya katılmalarını istiyelim. Bu kampanya Oyungezer'in değil Türk Oyuncularının kampanyası. Bu sayfada yazan herşeyi benim ya da dergimizin ismini kullanmaksızın olduğu gibi alabilir isteyenler. İsterlerse kendi kampanyaları gibi duyursunlar hiç sorun değil, yeterki herkes desteklesin bu davayı.

Benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Ama lütfen siz de bu konuda düşünün somut öneriler getirin. Elbette ben 49 YTL de vermem bir oyuna illa kopyasını oynarım diyenler çıkacaktır. Ama onlar da İngilizcesini oynasın bir zahmet. En azından Yerli kardeşlerin özverisine ihanet etmemiş olurlar, vicdan azabı çekmeden oynarlar. Birileri bu oyunun kopyasını satacaksa da İngilizcesi olsun bu. Biz Türkçe CRYSIS'i sonuna kadar koruyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Kasım 2007; 20:28:40 >

yacag
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Kasım 2007, 20:37:00  

Gerçekten çok başarılı bir oyun. Cevat Yerli'ye teşekkür ederiz. Türkçemiz ve Türkiyemiz adına...
ploff

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 21:03:25  

oyun D&R gelsın hemen alacagım...

xbox360 pal elite & cowon d2

DH XBOX 360 TOPLULUĞU
hckn

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 21:24:12  

türkiye için büyük bir şans arkadaslar bu sansı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz

FINISHED:R6 VEGAS 2,ASSASINS CREED,CRYSİS,KANE END LYNCH,R6 VEGAS,COD 4,MOH AIRBONE
UçanPırasa

16 Kasım 2007, 21:26:27  

Süper olmuş.Bu oyun alanında büyük bir gelişme hafife alınmayacak kadar iyi bir seslendirme oyun zaten apayrı bir olgu(lanet olsun böyle sisteme T_T)
Bu alanın genişlemesi ise tek dileğimiz.

0635.my-brute.com ''-''yi kaldır tıkla bağımlılık yaratıcı bir oyuNna adımını at

Darkchild

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 21:43:06  

arkadaşlar bu grafikler gerçek mi yoksa DEMOlarda kullanılan grafikler gib bişi mi yapılmış burda... çok detaylı ve gerçekçi grafikler var burada... farcry ve crysis oyununun grafik motoru böyle bişi sanırım ??

sağ tıklayıp farklı kaydet diyip çok büyük boyda bi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Kasım 2007; 21:47:16 >

spiritc85

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 22:30:20  

aral 'ın kendi sitesinde ki forumdan anladığım kadarı ile akşam saatlerinde dağıtım yapılmış.ben de d&r dan sipariş verdim bir aksilik olmaz ise pazartesi gelir sanırım.

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
citafettin

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 22:34:12  

beyler 6800 ge kartım war testte kurtarmıo dio çalıştırmazsa orjinal almıyım bişiler sölermisiniz ona göre orjinal alıcam birde beylikdüzünde oturuyorum en yakın nerden gidip alabilirim?

bu arada türkçe saçma olmuş diyenler artık oyunlarda ing yada abd aksanıyla konuşan adamlara fazla alışmışız banada bi an ters geldi okadar oyun oynadım videoda bayağı bi garipsedim ama alışırız inş ilerde hep türkçe oyunlar çıkarda oynarız

INTEL CORE 2 DUO E4500@3.1GHz/// 2GB DDR2 800MHz CL4 Gamer Extreme Dual Kit
/// GIGABYTE P35-DS3L /// Tagan 430Watt Easycon//Palit 8600gt Sonic+ 750/2100 vmod /// 250gb Segate 410as /// DvD Combo car curt kasa fln....
QuanoM

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 22:45:59  

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

arkadaşlar bu grafikler gerçek mi yoksa DEMOlarda kullanılan grafikler gib bişi mi yapılmış burda... çok detaylı ve gerçekçi grafikler var burada... farcry ve crysis oyununun grafik motoru böyle bişi sanırım ??

sağ tıklayıp farklı kaydet diyip çok büyük boyda bi bakın

Darkchild bu resimdeki grafik çok hoş durmuyor. HD kalitesinde videolarını www.gametrailers.com dan bulabilirsin. Bu resime şaşırdıysan videolarına bayağı bir şaşıracaksın. Gözlerine inan.

Görünen köy, uzakta değildir; hmm.
Arsenic

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 22:47:36  

quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

beyler 6800 ge kartım war testte kurtarmıo dio çalıştırmazsa orjinal almıyım bişiler sölermisiniz ona göre orjinal alıcam birde beylikdüzünde oturuyorum en yakın nerden gidip alabilirim?

bu arada türkçe saçma olmuş diyenler artık oyunlarda ing yada abd aksanıyla konuşan adamlara fazla alışmışız banada bi an ters geldi okadar oyun oynadım videoda bayağı bi garipsedim ama alışırız inş ilerde hep türkçe oyunlar çıkarda oynarız

6600gt ile oynayanlar varmış senin kartta çalıştırır ama medium low karışımı ayarlarda oynarsın. Oyun en kötü ayarlarda dahi farcry kadar görüntü veriyor herşeyden önce gelecekte çıkacak oyunların Türkçe olabilmesi için alınmalı. Ben verdim siparişi sen de ver destek ol ileride çıkacak oyunları da böyle Türkçe oyna!..

badtr

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 22:57:30  

kesinlikle bende orjinal alacağım, dx10 kartı dışında sistem nasıl olmalı acaba minumum sistem gereksinimini bilen var mı

ASUS Rampage Formula X48**Q6600 2.40GHz / Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler ** Armor+ / Enermax infiniti 650W ** Zotac GTX285 AMP ** Mushkin Xtreme Performance 2x2 gb 1066mhz ** Samsung 320GB - 2xWD 750 GB ** LG GSAH42N 18X DVDRW **Samsung T220 HD ** Creative İnspire T6060 / X-FI Xtreme audio ** Microsft Reclusa - Microsoft Sidewinder x7 ** Logitech cordless rumblePad2 ** U.S.Robotics 9108 ** Vista x64 **

O/C yapmak isteyenler için rehber

Arsenic

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 23:17:33  

@badtr sistemin fazlasıyla yeterli benim sistemle çok yakın oradan biliyorum demoda çok denedim ayarları . Ekran kartın çok az düşük gelecektir sadece onla da medium-high karışımı yine oynarsın, diğer parçaların fazlasıyla yüksek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenicj -- 16 Kasım 2007; 23:18:15 >

vortigon

16 Kasım 2007, 23:20:28  

sistemin iyi olsa gerçekten para verilmeye değer oyun bu kadar güzel bişey göremdim

FoRA

16 Kasım 2007, 23:25:11  

arkadaslar almanyadayim. türkcesini bulacagimi sanmiyorum. ama sirf destek olsun diye Türkiye'den siparisini verecegim kargoyla. Yerli kardeslere Tesekkür ediyorum tüm Türkiye adina.
insallah emekleri karsiliksiz kalmaz.

Teknoloji Harikası

Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||
badtr

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 23:30:46  

dx 9 la oynanıyormu yoksa dx10 kartmı şart, gerçi zaten değişecektim kartı şu 2950pro lae dx10.1 destekli çıkınca ama onlarda ne zaman piyasaya düşerler ki

ASUS Rampage Formula X48**Q6600 2.40GHz / Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler ** Armor+ / Enermax infiniti 650W ** Zotac GTX285 AMP ** Mushkin Xtreme Performance 2x2 gb 1066mhz ** Samsung 320GB - 2xWD 750 GB ** LG GSAH42N 18X DVDRW **Samsung T220 HD ** Creative İnspire T6060 / X-FI Xtreme audio ** Microsft Reclusa - Microsoft Sidewinder x7 ** Logitech cordless rumblePad2 ** U.S.Robotics 9108 ** Vista x64 **

sezka44

16 Kasım 2007, 23:36:14  

oyunun yarın piyasaya cıkma ihtimali varmı arkadaşlar bilgisi olan varmı aramızda

praqq

16 Kasım 2007, 23:38:22  

ya arkadaşlar herkes bişe diyo..şunu orta detayda ve yüksek detayda oynamak için ne gerekiyo sistemde biri söylesin lütfen.mesela orta detay seviyesi için nasıl bi sistem gerekir?

badtr

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 23:42:39  

ya öncelikle ekran kartı ????????????

supremum

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 23:46:42  

quote:

Orjinalden alıntı: praqq

ya arkadaşlar herkes bişe diyo..şunu orta detayda ve yüksek detayda oynamak için ne gerekiyo sistemde biri söylesin lütfen.mesela orta detay seviyesi için nasıl bi sistem gerekir?

İmzamdaki sisteme ortalama bir oyun performans değeri verdi.

Ekran kartını değiştireceğim amacım 1280*1024 yüksek detayda oynamak.

Aynı işlemciyi herhangi bir anakarta taksanda çok fazla fps düşüşü yaşamazsın.
İşlemcim; 82 dolar
Ramler; Ocz almasanda olur 2*1 gb oem bile alsan fps düşüşü yaşamazsın.
Ekran kartı şuan satsam edeceği 140 ytl civarı.
Harddisk ve boş alan her sistemde var zaten.

Görülen şu ki aslında şöylesine bir orta detayda oynamak isteyene o kadarda üst seviye sistem gerekmiyor.

İkinci resimdeyse benim sistem bileşenlerine verdiği genel puanlar var.

http://www.systemrequirementslab.com/bonus/a/register/t/analysis.tmpl

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 16 Kasım 2007; 23:57:09 >

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//

praqq

16 Kasım 2007, 23:53:14  

ben şöyle diyim bende bir laptop war... amd turionx2 64bit 2.00 2gb ddrs 667mhz ram 128+256mb nvidia 8400m gs ekran kartım war.. ama ramdan de alabilio yetmediğinde 128in üstüne çıkabilio..bunla şimdi hiç mi oynayamam?

supremum

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 23:56:22  

quote:

ben şöyle diyim bende bir laptop war... amd turionx2 64bit 2.00 2gb ddrs 667mhz ram 128+256mb nvidia 8400m gs ekran kartım war.. ama ramdan de alabilio yetmediğinde 128in üstüne çıkabilio..bunla şimdi hiç mi oynayamam?

Linkini verdiğim sitedeki activex denetimi bununla ilgili kesin cevabı verecektir. Benim tahminim minumum düzeyde ve zaman zaman kasılarak oynatabileceği yönünde.

Site şuan meşgul sanırım. Yukarıdaki sonuçları dün akşam almıştım.

//

no_exam

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007, 23:58:26  

yok böyle bir oyun ya spr olmş wallahi ellerinize sağlk artk bu oyunu orjinal almayanlara bşi demiorm allhndan blsn

Trakyalılar Club
praqq

17 Kasım 2007, 12:05:47  

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Linkini verdiğim sitedeki activex denetimi bununla ilgili kesin cevabı verecektir. Benim tahminim minumum düzeyde ve zaman zaman kasılarak oynatabileceği yönünde.

Site şuan meşgul sanırım. Yukarıdaki sonuçları dün akşam almıştım.

anladım..oyunu da sipariş etmiştim tam da oynarım diye seviniyodum..şimdi o siteye giremiyorum server mesgul diyo..dün yaptığımda sadece ekran kartıma 128 mb var fakat 256 mb gerekli dedi..ama ben de ram dan takviye ediyo diye sipariş veriyim dedim diğe..sonuçta site bunu test edemez diye düşünmüştüm..diğer gereksinimlere "pass" demişti..neyse en kötü ihtimalle ilerde bir gün oynarım diye saklarım artık...

spiritc85

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 12:14:55  

'' http://www.systemrequirementslab.com/bonus/a/register/t/analysis.tmpl '' bu adresteki derecelendirmeye çok takılmayın ziyadesi ile
abartlı sonuçlar veriyor.demoyu oynama şansınız varsa size çok daha doğru bir sonuç verecektir.
ama üst seviye kartlar dışında ki kartlardan birine sahipseniz medium ayarladan yukarı çıkmayı pek beklemeyin.
hiç bir oyun , ekran kartlarını crysis kadar sömürmüyor.

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
RepuLsive

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 12:43:57  

Tek Kelime İle Harika Orjinal Almamak Büyük Hatadır !

#Yooo
elninolaz

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 1:05:58  

Ellerine saglık türk kardeşlerimizin cevat yerlinin dedigi gibi kalbimizden geldi türkçe yapmak e o zaman orjinal olmak kalbimizden gelmezmi? Gelir,gelir.

Intel C2D E4500 2,20 ghz @3.4 ghzAsus P5K SE 775 LGA Corsair 675Mhz 2x1024 & DDRII Ram @ 810 mhz Palit 8600GT Sonic + Segeate 250 GB SataII Asus TA9A1 Kasa
Ocz 600 W
Thin Lizzy

17 Kasım 2007, 1:10:21  

gururluyum havaliyim nedenmi rus arkadaslarima havami atiyorum bakin bunu yapanlar turk diyorum,gercekten kiskaniyorlar,cok sagolsun yerli kardesler,bu arada oyunda emegi gecen bayada rus var,moskovadan selamlar herkese,cok guzel kar yagiyor burda simdi.

KIAsportage

CanonEOS 50D,CanonEOS 450D,Canona480,FujifilmS100FS,SonyH7
oguz_cetin

17 Kasım 2007, 1:17:38  

harika olmus emegı gecen herkezın ellerıne saglık. haberı yapan arkadaslarada tesekkurler

enoman

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 2:19:10  

Bu oyunun orjinalini almayan top olsun.

"come, come again, whoever you are, come!
heathen, fire worshipper or idolatrous, come!
come even if you broke your penitence a hundred times,
ours is the portal of hope, come as you are."MEVLANA
NeRoBiAnCo

17 Kasım 2007, 2:19:56  

Farcry ın sonunda Türkçe yapımcılar listesini okumak bile çok güzel bir duyguydu
Crysis'a Türkçe menü ve seslendirme yapan bu çok başarılı ekibe helal olsun
bu oyun orjinal alınır onlar Türk oyuncuları düşünmüş bize de orjinal almak düşer

Yes indeed, I'm alone again
And here comes emptiness crashing in
It's either love or hate, I can't find in between
'cause I've been with witches and I've been with a queen

psychedeliczade

17 Kasım 2007, 2:33:36  

Ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar sadece 1 kere orjinal oyun aldım, o da Football Manager 2007 idi.
Bu oyunu benim bilgisayar desteklemiyor ama yarın yine de gidip D&R dan alacağım; bir köşeye koyup, ilerde oynamak için.
Adamlar, Türk oyun severlere karşılıksız, zarar etmesini göze alarak bir jest yapmak istemişler, bunu karşılıksız bırakmak ayıp olur gerçekten.

ozxes

17 Kasım 2007, 4:16:34  

Süper oyun kesinlikle orjinal alınmalı.Peki bişeyi merak ediyorum bu oyun Türkiye de kaç satarsa başarılı olmuş sayılır.Fikri olan varmı ?

ozxes

17 Kasım 2007, 4:21:39  

Bi arkadaş sormuştu İzmirde oyunu nerden bulabiliriz diye.Karşıyaka çarşıda karakol sokağında emrah elektronik var.bugün sordum yarın 12 de gelicek dediler.Yani cumartesi günü 12 de.

kyorhan

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 5:55:32  

İlle de Türkçesi mi 49 YTL olacak ? Ben orjinalinin her zaman daha iyi olduğunu düşünüyorum, TR Alt yazılı falan olsa neyse..

2. EL Dükkanım İçin Tıklayın
heman_

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 9:39:39  

densizlere bakın? bide anket açmışlar crysis türkçe versiyon yayınlansınmı sitemizde die..arkadaşlar sayfa üyelik istio sayfaya üye olun ve "HAYIR" şıkkını işaretleyin unutmayınki bu bizim son şansımız.bu oyuna destek olunmasa crytek ten umudu kesin
buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 17 Kasım 2007; 9:48:54 >

heman_

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 9:43:08  

quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

gururluyum havaliyim nedenmi rus arkadaslarima havami atiyorum bakin bunu yapanlar turk diyorum,gercekten kiskaniyorlar,cok sagolsun yerli kardesler,bu arada oyunda emegi gecen bayada rus var,moskovadan selamlar herkese,cok guzel kar yagiyor burda simdi.

karmı yağıyor istanbulda yanıoz be yha

Arsenic

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 9:49:06  

quote:

Orjinalden alıntı: Dinendal Elensar

İlle de Türkçesi mi 49 YTL olacak ? Ben orjinalinin her zaman daha iyi olduğunu düşünüyorum, TR Alt yazılı falan olsa neyse..

İngilizcesini asla bu fiyata satamazlar aksi takdirde tüm dünyadan herkes Türkiyeden sipariş verirdi. Zaten bu sebeple Türkçe baskıda başka hiçbir dil seçeneği yok. Almanyadaki Collectors Editionda 4 dil var mesela hem İngilizce hem Almanca hem Türkçe ha bizdeki Collectors Editiona neden konmadı bilmiyorum, Collectors Edition alacakken sırf Türkçe diye millet almıyor.

Arsenic

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 9:52:22  

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

densizlere bakın? bide anket açmışlar crysis türkçe versiyon yayınlansınmı sitemizde die..arkadaşlar sayfa üyelik istio sayfaya üye olun ve "HAYIR" şıkkını işaretleyin unutmayınki bu bizim son şansımız.bu oyuna destek olunmasa crytek ten umudu kesin
buradan

Hemen harekete geçiyorum.

heman_

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 9:56:51  

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

quote:

buradan

hocam gerekirse 20-30 tane üyelik aç hepsindede "hayır" a bas

Arsenic

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 11:01:09  

quote:

quote:

quote:

buradan

hocam gerekirse 20-30 tane üyelik aç hepsindede "hayır" a bas

Evet basıyorum ama destek yok başka heralde, ben forumdaki diğer crysis başlıklarına da yazayım bunu bari.

:.Batsu.:

17 Kasım 2007, 11:01:53  

adamlar dayayacaktı star forceyi bir daha asla acilmayacakti korsanda

Kariya Jin Batsu
Arsenic

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 11:49:48  

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

Onuda kırarlar kopya kullanacağım diyen adam bir yolunu bulur, bir adam önce adam olacak gerisi boş laf.

shadowtr

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 24:22:57  

ANKAmall dr ye gelmezse hiç bi yere gelmez heralde, vizeler bitsin orjinalini alacağım inşallah...

.:: 331. Dönem Aralık '09 ::. (Uyursam yandınız...)
Dh 2006 Üyeleri

wCnr
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

17 Kasım 2007, 24:35:31  

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

arkadaşlar hep fiyattan dert yanardınız ya artık buna da gık çıkarmasın kimse (crysis+türkçe) lütfen elnden geldiği kadar zorlasın ve alsın bu oyunu

hatta piyasaya çıkınca DH de konu açıp orjinal alanların listesini yapalım ..atraksiyon olur

+1
katılıyorum
Invision

17 Kasım 2007, 24:55:14  

quote:

quote:

Onuda kırarlar kopya kullanacağım diyen adam bir yolunu bulur, bir adam önce adam olacak gerisi boş laf.

sadece Türkçe versiyonunda starforce olsaydı güzel olurdu

Hoca

17 Kasım 2007, 13:21:40  

Yerli kardeslere tüm Türkiye adına TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMIZI SUNARIZ

Bu arada İstanbul Ümraniye Carefour Bimeks e Pazartesi gelecekmiş. Şimdi telefonla aradım.

Adres: Ümraniye CarrefourSA Alışveriş Merkezi B-21, İnkılap Mah. Küçüksu Cad., Ümraniye, İstanbul
Telefon: (216) 525 11 78
Fax: (216) 525 11 87
Çalışma Saatleri: Hergün 10:00 - 22:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoca -- 17 Kasım 2007; 13:28:04 >
Arsenic

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007, 13:26:09  

quote:

Orjinalden alıntı: Invision

quote:

quote:

sadece Türkçe versiyonunda starforce olsaydı güzel olurdu

Haklısın bizim Türkler bunu tek başlarına asla kıramazlardı.

Sayfa:   <<   < önceki  6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Anakart Bölümü Tepe Yöneticisi ile Röportaj
Gigabyte'ın anakart bölümü tepe yöneticisi Sir Henry Kao ile Gigabyte ve yeni teknolojiler üzerine söyleşi
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız